6060
Segítség!
-
SuSu1992 #4770 legtöbb mindenkivel ilyen rendes -
#4769 Jaaaj Te :D Miért vagy ilyen rendes velem:)? :D -
#4768 Azért ezt nem hagyjuk ennyiben! Még megnézem. -
#4767 Mindegy jó ez így majd úgy fotózom hogy ne süssön rá a fény:) De azért Köszönöm hogy megpróbáltad! :) -
#4766 Igen meg is kaptam beraktam raktároztam és nem sikerült.. ugyan olyan.. :/ -
#4765 Ha minden igaz, ment egy privát ü. -
#4764 Sárvédőgumi :) -
#4763 OK. -
#4762 Oké köszönöm mindjárt feldobom netre.:) -
#4761 Szia!
Dobd át csak a sárvédőgumi modelljét, megnézem ha gondolod! -
#4760 Ajaj ez már nekem magas :D Am megpróbáltam matot váltani úgysem jó.. -
#4759 Szerintem a sárvédőgumi modellje a rossz.
Nézd meg Zmodelerben, lehetséges, hogy a középen lévő poligonok ( a fehér részen ) meg vannak flip-elve. -
#4758 Sajnos nem.. Megpróbálom a mat cserét.. -
#4757 Szerintem ez megoldhatja a problémát...
link -
#4756 Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy ezzel mit kéne kezdeni?
-
#4755 akkor maradjunk ennél.... -
Blum #4754 Maradjunk inkább ENNÉL -
#4753 kiválasztod a festendő alkatrész arról az oldalról nézve amelyik oldalról festeni kívánod. majd utána a menüsorba Surface/Mapping/Edit UV ott Generate Now-ot bepipálod majd ok. Majd utána átmész Uv Mapper nézetbe és ott úgy módosítod méretezed meg helyezed a dolgokat ameddig jó nem lesz. -
Blum #4752 Hali!
Csupán a színét szeretnéd változtatni vagy másik skint rátenni és mappolás céljából akarsz Zmodban bűvészkedni? -
#4751 Sziasztok! Zmod-ban lett megcsinálva a kamionom festése, viszont most meg szeretném változtatni. Addig tudom, hogy beimportálom zmod-ba. Utána? -
#4750 Oké köszönöm a gyors segítséget megpróbálom megcsinálni .... -
Blum #4749 Ahogy elnézem ez valami mókult interior..
Valószínűleg maga az interior lett elbaszarintva,Zmodban (jobb esetben) secc-pecc kijavítható. -
#4748 Sziasztok avval a problémával fordulok hozátok , hogy ki látok a műszerfalon ennek mi a megoldás? A válaszotokat előre is köszönöm ...
-
#4747 ...de téged pont ezért kedvelünk ;) -
#4746 Az vagy Blum, az vagy! -
#4745 megvan
boccs a 2 hsz ért -
#4744 Köszi (meik topikba) -
#4743 Régebben én csináltam egyet, keress rá a topicban, megtalálod! -
#4742 ha valakinek van zmodiba griffe az létszi 1 linket adjon előlre is köszi -
Blum #4741 Ez egy viszonylag körülményes folyamat,de pikk-pakk megoldható! :)
A kiválasztott kamiont először is importálni kell Zmodelerbe a megfelelő úton-módon -bannerban találsz pár leírást ezzel (is) kapcsolatban- aztán ha a textúrázás is megvan (márpedig megvan,mert helyesen importáltad ugyebár! :D) akkor csak elhelyezed a névtáblát a megfelelő helyen és expotálhatod/konvertálhatod is.
Ha okosan csinálod,akkor csak mappolnod kell a névtábládat egy már meglévő textúrába és akkor csak magát a PMG-t kell majd exportálnod/felülírnod.
Persze ez így leírva egyszerűen hangzik,de ha még nem vagy jártas a Zmodeler használatában,akkor ígérem..nem lesz az!
[gonosz vagyok megint..tudom ] -
karesz99 #4740 csak azt hogy hogyan tudom berakni a kamionba? zmodelerrel? ha igen akkor hogyan? köszi -
Blum #4739 Te most mit is akarsz pontosan?
Akár mp3-ba is "áttömörítheted". -
karesz99 #4738 sziasztok ha csináltam eggy névtáblát azt mien formátümba tömörítsem át? -
Szabi1991 #4737 csináltam gyorsan, biztos van benne egy csomó fölösleges polygon, de első próbálkozásra ilyen lett :D
-
Szabi1991 #4736 Nincs valakinek esetleg szabvány index meg tompított és távolsági lámpa ikonja 3d be? :D
vagy nem lehet kimenteni valamelyik pl. kamionos játékból ? :D -
#4735 -
Szabi1991 #4734 UV szerkesztővel megnyitottam, és kivettem a pipákat, így engedte szerkeszteni, így simán odébb húztam és tádám, tökéletes :))
ilyen volt (de már a játék első részében is ez az autó)
és ilyen most :D
-
Blum #4733 Hogy csináltad mester? :D
[Elég rég foglalkoztam a programmal,lehet,hogy csak én nem emlékeztem,hogy hogy kell] -
Szabi1991 #4732 wháhháhá sikerült törölni :D -
Blum #4731 Hmm..jól haladsz. :D