Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tuzfal3
Mint a fényszórónál?

Opel Movano 2.8DTi

+ dummyval nem lehet, csak alkatrész megvilágítással.

tuzfal3
Milyen dummy-t kell hozzá használni?

Opel Movano 2.8DTi

Úgy lehetne, hogy a helyzetjelzõ mindig világítson - dif_lum megoldással a lámpatestben. Azt a részt amit "megvilágítasz" azt nem a night.light-hoz kell tenni hanem a base(ABC) mappába.

tuzfal3
Ebben tudnál nekem írni egy kis helpet hogy hogyan kell meg valósítani?Mert én azt szeretném hogy a lámpákon kívül a helyzet jelzõ is világítson(mármint a lámpáktól függetlenül).

Opel Movano 2.8DTi

Az ajtónyitogatós módszer nem hátramenetben van. Azt lehetetlen úgy megoldani. :/ -.-'

tuzfal3
Na az király😄

Aki tudja ennek a menetét az leírná nekem? Lehet akár pü vagy hsz is,más nem megy a bannerba😄

Opel Movano 2.8DTi

Valószínû. Ha elhúzható függöny megoldható ?lehet ez is?

tuzfal3
Ezzel a módszerrel meglehetne oldani pl azt is hogy elõre menetben világítson pl a helyzetjelzõ(lekapcsolt lámpákkal) hátra fele pedig nem?

Opel Movano 2.8DTi

imihaver
Igazad van csak elfelejtettem leírni, ott a pont😄<#wink>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Kétféle mód van rá! Ha csak fotózni akar akkor pl.: hátramenetben nincs elõremenet(ek)ben van rajta. Ez ugyan olyan mint az ajtónyitogatós trükk!
A második pedig, hogy a pakoltat mondjuk ehhez a fuvarhoz (pl.: container) a simát pedig másik fuvarhoz rendeli
Kb. ennyi

tuzfal3
Az én gondomra valaki tud valamit?😄

Opel Movano 2.8DTi

imihaver
Sehogy 😊<#idiota>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

scania730
Üdv mindenkinek!
Egy konténeres kamiont csinálok most. Hogy lehetne megoldani azt, hogy üresen nincs rajt konténer, de rakottan van rajt?
Köszi a segítséget elõre is!

tuzfal3
Létezik olyan dummy ami játékban(ETS) folyamatosan világít? Ha létezik ilyen ,az kompatibilis a flare/led pack-al? Mert ugye annak segítségével látható a játékban. Vagy rosszul tudom? Miként tudnám megoldani hogy a kidolgozott beltér(külsõ nézetböl nézve) világítson? A lámpatest meg világítós módszerrel? A pótkocsin lévõ rendszámtábla mevilágításához melyik dummyt kell használni? (kicsit sok a szó ismétlés, elnézést, csak sietek.)

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Elsõ- meg ötödik látásra is jó mappát adtál meg neki, nekem az a .pmg kiterjesztés a truck mögött, az nem kerek!

Lehet, hogy azért érdekes számomra ez a látvány mert én társítottam a Zmodelerhez a PMG-t is.

Mutatnál képet az autó truck mappájáról?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

http://www.novamov.com/video/znap0it57n0kr

Ha le van zárva azt kiirja de itt nem csinál semmit.Esetleg rossz mappát adok meg neki?

Talán le van zárva a PMG.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok.Bele szeretnék én is tanulni ebbe a Modellezésbe de már az elején elakadtam.Van egy Zmodeler_2.2.3_buld971 -es regisztrált verziós programom de az istenért se akar nekem megnyitni egy PMG-fájlt se.Nem ir semmi hibaüzenetet csak egyszerûen semmi nem történik.Megadom a kamion többi fájlát is ahogy a "A helyes importálás" postba is benne van.Mi lehet a probléma?

Itt nem mûködik, viszont egy különálló fény textúra az irányjelzõkre megoldhatja a dolgot.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Szobi30
am, ezt hogy kell megcsinálni??
lemásolom az alkatrészt, és elnevezem úgy mintha dummy lenne?
mert ezzel még nem szórakoztam, viszont érdekelne😄

www.szobi.picturepush.com

MANos Viktor
De az irányjelzõ

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

R420
Helyzetjelzõnek csak jó lesz: D

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

R420
Hát lehet hogy addig próbálkozok ott is megpróbálom alkalmazni ezt a jelenséget hátha sikerül...

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Rubio
Ugyanazzal a módszerrel nem lehet megoldani, tehát még várnod kell, amíg valaki az irányjelzõhöz is kitalálja a tutit!

