6060
  • Öreg Harcos
    Kemény még ilyent nem láttam mentél már vele 1 kört fasza lehet
  • TruckerDave
    Igen,a hátsók meg középen vannak. Pedig a gép defjébe jól van átírva. Hátsóhoz hátsó elsőhöz első.
  • norbee46
    Hát ahogy elnézem azok a kerekek előre valók. De nincs tippem hogy mi lehet a gond.
  • TruckerDave
    Ez mitől van ?? :O Ezzel a kerékkel máskor nem volt gond.

• norbee46
    Sziasztok!

Olyan "szakit" keresek aki tud és segítene is 2.2.4-el interior szerkesztésben aki tud az irjon privibe.
    Köszönöm előre is!
  • TruckerDave
    Valaki használ Gimp 2.6-t skinezéshez ?? egy kis gondom akadt.
  • 308as Kis Janó
    Nagyon szép Peti:)
  • Cargobull

Garth köszi..
  • Blum
    Hajrá Manchester City! :D
    Köszi! :)
  • tuzfal3
    Jó a logód főnök!
  • Blum
    Válasz gombot használd légyszives!
  • Garth22
    nagyon penge peti
  • Garth22
    szia Gis80s! tudom hogy nem az igazi,de ez azért van mert még nincs kész teljesen.
  • Cargobull
    Köszi dolgozok vele...
  • TruckerDave
    Dehogynem :D Különböző alakú vonalakkal berajzoltam a kamiont beléptem és így láttam milyen mintájú csík megy a fülkén így megtaláltam.
  • norbee46
  • Gis80s
    Szeretni fogsz... :)
    Egyrészt köszönöm a nagyképet.
    Másrészt nagyon szép munka...örülök, ha egyáltalán hasonlót tudnék.
    Harmadrészt (ha már érdekelt a véleményem) belekötnék kicsit :) Szemből nézve, bal oldali vége a napellenzőnek valami nem az igazi.
  • Cargobull
    Készül a RÁBA S22...
  • Blum
    Ezt most nem mondod komolyan? :DD
  • TruckerDave
    Néha egyszerűbb a válasz. :D Pl. hülye gyerek rossz helyre rakta a dds-ben a logót. :D
  • TruckerDave
    :/ Olyat nem tudok :D
  • Blum
    Valószínűleg hülyén lett lemappolva (vagy nem is lett).
    Újra kell mappolni a kasznit.
  • TruckerDave
    Nem tudom mennyire tartozik ide de ilyenkor mi a teendő ??
    Akárhogy állítom a felirat a fülke tetejénél nem látszódik..
  • imihaver
  • Garth22
    köszönöm
  • Blum
    Szép!
  • Cargobull
    Nagyon igényes munka...
  • Garth22
  • LezFiddler
    OK, megvan.
  • Gis80s
    Köszönöm szépen!
    #4658: ezt-ezt :)

#4657: dícséri mindenki...én is szívesen tenném, de nagyon picike... :)
  • Cargobull
    Ott van nagyon minden elismerésem...
  • Blum
    Szia!

View-->Floaters-->Scene Nodes Browser
  • LezFiddler
    Frankó!

GIS: Milyen alkatrészlistát?
  • Garth22
  • Gis80s
    Jó reggelit mindenkinek!

Sikerült eltüntetnem az alkatrészlistát a programból. Hogyan tudom visszaállítani? Végigböngésztem az összes menüpontot, de nem leltem rá. Segíjjjen valaki :) Thx!
  • Blum
    Neve nem lesz a CB táblának,szépen végig kell nyomogatni a pipákat oldalt. Vagy Perspective nézetben kibugázod. Átírásához már nincs szükség a Zmodelerre,említetted,hogy tudsz skinezni. Na,ezt is úgy kell hiszen a névtáblához is tartozik egy textúra.

Villogóknál ugyanez a helyzet,csak a megfelelő Dummy nevet kell megadni.
  • Frankee25
    Eddig egyszerűen hangzik, de valóban nem az. Skinezni már tudok, de például azt sem igazán tudom hogy a vontató mappájában milyen név alatt fut az adott tábla. És hogy azt például át tudom-e írni például saját névre.
    Nem beszélve arról, hogy nagy fába vágtam a fejszém, mert a zmodeler importálásnál azt írja: Only registered version can import files. Nyilván regisztrálni kell, de ha már ezzel elakadtam, mi lesz később, az érdemi munkánál? Leszedtem egy tótot, aminek hátulján van két sárga villogó ami működik mikor felkapcsolom a lámpákat, valami ilyesmit szeretnék a vontatóra is. A Qualitrans-Cargo kamionszállítójáról mintáztam a SCANIA-t, csak a jelző fény nincs a tetején.
  • Blum
    Üdv!

Nem kell ehhez tudni modellezni,letöltesz olyan kamiont,amiben van névtábla,kiveszed belőle,átteszed a tiedbe és kész.

Persze ez most baromi egyszerűen hangzik,de ha még nem használtad soha a programot,akkor nem lesz az.
    Első körben nézd át a bannerben lévő lenyíló ablakban a hivatkozásokat,hogy megismerkedj az alapfunkciókkal meg pár extra okossággal.
    Állj neki szép lassan,aztán ha valahol elakadsz akkor írj ide nyugodtan és ha tudunk,akkor segítünk.
  • Frankee25
    Sziasztok!
    PTTM-mel nyomom még az ipart, talán régimódi vagyok, de nekem ez jött be, az ETS nem annyira.
    ZModeler 2.2.6-osom van, de még életemben nem modelleztem. Csupán két dolgot szeretnék. Egy vontatóra szeretnék sárga figyelmeztető jelzést tenni, ami működik is, nem csupán díszként szolgál, valamint névtáblát szeretnék az szélvédőre tenni, de egyiket se tudom hogy kezdjek hozzá, és a prgoramot sem tudom használni.
    Sem ETS, sem PTTM topikban nem akadt eddig még senki, aki bárminemű segítséget nyújtott volna. Mindenki elfelejtette, hogy az anyja hasából nem úgy bújt ki hogy már képes volt modellezni. Remélem itt akad olyan aki hajlandó segítséget nyújtani nekem.
    Köszönöm szépen!
  • kamionos2020
    hello zsoca94 ezeket a zászlókat le lehet tölteni valahonnan ??