6060
  • Gis80s
    Csak azért kérdeztem, mert ha egy régit alakítottál át, akkor csak a szerkesztést kell jól csinálod...és ebben az esetben csak a pmg-t kéne exportálnod és cserélned...aztán már működik is.
  • Cosmo1999
    Lezfiddler:majd megbeszéljük mert nemsokáig vagyok ott de kösz az infó ;)
    Gis80S:hát őőő ez egy schmitz volt csak átalakítottam amúgy meg több pótból van összerakva :)
  • LezFiddler
    Sziasztok!

Ha jól emlékszem, v2.2.2-vel még nem lehet trailer-t exportálni szabályosan, csak a PMG felülírásos módszerrel.
    Ha helyesen importáltad módosítás előtt akkor nem sok gond van vele.
    Nem kaphat plusz textúrát, ergo nem lesz új .mat fájl. Ebből kiindulva nem változik a PMD tartalma sem, tehát elég csak a PMG-t felülírni.
  • Gis80s
    Egy meglévőt alakítottál át, vagy a nulláról építetted?
  • Cosmo1999
    Kösz..
    blum mingy megnézem úgy jó-e:)
    am melyiknél kell ottlenni-e?
  • Cargobull
    Norbee46 köszi szépen...

Cosmo1999 szép munka....
  • SuSu1992
    (ABC)-k ott vannak a pót hogyishívjákai mögött? a "fában"
  • Cosmo1999
    2.2.2
  • Blum
    Zmodeler hányas verziójával exportáltál?
  • Cosmo1999
    ez eddig oké csak a játék kifagy és vmi wrong vehicle model to PMD vagy vmi ilyesmit ír :S
  • Blum
    Akkor no problem.

Amúgy ha emlékeim nem csalnak,akkor az egész importálósdi rész ugyanaz,mint egy mezei kamionnál (exportálás,mat átírás,esetleges PMD átírás..stb). Definition teljesen más,azzal kell kutyulni.
  • Cosmo1999
    Sry nem azt akarom kérni h konvertálják be csak h segítsenek benne :)
  • Blum
    Bannerban futó piros szöveget olvastad már?
  • Cosmo1999
    Hi.. emberek:)
    olyan gondom lenne h nagyjából kész a lamberetem és hogy ezt hogy tudnám én életre kelteni:)
    kép:

az a baj h nemsikerül bekonvertálni pls valaki segítsen :)
  • Blum
    Csak át kell skinezni.
  • karesz99
    sziasztok segítenétek hogy hogyan kell névtáblát csinálni? vagy szerkezteni? pl zmodeller2.2.2-vel. vagy mással .köszi
  • Öreg Harcos
    Valaki tudna nekem segíteni egy interior berakásában mert nekem nem sikerült pedig meg próbáltam a válaszotokat előre is köszönöm...
  • Blum
    A menete ugyanez.
  • bakter985
    nem kamion,hanem pótról lenne szó
  • Blum
    Amúgy olyan alap kérdéseket tesztek fel,hogy az valami hihetetlen. Legyetek már egy kicsit kreatívak könyörgöm. Összehasonlítasz egy ETS-es meg egy GTS-es definition fájlt és az alapján átírod. 2 perces munka össz-vissz.

Arról nem is beszélve,hogy GTS topik bannerében fel is van tüntetve:
    LINK
  • bakter985
    de bár itt az emberek segítenek,nem csak le hújjognak.
  • Blum
    Hát,ezt bizony tényleg nem itt kéne.
    Zmodelerrel kapcsolatos kérdésekben segítenek a mesterek,ami valami játékhoz kapcsolódik,azt a játék topikjában kéne első körben megkérdezni.
  • bakter985
    hali.lehet hogy nem itt kellene megkérdeznem de hogy 1.o4-hez átalakítani pótot?
  • Gis80s
    Tipp: lehet, hogy nem jó annak a materialnak a típusa, amik ahhoz a bizonyos dds-hez, illetve alkatrészekhez tartoznak. Nézd meg a materialt, hogy ilyen legyen: material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx

#4542: nagyon jó lesz, gratu!
  • 308as Kis Janó
    Sziasztok Srácok:)
    Egy kérdésem lenne.
    CSináltam egy DAF XF 105ös kamiont LERTON TRANSOS skin van rajta tettem bele cuccokat bekonertáltam játékba. Zmodellerbe minden jó. Játékban egyeznek a skinek de viszont a fülke és a tanktakaró pedig fekete.
    DDSt néztem a LERTON TRANSOS van rajta. Matot már cseréltem 2 szer. Mondták hogy játékba fessem átt fehérre de ugysem jóó:(
    Lenne valami Tippetek?
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • gerike73
    sziasztok! ;)

tegnap böngészgettem a neten több modos oldalt, gondoltam, maradok a tandem renault-mnál, egészen addig, míg meg nem láttam ezt:
    a probléma az, hogy ez gts-es, és szarrácrasheli magát tőle az ets. látom, ti értetek az ilyesmihez, én viszont technikai analfabéta vagyok :D nem szánna rá 5 percet, hogy átkonvertálja nekem ets-be? nagyon megköszönném :))) direkt linket nem találtam: link

előre is köszönöm!
    gergő :)
  • norbee46
    Sokat haladtál!
  • Cargobull
    [center]Szép napot!

Eddig így állok...

bullseye Szép munka...
  • bullseye9
    Egy tipp: az env_factor ne legyen 0 az adott mat fájl értéknél, vedd 0.1-re pl.
  • bela96
    Sziasztok.Konvertáltam interiort 2.1.1-es zmodelerel és mikor megveszem a kamiont akkor kidob a játék.Utána meg ezt irja ki a log fájl 18:38:11 :

Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/mantgx/1automat1e51b679bo.mat'.

Nem tudjátok mi lehet??Válaszokat előre is köszönöm :)
  • SuSu1992
    oké köszönöm
  • bullseye9
    Nem, az csak 2.1.1.-el és 2.2.2.-el lehetséges (szerintem).
  • SuSu1992
    sziasztok!
    zmod 2.2.4. ben nem lehet valahogy megoldani, hogy csak a pmg, pmg és pmdt exportálja?
  • TruckerDave
    Mi lehet a gond ha átfestettem a dds-t ahogy kell, helyesen vissza tettem a gép scs-ébe, ha belépek a játékba mégsem működik.
  • bela96
    Sziasztok.Valaki #4516-hszre tudja valaki a megoldást??Válaszokat előre is köszi
  • tuzfal3
    Ezt most nekem írtad?
  • SuSu1992
    jó lett:)
  • bullseye9
    Szép napot.

Kis logó modellezés:

• Cosmo1999
    bocs még1szer:)
  • Cosmo1999