R420
Eddig én is eljutottam de hogyan tovább😄

tuzfal3
Le kell másolni a lápatestet és azt kell megvilágítani.De aki jobban érti ezt az úgyis elmagyarázza.

Opel Movano 2.8DTi

R420
Hát hogy ha az irányjelzõ használatban van akkor ne egy dummy villanjon fel hanem az adott modell

tuzfal3
Képet,kicsit fáradt vagyok és beteg úgyhogy most nem vágom így hirtelen mit mondasz<#kuss>

Opel Movano 2.8DTi

R420
Sziasztok!
Avval a kérdésel fordulnák felétek ,hogy meglehetne az oldani a kamionomon TGX hogy az irányjlezõ jelzéskor úgy mûküdjön mint Gis80s kamionján a világítás ha meg lehet valósítani akkor hogyan és miképp?

tuzfal3
Ha megtalálom akkor küldöm 😄

Opel Movano 2.8DTi

Gis80s
Na, hát akkor ahol láttad ott kérdezz rá.
Egy linknek azért örülnék pü-ben 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

tuzfal3
Én is egy külföldi fórumon láttam.Azért érdekelne😄 De amúgy köszi a segítséget!

Opel Movano 2.8DTi

Gis80s
Nem értek hozzá, de a linkelt oldal alján van némi leírás, ami talán segíthet a megvalósításban...
dummy-k

jó lesz ez csak a hátfal kicsit fura...

No music, no life....

tuzfal3
Ha jól tudom, zmodban van olyan dummy ami folyamatosan világít.Lehet azzal kéne megpróbálnom.Már csak azt kéne megtudnom hogy melyik is lehet az.

Blum - Oké fõnök, de én csak beraktam normálisan a srác képét😄

Opel Movano 2.8DTi

Fülke hátsó része az nagyon nem jó,vagy tegyél rá értelmes cuccot (lehet letölteni),vagy ez az egybe szedd le onnan. Meg a hátsó sárvédõ gumi elég hülyén áll ott.

Gis80s
Lehet érdemes megpróbálni a külföldi fórumokat is, mert több ember csak okosabb egy kicsit 😊 Én passzolom a kérdést. A lámpa kérdést még csak-csak eltudom képzelni, hogy megvalósítható...de a rugózás kérdését eléggé kétlem.

#2239: véleményt kértél, úgyhogy én mondom 😊 (...ha esetleg nem az, amire számítottál, akkor se sértõdj be légyszi) 😊)
Szerintem teljesen rendben van! Amibe belekötnék, az a hátsólámpa, illetve
a fülke hátfal. Elõbbi olyan fehéres (bár lehet csak a képen nem jó), utóbbi pedig olyan amerikai beütésû, de valahogy nekem nem passzol a Scaniara, még ha kiegészíted a vezetékekkel, meg hasonló dolgokkal, akkor sem. Ezeket leszámítva viszont szerintem tényleg jó.

scania730
Köszi<#worship>

tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

scania730
Sziasztok!

Készülõben az új gépem:
Tippek,vélemények jöhetnek.

oké😄majd rakok képet a készülõ géprõl hamarosan hogy tudjak még kérni hasznos tanácsokat😄

No music, no life....

Akkor no limit.

2.2.4et használok😄

No music, no life....

Attól függ melyik Zmoddal konvertálsz. 2.1.1-el vagy annál régebbivel max. 15,újabb verziónál korlátlan.

Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy ha esetleg beraknám gts-be a készülõ Scaniamat(ha kell kép esetleg akk rakok) akkor max hány textúrát használhatok?

No music, no life....

tuzfal3
Sziasztok!
Szeretnék csinálni egy Man TGX-et(igen a Boxert pihentetem😄) És az lenne a kérdésem hogy az megoldható-e hogy a kamionon a helyzetjelzõ állandó jelleggel világítson vagy csak menet közben?ÉS ugye ez mellé jönne a tompított és a távolsági.Mivel ez nagyon izgatja a fantáziámat az ETS megjelenése óta, hogyan lehetne megoldani a fülke rugózást?Esetleg érdeklõdjek külföldi fórumokon?A segítséget elõre is köszönöm.😊

Opel Movano 2.8DTi

scania730
Hello mindenkinek!

Megint lenne egy kérdésem:
A .mat fájlban mit kell átírnom, hogy a tárgy ne legyen nagyon átlátszó?

köszi a segítséget😄

No music, no life....

scania730
Köszi a segítséget.