6060
Segítség!
-
#4892 (vállalom, hogy én leszek a bunkó)...de fel is telepítetted, vagy csak letöltötted? -
#4891 letöltöttem és még mindig ezt adja ki -
#4889 és inenn melyiket mert itt van három
-
#4888 Szia!
EZT töltsd le és telepítsd! -
#4887 ki csomagoltam és most ezt adja ki
-
Blum #4886 Hát először nem ártana kitömöríteni. -
#4885 lenne egy kérdésem letöltöttem a z modelert megnyitottam és nem engedi megnyitni ezt adja ki
-
#4884 Ha engednél ez a topic nem lenne a régi -
Blum #4883 A vasszigor és a minimális tahóság a védjegyem. Ebből nem engedek -
#4882 Ez a régi Blum :D -
Blum #4881 Ez nem kunyitopik. Szóval ha én -mint Házigazda- azt mondom,hogy itt senki nem vállal "mód alakítást",akkor az úgy is van.
Érdeklődjél szépen privát üzenetekben vagy más topikokban de NE-ITT. -
#4880 attól hogy te mondod hogy senki attól lehet ás meg igen? -
Blum #4879 Senki -
#4878 ki vállal mód alakítást?
-
#4877 Sziasztok!
A kettes megvan.
Nem rendeltél textúrát, (mat-ot) a kürtöknek azért pirosak! -
#4876 Majd belejössz:D -
Pubes #4875 és az első:(
kezdésnek azért egy 2es megvan?:) -
Pubes #4874 jaj neeeeeeeee
painttel csináltam a festést -
Blum #4873 ŐŐőőő...
Ez totálisan rossz. A textúrák a legkisebb mértékben sincsenek a helyükön.
Rosszul csináltad az egészet -
Pubes #4872 HoHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Emberek
köszönöm ez lett belőle:)
a dudám viszont piros lett :( azzal mit tudok tenni? vagy legfeljebb kap egy piros fantázzia képet:)[IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG] -
#4871 Lassíts egy kicsit, ne kapkodj, sok türelemre lesz szükséged még.
Elsőként a már LezFiddler által említett helyes importálást valósítsd meg, könnyebb dolgod lesz a későbbiekben. -
Pubes #4870 Biztos velem van a hiba de már nem hiszem, egyszerűen nem akarja beolvasni a jármű színét.Előszőr van szín de nincs duda, majd van duda de nincs ablakom mert szürke plecsni és fekete fehér a kocsi a játékba...
Persze mostmár alapból nem jön be a szín de legalább van ablakom dudám érzem most jó lenne, erre mi történik? nem tölti be a játékot:) csöppet így megőrültem már (megadnám a base scs is de egyszerűen sose akarja elfogadni) minél többet használom a zmodelert annál több hibát ír ki.
Ha szöveget akarok a tetejére írni akkor azt "szerkesztenem kell" és ráméretezni? vagy mint mondjuk painte-be (kis szövegdoboz) és beírom?
na idáig jutottam ma.............Márcsak a játékba működhetne!
[IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG] -
Pubes #4869 már rajta van duda is, de most fekete fehér lett a kocsim, és szürke átláthatatlan lett az ablak:)
köszi a segítséget ,segítségeket -
#4868 Szia!
Először importáld az autót helyesen, akkor rajta lesz minden amire szüksége van a Zmodelernek ahhoz, hogy ne kelljen sokat görcsölni vele exportálás előtt!
A helyes importálás menete megtalálható ITT. -
Pubes #4867 ááá mindent letörlök kezdem elölről, lehet már összevissza vannak mentve a dolgok nézem az itteni meg jutúbos videókat:)
úgy csinálok mindent már el is menti a dolgokat , bár fele annyi megára teszi az egészet mint amiből kezdtem.(75-32mb)és lehet ez nem tetszik neki mert a játékba nem indul el:( -
Blum #4866 Ha elmented a munkád,mert folytatni szeretnéd majd később,akkor File-->Save As... -
Pubes #4865 Már eltudom menteni pmg be, De 0 byte vagy ha rámentem a truck.pmg re akokr meg nem megy a játékba:( -
Pubes #4864 A festést már megoldottam azt köszönöm szépen, Írni még nem jöttem rá:)
tettem a kamionra 2db dudát el is mentettem z3d be ugy rajta van minden pontosan. de ha be importálom a truck.pmg akkor megint kezdhettem elölről. mit hagytam ki?
[IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG]
[IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG] -
Blum #4863 Ezt inkább az adott játék topikjában kérdezd meg. -
#4862 Sziasztok!
Olyan problémán lenne hogy egy bizonyos tárgyat akarok betenni mapba benne is van editorba látom csak nem találja a dds-eket valaki aki ért a map szerkesztéshez azt nem tudja véletlen erre problemre a megoldást?
Előre is köszi! -
mannosszabi #4861 Köszönöm a segítséget.
BLUM -
Blum #4860 Kollégák?
Először is be kell importálni a kamiont Zmodelerbe,aztán feltextúrázni a cuccokat,névtáblát bele tenni aztán azt is textúrázni (vagy belemappolod egy másik textúrába) majd pedig exportálsz. Ehhez MINDEN segítség ott van a bannerban. -
mannosszabi #4859 Hello Kollégák
Névtáblát hogyan és milyen úton módon lehetne betenni a kamionba.
Köszi -
Pubes #4858 thx -
#4857 Skinezés! -
Pubes #4856 üdvözlet 2 kérdésem lenne
1 a kamion elejére és a 2 oldalajtóra szeretnék szöveget írni pl cégnevet, azt is z modeler en keresztül kellene csinálnom (bár ott nem láttam írási lehetőséget ( gondolom kikéne vinni pl paint be az adott részt)
2.melyik olvasnivalót nézzem át amibe le van írva
köszi -
mannosszabi #4854 Köszönöm szépen a tájékoztatást, az a helyzet hogy életembe először léptembe a Z Modeler topikba eddig csak az Euro Truc Simulator topikot látogattam.De ezentúl ha lesz problémám ide fordulok.Üdv -
#4853 Na ez a nem semmi :) Kamionos kollega mintha nem is látna. Tök fura lehet úgy fórumozni, hogy csak a saját írásodat olvasod, a többiekét nem :)
manosszabi: leszűrted a lényeget szépen :) Nem arról van szó, hogy nem vállal itt senki semmit, hanem arról, hogy itt a segítésről van szó, nem pedig a "valakimegcsináljahelyetted" történetről. Nézd át a legördülő menüt, kezdj bele a szerkesztésbe...ééééés amikor esetleg elakadsz, akkor tedd fel a kérdésedet...elhiheted, hogy ha értelmes kérdést teszel fel, akkor lesz valaki, aki segíteni fog. -
mannosszabi #4852 Hello Ne haragudjatok most láttam a kiírást, hogy nem vállaltok semmit de azért köszi. -
mannosszabi #4851 Hello srácok van Tga-ám amit hajtok csak egy kicsit üres,kellene név tabi,cég logó,stb.ja meg A pót-ra is cég logó.Kérdezném hogy nem lenne valakinek kedve segíteni rajtam mert a Z Modeler-hez hülye vagyok nagyon hálás lennék nagyon kisegítenétek.Köszi Manosszabi
FEHÉR MAN TGA 480 XXL