Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
erre gondoltál:"Milyen lesz a kamion ha készen lesz?"
http://maktoko.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#2121: Ezt ugye nem komolyan kérdezted?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szerintetek jó lesz ez a kamion ha készen lesz?(Fajtája:Renault_optifuel)
Vélemények jöhetnek kivéve a kép minõségét!

Mit jelent az, hogy szint cseréltél?
Új .dds-t kapott az a valami, vagy átfestetted a már meglévõ .dds-t?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Azt próbáltad már, hogy exportálás után mindhárom fájlal ( PMG, PMD, PMC ) felülírod az eredetit?
Sokszor nem elég csak a PMG-t felülírni ( pl.: ha törölsz az autóról dolgokat ) a .mat fájlok sorrendiségének megtartása miatt!
( Errõl szerintem Gis80s is tudna mesélni )
tehát zmodban egy kicsit játszottam az alap kamionnal, ugyan is az biztosan jó ha csak simán pmg-t exportálok.. na szóval elkezdtem játszani vele, kitöröltem alkatrészeket(fél kamiont) és vissza tettem játékba, majd amikor sinán csak színt cseréltem egy alkatrészen és utána visszatettem a játékba akkor már össze voltak keveredve a színek..
csak még nem jöttem rá hogy mit kell ezzel csinálni..
valakinek valamilyen 5let?
Valaki tudna küldeni, vagy linkelni nekem egy, a mellékelt képen látható alkatrészt? Kerékkitámasztóm van, szóval értelemszerûen a tartó kéne nekem.
Akár külön, akár kamionnal együtt is érdekelne.
Nagyon hálás lennék... 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...
:
17:19:35 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1037): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model! ezt írja a log fájl!(german truck simulator)
Csatlakozom LezFiddler-hez, 2.2.2 verzió a legjobb, az un. "interior hood" kivételével (ami nálam csak 2.1.1-el szerkeszthetõ problémamentesen) mindenre tökéletesen használható, truck, trailer gond nélkül szerkeszthetõ, importálható, exportálható vele. (hozzáteszem, trailer-nél szükség van némi hexa editálásra is)
most már-.-' zmod 2.2.4 et használok...
visszateszem csak a truck.pmg-t a mappába, és most már kifagy töltés közben a játék!
megnéztem a log file-t és arra lennék kíváncsi, hogy ezt miért írja ki(Not enough (0) rear wheels in model Sscania T620.)?
válaszokat elõre is köszönöm!(amúgy megvan a hátsókerekeknek a dummyja zmodban)
Mit tud a 2.2.4, amit a korábbi nem?! <#eplus2>#eplus2>
Szkúzi, csak kötekszek...a 4-es végüt sose láttam. Ami viszont biztos, hogy a 2.1.1-hez képest a 2.2.2 egy csoda <#nevetes1>#nevetes1>
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Végül is mindegy, mert az a lényeg, hogy neked jól mûködik, akkor meg valóban mindegy, de nekem nem volt jó.
Én még eddig ezzel vagyok megelégedve a legjobban.
Egyébként pedig az volt vele a baj, hogy duplikálta a .mat fájlok neveit. Aki nem akar magának bosszúságot, az elkerüli ezt a verziót ( ha jó, ha nem), az a biztos! Minek ezzel kínlódni, ha jobb is van nála?
eddig 2.2.2-t használtam de se hogy sem akar normális lenni a játékban a kamion amit megszerkesztettem:S
A kérdés, hogy melyik verziót használod.
Há mán mé ne lenne jó semmire?
Mi vele a baj?
Opel Movano 2.8DTi
Lényegében újra kell konvertálnod az egészet,és az összes mellékfájlt ki kell pipálnod.(mat,tobj,pmg,pmd)
Arról meg irtunk korábban páran nézegess vissza pár oldalt.
Ezt is be kell másolnod az scs-be nem elég csak a pmg-t.Ez persze csak arra az esetre vonatkozik,ha csak a pmg-t meg a dds-eket irtad felül
Opel Movano 2.8DTi
Más. Rubio segitségének köszönhetõen ismét futnak a modelljeim a játékban,és ez azt is jelenti,hogy alakitgatni is fogom tudni õket,ha idõm engedi.Köszönöm Rubio<#worship>#worship>
#2083:nekem ilyenkor a pmd átirása meg oldotta anno
Hogyan lehet egy tárgynál több polygont csinálni vagy hogy hívják azt a kis pöttyöt!?
Mert gondolom Kisherceg sem több pici tárgyból csinálja,vagy igen?
betettem a játékba a kamiont amin "dolgoztam" össze vannak keveredve a színek! Miért lehet ez? és hogyan lehet orvosolni? amúgy zmod 2.2.2-t használok!