6060
![banner](http://i.imgur.com/9pV2wAB.jpg)
Segítség!
-
Blum #4810 Mit jelent az,hogy nem látszik a függöny a letöltött kamionban?
Az "avolvó" kamion pedig szerintem privát. -
ekepista #4809 eltudnátok küldeni avolvó kamionnak aletölrési linkjét előre is köszi -
ekepista #4808 sziasztok lenne egy kérdésem aletöltöt kamionjaimba nem látszanak afügöny meg egyéb dolgok legyetek szivesek meg mondani mit kell vele csinálni hogy jól látszódjanak atárgyak akamionjaimba asegítséget előre is köszi -
Sziasztok.Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek,na de van egy problémám igy karácsonyra :) .Tudnátok tanácsot adni hogy ilyenkor mi a teendő??Van egy gts-es volvom ahhoz van hang ahogy beindul a gép meg minden.Át akarom rakni ets-be és hogy a hang is működjön mit kell csinálni ja és még hogy ne dobjon ki a játék??Válaszaitokat előre is köszönöm -
Bocsánat:// nem vettem észre..pedig diregt megnéztem..köszönöm -
Blum #4805 MAT Gyűjtemény by Ventyres
A bannerban is benne van... -
Csáó..remélem tudtok nekem segíteni: / átnéztem már a topikot de nem találtam semmitse..:S
szóval a problémám a következő,egy kamion fülkéjével azt szeretném elérni hogy ezüstben pompázzon,zmodba sikerült! de akármit csinálok,játékban szürke: // szóval..abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy valaki tudna nekem adni egy ezüst matot? előreis köszönöm: ) -
Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Valaki tudna segíteni GTS-ből GTA SA-ba konvertálni? -
:) -
Blum #4800 Házigazda vagyok,muszáj :)
Nem foglalkozok én már ezekkel a dolgokkal úgy,mint régen. -
Köszi,Blum!!
Hogy hogy te még itt vagy?:D
Nagyon ritkán látlak a mostani időben:) -
Blum #4798 2.2.4 vagy 2.2.5-el célszerű megtanulni. -
Sziasztok!Egy kérdéssel fordulnák,hozzátok!
Melyik Zmodeler-el a legjobb kamiont készíteni,exportálni,meg stb.?
Zmodeler 2.0.8
Zmodeler 2.1.1
Zmodeler 2.2.1
Zmodeler 2.2.2
Zmodeler 2.2.4
Zmodeler 2.2.5
Melyikkel?:D -
Köszönöm szépen, igyekszem!
tuzfal: értem. Nem nagyon foglalkoztat ez a dolog.
Nem igazán játszom már a játékkal, csak ritkán indítom el, akkor is azért, hogy megnézzem hogyan mutat benne a szerkezet.
(Így ezt felesleges plusznak tartom.) -
Na ez nagyon ott van a szeren! Hatalmas gratula hozzá!
-
A lámpákra gondoltam.Tompított,irányjelző,féklámpa,tolatólámpa. -
Köszönöm szépen!
Az általad linkelt oldallal eddig még nem találkoztam, ment a könyvjelzők közé!
Köszi! -
Nagyon szép, játékban is jól mutat, elismerésem, sok türelem és kitartás kellett hozzá.
Nem vagyok a régi gépek rajongója, de a holland rendszámodat látva megnéztem a V8power.nl fórumát, van külön topic az F88/89 szériás Volvo-nak. Nagy meglepetésemre a tulipános országban elég sok cég használ még ilyen gépeket, persze nyilván nem mindennapi munkára, hanem inkább oldtimer gépként, egyfajta reklám gyanánt. Nem hétköznapi masinák, annyi szent.
Ha esetleg más is belekukkantana, íme a webcím: http://www.v8power.org/forum/viewtopic.php?f=16&t=5446
-
Igen, még azok.
Az arányok miatt bele szoktam tenni az autóba. -
Blum #4790 Ja,hány poligon is? 30? :D Ezek még a játék gumijai igaz? -
Nem!
Miért, ez tök jó!
Persze, lecserélem. A játékban már az van rajta ami a többin!
kamionos2020: elkezdtem csinálni interior-t is de nem frankó.
Módosítani kéne a pma fájlokat de ahhoz kuka vagyok. Egyenlőre fiók. -
Blum #4788 Jaj,egy kérdés.
Ugye ezeket az Istentelenül ronda gumikat lecseréled majd rajta? :D -
kamionos2020 #4787 ez tök jó lett interiort nem csinálsz hozzá -
Köszi-köszi!
Teszek fel képet a játékból nemsokára az ETS topikba.
tuzfal: milyen megvilágítós dologra gondolsz? -
Blum #4785 Huh,le a kalappal,gyönyörű munka!
In-game képeket várjuk! :) -
Minden elismerésem! -
Ez igen! Elismerésem! Megvilágítós módszeren nem gondolkodtál még? :) -
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, igyekszem!
Nem vagyok profi, főleg "Zmodeler császár" nem vagyok Hungaro!
Próbálkozom. ( Attól pedig ha valakinek segítek, se szegényebb-, se gazdagabb nem leszek. Persze itt sokat számít a szabadidő, illetve annak hiánya.) -
Hm...eddig sem láttam az általad feltett lécet olyan magasan volt, de ezt most feljebb tetted. Minden elismerésem és gratulálok, gyönyörű! -
Azt a rohadt
És igen, meg kell erősítenem a többieket, Te vagy a "mi" Zmodeller császárunk amihez abszolút segítőkészség társul :) -
Köszi SuSu!
Van pár kép:
-
Ment a pm! :) -
Köszi mindenkinek!
Kistódi: ahogy Imi írja, a Material Editorban a .mat-ok után zárójelben lévő szöveg a címzés.
A pótkocsid által használt összes .mat fájl neve ( a címzéseikkel együtt ) megtalálható a pótod PMD fájljában.
A Material Editorban olyan .mat-ot illetve textúrát kellene keresned amelyik (dif_spec.add.env) vagy csak (dif_spec) címzéssel rendelkezik, és erre a textúrára kellene rámapolni a sárvédőgumit.
Ha nem v2.1.1-el ténykednél, nem lenne akkora probléma egy új .mat fájl hozzáadása sem, így viszont, hogy figyelni kell a 18 karakteres .mat nevekre + Hexaeditorral is kell ügyködni, már húzósabb a dolog.
A lényeg, hogy keresned kell a meglévő .mat-ok között olyat aminek a címzése lehetőleg a fentebb leírt .mat címzések közül valamelyiket használja. -
Ami material editorban az elérési út után van.
Pontosan ez: (dif_spec.add.env_nofresnel) -
SuSu1992 #4775 bár nem szeretem a régi kamionokat, de ettől a volvotól leszakadt az állam!
Amúgy a mat értéke titkosított összetevőkből áll? -
Húú wow ennyire foglalkozni vele :D Tiszteletem! Am a Zmodom az 2.1.1 és a mat fájl címzése alatt mit értesz? :) -
Szia Laci!
Ha én fele annyira értenék a zmod-hoz mint te már teljesen elégedett lennék.
Ui: És jól esik az embernek ha van aki segít neki! -
No, megnéztem a dolgot.
Nekem ez így néz ki.
Forgolódtam vele, megnéztem 66 szögből, nálam nem fényesedik ki jobban!
Megkérdezném a Zmodeler verzió számát, illetve, hogy milyen címzésű .mat fájlt használsz a sárvédőgumihoz?
Köszi Norbi, de nem vagyok én akkora penge! -
Bizony ám Laci a mi zmod mesterünk!