Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungaro
mindenki magától jön bele!😊 nézd a tutorial videókat youtuben és azok alapján hamar meg lehet tanulni!😊 Speciel Én is ott tanultam meg, amit nem tudtam be írtam és ki dobta!

Hivatás az Életért!

magyarkolega01
Sziasztok!
Újra nekiáltam Zmodizni kamion be importálás már megy a textura rárakás megy a kamionrol letrölés még tanulnom kéne forgatás megy több nem valaki nem segitene nekem még hogy milyen alap dolgokat kellene megtanulnom hogy belerázódjak a Zmodizásba.
Köszönöm.

...:::|Supermoto is life |:::..

bela96
sziasztok.hungaronak köszönöm a segitséget és nekem is megy a progi.mégegyszer köszönöm hungaro

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

hungaro
így van, azért köszönöm még egyszer a segítségeiteket!<#puszis>

Hivatás az Életért!

LezFiddler
A lényeg, hogy összejött.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

hungaro
pázmeg, tényleg<#puszis><#miaz>
kösziii

Hivatás az Életért!

LezFiddler
B.szki Isti, a 3451-es hsz. szerinted mirõl szól?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

hungaro
egyik ismerõsömmel sikerült megoldani a problémát! a következõt kell letölteni és feltelepíteni: V C++ 2005 ez egy speckó verzió, csak x86-os procikhoz jó!<#papakacsint><#vigyor2>

Hivatás az Életért!

hungaro
hát nemtudom mit kellene még csinálom vele, hogy mûködjön! A C++ létezõ összes verziója fent van, a .net framework is fent van a legújabb, de ugyan az a sláger...<#rinya><#confused>

Hivatás az Életért!

Gis80s
Abban az scs-ben találod meg a dds-eket.
Megnyitása többféle képpen is lehetséges...én Total Commanderrel szoktam. (...de ennél figyelni kell, hogy a zip tömörítés nullára legyen állítva)

...az már más kérdés, hogy ennek semmi köze a Zmodelerhez 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Sziasztok!Én saját Skin-t akarok készíteni a kamionomra de sehol nem találok dds file-t csak scs filet......ez már 1 megszerkesztett kamion amit átt szeretnék kicsit alakítgatni!Pls HELP!
hello!
Nem tudna nekem valaki linkelni daf 105-ös-re oldalspoilert? Tudjátok ami eltakarja a tankot! Egyszerûen nem találok ha valaki tudna valamit linkelje már be nekem! Elõre is köszi!
Hello

LezFiddler
Emmegmi?

Neem, szép lesz.

imihaver
Gyönyörû komám<#eljen><#puszis>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Garth22
köszönöm srácok !

djano
Nagyon szép<#eljen>

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Jólesz-jólesz!<#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Garth22

Cosmo1999
Bocs ezt lehagytam:
Társítani kell WinRar-al azt a fájl-t amit letöltöttél.

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

elhiszem hogy jó a video de hogy avi-ba töltöted volna fel akk meg is lehetne nézni.
Cosmo1999
Szevasztok!
Sokan kérték/mondták hogy nem tudnak convertálni 2.2.2-es zmoddal ezért segítsek nekik.
Ezért tegnap gyorsba összedobtam egy convertálás vidit!
Itt lehet letölteni!
Üdv:Matemester

CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man

bela96
sziasztok.ugyan az problémám van mind hungaro barátunknak is.Nekem is windows 7-esem van és nem fut rajta.Próbáltam már telepiteni amit Blum linkelt és amit Lezfiddler és amit Gis is linkelt.És nekem se megy úgy se.válaszokat elõre is kösszi.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

A kivilágításához a kijelzõt (kivilágítandó alkatrész) külön modellrészként kell elhelyezni az interior modellén belül, és dif_lum mat kell hozzá fehér alpha csatornával a dds fájlban, ugyanúgy, mint pl. a lámpatest kivilágításánál. De célszerûbb lemásolni pl. a mûszerfal kivilágítás mat-ját és azt átírni.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Gis80s
2.2.2-tõl erre is szükség van:

link

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Garth22
2.2.4 + visual c+++ nekem ment win7 alatt !

hungaro
esetleg valaki erre egy biztos megoldást?

Hivatás az Életért!

Köszi
Nem ezzel a programmal kell,az tuti.
Valószínûleg a base.scs-ben kell turkálni.

Sziasztok!
A játékbeli gyári kamionom fogyasztását akarom alacsonyabbra átírni és azt akarom kérdezni, hogy ezzel a programmal kell-e csinálni és hogyan?
Maktoko
<#vigyor3>

http://maktoko.picturepush.com

tuzfal3
+1

Opel Movano 2.8DTi

Maktoko
Helló mindenki!
Valaki tudna adni egy interior konvert leírást,mert szeretnék uj belsõt készíteni...elöre is köszi!

http://maktoko.picturepush.com

Speedway
módosítottam a az alfa csatornát meg próbálkoztam mindennel de még mindig sötét éjszaka :S

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

hungaro
Windows 7-em van, nem hiszem hogy jó lenne hozzá😊

Hivatás az Életért!

Speedway
megnézem
köszi az ötletet

LezFiddler
Csak egy ötlet: mi lesz, ha leszeded az alfa-csatornát a textúráról, vagy módosítod az alfa-csatornát?

Speedway
sziasztok

abban kérném a segítségeteket hogy van egy interiorom amit szerkesztgettem de a gps, stb éjszaka elsötétedik nem "világít"
ezzel lehet valamit kezdeni?

és tudtok adni egy mat-ot a silós pótra mert nagyon nagyon világos

köszi

LezFiddler
Esetleg EZZEL próbáltad?

Hello
Valaki segítene nekem és rakna 1 révész skint a dafomra!?
Ha valaki segít annak elküldöm a kamiont meg a képet róla!
Elõre is köszömöm!
Hello

hungaro
már megvolt, de ugyan ezt írja újra indítás után is...

Hivatás az Életért!

hungaro
akkor nem tudom így...
elõzõ üzenetemre: a C++ 2008-at is telepítettem már hozzá, de ugyan ezt írja ki...

Hivatás az Életért!

zsolt015
de semmi máshoz nem nyúltam se a defhez se semmihez:S csak kivetem a truck mappot abból beimportáltam és truck mappba ki és utána meg vissza húztam a helyére

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

hungaro
amit szerkesztettél kamiont annak a kerekeit rakd be a wheel mappába, és a régi def.bõl írjad át a sorjait, és próbáld meg úgy!

Hivatás az Életért!

hungaro
sziasztok! Újra telepítettem a gépemet, el akarom indítani a zmodelert, de az az üzenet fogad:
természetesen újra kicsomagoltam, el kértem újra de mindig ugyan ez fogadott! esetleg valami megoldás rá?

Hivatás az Életért!

zsolt015
egy kérdésem lenne 2.2.4. zmodot használok és már régebben is használtam zmodot meg próbáltam konvertálni és egy hibát találtam 19:46:06 : Not enough (0) rear wheels in model @@trk_man_tgx_a@@. és csak egy légfrissítõt a kerékhez hozzá se nyúltam

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

luspaydavid
Ahha, köszi szépen 😊

The Truck Is My Life

LezFiddler
Jó estét kívánok!
Ez kell neked:Chamfer
Némi utómunkálatot azért igényel majd!

luspaydavid
Sziasztok !
Elõvettem a 3 Scania-t de szeretnék rajta csinosítani és ezt a lökhárítóval kezdtem, azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan tudnám lekerekíteni az éleket van-e valami mód rá ?

The Truck Is My Life