6060
Segítség!
-
#4529 nemtudom szerintem vhogy meglehet pótra is csinálni :)
de lehet csak olyan flare-es :)
-
#4528 Tetszik, irigylem a türelmed.
Csak így tovább. -
#4527 Jó lesz csak így tovább .... :) -
SuSu1992 #4526 jogos hülye kérdésre hülye válasz:D -
Blum #4525 ..is -
Blum #4524 Zmodelerrel. -
karesz99 #4523 sziasztok az lenne a kérdésem hogy névtáblát hogyan lehet szerkezteni?köszönöm -
#4522 Azt nem tudod, hogy kell hogy ne csak egy cégnél ott is csak bizonyos fuvaroknál legyen hanem többnél ?? -
#4521 Mit szeretnél vele csinálni?
Egyébként van neki PMD és PMC fájlja is, csak ő az eredeti pót fájljait használja. Ezek szerint ez a pót nem stand-alone, tehát nem önálló pótkocsi, hanem valamelyik eredeti játékbeli pótodat cseréli.
Pl.: a hűtős-, vagy ponyvás pót helyén van. -
SuSu1992 #4520 igen lehet irányjelzőt is, pótkocsin nem tudom, hogy működik e, nem láttam még olyan pótot -
#4519 Mit kell akkor csinálni a a pótomnak nincsen pmc meg pmd fájlja ? Csak a dds-ek vannak benne meg egy pmg. -
Más...
A megvilágítós módszerrel lehet az irányjelzőt is működtetni? Pótra is működik a megvilágítós módszer? -
SuSu1992 #4517
sziasztok, ezt miért csinálja írja ki a zmodeler? -
#4516 Sziasztok.Van egy olyan problémám hogy csináltam egy hood interiort de a játékban meg jelenik csak nincsenek rajta a textúrák.Ez mitől van??Válaszokat előre is köszönöm.Ja és 2.1.1-es zmodival dolgoztam -
Blum #4515
Őőő..mondjuk szerkeszted? -
karesz99 #4514 az lene a kérdésem hogy ha betalóztam a kamion akkor utána mi a te endő? -
#4513 -
#4512 félkészen :D
bocs a sok komiért ha zavar szóljatok :D -
#4511 Up :D :
Sztem egész jól állok vele de még lesz vele meló bőven :) -
#4510 Betegen unatkozva elszedtem :)
kezd alakot ölteni :)
-
SuSu1992 #4509 ha mindent jó csinálsz, akkor igen -
bakter985 #4508 hali.
bocs,tudom nem igen ide vágó de ezek után már akár 1.04-el is menne?
köszi előre is. -
#4507 nagyon jó lessz peti :) -
#4506 Itt megtalálod hogy kell berakni. Csak le kellett volna gördíteni a bannerban lévő segítséget. Letölteni nyitott pmg-s kamiont kell. Ha nem tudod mi az a banner akkor ez a kép itt fent. a kép alatt van egy mondat amit neked is végre kellett volna hajtani. Ha valamit nem tudod utána keresel és meg is tudod a megoldást. -
karesz99 #4505 sziasztok valaki tudna segíteni? csak azt nem tudom hogyan kell a kamion amit át akarok szerkezteni belerakni a szerkeztőbe. köszi előre. de am milyen kamion kell hozzá leszedni hogy betudjam rakni , vagy milyen formátumban kell neki lennie.köszi. az enyim zmodeler2.0.9 -
#4504 Köszönöm szépen haladok vele... -
#4503 Jó lesz! -
#4502 És akkor mi a teendő ha a mappal van a gond.A szerelvényem működik 1.32-vel de ezzel a mappal: Reiskorn Edition RKE v1.11 by Reislord for ATS and GTSv1.32 nem se a póttal se a kamionnal, mindig kidobál pár perc után. Azt valahogy meg lehet csinálni ?? Ittis valami definitiont kell átírni, vagy bele kell törődnöm, hogy ezzel a mappal csak modnélkül lehet. -
#4501 csak így tovább! -
#4500 [center] -
#4499 Ez elég sok információ így gyszerre de majd megpróbálom. -
SuSu1992 #4498 amit linkeltem, abban benne van..
kiveszed a kamion scs mappájából a definitiont meg a gts base scs mappájából annak a kamionnak a definition fájlját ami helyére beakarod tenni a kamiont és a kamion def.sii fájljából átmásolod a modell, lod, collison, fwhell model, rwheel modelt, a gts base scs mappájából kiszedett definition fájlba, utána winrarral raktározással beteszed a kamion definition mappájába az átszerkeztett 1.32 es definition fájlt. -
#4497 Na de pont az a kérdés hogy hogy kell átírni a definition fájlt :D -
SuSu1992 #4496 hát, az ets meg a gts ugyan az végül is, csak annyi, hogy a gts az egy kicsit modernebb. ets ből úgy lehet gtsbe átrakni kamiont, pótot, hogy átírjuk a definition fájlját...
gts 1.00 ból úgy tehetjük át 1.32 be hogy ugyancsak átírjuk a definition fájlját. és utána működni fog..
-
#4495 Nem kötekvésképpen, de mintha ez az "ETS-ből GTS-be" fejezet lenne...a kollegának meg a GTS verziók közti átjárhatósággal van gondja. -
#4494 Ez a probléma néha nekem is fent áll mint allday-nak, de amit linkeltél az alapján nekem nem nagyon sikerül. Nem értek hozzá de ahogy nézegettem nem tudom melyik befolyásolja hogy milyen patchel működik. -
SuSu1992 #4493 töröljétek, elrontottam:D
ez a link a helyes.DDDDDDDDD -
SuSu1992 #4492 hát ennek igazándiból semmi köze sincs a zmodelerhez!
itt egy link.
ez alapján kompatibilissé tudod tenni a kamiont..
ha nem tudsz valamit írj privit és előbb utóbb segítekD: -
allday #4491 hali!azt szeretném kérdezni,hogy van 1 kamion ami gts 1.00 ra van "készítve".azt hogy tudom én kompatibilissé tenni gts 1.32-be???lehetséges?aki tudja irjon.köszi -
Blum #4490 Ó,ha én azt tudnám,hogy hol van az már azóta..körbe kell kérdezgetni GTS/ETS topikban,hátha megvan még valakinek.