6060
  • scania730
    Ok, akkor a picturpush-ról képhost-ra váltok. És kösz, hogy ilyen türelmes voltál velem.
  • Blum
    Sóhaj...
    Töltsd fel kephost.hu-ra a képet,feltöltés után a direkt linket kimásolod itt a kép beszúrásához bemásolod és kész.
  • Blum
    A kép érvénytelen. Fuss neki még egyszer...
  • scania730
    Köszi a gyors választ.
  • Blum
    Sajnos nincs,egyesével kell őket berakosgatni. (Utolsó verzió,amit Zmodból használtam,az a 2.2.2 volt,hogy azóta változott-e azt nem tudom,de kétlem)
  • scania730
    Üdv mindenkinek!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek: Zmod-ban a truck könyvtáron kívül nagyon sok alkatrész van, és ezeket az alkatrészeket szeretném a truck könyvtárba rakni. Van erre valamilyen mód,hogy ne egyesével kelljen a truck könyvtárba húzogatni az alkatrészeket?
  • Blum
    Ilyen értelmetlen hozzászólásokat meg mellőzd.
  • Blum
    Roppant bonyolult...
    Rányomsz az indításra és kész. Ne állítsál semmit,csak indítsd el. Memtest sem sokkal komplikáltabb.
  • péistike
    Hello ezt a FurMark-ot hogy kell használni? Meg a MemTest-et?
  • péistike
    frissítve :) már csak az a kérdés hogy használt is-e
  • Blum
    4
  • péistike
    Melyik a legfrisseb verziója a .NET Framework-nek?
  • péistike
    Köszi még nem próbáltam egyiket se. De ha ezt letörlöm és felrakom a 2.1.1-et akkor is ugyan ez a helyzet:S
  • Blum
    VGA memória hibának tűnik,de lehet,hogy csak egyszerű DX frissítés hiányzik. Futtass le egy Furmark tesztet,izzasszad a VGA-t egy jó 10-15 percig,ha az alatt nem csinálja,akkor VGA hibátlan.
    De lehet,hogy memóriahiba,azt pedig MemTest-el tudod tesztelni.
    Mielőtt ezeknek nekiállsz,azért frissítsed a DirectX-et,tedd fel a legfrissebb .NET Framework-ot. Ha minden megvolt és mégis csinálja,akkor a Zmoddal lesz a bibi.
  • péistike
    de ha újraindítom a gépet az megoldja a problémát. (bocs a 2. hsz-ért)
  • péistike
    Valaki nem tudja miért csinálja ezt a zmodom? Kép:

• péistike
    dds megvan sztem a mattal lesz hiba mert van benne egy szóköz
  • volvofh12420
    http://www.abload.de/image.php?img=magumrosszlettv7s4.png
  • volvofh12420
    Boccs! itt kép:
  • volvofh12420
    Üdv mindenkinek!
    Páran lehet, hogy ismertek Nagy Mátyás vagyok!
    Elkezdtem konvertálni és sikerült is valamilyen szinten csak ez lett a végeredmény:
    Üdv mindenkinek!
    Páran lehet, hogy ismertek Nagy Mátyás vagyok!
    Elkezdtem konvertálni és sikerült is valamilyen szinten csak ez lett a végeredmény:

Valaki segítsen légyszi mert nem tudom sajna az okát!
    Még 1 kérdés:Az, hogy ha ETS-ből ETS-be konvertálok akkor kell vagy nem Hexeditor-t használi?
    Előre is köszönöm!
    Valaki segítsen légyszi mert nem tudom sajna az okát!
    Még 1 kérdés:Az, hogy ha ETS-ből ETS-be konvertálok akkor kell vagy nem Hexeditor-t használi?
    Előre is köszönöm!
  • hungaro
    vagy nincs meg a .dds vagy rossz a .mat
  • péistike
    Sziasztok! Valaki nem tudja miért piros a GPS? kép:

• MAN4ewer #3979
    Köszönöm még egyszer a segítséged...
    Akkor nem tudok mit tenni,ez már nekem túl bonyolult azt hiszem...
  • bullseye9
    Részemről nem tudok jobbat, mint az újratextúrázás.

Én legutóbb akkor szembesültem ilyen problémával, mikor PTTM-ből konvertáltam pótkocsit ETS-be, szerencsére nem volt sok alkatrésze külön választva.

Ebben az esetben nálam így nézett ki az exportra kész változat:

Az a gond, hogy ez az út kicsit macerás, legalábbis az általam alkalmazott módszer, mert export után még hexa editorral a pmd fájlt szerkeszteni kell...
  • MAN4ewer #3977
    Köszi...
    És van erre valami megoldás?
  • bullseye9
    Ez olyankor szokott előfordulni, ha a mat, pmd, vagy pmc fájlok nem a pótkocsi mappájában vannak, vagy valamelyik "gyári" trailer helyére került a pót, így a zmodeler nem találja ezeket.
    Ha megnézed, nálad is kiírja alul a program: "failed to detect path origin. Defaulting to..." stb., tehát nem találja az elérési utat ezekhez a fájlokhoz.
  • MAN4ewer #3975
    Elnézést a 2. hsz-ért,de elolvastam LezFiddler importálással kapcsolatos hsz-ét,szerintem nálam nincs jól beállítva a Zmodeller.Hiába importálom úgy ahogy leírta ezt a képet találom...

Esetleg tudna valaki abban segíteni hogy tudom beállítani.
    Köszönöm.
  • MAN4ewer #3974
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem..
    Mi lehet a probléma ha leveszek a pótról egy dolgot(vagy beállítom a kapcsolási magasságot) vissza exportálom és a játékba össze-vissza van rajt a dds.
    Lehet hogy valami beállítási gondok vannak,mert pl. egy kamiont ha megnézek zmodiban,elvileg feltextúrázva kellene látnom ha jól importálom be.Nekem nem így van bármit csinálok csak az"alap" kamion képe látszik.
    2.2.2-es Zmodeller-em van.

• simonatila
    Oké nagyon szépen köszönöm most csak egy Zmodos tagot kell keresek.Még egyszer köszi
  • Blum
    De,Zmoddal valószínűleg meglehet.
  • simonatila
    S akkor valahogy nem lehet megcsinálni valami progival?
  • Blum
    Neked is szevasz.

OpenGL-ben futtatod a játékot?
    Az is lehet,hogy az átkonvertált interior a ludas és egyszerűen nem oldották meg ezt a problémát.
  • simonatila
    Le töltöttem egy új kamion és nem látok semmit a tükörbe erre mi a megoldás? :
  • zsolt015
    #3966:volvo fh 400
    #3967: köszönöm a segítséget de már meg lett oldva problémák:)
  • Csabesz001
    Névtábla Zmod-ban ugyanígy néz ki? Függönyre tudom a választ, kell létrehozni egy "gyűjtőpontot" a base-hez hasonlóan, "reverse_l" elnevezéssel, és abba kell belelinkelni a függönyt, így csak hátramentben látszik.
  • Ricsi234
    linket kaphatok??(alap modell)
  • zsolt015
    Sziasztok van egy kis problémám.Egyik barátommal bekonvertáltuk a kamion és ez a kéz törlő,névtábla meg bolondultak és nem tudjuk mi a gond:S a másik meg raktam bele függönyt és nem tudom hogy kell meg csinálni azt hogyha tolatok csak akkor látszódjon
  • LezFiddler
    Nincs mit.
  • Csabesz001
    Még egyszer köszi! Ha ráérsz, azért csak megnézzük, hogy mi volt a gond.
  • LezFiddler
    Úgy látszik, hogy nem néztünk meg mindent. Siker!