32
  • ShadowLord
    Nos láttam a filmet moziba és azt mondom kihozták a maximumot amit lehetett a filmből!Kicsit Alienes kicsit zombis de jó:D
  • MerlinW
    Könyvet nem adok:), de megvan e-bookban is mindkét doom könyv. délután idelinkelem
  • moRtiZ
    Ja es kimaradt: Korhataros filmrol beszelunk es igy nyitott 15 millaval!!! Azert ez k.-ra nem mind1.
  • moRtiZ
    Par dolog.

A doomnak van storyja, csak nem kell azt a 3 epizod kozotti 1 oldalnyi szoveget tulnyomni :D. Amugy a doom3-ba mar probaltak tobb storyt belecsempeszni.

Aki azt mondja nem nezi meg a doom filmet, az meg fiatal, nem a doom volt az elso komolyabb FPSe. En mar csak azert is megnezem. Aki meg kameras verziot nez, hat pff... Nocomment?

"Agyonreklamozas/Agyonhypeolas": Persze a sok gamer olvas rola a sok gamer hp/ujsagba, azt az mar rengeteg reklam. (LOL)

Uwe Boll -> A doomot nem Uwe Boll rendezte, hanem Andrzej Bartkowiak (Old meg Romeot).

A doom konyvek telleg jok nagyon.

A kritikusok azok, akik a szar filmeket dicserik, a jo filmeket szarozzak. En mar nagyon regen nem hallgatok a kritikusokra.
  • rohamsisak666
    Én majd megnézem az itthoni falumoziban. 300 pénzér megéri. Tekercsváltás között kólázunk egyet a haverokkal...
  • Mice
    lesz az is. aszonták az egyetlen kopasz mukija lesz benne...
  • szacsi
    ...
  • winnie
    azért, hogy úgy tűnjön, mintha külföldi lenne.

ha az lett volna a cím, hogy gáspár andrás és nyulászi zsolt: doom - akkor sokkal kevesebben vették volna meg.
  • Guriga
    A Doom könyvek nekem nagyon tetszettek. Nem is tudtam, hogy magyar srác írta. Nem értem, hogy akkor miért van a könyv elején, hogy a fordítás mi alapján készült. És ketten is fordították... hogy is van ez?

A film pedig rossz nem lehet. Jó sokat lőnek, és ez a lényeg...
  • Derapo
    Őszinte leszek:elaludtam rajta.De nem olyan katasztrofális mint amilyet gondoltam.Majd egy pár hónap múlva amikor lesz dvd-s akkor majd elválik.Vagy ha lesz majd egy normálisabb minőségű.
  • Derapo
    Én most kezdem el nézni a filmet.Nagyon szar minőség,nemvan hozzája felirat.Majd memmondom,hogy milyen lett.
  • Sityi
    Én voltam az a valaki... :))) Amúgy a Doom-könyvek is megvoltak, tetszettek (a maguk módján brutálisan bájosak, nem? :D ), csak valaki kölcsönkérte, és azóta hozza vissza...
  • winnie
    loller, what?

mi?

szétreklámozva?

miért reklámozták volna szép. jóval kevesebb marketinget kapott, mint egy topfilm.
  • irkab1rka
    Szét volt reklámozva. Ez tény.

Hogy nem lesz olyan, mint a 'quake-done-quick' vagy a 'doom-done-quick' az biztos. Azon tanultam sokat, de ez a film nem csal be a moziba. Akiket meg érdekel egy ilyen film, azok úgyis letöltik :DDD
  • winnie
    mit? az várható volt, hogy ennyivel nyit a film - az pedig, hogy milyen lett úgyis csak akkor tudjuk meg, ha már láttuk saját szemünkkel. remélem nem azt mondtad meg, hogy a kritikusoknak nem fog tetszeni (akkor nagy jós lehetsz:)
  • winnie
    Jól tudom, hogy nálunk csak 2 rész jelent meg? Külföldön valszeg több is létezik.

lol. nyilván jelent meg külfödön is...:)) na jó, szlovákiában valóban kaidták.

