Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a segitséget.
LezFiddler
Szia!
Ezt olvasd át:

Importálás Zmodelerbe

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

sziasztok.valaki segitsen hogyan tudom átkonvertálni a meglévö kamion scs.fájlt zmodelerhez, hogy szerkeszteni tudjam a kamiont.köszi
Gis80s
Szerintem, ha leírnád a kérdésedet, akkor többen is segítenének...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Öreg Harcos
Valaki tudna segíteni 5 percre zmodelrebe ? Fontos lenne elõre is köszönöm a választ <#nemtudom><#rinya>

Cargobull
Valaki tud ani egy tömör szöveget ami Interior konvertálásról szól DE amit 2.2.2-be vagy 2.2.4-be készített valaki hálás lennék ha le lenne irva<#help><#help><#help><#help>

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

LezFiddler
Nincs mit.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

köszönöm szépen!

LezFiddler
Ez kell neked:
(none_spec.add.env.tintadd)

Köszönöm!
a mat címzéssel vannak gondok😊

TopGun
Hello Mester! vagy most skype-on?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

LezFiddler
Ezt:

Aztán ne felejts el ...tintadd végû címzést adni a .mat-nak!

Sziasztok
Zmodban mit is kell kipipálni, hogy az üveg átlátszó legyen a játékban?
válaszokat elõre is köszönöm

LezFiddler
Egészségedre!

Köszi köszi, csak mint szokás szerint elõbb kérdezek utána gondolkodok, és meg is találtam a zmod fórumán. Köszönöm azért.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

LezFiddler
Valószínûleg EZ kell neked!

Erre valami orvosság??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

LezFiddler
Hát, én kérek elnézést, nekem pedig 2 sör kéne!

Pedig nagyon kéne! Na mindegy, még próbálkozok máshol.
zsolt015
nahh meg találtam a hibát a zmod a mat editorba kiderült hogy át írta õket és ezért nem találtam.

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

zsolt015
ahha

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

LezFiddler
Hibás .mat?
Eddig mûködött?

zsolt015
gondoltam hogy hátha a mat is hibás és beraktam az eredetit és úgy se jó:S

LezFiddler
Akkor ott valami árulás van!

zsolt015
csak a pmg-ét írtam felül

LezFiddler
Felülírtad az eredeti .mat fájlokat is?
Azt nem kellett volna, elég lett volna csak a PMG fájlt felülírni!

zsolt015
segítségetek kérem ezt dopta ki .log és csak 1 névtáblát tettem bele amit egy alap texre mappoltam és egyikhez se volt köze.

20:45:57 : Unable to open file for reading. (/vehicle/truck/highline/chrom.dif_spec.add.env_nofresnel.mat)
20:45:57 : Can not open '/vehicle/truck/highline/chrom.dif_spec.add.env_nofresnel.mat'
20:45:57 : Unable to open file for reading. (/vehicle/truck/highline/color.paint.dif_spec.add.env.mat)
20:45:57 : Can not open '/vehicle/truck/highline/color.paint.dif_spec.add.env.mat'
20:45:59 : Unable to open file for reading. (/vehicle/truck/highline/dsc04503jy1.dif.decal.over.mat)
20:45:59 : Can not open '/vehicle/truck/highline/dsc04503jy1.dif.decal.over.mat'

Maktoko
Helló!
Valaki tudna segíteni ebbe?

vissza olvastam hogy kell csinálni de nem sikerült,valaki jobban nem tudná elmagyarázni???
Nagyon megköszönném...

http://maktoko.picturepush.com

LezFiddler
Szia!

Itt nem biztos, hogy választ kapsz a kérdésedre mert ebben a topikban leginkább az ETS-, GTS- moddolással foglalkozunk, de ki tudja!

Elnézést, PKG-t akartam írni.
Sziasztok! Szépen lassan szeretnék elkezdeni modellezni MM2-be, de a Zmodeler csak GEO, és PSD Fájlt enged MM2-höz importálni, és a legtöbb dolog AR fájlba szokott lenni MM2-ben. Ezzel mit tegyek? Köszönöm elõre segítségeteket.
Nem. Ilyen kérdéseket erõsen hanyagold. Vedd meg...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tuzfal3
Úgy negatív hogy ha szembõl nézed a kamiont látod, de ha hátulról akkor nem.Erre szokták azt csinálni hogy le copy-zák az alkatrészt, flip,calcuate és máris van róla egy negatív darab ami hátulról látszik...úgymond a spoiler belseje.Ha ez a két darab egybe lóg vagy túl lóg egymáson elméletileg tud ilyen szépségeket csinálni.

Opel Movano 2.8DTi

sztics
Köszi de már lecseréltem egy jobb ra!

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

bullseye9
Tippek:

-surface/normals/calculate
vagy
-jobb egérgomb/edit/flip

sztics
Azt hogy érted hogy negatív?

tuzfal3
Nincs egy negatív másolata?

Opel Movano 2.8DTi

sztics
Sajna nem az a gond de azért nagyon szépen köszi!

LezFiddler
Szia!

Valami hasonló dolog szokott elõfordulni akkor, ha a modell többször, saját magára van copy-zva.
Ezt nézd meg, lehet, hogy véletlenül le copy-ztad a légterelõt!

sztics
Sziasztok erre a jelenségre nincs valami ötletek hogy mitõl lehet csak bizonyos kamera pozicióban látható!

sztics
Köszi de minden passzol... a 2.2.x verziók meg nem indulnak el!(fent van ami kell hozzá program)

LezFiddler
Az autó tulajdonságainál Zmodelerben neked kell megadni az elérési utat!

TruckerDave
Majd vajo konvert videója szerint megpróbálom.

TruckerDave
0-ás tömörítéssel is csak lesz egy .zip fájlom amiben csak a pmg,pmc,pmd van benne a tobj-okkal mat-okkal meg dds-ekkel. Nekem kell ilyen vehicle/truck/ meg ilyen mappákba tenni ?

TruckerDave
Már sikerült, csak nem volt kipipálva a save thumbnail.

TruckerDave
Én mindig csak egy 0 byte-os pmg-t kapok.

TruckerDave
Az 1.4-es patch az a magyar nyelvû az volt.Vagy valami ilyesmi,mert nekem olyan van.

bullseye9
1,4-es patch szerintem nincs, honlapon ezt írják:
"Current German Truck Simulator version is 1.32"

Igazából nem tudom, kell-e valamit külön állítani a patch-ek miatt <#nemtudom>

TruckerDave
Köszi. Jah és azt nem lehet beállítani, hogy milyen patchel mennyen ? Mert ez a gép 1.32-essel megy, nekem 1.4-es van és így nem is mûködik. Pedig megnézném ha kész lesz alkotásom.

bullseye9
z3d-bõl exportálsz, kapsz pmd, pmg, pmc, tobj és mat fájlokat, ezek mellé rakod a dds-eket. A mappaszerkezet scs-é alakítása a raktározás, tulajdonképpen becsomagolod, csak 0-ás tömörítési aránnyal.