6060
Segítség!
-
#4247 Köszi a segítséget!(: -
#4246 Ezt megint sikerült elszúrni!
A PMD-ben nincs, természetesen. ( mondjuk a PMG-ben sincs, tehát akkora hülyeséget nem írtam ) -
#4245 Így van, jól mondja Gis80s!
A .mat fájl nem található, vagyis valószínűleg az a .mat név amit a zászló használ, az nincs benne a PMG fájlban! -
#4244 Szia!
Én ugyan nem tudom a gyógyírt a problémára, de megkérdezhetem hogy honnan szedted a szélvédőre a zászlókat? Egy link-nek örülnék! Normális zászlót eddig még nem találtam! -
#4243 nagyon szép paripák -
#4242 Honnan hova....
#4241: mat elérési útvonal nem jó. -
#4241 Sziasztok!
Szép gépeket csináltatok!
raktam pár cuccot bele de pirosak lettek,aki tud segíteni az írjon nekem!
Előre is köszönöm(: -
#4240 Szép gépek srácok
egy pár kép:
(nem biztos hogy Bijman-os lesz csak az alapot megcsinálom :D)
-
#4239 ha valaki betudna nekem rakni 1 kamion az irjon 1 PM et előre is köszönöm. -
#4238 the-blueprints.com -
#4237 Még nem de meg szeretném próbálni :D -
#4236 Hu, ennyire penge vagy modellezésben?
#4224: ölég jó :)) -
#4235 Euro truck-ba szeretnék trailert készíteni. Jellegrajzot hol találok róluk? -
#4234 Sziasztok!
Ijennel még nem találkoztam :/
[model] Model geometry '/vehicle/truck/scania/truck.pmg' has incorrect file magic/version 506d6710 - expected magic/version 506d6711
Mi ez szerintetek? -
#4233 Szeva!
Igyekszünk! -
Blum #4232 Üdv mindenkinek! Örömmel tapasztalom,hogy semmi fennakadás sincs a topikban és megy a kulturált forumozas. Jelenleg telefonrol tudok felnezni néha napjan de jovő heten meglesz az "új" gépem. Köszönöm megegyszer. -
#4231 Most nézem, ezt elszúrtam!
SUSU-ról ne tegyél fel képet, de a SISU-ról tehetnél! -
#4230 Köszönöm, de most már Te is tehetnél fel képeket az F88-, ill. a SUSU- ról!
Ne fogd vissza magad Laci! Hátha más is kedvet kap a poligonhegesztéshez! -
#4229 nagyon ütős lacibarátom gratulálok a munkádhoz. -
#4228 Sziasztok!
Feri, Norbi, köszönöm szépen!
Öreg Harcos: ez mi? -
#4227 Valaki tud erre megoldást ?
-
#4226 Szia!
Köszi a képet! Már most is nagyon szép! Komolyan mondom irigylem a 3D-s Modellezési tudásod. Csak így tovább! -
#4225 Szépen alakul, kellemes időtöltésnek ígérkezik!
//OFF: én is találtam új kihívást, kaptam két pótkocsit z3d formátumban, de dds-ek nélkül. Lehet vele szórakozgatni, mire játékba kerül. -
#4224 Sziasztok!
Kimondottan Norbinak:
-
SuSu1992 #4223 valamiért nem akar összejönni a lámpatest megvilágítós módszer:S -
#4222 Köszönöm szépen!
Most fél évre megint meg van a program. -
#4221 nagyon szép cimbora ! -
#4220 Szia!
Nagyon szuper! -
SuSu1992 #4219 irigylem a türelmed:)
szép lesz:D -
#4218 Sziasztok! Esetleg lenne valakinek otlete, hogy mi lehet a problema megoldasa? A legutolso build-os Zmodelert hasznalom, egy potnak a kromjat szeretnem szep csillogora megcsinalni. A materials editorban meg is kapja a nofresnel cimzest, viszont, amikor exportalom, akkor nincs ott a konyvtarban, hanem csak a dif_spec_add env cimzest kapja meg a mat. -
#4217 Sziasztok!
Scania LB140 készülget.
-
#4216 Szia!
Köszi a segítő szándékot!
De LezFiddler segített megoldani a dolgot! -
#4215 Most már nekem sem, de nem is érdekes.
Probléma megoldva!
Az volt a gond, hogy túl közel volt a két modell egymáshoz, ezért nem lehetett csak simán attach-olni, de az attach multiple használatával sikerült. -
SuSu1992 #4214 nem jeleníti meg a képet:( -
#4213 LezFiddler
Itt a kép
-
SuSu1992 #4212 igen, kijelölésre van.
attacholásnál fontos hogy 1 mappában legyenek az alkatrészek -
#4211 A separated parancs kijelölésre van?
Már csak azért mert olvasgattam vissza és láttam olyan hsz-ket ahol a detach után még odaírták a separated parancsot is.
Hanem baj van már megint,légyszi segítsetek. Egyszerüen nem megy az attach-olás bekapcsolva hagyom az össze csatolandó poly-kat object szerk mode-ban kattintok a polyk-ra meg is jelenik a szaggatott vonal katt amihez csatolni szeretném de nem csatolja. -
SuSu1992 #4210 ha csak ki akarsz jelölni valamit, akkor kell -
#4209 detach parancs után kell a select-->separated parancs is? -
#4208 Igazad van tényleg!
Nagyon sokat köszönhetek neked! Köszi!