Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem tetszett a lelkének:S
de most már rájöttem hogy mi a baj:-)
Ha elõbbi,akkor tekints a bannerre,kb. másfél centire van egy szép kis legördülõ menü onnan,ahova írsz....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha minden úgy van, mint a képeiden, be van állítva exportnál a Read/write opció, és jó az elérési út, akkor minden variant-hoz ír mat és tobj fájlt.
Legalábbis nálam...
Amúgy más minden jó.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
exportnál csak a plain-nak/nek írja meg a tobj és a mat fájlját..
Ha jól emlékszem akkor Te v2.2.2-t használsz, én 2.2.4-t.
Van valami különbség köztük ezen a téren is ha jól tudom, de hátha segít ez is valamit: ( az eredeti ETS-beli container-t hoztam be )
-Importáld a pótkocsit majd nyisd meg a ME-t!
-itt jelöld ki a "plain" .mat-ot. ( mindig ez az alap .mat )
-kapcsolj át az Extensions-ra és jelöld ki a User-defined options-t.
-megjelenik az ablak, benne a "PAINT 1,2,3,4" stb festések, és a hozzájuk rendelt cégek nevei.
Ezután nyisd meg a "trailer" Properties-t és itt is jelöld ki a User-defined options-t.
Itt látható az Origin-él az elérési út, alatta pedig a festések és a hozzájuk társított cégek.
Remélem valamelyest segítségedre lesz ez a kis szösszenet, bár abban nem vagyok biztos, hogy a v.2.2.2.-el lehet trailer-t exportálni!
Szerintem értekezz Imihaver-el, Õ is v.2.2.2-t használ.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
A pótkocsiknak a vállalatokhoz rendelt dds-ét hogy kell elrendezni a material editorban?
köszi
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Hivatás az Életért!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
erre esetleg valami megoldás ? :S
a belinkelt szervíz csomagot nem lehet feltelepíteni...
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Bár ismétlem, odáig még nem sikerült eljutnom, hogy érdemben hozzá tudjak szólni ehhez a témához!
/átalakítás = zmodban átépítem az egészet/
Opel Movano 2.8DTi
Lehet egyszer már régebben megkérdeztem,de nem tudja valaki hogy hogyan lehet egy tárgyat megvilágítani anélkül hogy felkapcsolnám a lámpát a kamionon,vagy is úgy hogy mindig világítson?
http://maktoko.picturepush.com
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
És köszönöm azoknak is akik próbáltak segíteni.
A lényeg pedig valójában nézõpont kérdése: egy alkatrész világosabb mint a többi, vagy az összes alkatrész sötét, kivéve egyet!
Elsõ esetben véleményem szerint jobb megoldás annak az világos alkatrésznek a festése, míg a másodikban célravezetõbb a Diffuse Color ki-, be kapcsolgatása az összes alkatrészen.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Olvasd el a 3686-os hozzászólást, neked is erre van szükséged!
( vertex szerkesztési módban )
Bõvebben ITT
Ugye a Diffuse Color ki, be kapcsolgatása csak sötétebb alkatrészekre vonatkozik!
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Van egy gépem és annak 1 alkatrésze világosabb mint a többi pedig 1 dds-re van mappolva, azt az 1 alkatrészt hogyan tudnám ugyan olyan színûre varázsolni mint a többi?
Hivatás az Életért!
Nekem is ez a gondom!
Valaki segítsen PLS!
Zmodban:
aztán export meg a többi és a játék ezt írja(log):
18:40:33 : Starting the campaign ...
18:40:58 :
18:40:58 : Cannot find company look : eurogoodies for trailer.reefer
18:40:58 :
18:40:58 : Unable to load trailer visual model with look: , variant: fridge_a ...!
18:40:58 : .\vehicle\trailer.cpp(429): ?load_visual_model@trailer_u@prism@@IAEXXZ: Wrong trailer model!
HELP ME!
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Srácok ez mért írja ki most konvertálok egy pótkocsit és ezzel a hibával dob ki:
20:28:35 : Starting the campaign ...
20:29:17 :
20:29:17 : Cannot find company look : euroacres for trailer.container
20:29:17 :
20:29:17 : Unable to load trailer visual model with look: , variant: default ...!
20:29:17 : .\vehicle\trailer.cpp(429): ?load_visual_model@trailer_u@prism@@IAEXXZ: Wrong trailer model!
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
/vehicle/truck/scania/rotlicht(flare)
A matja pedig:
material : "eut.flare.fx" {
texture<0>0> : "rotlicht.tobj"
}
Amúgy sziasztok.
Én megkérdeztem Anaheimet és segített!
az mondta hogy kell csinálnom egy új Materiált és egy kiválasztott színû dds-t(az amilyen színûre akarod a világítás).
Ez utána el kellett neveznem és a végére ezt kell rakni:
(pl:a generic vagy a dif_spec.add.env_nofresnel vagy...)
Helyére ezt😞dif.lum.over)
utána meg azt csinálod hogy a fülke belsejét copy-zod és aztán scale_zod(egy kicsivel kisebbre mint az eredeti).
ez a copyzott cuccot átrakod a világítás mappájába(általába:"light.night" a fõmappa alatt).
ezt leexportálod és a mat értéke ez legyen:
---------------
material : "eut.dif_lum.over.fx" {
texture<0>0> : "xxx.tobj"
ambient : { 0.95 , 0.95 , 0.95 }
diffuse : { 0.95 , 0.95 , 0.95 }
specular : { 0.33884 , 0.33884 , 0.33884 }
shininess : 30
tint : { 1 , 1 , 1 }
}
---------------
Remélem érthetõ amit írtam.
Will:Ez egy hackel-t verzió!
Amúgy én passzolok, nem tudom...
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Zmodnak alig van gépigénye,VGA-t is alig dolgoztatja meg. Ha meg újraindul az sok mindentõl lehet,szoftveres problémától a hardveresig bármi. Kezdetnek kipucolnám a gépet belül (ha már régi gép,akkor újra is pasztáznám),aztán újrahúznám az op. rendszert. Legfrissebb drivereket feltelepítgetni. Ha ez után is csinálja,akkor hardveres probléma lesz. Tápegység,VGA elsõsorban.