6060
Segítség!
-
#4046 De hogyan tanuljam meg az alapvető dolgokat amikor senki sem segít? -
#4045 Hogy értve mit ír ? :) Sok mindent, legfelül azt, hogy elindítottam ekkor meg ekkor, ilyen meg ilyen windows-al stb. -
Blum #4044 Ezt a modellezést felejtsd el szépen legalább addig,amíg az alapvető funkciókat nem ismered meg rendesen. -
#4043 Log fájl mit ír? -
#4042 Az ellen mit lehet tenni,hogyha egy pótnak kicsit alakítottam a skinjén (csak próbából rajzoltam bele paintel) és mikor berakom játékba 3negyedénél kifagy. kivettem a modokat is de még akkor is kifagy. -
#4041 Értelek de én le szeretnék modellezni egy zászlót és azt betenni a kamionomba ilyen részt hol találok? -
#4040 Elolvasol egy részt, ha szerencséd van akkor van hozzá kép is, majd kipróbálod a programban!
Így csináld! -
#4039 Amit tudtam el olvastam de nem jutottam nagyon sokra de nem adom fel!
-
#4038 Azt a mindenit, van ám önbizalom!
(nagyon helyes!)
Azért szerintem még nézd át párszor a banner alatt található olvasmányokat, mert ez a dolog nem lesz egyszerű, bár lehet, hogy annak tűnik! -
#4037 Szereztem Zmodelert most ha szeretnék csinálni egy kamiont mik az első lépések? előre is kösz a választ -
Blum #4036 Banner,lenyíló ablak. Hajrá. -
#4035 Sziasztok Meg szeretnék tanulni Zmodelert használni ebben kérném a segítségeteket először is egy működő zmodeller kéne nekem mert még az sincs -
#4034 Próbálj egy "Calculate" parancsot rajta, vagy vedd le a "Specular highlits"-ot a material editorban a hozzá rendelt dds-ről.
Esetleg próbáld meg más mat értékekkel, pl.:
material : "eut.dif_spec.fx" {
texture[0] : "plain.tobj"
ambient : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
diffuse : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
shininess : 100
}
-
#4033 ha van aki ért interior export hoz az pls pm -
#4032 A pótkocsi az le van alphazva és DXT5-be is van mentve, viszont azzal tuti hogy zmodelerben van a baj mert különböző szögekből más árnyalata van, nem pedig egyforma ahogy kéne. -
Blum #4031 Itt szerintem a textúrával lesz a gond. Tegyél rá egy fekete alphát (mármint a DDS-re) és DDS DXT5-be mentsd. -
#4030 Nem direkt olyan. :D -
Blum #4029 Fúú..már ezer éve nincs meg. Viszont rengeteg embernek elküldtem,kérdezz körbe párat,hátha valakinek megvan. -
Blum #4028 Egész véletlenül az nem DIREKT olyan? Más textúráknál is találkoztam már ilyennel,ott az volt ezzel a cél,hogy a hűtőbe beragadt bogarakat imitálják. -
nenus #4027 Tudom hogy csak leírás volt :) Priviben el tudnád nekem küldeni? :) -
Blum #4026 Emlékeim szerint abból csak leírás volt. Nem? [Amit én készítettem] -
nenus #4025 Gondolom interior konvertálás kell neki... Viszont az nekem is kéne :D ^_^ -
#4024 Mindegyik módszert próbáltam amit mondtatok de még is olyan. Igazából azokkal a csíkokkal az elején van problémám és a pótkocsival.
-
Blum #4023 intro? -
#4022 lenne 1 olyan kérésem hogy az intro konvertálásos vidit belinkelnétek? -
#4021 Esetleg EZ? -
Blum #4020 Alpházzad le azt a textúrát,amelyik problémás. -
#4019 Hali!
Olyan problémám lenne hogy játékba a modell nagyon virít ha úgy megy rá a fény, de Zmodelerben hiába calculate-zom meg akármi ugyan az a helyzet. Pedig a mat-ot is próbáltam átírni többféleképpen de mindegyikél olyan...
Mit lehetne ezzel kezdeni? Válaszokat előre is köszönöm! -
razor1997 #4018 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy valaki elkezdett-e már foglalkozni az új Scania R730 Black Amberlimitált kiadásával. -
#4017 Sziasztok! van itt most valaki, aki nagyon ert a Zmodeler-hez es hajlando lenne segiteni nekem msn-en? nem kell semmit, sehova konvertalni, azt megcsinalom En magam, de kellene egy kis segitseg, kb fel ora... -
#4016 Nem tudom, de szvsz. teljesen mindegy, mivel maga a modell volt a lényeg, azon belül is annak a belső tere.
Egyébként meg nem nagy mutatvány átrakni egyik játékból a másikba, legtöbb esetben csak a definíciós fájlt kell átírni a konverzióhoz. -
simonatila #4015 de GTS be való? -
#4014 Nincs sok értelme veszkődni vele, mert minden egyes leszállított fuvar után újra szerkeszteni kell a mentéseidet, maximum annyi az értelme, hogy csinálsz egy screen-t, és kész.
#4010, scania730: aránylag jó 4-es Scania:
Link: LETÖLTÉS (hotfile)
-
#4013 Sziasztok!
ETSben valahogy ezt a forgózsámolyos cuccot megtudom úgy oldani hogy beteszem a pótot egyszer és jó lesz mindig?:O
Előre is köszi a segítségeket:) -
Blum #4012 Pedig van,csak keresni kell :) -
#4011 Nem vagyok fradi drukker, csak azért lett fehér-zöld mert ezzel jól néz ki a gép. Azért van benne új R-es ülés,mert még nem találtam 4-esbe való ülést, ami normálisan néz ki. -
#4010 Ok. Ez tényleg jó ötlet nem is gondoltam rá. Mindjárt meg is csinálom. -
Blum #4009 Fradinak szurkolsz,igaz? :D
Amúgy pofás kis gép,de a belsejében azok az új R-es ülések kicsit perverznek tűnnek. -
#4008 tetszik szép,igényes munka:)
1 5let: a platót kcisit rövidebbre és hátra egy darut. szerintem szép lenne:) -
#4007 Vélemények jöhetnek.