Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Így csináld!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
(nagyon helyes!)
Azért szerintem még nézd át párszor a banner alatt található olvasmányokat, mert ez a dolog nem lesz egyszerû, bár lehet, hogy annak tûnik!
Esetleg próbáld meg más mat értékekkel, pl.:
material : "eut.dif_spec.fx" {
texture<0>0> : "plain.tobj"
ambient : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
diffuse : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
shininess : 100
}
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

King Of The Road SCANIA 124L420
Olyan problémám lenne hogy játékba a modell nagyon virít ha úgy megy rá a fény, de Zmodelerben hiába calculate-zom meg akármi ugyan az a helyzet. Pedig a mat-ot is próbáltam átírni többféleképpen de mindegyikél olyan...
Mit lehetne ezzel kezdeni? Válaszokat elõre is köszönöm!
Érdeklõdnék hogy valaki elkezdett-e már foglalkozni az új Scania R730 Black Amberlimitált kiadásával.
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Egyébként meg nem nagy mutatvány átrakni egyik játékból a másikba, legtöbb esetben csak a definíciós fájlt kell átírni a konverzióhoz.
#4010, scania730: aránylag jó 4-es Scania:
Link: LETÖLTÉS (hotfile)
ETSben valahogy ezt a forgózsámolyos cuccot megtudom úgy oldani hogy beteszem a pótot egyszer és jó lesz mindig?😮
Elõre is köszi a segítségeket😊
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Amúgy pofás kis gép,de a belsejében azok az új R-es ülések kicsit perverznek tûnnek. <#alien>#alien>
1 5let: a platót kcisit rövidebbre és hátra egy darut. szerintem szép lenne😊
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Töltsd fel kephost.hu-ra a képet,feltöltés után a direkt linket kimásolod itt a kép beszúrásához bemásolod és kész.
Szeretnék egy kis segítséget kérni tõletek: Zmod-ban a truck könyvtáron kívül nagyon sok alkatrész van, és ezeket az alkatrészeket szeretném a truck könyvtárba rakni. Van erre valamilyen mód,hogy ne egyesével kelljen a truck könyvtárba húzogatni az alkatrészeket?
Rányomsz az indításra és kész. Ne állítsál semmit,csak indítsd el. Memtest sem sokkal komplikáltabb.