6060
  • 94mike
    Kurva irrítáló,hogy mindenki topikba ezt látni,legalább a minősége legyen márjó.
    2. Montam neki,hogy a lámpát igazítsa meg,mer nem így kell álnia.D
  • 5martin85
    Hello!
    Nekem csak egy aprocska kérdésem lenne hogy kell fügönyt csinálni a fülkébe??
    Köszönöm elörre is!!!!!!!!
  • SuSu1992
    neked nem teljesen mind1 hogy mit csinál?
    azért mert high vagy azért nem kell mindent kritizálni..
  • Blum
    Ezt aztán mindenhova muszáj beszúrni...
  • PttM Fa
    Alakul.
    Minőségért bocsánat!

• bela96
    sziasztok.na boldog karácsony mindenkinek.valakinek van videoja interior szerkesztéshez és konvertáláshoz?
  • djano
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem kérésem lenne.Valaki ETSbe a kamionomba tudna csinálni interiort? Nem sok cucc kell bele.
    Előre is köszönöm.
    Kellemes Ünnepeket!
  • imihaver
    Az utolsót szedd le és tedd fel. Elvileg azzal jónak kellene lennie.
  • szabii98
    azz :D

Össze vissza színes az egész zmod, ahol világos szürkének kéne lennie ott sötét :/
  • imihaver
    62 bites nem lehet max. 64.
  • R420
    Nem csak egy frissítés!
    Microsoft
    Na ezeket szedd le én is így csináltam azt majd valamelyikkel jó lesz azt hiszem az utolsóval érdemes próbálkozod;)
  • imihaver
    Töltsd le és telepítsd fel ezt:

Vredis
  • szabii98
    xp sp3...
    win7 kell hozzá?:o)
  • imihaver
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!
    #2816: milyen opr. rendszered van?
  • szabii98
    Okés köszi (:
    És mit jelent az hogy
    Az alkalmazás nem indul, mert a konfigurációja helytelen.telepítsd újra etc etc...
  • djano
    2.2.2 es írja át.
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • szabii98
    Melyik ZMod írja magától a PMD-t?(asszem azt írja alá, a 2.2.2 az nem?)
  • bazso95
    Sziasztok!
    Nem tudnátok nekem linkelni egy névtábla,és zászlókat?
  • norberto18
    hello.valaki meg tudná modani, hogy miért van az ha felkapcsolom a világítást, akkor ha szembe van a kamion, miért csak csillogó négyzetek vannak?amik persze eltakarják a világítást.
  • scania620
    tényleg:Dkösz
  • tuzfal3
    Bannerban megtalálod.
  • scania620
    akkor vki nyomatna nekem 1 vidit h hogy rakjam be a sárkányomat játékba?
  • R420
    PMD-t írd át az segíthet;)
  • Maktoko
    Akkor lehetséges hogy rossz a .mat fájlja!
  • Maktoko
    Jó lesz az,csak így tovább!

scania620-->>nézz egy videót és az alapján probáld meg berakni,valaki biztos van olyan kedves és be linkel egy videót neked,én ezzel nem tudok segíteni bocsi!
  • norberto18
    hello mindenki.lenne egy kérdésem, hogy mitől lehet az hogy ha fordulok a géppel, a hátulján a kasztni kifehéredik.saját dds-eket használtam.a segitséget előre is köszönöm.
  • scania620
    helohelo mndenkinek! vkit ha megkérek segítene berakni 1 scaniat meg interiort berakni gtsbe?
  • bela96
    sziasztok tudnátok segiteni interior konvertálásban?
  • CseNo
    Az újabb verziók már támogatják a kerekek exportját is. Itt a variánsok okoznak gondot (bal-jobb A-B). Ezeket a régebbi verziók még nem tudják kezelni..
  • szabii98
    2.1.1
    de utána collisionnal és helyes útvonallal is rossz. Nem alapból megsem jeleníti :/
  • bullseye9
    Mindkettő okozhat gondod. Egy Zmodeler verziószámot kérünk szépen...
  • szabii98
    Helló topic!

Az lenne a gondom, hogy van egy gépem. Be akartam konvertálni, de meg sem jeleníti. PMD jó, DEF jó, MATTOK biztos jók.Lehet az a baj hogy elfelejtettem rá collisiont tenni, vagy hogy megváltoztattam az elérési útvonalakat export után?
  • bullseye9
    Szép estét, topic.

Tudom, nem vigasz számodra, de a kerék konvertálásba anno nekem is beletört a bicskám, mondjuk az én esetem kicsit bonyolultabb volt, mert egy háromtengelyes tandem B és C tengelyére szerettem volna kerekeket rakni, úgy, mint a Sheryo-féle BDF Scania-n, de nem jött össze. Kerestem megoldást a több dds-es kerék konvertálására is, de az sem igazán ment, nem tudom, mit kell a kiexportált pmd-n (vagy pmc-n) átírni a helyes működéshez.

Ezúton is kérnénk a hozzáértők segítségét, ha valakinek van ideje és kedve egy leírást a kerék konvertálásra összeütni, szívesen fogadjuk.
  • Speedway
    sziasztok

elkezdtem egy dolgot a zmodba
    beakarok tenni egy függönyt ami akkor húzódik be amikor hátramenetebe teszem a gépet

tud valaki valami segítséget hogy hogy kezdjem el?
  • tuzfal3
    Én is ezen agyaltam :D
    De a problémám nem tudom miért az, hogy az autó egyik felén van, megfordított kerék, a másikon pedig semmilyen kerék sincs.Egyenlőre vissza kerül a gyári.Más nem összeütök egy másik kinézetű kereket.Azért köszönöm a próbálkozásokat mindenkinek. :)
  • Gis80s
    Sajnos nem tudom a megoldást....de Los Angeles sötétebb részein elég népszerű lennél egy ilyen lowriderrel
  • tuzfal3
    Be tudtam rakni a játékba de érdekes dolog fogadott.
    kép1
    kép2
    kép3
  • imihaver
    Ennek semmi akadálya csak 1 dds-re legyen mappolva.
  • tuzfal3
    Igen.A dds marad ugyanaz, csak más modellt alakítottam át.
  • imihaver
    Úgyérted másik kerékre exportálod rá?