6060
  • papi08
    Ez csak természetes, hisz egy komplett társaságról van már szó. Nem akadékoskodom ;) :D
  • Rubio #2910
    Köszönöm a pozitív hozzáállásod!
  • szabii98
    Végre dolgoznak.Mondjuk Efreet az mindig aktív:D
  • papi08
    Nos, köszönöm az eddigi lehetőségemet, és elnézést kérek hogy elhanyagoltam a topikot:)
    De hála a moderátorok gyors munkájának, megvan az új HG Blum személyében.
    Jó munkát kívánok Neki!:)
  • szabii98
    Ő, jó munkát Blum :)
  • papi08
    Üzenet elküldve az Általános Moderátori topikba. Hamarosan meglesz az új HG:)
  • LezFiddler
    Köszönjük!
  • papi08
    Ehhez én is hozzá szólnék:)
    Igaz hogy nem mindig figyelem a topikot, és oké, legyen Blum a HG, mert az ez előtti szavazást is Ő nyerte ha jól emlékszem, csupán valamiért nem adták neki a HG jogokat.
    Szóval köszönöm az eddigi lehetőséget, és +1 Blum kollegának ;)
  • biliard10
    búék
  • CseNo
    B.U.É.K.!! Polygonokban gazdag Új Évet Kívánok! :-)
  • vajo
    Ez elég faszányos dizájn..:L Jól be lepte a mocsok a szélvédőt.. :D
  • imihaver
    Boldog új évet kívánok minden fórumozónak:)!
  • Rubio #2899
  • bela96
    ja és zmodi 2.2.2-vel dolgoztam.
  • bela96
    sziasztok.tudnátok segiteni?probálkoztam az interior konvertálásal de a játékban ilyen lett.ez miért van.válaszokat elore is kosszi.
  • Blum
    Én sem..meglep.
  • LezFiddler
    Érdekes!
    Ilyet még nem tapasztaltam.
  • Blum
    Lekicsinyíted és attól lesz sötétebb? :O

Nyomj rá egy olyant,hogy alkatrészen jobb klikk-->Diff Color elől elveszed a pipát-->OK majd ugyanez csak visszarakod a pipát.
  • RS
    Nem tudjátok miért van az hogy valamit lekicsinyítek, és a játékban sötétebb lesz?
  • SuSu1992
    +1 griffendélnek!:)
    amúgy hali
  • Blum
    Alkatrészre nyomsz egy Create-->Copy-t és a lemásolt alkatrészen Jobb klikk-->Edit-->Flip. Ezután a két alkatrészt összekapcsolod (Modify-->Attach)
  • Gis80s
    Szerintem a kollega arra gondol, hogy vannak bizonyos alkatrészek, amik nem látszódnak minden helyzetben...

• LezFiddler
    A másik három ablakban beállítod a 3D-s nézetet.
  • attila49
    Azt tudom de én 3d be is mindenhonnan látni akarom azt nem lehet?
  • tuzfal3
    Perspective nézet...
  • attila49
    Hali!!!
    Polygonból építkezek és csak 1 oldalról látni, mégpedig ahonnan készítve van... De ezt ti is tudjátok :)) Mire kattoljak hogy azt érjem el hogy mindenhonnan látható legyen???Köszönöm a válaszotokat előre is.
  • norberto18
    Hello mindenki.Az elmúlt héten sajna nem sok időm volt az oldalt nézni.a kép miatt elnézést kérek, nem direkt, de sajnos igy jött ki.
    próbálok többször felnézni, de csak ugy tudok, ahogy az idő engedi.
    mégegyszer elnézést mindenkitől. szép estét
  • szabii98
    +1 blum :)
  • R420
    Nekem megy,vcredist x86 frissítés kell hozzá ha így beírod a Google-ba ,hogy vcredistx68.exe akkor rátalálsz;)
  • bela96
    sziasztok.blumra szavazok.van egy kérdésem windows hetesen nem megy a zmodeler 2.2.2?
  • Blum
    Kedves Gabi!

Oké.

• gogabi79
    Kedves Blum!Azért irtam jelen pillanatban azt,mert nem tudom ,dönteni,vagy hogy mi is legyen!Nem ismerlek,De amint látom nem csipázol!.Viszont,igen ha Valaki HG akkor annak igen sok dolga van!.Ez igy igaz!.Csupán olyan ember legyen az illető ki végülis 90% ért a Zmodhoz,ezen belül Ha valami ujdonság van akkor azt lehetne bettenni egy olyan bannerba,ahol sok jó tanács,és érdekesség is van!.Vannak pl a tuttorial videok,jók azokis de végülis nem nagyon ki vehetök!.És persze,jobb és érthetőbb leirások legyenek,azok számára is akik még kezdök.

Részemröl röviden ennyi.
  • R420
    +1 Blumnak!
  • Gell97 kolega
    +1
  • LezFiddler
    Halihó!
    Látom, beindult az élet!

+1
  • Immigrants
    +1
  • imihaver
    Az utóbbi időben a HG nem foglalkozik vele, amit nem nagyon értek. Pedig minden nap feljár csak nem ír. Szerintem ha valaki házigazda akkor bökjön be valamit (nem azt mondom hogy minden nap) de azért lássa az ember, hogy itt van és végzi dolgát. Már rengeteg dolog kimehetett volna a bannerba, vagy legalább is én kitettem volna.
    Nekem mindegy ki itt a HG csak történjen valami. Személy szerint én is elvállalnám, nagyon ráérek és értek is a zmodhoz (alap szinten) persze amiben kell segítek. Igaz még soha nem csináltam ilyen topik vezetést, de majd megtanulom.

Utólag: +1 szavazatot adok Blumnak.
  • szabii98
    Nemhát amennyire ismerlek hamar belejössz :)
  • Blum
    Megdumáltuk Rubioval. Egyelőre nem,de van itt SG-n pár cimbi,aki más topikban HG,ha szólok nekik,akkor bízom benne,hogy elmagyarázzák. Olyan nagy ördöngősség csak nem lehet..:D
  • djano
    Új HG legyen!
    Én Blumra szavazok ha lesz és jelölteti magát!