6060
Segítség!
-
#3840 Hali!
Exportálni szeretném a gépemet, de nem rakja ki sem a .Mat sem a .Tobj fájlokat a mappába :/ 2.2.2 alatt és 2.1.1 alatt próbáltam, 1ik sem ment :/
be vannak pipálva alul hogy Read/Write, mégis hiába :/
help pls :S
szerk.:
lehet azért nemrakja ki a matokat meg tobjokat, mert ez egy modell volt amit úgy töltöttem a netről(ddsekkel, z3d fájllal) ? -
csoki0715 #3839 Hali!!
Van egy problémám elolvastam amik a banner alatt a lenyíló részben vannak lépésről lépésre haladtam de a játékban nincs duda a kamionon pedig zmodeler-ben ott volt.
Segítene valaki?? Előre is köszi!!
amúgy azt úgy kell hogy csinálok egy mappát az asztalra beleteszem a kamion vheicle mappáját elinítom a zmodelert úgy hogy software 24 bit 8 valami a legalsó letöltöm a dudát beteszem a file-ba ahol a vheicle is van ráteszem a kamionra rögzítem azzal a display reset-es valamivel elmentem másként abba a mappába amit csináltam aztán megnyitom exportálom és a vheicle mappát amit betettem a csinált mappába visszateszem a kamionmappájába raktározással?
-
#3838 vegyél fel msn-re tudok adni neked rózsafuzért.irj majd privit -
#3837 sziasztok rég jártam erre el kezdtem megint alakítgatni magamnak egy kamiont eddig itt tartok .Egy kérdésem lenne hozzátok hogy Rózsa fűzért nem tudjátok hol találok meg ilyen kiegészítőket? -
#3836 Nincs mit. -
#3835 Kösz a válaszodat. -
#3834 Szia!
Kész autót át lehet alakítani, természetesen csak akkor ha nincs lezárva a modell!
Sőt, a többségünk ezt csinálja.
Viszont, hogy ezt hogyan kell tenni, az már egy kicsit rázósabb téma!
Ajánlanám figyelmedbe a banner alatt lenyíló ablakot, ott kéne átolvasni pár mondatot.
Elsősorban sajnos meg kéne tanulni alapfokon kezelni a programot. -
#3833 Sziasztok! kezdő Zmodeleres vagyok tudtok valamit segíteni ETS-be szeretnék kamiont csinálni.
Azt nem lehet megcsinálni h egy kész kamiont átalakítok és ha igen akk hogy?
Válaszotokat előre is kösz. -
#3832 Verzió? -
#3831 mi lehet a gond?? -
#3830 Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy egy gépet bekonvertáltam.beraktam a játékba de mikor betoltodot a játék akkor kilépet.A log fájl ezt irja:
12:55:28 : [model] Unknown variant name 'a' on model '/vehicle/truck/man/truck.pmd'
12:55:28 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1027): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model!
-
#3829 Már én is látom!
Nincs mit. -
SuSu1992 #3828 már jó a kép, köszönöm a segítséged!:) -
#3827 Ez nem megy!
Alkatrészen jobb gomb, majd a Properties\Mesh\Vertices\Format útvonalon fentről a negyedik.
UV Channels 1 vagy 2. Mindig állítsd 1-re! -
#3826 Jogos!
Tegnap még jó volt, ma már rosszalkodik a Képkezelő!
-
SuSu1992 #3825 ? -
#3824 Itt megtalálod:
-
SuSu1992 #3823 aha, értem, és ezt hol kell beállítani? -
#3822 Oké. :) -
#3821 Az "out of memory"-val való kilépésről nem volt szó!
Mielőtt merge-zed az új alkatrészt, alkatrészeket, nézd meg a tulajdonságait!
Ha valamelyik alkatrészed-, ne adj Isten mindegyik UV channels 2 akkor azt, azokat át kell állítani UV channels 1-re.
"Out Of Memory" hibával akkor szokott kilépni a program, ha egy- vagy több alkatrész UV Channels 2- re van állítva.
A modelled minden alkatrésze legyen UV Channel 1 !!!! -
#3820 *reverse_l
Bocs a 3 hsz-ért csak nem tudok rendesen írni,szóval tényleg bocsi! -
#3819 *reverse-l
(Bocsi a 2 hsz-ért) -
#3818 Helló!
Szerintem a 2.2.2-es verzióban is ugyan az a megoldás mint a 2.2.4-ben,létre kell hoznod egy olyan könyvtárt a főgyökérben hogy-->> reverese_l
és ebben csak bele teszed a fügönyt és visszateszed a kamiont a játékba és rükfercbe teszed és megnézed hogy jó-e,remélem tudtam segíteni :D -
#3817 Hali!Azt szeretném kérdezni hogy,hogy bírnám megoldani a függönyt hogy ha hátra menetbe van akkor a függöny legyen a kamionba!pl. mind sztics-nek
Köszi(2.2.2-es zmodeler-ől van szó!) -
danyr #3816 Az miért lehet, hogy a HxD nem fixálja teljesen a .pmg-t, csak bizonyos dolgokat? -
SuSu1992 #3815 sajnos így sem jó:S
ugyan úgy out of memory-t ír ki:S
azért köszönöm a segítséget -
#3814 Semmi gond.
Az old Z3d fájlt még a Zmodeler 1.0.x használta.
Mi már az újabb fájlt használjuk ( legalább is akik a 2.x.x verziót használjuk )
Nem Merge-zni kéne a régi fájlt, hanem először megnyitni a v2.x.x-be, majd menteni!
Ha ez meg van, innen már lehet csatolni az újabb Zmodeler által kreált Z3d fájlhoz, vagy megnyitott autóhoz.
-
SuSu1992 #3813 nem tudom hogy a kettő között mi a különbség -
#3812 Z3d és old Z3d fájlokat szeretnél összehozni?
-
#3811 Ok, látom!
Valamit összehozunk. -
#3810 Hát sajna csak ilyenem van, bár ez nem nagyon használható. De amúgy ilyet szeretnék TGX 18.480-at. :)
-
SuSu1992 #3809 sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy alapból egy z3d-t megtudok nyitni zmodelerrel, de ha már merge funkció használatával akarom beletenni egy másik z3dbe akkor kifagy a zmodeler, próbáltam ugyan ezt exportálni, de akkor meg valami más baja van...
szóval erről érdeklődnék, hogy hogyan lehet ezt megoldani.
előre is köszi
-
#3808 Sziasztok!
Ha van róla használható fényképed, megcsinálom. -
#3807 Driver Update akármi,de frissítettem a kártyát és ugyan olyan még a játékban a kamion,ugy hogy sztem csak kamionnak van valami baja :( -
Blum #3806 Mi annak a 2 setupnak a neve? -
#3805 Amit letöltöttem rar-ba telepítőt,abban van 2db setup,csak azt nem tudom hogy mind2 fel rakjam? -
#3804 Tudom,csak nem akarom elbaszni,és köszi a segítséget :D -
Blum #3803 Ugye tudod,hogy ez most hülye kérdés volt?! Segítek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem ártana... -
#3802 És amit letöltöttem azt telepitsem fel? -
Blum #3801 Eszköz alatt,Név mellett ott van.