Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
GTS
De lehet,hogy memóriahiba,azt pedig MemTest-el tudod tesztelni.
Mielõtt ezeknek nekiállsz,azért frissítsed a DirectX-et,tedd fel a legfrissebb .NET Framework-ot. Ha minden megvolt és mégis csinálja,akkor a Zmoddal lesz a bibi.

Páran lehet, hogy ismertek Nagy Mátyás vagyok!
Elkezdtem konvertálni és sikerült is valamilyen szinten csak ez lett a végeredmény:
Üdv mindenkinek!
Páran lehet, hogy ismertek Nagy Mátyás vagyok!
Elkezdtem konvertálni és sikerült is valamilyen szinten csak ez lett a végeredmény:
Valaki segítsen légyszi mert nem tudom sajna az okát!
Még 1 kérdés:Az, hogy ha ETS-bõl ETS-be konvertálok akkor kell vagy nem Hexeditor-t használi?
Elõre is köszönöm!
Valaki segítsen légyszi mert nem tudom sajna az okát!
Még 1 kérdés:Az, hogy ha ETS-bõl ETS-be konvertálok akkor kell vagy nem Hexeditor-t használi?
Elõre is köszönöm!
Akkor nem tudok mit tenni,ez már nekem túl bonyolult azt hiszem...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Én legutóbb akkor szembesültem ilyen problémával, mikor PTTM-bõl konvertáltam pótkocsit ETS-be, szerencsére nem volt sok alkatrésze külön választva.
Ebben az esetben nálam így nézett ki az exportra kész változat:
Az a gond, hogy ez az út kicsit macerás, legalábbis az általam alkalmazott módszer, mert export után még hexa editorral a pmd fájlt szerkeszteni kell...
És van erre valami megoldás?
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Ha megnézed, nálad is kiírja alul a program: "failed to detect path origin. Defaulting to..." stb., tehát nem találja az elérési utat ezekhez a fájlokhoz.
Esetleg tudna valaki abban segíteni hogy tudom beállítani.
Köszönöm.
Lenne egy kérdésem..
Mi lehet a probléma ha leveszek a pótról egy dolgot(vagy beállítom a kapcsolási magasságot) vissza exportálom és a játékba össze-vissza van rajt a dds.
Lehet hogy valami beállítási gondok vannak,mert pl. egy kamiont ha megnézek zmodiban,elvileg feltextúrázva kellene látnom ha jól importálom be.Nekem nem így van bármit csinálok csak az"alap" kamion képe látszik.
2.2.2-es Zmodeller-em van.
OpenGL-ben futtatod a játékot?
Az is lehet,hogy az átkonvertált interior a ludas és egyszerûen nem oldották meg ezt a problémát.

#3967: köszönöm a segítséget de már meg lett oldva problémák:)
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
http://kismenyus.picturepush.com
- Polygon nézetben kiválasztod ( Select... Quadr ) a leválasztandó részt.
- Alul SELECTED MODE legyen bekapcsolva.
- Aztán : Modify... Submesh... Detach
- Select-->Separated
http://kismenyus.picturepush.com
Ugye nem írtad át teljesen az exportált .mat fájlokat?
Az újonnan exportált .mat-okkal csak annyit kell csinálni, hogy az eredeti .mat fájlok értékeit átmásolod beléjük, de csak az értékeket!
Idõközben sikerült betöltésre bírnom a gémet, de az eredeti materialok beírása után ez lett az eredmény:

#3951: Melyik verzióval ténykedsz?
Mutass légyszíves képet a Materials Editorról és az autó tulajdonságairól!
truck/ Properties.../ User defined options
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
09:01:24 :
09:01:24 : No base model found: @@trk_scania_rcab_a@@
A dif.lum címzésû .mat-al szerintem meg lehet oldani.
Copy-zod azt a textúrát amelyiken a rendszám van és a Materials Editor-ban a dif.lum címzést adod neki.
Magát a rendszám modellt is copy-zod és ezt egy picit az eredeti elé húzod, majd ennek adod a dif.lum címzéses materialt.
Lényegében ugyanaz mint a traktoron a világító Globetrotter felirat.
Hangsúlyoznám, hogy még nem próbáltam ki, de ha a traktorokon mûködik, a pótokon miért ne mûködne!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Importálás: Valamilyen modell "behozatala" Zmodelerbe.
Esetünkben, mivel mi itt leginkább ETS-el, GTS-el foglalkozunk, az .scs fájlokban lévõ PMG-t hozzuk be szerkesztgetés céljából!
( A Zmodeler nem csak ETS-, illetve GTS-bõl tud importálni, exportálni, ezen kívül még vagy 8-10 másik játékból is )
Exportálás: a megszerkesztett modell "kiküldése, kivitele" Zmodelerbõl egy bizonyos játékba. ( sikeres exportálás esetén lényegében játszhatóvá teszed a modellt )
A .Z3d fájl a Zmodeler saját fájl típusa, Z3d fájlba menti az adatokat (modellt).