6060
Segítség!
-
zsoca94 #4650 Készítettem pár zászlót :D
-
#4649 Gis80s,tuzfal3,köszi... -
#4648 Bocsi a dupla postért, de most jutott eszembe.... Valaki nem tudja véletlenül, interior szerkesztésnél hogy lehet a tükröt kicserélni, hogy működőképes legyen az új tükör is? Előre is köszi a helpet! -
#4647 Sziasztok.Van egy olyan kérdésem hogy valaki nem-e tud egy 1 vagy 2 dds-es hood interiort,de olyat ami publikus.Válaszokat és aki tud linket azt előre is köszi :) -
#4646 Pfej de randa munka ;)) Gratulálok! Ügyes vagy! -
#4645 Szép munka! :) -
#4644 "ezt a rábát peti készitette,sőt még a felnit is"
Imi!
A feladat adott! -
#4643 ezt a rábát peti készitette,sőt még a felnit is gratulálok(unk) neki ! -
#4642 Ottvagy a szeren ecsém -
#4641 Garth22,Cosmo1999 köszi... -
#4640 a 0-ból
-
#4639 Igen... -
#4638 saját gyártmány? -
#4637 Peti szép :)
Sztics sztem a dds-el lehet gond mert nekem is az volt h az alpha-ját kell vagy fehérre vagy feketére nyomni(asszem full fehér és jó)meg DXT-5-ös formátumban mentsd le és úgy próbáld meg :) -
#4636 nagyon gúúúúúúúút -
#4635 Készül az első kerék....
-
#4634 Én sohase szoktam kifakítani hisz a matt az megvilágosítja! -
#4633 No, megnéztem az eredeti játékban, mit mutat. Az FH Volvo-n így néz ki a dolog:
Tehát a "világított" alkatrész (dif_lum.over) címzést kap és a diffuse color be van kapcsolva.
Viszont ezen alkatrész textúráját egy kissé ki szoktuk fakítani mert ha ugyanazt a textúrát adod neki mint az eredeti résznek, akkor nem biztos, hogy látni lehet a különbséget. -
Blum #4632 Kunyizást azt most fejezd be! -
#4631 Azért gondoltam hogy ez a gond mert volt egy kamionom amin ugyan így nem világított rajta valami és ott az megoldotta a problémát hogy difus colort megszüntettem. De ennél akár mit csinálok nem világít az az alkatrész :S -
allday #4630 nekem mind 1 lenne h melyikőtök csinálná:D! -
Blum #4629 Ha egyszer ez az igazság...:) -
#4628 Azt nem látom át, hogy miért szeretnéd a diffuse color-t kihagyni a buliból.
Ha én reszelek egy autót, annak az összes alkatrészén be van pipálva a Normals, Diffuse Color, és az UV Channels értéke mindig 1.
Eddig ezzel még nem volt gondom. -
#4627 Szia!
Szerintem SuSu megcsinálja neked, nem árt gyakorolni!
( de szemét vagyok ) -
#4626 Az lenne hogy amikor kiexportálom a kamiont nincs bepipálva de amikor vissza importálom azt amit kiexportáltam pmg ott meg be van ezzel mit lehet csinálni hogy be importálásnál ne legyen bepipálva! vagy ezzel nem lehet mit kezdeni? -
#4625 Szia!
Nem nagyon értem a problémádat a Diffuse Color-al kapcsolatban.
Mi a gond? -
#4623 Nem jött be de azért köszi!
Az miért van hogy zmodban nem pipálom be a difuse colort és ugy exportálom ki pmg és megnésztem hogy tényleg nincs e bepipálva tehát beinportáltam a kiexportál pmg és be volt pipálva azt hogy tudom megoldani hogy kikipálva is maraggyon meg? -
#4622 "Ha még nem nagyon használtál Zmodelert,akkor VÉRT-FOGSZ-IZZADNI!"
Blum, Te egy arany gyerek vagy!
Úgy meg tudod hozni az ember kedvét! -
Blum #4621 Akkor próbáld meg .jpg-be áttenni. -
SuSu1992 #4620 igen, abban vannak -
Blum #4619 DXT5-ben vannak a DDS-ek? -
SuSu1992 #4618 tölts el egy másik zmodot..
nekem is ez volt 2.2.2. vel, hogy nem csinált semmit, meg az üveg matját sem ismerte fel a zmod, most 2.2.4. el teljesen jó minden!
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy miért csinálja ezt a pót?
dds ek nem npg-g a képfájlok -
#4617 Nem értem énse... könyvtár megvan,előrébb van húzva a megvilágítandó tárgy,mat át van írva,tobaj jó helyen van... még amit észre vettem egy kamionnál hogyha a difuse color be van pipálva akkor nem világít pedig az sincs be pipálva... egyszerűen nem értem... de ha felkapcsolom a világítást akkor elő sem ugrik a megvilágítandó tárgy.:/ -
Blum #4616 Hogy kinek mi a nehéz az relatív. Ha még nem nagyon használtál Zmodelert,akkor VÉRT-FOGSZ-IZZADNI! :D
Aki már összerakott,meg konvertált egy bálányi modellt,az csukott szemmel megcsinálja. -
SuSu1992 #4615 nem -
allday #4614 de amugy csak a man-nál genyózik!1kédrés:nehéz az a művelet hogy 1 függönyt rakok 1 kamionba ami hátramenetbe kapcsoláskor jelenik meg??? -
Blum #4613 Valószínűleg igen. A játék elsődleges grafikus motorja az OpenGL. -
allday #4612 direktx,mert ope gl ben szaggat!biztos az akkor a baja!:( -
devid13 #4611 Peti segitesz nekem egy kamionnt atalakitani?
-
#4610 Köszönöm szépen...