valaki múltkor azt írta, hogy az ugyancsak a gáspár andrás által írt aien vs predator történetek is milyen jók voltak (nekem is tetszettek) - az más kérdés, hogy a szerző később saját maga jelentette ki, hogy ezeket (avp, doom) a könyveket csak a pénz miatt írta és el is hatérolódott tőlük, hiszen írói pályájának szárnypróbálgatásai voltak.

azért a polcomon még mindig ott vannak:)
  • Matyóhímzés
    Most írhatnám, hogy én megmondtam.......írom is: ÉN MEGMONDTAM.
  • winnie
    a damien forrestal könyv majdnem minden antikváriumban kapható.

valahol vicces, hogy egy magyar tucatíró könyveit (tudom, fiatalok voltunk és a könyv is izgalmas) ennyien bekajálják, de asszem elmond mindent a minőségéről, hogy azidőtájt a damien forrestal álnéven futú alig 22 éves magyar srác kéthavonta 3 könyvet írt meg különböző álneveken.
  • Marshal
    Jól tudom, hogy nálunk csak 2 rész jelent meg? Külföldön valszeg több is létezik.
  • husika
    Az tényleg egy kiváló könyv! Sajna sehol sem lelem, pedig nem mostanában adták ki, hanem ha jól emléxem a csernobili szarkofág megrepedésének híre elött vmennyivel. HA tud vki egy beszerzési forrást, dobjon egy mailt. [email protected]
  • LowEnd
    OLVASSÁTOK EL DAMIEN FORRESTAL DOOM STORY-JÁT

Szerintem nagyon odabasz...

Oleg Gontar wass herr
  • onimusha
    milyen doom story ? mész ölsz reload ?
  • onimusha
    helyesbítek ne mbírús hanem elszabadult a pokol, végülis tökmindegy mert a végeredmény ugyanaz, jajj fussunk jajj
  • onimusha
    semmi ok nincs amiért meg kéne nézni pénzért, ugyanolyan mint a resident evil 1 szar köntösben, jajj elszabadult egy vírus egy evil corporation-nél, send over a Special with big S on the front, azok majd rendet tesznek, jajj a hely félig lezárta magát jajj mi lesz most, ordítás, szörnyek, csúnyán nézó kommandósok, ez idáig rendben is volna egy nézhetetlen tömeg szar akcióhoz, de akkor talán nem kellett volna a doom nevet adni neki és akkor nem is bukik akkorát
  • IoIa
    Nekem kamerás verzióban van meg. Még nem néztem végig, csak bele-bele kukkantottam, de hallatszik a nézők röhögése. Pedig ez nem vígjáték...
  • djukel
    Egyetertek a kritikusokkal.
  • csuhi
    de azt nem értem mért pont a Doom-ból csinálnak filmet, ahol a sztory a legkevesebb. miért nem a Mafiából? ahol a történetet hihetetlenül eltalálták, és nem egy agyatlan sötétből-zombielőugrós-lelövős sz*r az egész
  • Cat 02 #5
    "Ki akar fizetni azért, hogy lássa, ahogyan más játszik?"
    legalább megtudjuk hogy kell kipörgetni :D
  • Pontius #4
    "agyonhypeolt"
    huh micsoda kifejezések
  • Inquisitor
    A rajongóknak azért nem tetszik, mert a minimális Doom story-tól is eltér, a kritikusoknak meg azért, mert semmilyen story-t se színészi képességeket igénybevévő részeket nem találtak benne.

Most azt kéne hazudni, hogy meglepődtünk? Ha jól tudom a filmet megjelenése elött 20-40% közötttire értékelték, egyedül egy játékoldal (IGN) adott rá jó értékelést, de ők meg elfogultak :)
  • pemga
    Lehet, hogy a fanok, akiket érdekelne, nem tudtak elszakadni a képernyőtől és lecammogni a moziba, vagy már rég látták az egészet? :). Esetleg Uwe Boll neve olyan rémítő? :)).
  • robrose
    Barmok ezek a kritikusok..

Pont ez a lényege, és sok fan-t ez érdekel,h hogyan valósul meg az fps a filmben..