6060
Segítség!
-
#2831 Kurva irrítáló,hogy mindenki topikba ezt látni,legalább a minősége legyen márjó.
2. Montam neki,hogy a lámpát igazítsa meg,mer nem így kell álnia.D
-
5martin85 #2830 Hello!
Nekem csak egy aprocska kérdésem lenne hogy kell fügönyt csinálni a fülkébe??
Köszönöm elörre is!!!!!!!! -
SuSu1992 #2829 neked nem teljesen mind1 hogy mit csinál?
azért mert high vagy azért nem kell mindent kritizálni.. -
Blum #2828 Ezt aztán mindenhova muszáj beszúrni... -
#2827 -
#2826 sziasztok.na boldog karácsony mindenkinek.valakinek van videoja interior szerkesztéshez és konvertáláshoz? -
#2825 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem kérésem lenne.Valaki ETSbe a kamionomba tudna csinálni interiort? Nem sok cucc kell bele.
Előre is köszönöm.
Kellemes Ünnepeket! -
#2824 Az utolsót szedd le és tedd fel. Elvileg azzal jónak kellene lennie. -
#2823 azz :D
Össze vissza színes az egész zmod, ahol világos szürkének kéne lennie ott sötét :/ -
#2822 62 bites nem lehet max. 64. -
#2820 Nem csak egy frissítés!
Microsoft
Na ezeket szedd le én is így csináltam azt majd valamelyikkel jó lesz azt hiszem az utolsóval érdemes próbálkozod;) -
#2819 Töltsd le és telepítsd fel ezt:
Vredis -
#2818 xp sp3...
win7 kell hozzá?:o) -
#2817 Kellemes karácsonyt mindenkinek!
#2816: milyen opr. rendszered van? -
#2816 Okés köszi (:
És mit jelent az hogy
Az alkalmazás nem indul, mert a konfigurációja helytelen.telepítsd újra etc etc... -
#2815 2.2.2 es írja át.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
#2814 Melyik ZMod írja magától a PMD-t?(asszem azt írja alá, a 2.2.2 az nem?) -
#2813 Sziasztok!
Nem tudnátok nekem linkelni egy névtábla,és zászlókat? -
norberto18 #2812 hello.valaki meg tudná modani, hogy miért van az ha felkapcsolom a világítást, akkor ha szembe van a kamion, miért csak csillogó négyzetek vannak?amik persze eltakarják a világítást. -
scania620 #2811 tényleg:Dkösz -
#2810 Bannerban megtalálod. -
scania620 #2809 akkor vki nyomatna nekem 1 vidit h hogy rakjam be a sárkányomat játékba? -
#2808 PMD-t írd át az segíthet;) -
#2807 Akkor lehetséges hogy rossz a .mat fájlja! -
#2806 Jó lesz az,csak így tovább!
scania620-->>nézz egy videót és az alapján probáld meg berakni,valaki biztos van olyan kedves és be linkel egy videót neked,én ezzel nem tudok segíteni bocsi! -
norberto18 #2805 hello mindenki.lenne egy kérdésem, hogy mitől lehet az hogy ha fordulok a géppel, a hátulján a kasztni kifehéredik.saját dds-eket használtam.a segitséget előre is köszönöm.
-
scania620 #2804 helohelo mndenkinek! vkit ha megkérek segítene berakni 1 scaniat meg interiort berakni gtsbe? -
#2803 sziasztok tudnátok segiteni interior konvertálásban? -
CseNo #2802 Az újabb verziók már támogatják a kerekek exportját is. Itt a variánsok okoznak gondot (bal-jobb A-B). Ezeket a régebbi verziók még nem tudják kezelni.. -
#2801 2.1.1
de utána collisionnal és helyes útvonallal is rossz. Nem alapból megsem jeleníti :/ -
#2800 Mindkettő okozhat gondod. Egy Zmodeler verziószámot kérünk szépen... -
#2799 Helló topic!
Az lenne a gondom, hogy van egy gépem. Be akartam konvertálni, de meg sem jeleníti. PMD jó, DEF jó, MATTOK biztos jók.Lehet az a baj hogy elfelejtettem rá collisiont tenni, vagy hogy megváltoztattam az elérési útvonalakat export után? -
#2798 Szép estét, topic.
Tudom, nem vigasz számodra, de a kerék konvertálásba anno nekem is beletört a bicskám, mondjuk az én esetem kicsit bonyolultabb volt, mert egy háromtengelyes tandem B és C tengelyére szerettem volna kerekeket rakni, úgy, mint a Sheryo-féle BDF Scania-n, de nem jött össze. Kerestem megoldást a több dds-es kerék konvertálására is, de az sem igazán ment, nem tudom, mit kell a kiexportált pmd-n (vagy pmc-n) átírni a helyes működéshez.
Ezúton is kérnénk a hozzáértők segítségét, ha valakinek van ideje és kedve egy leírást a kerék konvertálásra összeütni, szívesen fogadjuk. -
#2797 sziasztok
elkezdtem egy dolgot a zmodba
beakarok tenni egy függönyt ami akkor húzódik be amikor hátramenetebe teszem a gépet
tud valaki valami segítséget hogy hogy kezdjem el? -
#2796 Én is ezen agyaltam :D
De a problémám nem tudom miért az, hogy az autó egyik felén van, megfordított kerék, a másikon pedig semmilyen kerék sincs.Egyenlőre vissza kerül a gyári.Más nem összeütök egy másik kinézetű kereket.Azért köszönöm a próbálkozásokat mindenkinek. :) -
#2795 Sajnos nem tudom a megoldást....de Los Angeles sötétebb részein elég népszerű lennél egy ilyen lowriderrel -
#2794 Be tudtam rakni a játékba de érdekes dolog fogadott.
kép1
kép2
kép3 -
#2793 Ennek semmi akadálya csak 1 dds-re legyen mappolva. -
#2792 Igen.A dds marad ugyanaz, csak más modellt alakítottam át. -
#2791 Úgyérted másik kerékre exportálod rá?