Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzabyCykaaa
De hogyan tanuljam meg az alapvetõ dolgokat amikor senki sem segít?

TruckerDave
Hogy értve mit ír ? 😊 Sok mindent, legfelül azt, hogy elindítottam ekkor meg ekkor, ilyen meg ilyen windows-al stb.

Ezt a modellezést felejtsd el szépen legalább addig,amíg az alapvetõ funkciókat nem ismered meg rendesen.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LezFiddler
Log fájl mit ír?

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

TruckerDave
Az ellen mit lehet tenni,hogyha egy pótnak kicsit alakítottam a skinjén (csak próbából rajzoltam bele paintel) és mikor berakom játékba 3negyedénél kifagy. kivettem a modokat is de még akkor is kifagy.

SzabyCykaaa
Értelek de én le szeretnék modellezni egy zászlót és azt betenni a kamionomba ilyen részt hol találok?

LezFiddler
Elolvasol egy részt, ha szerencséd van akkor van hozzá kép is, majd kipróbálod a programban!
Így csináld!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

SzabyCykaaa
Amit tudtam el olvastam de nem jutottam nagyon sokra de nem adom fel!

LezFiddler
Azt a mindenit, van ám önbizalom!
(nagyon helyes!)

Azért szerintem még nézd át párszor a banner alatt található olvasmányokat, mert ez a dolog nem lesz egyszerû, bár lehet, hogy annak tûnik!

SzabyCykaaa
Szereztem Zmodelert most ha szeretnék csinálni egy kamiont mik az elsõ lépések? elõre is kösz a választ

Banner,lenyíló ablak. Hajrá.

SzabyCykaaa
Sziasztok Meg szeretnék tanulni Zmodelert használni ebben kérném a segítségeteket elõször is egy mûködõ zmodeller kéne nekem mert még az sincs <#rinya>

bullseye9
Próbálj egy "Calculate" parancsot rajta, vagy vedd le a "Specular highlits"-ot a material editorban a hozzá rendelt dds-rõl.
Esetleg próbáld meg más mat értékekkel, pl.:

material : "eut.dif_spec.fx" {
texture<0> : "plain.tobj"
ambient : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
diffuse : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
shininess : 100
}

HosszúGábor
ha van aki ért interior export hoz az pls pm

King Of The Road SCANIA 124L420

MANos Viktor
A pótkocsi az le van alphazva és DXT5-be is van mentve, viszont azzal tuti hogy zmodelerben van a baj mert különbözõ szögekbõl más árnyalata van, nem pedig egyforma ahogy kéne.

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Itt szerintem a textúrával lesz a gond. Tegyél rá egy fekete alphát (mármint a DDS-re) és DDS DXT5-be mentsd.

MANos Viktor
Nem direkt olyan. 😄

Fúú..már ezer éve nincs meg. Viszont rengeteg embernek elküldtem,kérdezz körbe párat,hátha valakinek megvan.

Egész véletlenül az nem DIREKT olyan? Más textúráknál is találkoztam már ilyennel,ott az volt ezzel a cél,hogy a hûtõbe beragadt bogarakat imitálják.

Tudom hogy csak leírás volt 😊 Priviben el tudnád nekem küldeni? 😊

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Emlékeim szerint abból csak leírás volt. Nem?

Gondolom interior konvertálás kell neki... Viszont az nekem is kéne 😄 ^_^

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

MANos Viktor
Mindegyik módszert próbáltam amit mondtatok de még is olyan. Igazából azokkal a csíkokkal az elején van problémám és a pótkocsival.

intro? <#fejvakaras>

HosszúGábor
lenne 1 olyan kérésem hogy az intro konvertálásos vidit belinkelnétek?

King Of The Road SCANIA 124L420

LezFiddler
Esetleg EZ?

Alpházzad le azt a textúrát,amelyik problémás.

MANos Viktor
Hali!
Olyan problémám lenne hogy játékba a modell nagyon virít ha úgy megy rá a fény, de Zmodelerben hiába calculate-zom meg akármi ugyan az a helyzet. Pedig a mat-ot is próbáltam átírni többféleképpen de mindegyikél olyan...
Mit lehetne ezzel kezdeni? Válaszokat elõre is köszönöm!

Sziasztok!
Érdeklõdnék hogy valaki elkezdett-e már foglalkozni az új Scania R730 Black Amberlimitált kiadásával.

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

TopGun
Sziasztok! van itt most valaki, aki nagyon ert a Zmodeler-hez es hajlando lenne segiteni nekem msn-en? nem kell semmit, sehova konvertalni, azt megcsinalom En magam, de kellene egy kis segitseg, kb fel ora...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

bullseye9
Nem tudom, de szvsz. teljesen mindegy, mivel maga a modell volt a lényeg, azon belül is annak a belsõ tere.

Egyébként meg nem nagy mutatvány átrakni egyik játékból a másikba, legtöbb esetben csak a definíciós fájlt kell átírni a konverzióhoz.

de GTS be való?

bullseye9
Nincs sok értelme veszkõdni vele, mert minden egyes leszállított fuvar után újra szerkeszteni kell a mentéseidet, maximum annyi az értelme, hogy csinálsz egy screen-t, és kész.

#4010, scania730: aránylag jó 4-es Scania:

Link: LETÖLTÉS (hotfile)

308as Kis Janó
Sziasztok!
ETSben valahogy ezt a forgózsámolyos cuccot megtudom úgy oldani hogy beteszem a pótot egyszer és jó lesz mindig?😮
Elõre is köszi a segítségeket😊

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

Pedig van,csak keresni kell 😊

scania730
Nem vagyok fradi drukker, csak azért lett fehér-zöld mert ezzel jól néz ki a gép. Azért van benne új R-es ülés,mert még nem találtam 4-esbe való ülést, ami normálisan néz ki.

scania730
Ok. Ez tényleg jó ötlet nem is gondoltam rá. Mindjárt meg is csinálom.

Fradinak szurkolsz,igaz? 😄

Amúgy pofás kis gép,de a belsejében azok az új R-es ülések kicsit perverznek tûnnek. <#alien>

308as Kis Janó
tetszik szép,igényes munka😊
1 5let: a platót kcisit rövidebbre és hátra egy darut. szerintem szép lenne😊

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

scania730
Vélemények jöhetnek.

scania730
Ok, akkor a picturpush-ról képhost-ra váltok. És kösz, hogy ilyen türelmes voltál velem.

Sóhaj...
Töltsd fel kephost.hu-ra a képet,feltöltés után a direkt linket kimásolod itt a kép beszúrásához bemásolod és kész.

A kép érvénytelen. Fuss neki még egyszer...

scania730
Köszi a gyors választ.

Sajnos nincs,egyesével kell õket berakosgatni. (Utolsó verzió,amit Zmodból használtam,az a 2.2.2 volt,hogy azóta változott-e azt nem tudom,de kétlem)

scania730
Üdv mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tõletek: Zmod-ban a truck könyvtáron kívül nagyon sok alkatrész van, és ezeket az alkatrészeket szeretném a truck könyvtárba rakni. Van erre valamilyen mód,hogy ne egyesével kelljen a truck könyvtárba húzogatni az alkatrészeket?

Ilyen értelmetlen hozzászólásokat meg mellõzd.

Roppant bonyolult...<#wow3>
Rányomsz az indításra és kész. Ne állítsál semmit,csak indítsd el. Memtest sem sokkal komplikáltabb.

péistike
Hello ezt a FurMark-ot hogy kell használni? Meg a MemTest-et?

GTS

péistike
frissítve 😊 már csak az a kérdés hogy használt is-e

GTS