6060
Segítség!
-
#4569 Csak azért kérdeztem, mert ha egy régit alakítottál át, akkor csak a szerkesztést kell jól csinálod...és ebben az esetben csak a pmg-t kéne exportálnod és cserélned...aztán már működik is. -
#4568 Lezfiddler:majd megbeszéljük mert nemsokáig vagyok ott de kösz az infó ;)
Gis80S:hát őőő ez egy schmitz volt csak átalakítottam amúgy meg több pótból van összerakva :) -
#4567 Sziasztok!
Ha jól emlékszem, v2.2.2-vel még nem lehet trailer-t exportálni szabályosan, csak a PMG felülírásos módszerrel.
Ha helyesen importáltad módosítás előtt akkor nem sok gond van vele.
Nem kaphat plusz textúrát, ergo nem lesz új .mat fájl. Ebből kiindulva nem változik a PMD tartalma sem, tehát elég csak a PMG-t felülírni. -
#4566 Egy meglévőt alakítottál át, vagy a nulláról építetted? -
#4565 Kösz..
blum mingy megnézem úgy jó-e:)
am melyiknél kell ottlenni-e? -
#4564 Norbee46 köszi szépen...
Cosmo1999 szép munka.... -
SuSu1992 #4563 (ABC)-k ott vannak a pót hogyishívjákai mögött? a "fában" -
#4562 2.2.2 -
Blum #4561 Zmodeler hányas verziójával exportáltál? -
#4560 ez eddig oké csak a játék kifagy és vmi wrong vehicle model to PMD vagy vmi ilyesmit ír :S -
Blum #4559 Akkor no problem.
Amúgy ha emlékeim nem csalnak,akkor az egész importálósdi rész ugyanaz,mint egy mezei kamionnál (exportálás,mat átírás,esetleges PMD átírás..stb). Definition teljesen más,azzal kell kutyulni. -
#4558 Sry nem azt akarom kérni h konvertálják be csak h segítsenek benne :) -
Blum #4557 Bannerban futó piros szöveget olvastad már? -
#4556 Hi.. emberek:)
olyan gondom lenne h nagyjából kész a lamberetem és hogy ezt hogy tudnám én életre kelteni:)
kép:
az a baj h nemsikerül bekonvertálni pls valaki segítsen :) -
Blum #4555 Csak át kell skinezni. -
karesz99 #4554 sziasztok segítenétek hogy hogyan kell névtáblát csinálni? vagy szerkezteni? pl zmodeller2.2.2-vel. vagy mással .köszi -
#4553 Valaki tudna nekem segíteni egy interior berakásában mert nekem nem sikerült pedig meg próbáltam a válaszotokat előre is köszönöm... -
Blum #4552 A menete ugyanez. -
bakter985 #4551 nem kamion,hanem pótról lenne szó -
Blum #4550 Amúgy olyan alap kérdéseket tesztek fel,hogy az valami hihetetlen. Legyetek már egy kicsit kreatívak könyörgöm. Összehasonlítasz egy ETS-es meg egy GTS-es definition fájlt és az alapján átírod. 2 perces munka össz-vissz.
Arról nem is beszélve,hogy GTS topik bannerében fel is van tüntetve:
LINK -
bakter985 #4549 de bár itt az emberek segítenek,nem csak le hújjognak. -
Blum #4548 Hát,ezt bizony tényleg nem itt kéne.
Zmodelerrel kapcsolatos kérdésekben segítenek a mesterek,ami valami játékhoz kapcsolódik,azt a játék topikjában kéne első körben megkérdezni. -
bakter985 #4547 hali.lehet hogy nem itt kellene megkérdeznem de hogy 1.o4-hez átalakítani pótot? -
#4546 Tipp: lehet, hogy nem jó annak a materialnak a típusa, amik ahhoz a bizonyos dds-hez, illetve alkatrészekhez tartoznak. Nézd meg a materialt, hogy ilyen legyen: material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx
#4542: nagyon jó lesz, gratu! -
#4545 Sziasztok Srácok:)
Egy kérdésem lenne.
CSináltam egy DAF XF 105ös kamiont LERTON TRANSOS skin van rajta tettem bele cuccokat bekonertáltam játékba. Zmodellerbe minden jó. Játékban egyeznek a skinek de viszont a fülke és a tanktakaró pedig fekete.
DDSt néztem a LERTON TRANSOS van rajta. Matot már cseréltem 2 szer. Mondták hogy játékba fessem átt fehérre de ugysem jóó:(
Lenne valami Tippetek?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
gerike73 #4544 sziasztok! ;)
tegnap böngészgettem a neten több modos oldalt, gondoltam, maradok a tandem renault-mnál, egészen addig, míg meg nem láttam ezt:
a probléma az, hogy ez gts-es, és szarrácrasheli magát tőle az ets. látom, ti értetek az ilyesmihez, én viszont technikai analfabéta vagyok :D nem szánna rá 5 percet, hogy átkonvertálja nekem ets-be? nagyon megköszönném :))) direkt linket nem találtam: link
előre is köszönöm!
gergő :) -
#4543 Sokat haladtál! -
#4542 [center]Szép napot!
Eddig így állok...
bullseye Szép munka... -
#4541 Egy tipp: az env_factor ne legyen 0 az adott mat fájl értéknél, vedd 0.1-re pl.
-
#4540 Sziasztok.Konvertáltam interiort 2.1.1-es zmodelerel és mikor megveszem a kamiont akkor kidob a játék.Utána meg ezt irja ki a log fájl 18:38:11 :
Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/mantgx/1automat1e51b679bo.mat'.
Nem tudjátok mi lehet??Válaszokat előre is köszönöm :)
-
SuSu1992 #4539 oké köszönöm -
#4538 Nem, az csak 2.1.1.-el és 2.2.2.-el lehetséges (szerintem). -
SuSu1992 #4537 sziasztok!
zmod 2.2.4. ben nem lehet valahogy megoldani, hogy csak a pmg, pmg és pmdt exportálja? -
#4536 Mi lehet a gond ha átfestettem a dds-t ahogy kell, helyesen vissza tettem a gép scs-ébe, ha belépek a játékba mégsem működik. -
#4535 Sziasztok.Valaki #4516-hszre tudja valaki a megoldást??Válaszokat előre is köszi -
#4534 Ezt most nekem írtad? -
SuSu1992 #4533 jó lett:) -
#4532 Szép napot.
Kis logó modellezés:
-
#4531 bocs még1szer:)
-