Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zmodelerrel kapcsolatos kérdésekben segítenek a mesterek,ami valami játékhoz kapcsolódik,azt a játék topikjában kéne elsõ körben megkérdezni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#4542: nagyon jó lesz, gratu!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Egy kérdésem lenne.
CSináltam egy DAF XF 105ös kamiont LERTON TRANSOS skin van rajta tettem bele cuccokat bekonertáltam játékba. Zmodellerbe minden jó. Játékban egyeznek a skinek de viszont a fülke és a tanktakaró pedig fekete.
DDSt néztem a LERTON TRANSOS van rajta. Matot már cseréltem 2 szer. Mondták hogy játékba fessem átt fehérre de ugysem jóó😞
Lenne valami Tippetek?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
tegnap böngészgettem a neten több modos oldalt, gondoltam, maradok a tandem renault-mnál, egészen addig, míg meg nem láttam ezt:
a probléma az, hogy ez gts-es, és szarrácrasheli magát tõle az ets. látom, ti értetek az ilyesmihez, én viszont technikai analfabéta vagyok 😄 nem szánna rá 5 percet, hogy átkonvertálja nekem ets-be? nagyon megköszönném 😊)) direkt linket nem találtam: link
elõre is köszönöm!
gergõ 😊
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Eddig így állok...<#vigyor5>#vigyor5>

bullseye Szép munka...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Reflectivity / env_factor ought be non-zero - fix the source of material '/vehicle/truck/mantgx/1automat1e51b679bo.mat'.
Nem tudjátok mi lehet??Válaszokat elõre is köszönöm 😊
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
zmod 2.2.4. ben nem lehet valahogy megoldani, hogy csak a pmg, pmg és pmdt exportálja?
de lehet csak olyan flare-es 😊
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Egyébként van neki PMD és PMC fájlja is, csak õ az eredeti pót fájljait használja. Ezek szerint ez a pót nem stand-alone, tehát nem önálló pótkocsi, hanem valamelyik eredeti játékbeli pótodat cseréli.
Pl.: a hûtõs-, vagy ponyvás pót helyén van.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Más...
A megvilágítós módszerrel lehet az irányjelzõt is mûködtetni? Pótra is mûködik a megvilágítós módszer?
Opel Movano 2.8DTi
sziasztok, ezt miért csinálja írja ki a zmodeler?
Õõõ..mondjuk szerkeszted?
Sztem egész jól állok vele de még lesz vele meló bõven 😊
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
bocs,tudom nem igen ide vágó de ezek után már akár 1.04-el is menne?
köszi elõre is.
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173