6060
  • Cosmo1999
    nemtudom szerintem vhogy meglehet pótra is csinálni :)
    de lehet csak olyan flare-es :)
  • bullseye9
    Tetszik, irigylem a türelmed.
    Csak így tovább.
  • Öreg Harcos
    Jó lesz csak így tovább .... :)
  • SuSu1992
    jogos hülye kérdésre hülye válasz:D
  • Blum
    ..is
  • Blum
    Zmodelerrel.
  • karesz99
    sziasztok az lenne a kérdésem hogy névtáblát hogyan lehet szerkezteni?köszönöm
  • TruckerDave
    Azt nem tudod, hogy kell hogy ne csak egy cégnél ott is csak bizonyos fuvaroknál legyen hanem többnél ??
  • LezFiddler
    Mit szeretnél vele csinálni?

Egyébként van neki PMD és PMC fájlja is, csak ő az eredeti pót fájljait használja. Ezek szerint ez a pót nem stand-alone, tehát nem önálló pótkocsi, hanem valamelyik eredeti játékbeli pótodat cseréli.
    Pl.: a hűtős-, vagy ponyvás pót helyén van.
  • SuSu1992
    igen lehet irányjelzőt is, pótkocsin nem tudom, hogy működik e, nem láttam még olyan pótot
  • TruckerDave
    Mit kell akkor csinálni a a pótomnak nincsen pmc meg pmd fájlja ? Csak a dds-ek vannak benne meg egy pmg.
  • tuzfal3

Más...
    A megvilágítós módszerrel lehet az irányjelzőt is működtetni? Pótra is működik a megvilágítós módszer?
  • SuSu1992

sziasztok, ezt miért csinálja írja ki a zmodeler?
  • bela96
    Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy csináltam egy hood interiort de a játékban meg jelenik csak nincsenek rajta a textúrák.Ez mitől van??Válaszokat előre is köszönöm.Ja és 2.1.1-es zmodival dolgoztam
  • Blum

Őőő..mondjuk szerkeszted?
  • karesz99
    az lene a kérdésem hogy ha betalóztam a kamion akkor utána mi a te endő?
  • Cosmo1999
  • Cosmo1999
    félkészen :D
    bocs a sok komiért ha zavar szóljatok :D
  • Cosmo1999
    Up :D :

Sztem egész jól állok vele de még lesz vele meló bőven :)
  • Cosmo1999
    Betegen unatkozva elszedtem :)
    kezd alakot ölteni :)
  • SuSu1992
    ha mindent jó csinálsz, akkor igen
  • bakter985
    hali.
    bocs,tudom nem igen ide vágó de ezek után már akár 1.04-el is menne?
    köszi előre is.
  • Garth22
    nagyon jó lessz peti :)
  • TruckerDave
    Itt megtalálod hogy kell berakni. Csak le kellett volna gördíteni a bannerban lévő segítséget. Letölteni nyitott pmg-s kamiont kell. Ha nem tudod mi az a banner akkor ez a kép itt fent. a kép alatt van egy mondat amit neked is végre kellett volna hajtani. Ha valamit nem tudod utána keresel és meg is tudod a megoldást.
  • karesz99
    sziasztok valaki tudna segíteni? csak azt nem tudom hogyan kell a kamion amit át akarok szerkezteni belerakni a szerkeztőbe. köszi előre. de am milyen kamion kell hozzá leszedni hogy betudjam rakni , vagy milyen formátumban kell neki lennie.köszi. az enyim zmodeler2.0.9
  • Cargobull
    Köszönöm szépen haladok vele...
  • LezFiddler
    Jó lesz!
  • TruckerDave
    És akkor mi a teendő ha a mappal van a gond.A szerelvényem működik 1.32-vel de ezzel a mappal: Reiskorn Edition RKE v1.11 by Reislord for ATS and GTSv1.32 nem se a póttal se a kamionnal, mindig kidobál pár perc után. Azt valahogy meg lehet csinálni ?? Ittis valami definitiont kell átírni, vagy bele kell törődnöm, hogy ezzel a mappal csak modnélkül lehet.
  • norbee46
    csak így tovább!
  • Cargobull
    [center]
  • TruckerDave
    Ez elég sok információ így gyszerre de majd megpróbálom.
  • SuSu1992
    amit linkeltem, abban benne van..
    kiveszed a kamion scs mappájából a definitiont meg a gts base scs mappájából annak a kamionnak a definition fájlját ami helyére beakarod tenni a kamiont és a kamion def.sii fájljából átmásolod a modell, lod, collison, fwhell model, rwheel modelt, a gts base scs mappájából kiszedett definition fájlba, utána winrarral raktározással beteszed a kamion definition mappájába az átszerkeztett 1.32 es definition fájlt.
  • TruckerDave
    Na de pont az a kérdés hogy hogy kell átírni a definition fájlt :D
  • SuSu1992
    hát, az ets meg a gts ugyan az végül is, csak annyi, hogy a gts az egy kicsit modernebb. ets ből úgy lehet gtsbe átrakni kamiont, pótot, hogy átírjuk a definition fájlját...
    gts 1.00 ból úgy tehetjük át 1.32 be hogy ugyancsak átírjuk a definition fájlját. és utána működni fog..
  • Gis80s
    Nem kötekvésképpen, de mintha ez az "ETS-ből GTS-be" fejezet lenne...a kollegának meg a GTS verziók közti átjárhatósággal van gondja.
  • TruckerDave
    Ez a probléma néha nekem is fent áll mint allday-nak, de amit linkeltél az alapján nekem nem nagyon sikerül. Nem értek hozzá de ahogy nézegettem nem tudom melyik befolyásolja hogy milyen patchel működik.
  • SuSu1992
    töröljétek, elrontottam:D

ez a link a helyes.DDDDDDDDD
  • SuSu1992
    hát ennek igazándiból semmi köze sincs a zmodelerhez!
    itt egy link.
    ez alapján kompatibilissé tudod tenni a kamiont..
    ha nem tudsz valamit írj privit és előbb utóbb segítekD:
  • allday
    hali!azt szeretném kérdezni,hogy van 1 kamion ami gts 1.00 ra van "készítve".azt hogy tudom én kompatibilissé tenni gts 1.32-be???lehetséges?aki tudja irjon.köszi
  • Blum
    Ó,ha én azt tudnám,hogy hol van az már azóta..körbe kell kérdezgetni GTS/ETS topikban,hátha megvan még valakinek.