6060
  • SzabyCykaaa
    De hogyan tanuljam meg az alapvető dolgokat amikor senki sem segít?
  • TruckerDave
    Hogy értve mit ír ? :) Sok mindent, legfelül azt, hogy elindítottam ekkor meg ekkor, ilyen meg ilyen windows-al stb.
  • Blum
    Ezt a modellezést felejtsd el szépen legalább addig,amíg az alapvető funkciókat nem ismered meg rendesen.
  • LezFiddler
    Log fájl mit ír?
  • TruckerDave
    Az ellen mit lehet tenni,hogyha egy pótnak kicsit alakítottam a skinjén (csak próbából rajzoltam bele paintel) és mikor berakom játékba 3negyedénél kifagy. kivettem a modokat is de még akkor is kifagy.
  • SzabyCykaaa
    Értelek de én le szeretnék modellezni egy zászlót és azt betenni a kamionomba ilyen részt hol találok?
  • LezFiddler
    Elolvasol egy részt, ha szerencséd van akkor van hozzá kép is, majd kipróbálod a programban!
    Így csináld!
  • SzabyCykaaa
    Amit tudtam el olvastam de nem jutottam nagyon sokra de nem adom fel!
  • LezFiddler
    Azt a mindenit, van ám önbizalom!
    (nagyon helyes!)

Azért szerintem még nézd át párszor a banner alatt található olvasmányokat, mert ez a dolog nem lesz egyszerű, bár lehet, hogy annak tűnik!
  • SzabyCykaaa
    Szereztem Zmodelert most ha szeretnék csinálni egy kamiont mik az első lépések? előre is kösz a választ
  • Blum
    Banner,lenyíló ablak. Hajrá.
  • SzabyCykaaa
    Sziasztok Meg szeretnék tanulni Zmodelert használni ebben kérném a segítségeteket először is egy működő zmodeller kéne nekem mert még az sincs
  • bullseye9
    Próbálj egy "Calculate" parancsot rajta, vagy vedd le a "Specular highlits"-ot a material editorban a hozzá rendelt dds-ről.
    Esetleg próbáld meg más mat értékekkel, pl.:

material : "eut.dif_spec.fx" {
    texture[0] : "plain.tobj"
    ambient : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
    diffuse : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
    specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
    tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
    env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
    shininess : 100
    }
  • HosszúGábor
    ha van aki ért interior export hoz az pls pm
  • MANos Viktor
    A pótkocsi az le van alphazva és DXT5-be is van mentve, viszont azzal tuti hogy zmodelerben van a baj mert különböző szögekből más árnyalata van, nem pedig egyforma ahogy kéne.
  • Blum
    Itt szerintem a textúrával lesz a gond. Tegyél rá egy fekete alphát (mármint a DDS-re) és DDS DXT5-be mentsd.
  • MANos Viktor
    Nem direkt olyan. :D
  • Blum
    Fúú..már ezer éve nincs meg. Viszont rengeteg embernek elküldtem,kérdezz körbe párat,hátha valakinek megvan.
  • Blum
    Egész véletlenül az nem DIREKT olyan? Más textúráknál is találkoztam már ilyennel,ott az volt ezzel a cél,hogy a hűtőbe beragadt bogarakat imitálják.
  • nenus
    Tudom hogy csak leírás volt :) Priviben el tudnád nekem küldeni? :)
  • Blum
    Emlékeim szerint abból csak leírás volt. Nem? [Amit én készítettem]
  • nenus
    Gondolom interior konvertálás kell neki... Viszont az nekem is kéne :D ^_^
  • MANos Viktor
    Mindegyik módszert próbáltam amit mondtatok de még is olyan. Igazából azokkal a csíkokkal az elején van problémám és a pótkocsival.
  • Blum
    intro?
  • HosszúGábor
    lenne 1 olyan kérésem hogy az intro konvertálásos vidit belinkelnétek?
  • LezFiddler
    Esetleg EZ?
  • Blum
    Alpházzad le azt a textúrát,amelyik problémás.
  • MANos Viktor
    Hali!
    Olyan problémám lenne hogy játékba a modell nagyon virít ha úgy megy rá a fény, de Zmodelerben hiába calculate-zom meg akármi ugyan az a helyzet. Pedig a mat-ot is próbáltam átírni többféleképpen de mindegyikél olyan...
    Mit lehetne ezzel kezdeni? Válaszokat előre is köszönöm!
  • razor1997
    Sziasztok!
    Érdeklődnék hogy valaki elkezdett-e már foglalkozni az új Scania R730 Black Amberlimitált kiadásával.
  • TopGun
    Sziasztok! van itt most valaki, aki nagyon ert a Zmodeler-hez es hajlando lenne segiteni nekem msn-en? nem kell semmit, sehova konvertalni, azt megcsinalom En magam, de kellene egy kis segitseg, kb fel ora...
  • bullseye9
    Nem tudom, de szvsz. teljesen mindegy, mivel maga a modell volt a lényeg, azon belül is annak a belső tere.

Egyébként meg nem nagy mutatvány átrakni egyik játékból a másikba, legtöbb esetben csak a definíciós fájlt kell átírni a konverzióhoz.
  • simonatila
    de GTS be való?
  • bullseye9
    Nincs sok értelme veszkődni vele, mert minden egyes leszállított fuvar után újra szerkeszteni kell a mentéseidet, maximum annyi az értelme, hogy csinálsz egy screen-t, és kész.

#4010, scania730: aránylag jó 4-es Scania:

Link: LETÖLTÉS (hotfile)
  • 308as Kis Janó
    Sziasztok!
    ETSben valahogy ezt a forgózsámolyos cuccot megtudom úgy oldani hogy beteszem a pótot egyszer és jó lesz mindig?:O
    Előre is köszi a segítségeket:)
  • Blum
    Pedig van,csak keresni kell :)
  • scania730
    Nem vagyok fradi drukker, csak azért lett fehér-zöld mert ezzel jól néz ki a gép. Azért van benne új R-es ülés,mert még nem találtam 4-esbe való ülést, ami normálisan néz ki.
  • scania730
    Ok. Ez tényleg jó ötlet nem is gondoltam rá. Mindjárt meg is csinálom.
  • Blum
    Fradinak szurkolsz,igaz? :D

Amúgy pofás kis gép,de a belsejében azok az új R-es ülések kicsit perverznek tűnnek.
  • 308as Kis Janó
    tetszik szép,igényes munka:)
    1 5let: a platót kcisit rövidebbre és hátra egy darut. szerintem szép lenne:)
  • scania730
    Vélemények jöhetnek.