6060
  • Gis80s
    (vállalom, hogy én leszek a bunkó)...de fel is telepítetted, vagy csak letöltötted?
  • tomi151996
    letöltöttem és még mindig ezt adja ki
  • tomi151996
    és inenn melyiket mert itt van három
  • LezFiddler
    Szia!

EZT töltsd le és telepítsd!
  • tomi151996
    ki csomagoltam és most ezt adja ki
  • Blum
    Hát először nem ártana kitömöríteni.
  • tomi151996
    lenne egy kérdésem letöltöttem a z modelert megnyitottam és nem engedi megnyitni ezt adja ki
  • TruckerDave
    Ha engednél ez a topic nem lenne a régi
  • Blum
    A vasszigor és a minimális tahóság a védjegyem. Ebből nem engedek
  • TruckerDave
    Ez a régi Blum :D
  • Blum
    Ez nem kunyitopik. Szóval ha én -mint Házigazda- azt mondom,hogy itt senki nem vállal "mód alakítást",akkor az úgy is van.
    Érdeklődjél szépen privát üzenetekben vagy más topikokban de NE-ITT.
  • tomi151996
    attól hogy te mondod hogy senki attól lehet ás meg igen?
  • Blum
    Senki
  • tomi151996
    ki vállal mód alakítást?
  • LezFiddler
    Sziasztok!
    A kettes megvan.

Nem rendeltél textúrát, (mat-ot) a kürtöknek azért pirosak!
  • Ricsi234
    Majd belejössz:D
  • Pubes
    és az első:(
    kezdésnek azért egy 2es megvan?:)
  • Pubes
    jaj neeeeeeeee
    painttel csináltam a festést
  • Blum
    ŐŐőőő...

Ez totálisan rossz. A textúrák a legkisebb mértékben sincsenek a helyükön.
    Rosszul csináltad az egészet
  • Pubes
    HoHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Emberek
    köszönöm ez lett belőle:)
    a dudám viszont piros lett :( azzal mit tudok tenni? vagy legfeljebb kap egy piros fantázzia képet:)[IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG]
  • bullseye9
    Lassíts egy kicsit, ne kapkodj, sok türelemre lesz szükséged még.
    Elsőként a már LezFiddler által említett helyes importálást valósítsd meg, könnyebb dolgod lesz a későbbiekben.
  • Pubes
    Biztos velem van a hiba de már nem hiszem, egyszerűen nem akarja beolvasni a jármű színét.Előszőr van szín de nincs duda, majd van duda de nincs ablakom mert szürke plecsni és fekete fehér a kocsi a játékba...
    Persze mostmár alapból nem jön be a szín de legalább van ablakom dudám érzem most jó lenne, erre mi történik? nem tölti be a játékot:) csöppet így megőrültem már (megadnám a base scs is de egyszerűen sose akarja elfogadni) minél többet használom a zmodelert annál több hibát ír ki.
    Ha szöveget akarok a tetejére írni akkor azt "szerkesztenem kell" és ráméretezni? vagy mint mondjuk painte-be (kis szövegdoboz) és beírom?
    na idáig jutottam ma.............Márcsak a játékba működhetne!
    [IMG]http://kepkezelo.com/][/URL][/IMG]
  • Pubes
    már rajta van duda is, de most fekete fehér lett a kocsim, és szürke átláthatatlan lett az ablak:)

köszi a segítséget ,segítségeket
  • LezFiddler
    Szia!

Először importáld az autót helyesen, akkor rajta lesz minden amire szüksége van a Zmodelernek ahhoz, hogy ne kelljen sokat görcsölni vele exportálás előtt!

A helyes importálás menete megtalálható ITT.
  • Pubes
    ááá mindent letörlök kezdem elölről, lehet már összevissza vannak mentve a dolgok nézem az itteni meg jutúbos videókat:)
    úgy csinálok mindent már el is menti a dolgokat , bár fele annyi megára teszi az egészet mint amiből kezdtem.(75-32mb)és lehet ez nem tetszik neki mert a játékba nem indul el:(
  • Blum
    Ha elmented a munkád,mert folytatni szeretnéd majd később,akkor File-->Save As...
  • Pubes
    Már eltudom menteni pmg be, De 0 byte vagy ha rámentem a truck.pmg re akokr meg nem megy a játékba:(
  • Pubes
    A festést már megoldottam azt köszönöm szépen, Írni még nem jöttem rá:)
    tettem a kamionra 2db dudát el is mentettem z3d be ugy rajta van minden pontosan. de ha be importálom a truck.pmg akkor megint kezdhettem elölről. mit hagytam ki?
  • Blum
    Ezt inkább az adott játék topikjában kérdezd meg.
  • sztics
    Sziasztok!
    Olyan problémán lenne hogy egy bizonyos tárgyat akarok betenni mapba benne is van editorba látom csak nem találja a dds-eket valaki aki ért a map szerkesztéshez azt nem tudja véletlen erre problemre a megoldást?
    Előre is köszi!
  • mannosszabi
    Köszönöm a segítséget.
    BLUM
  • Blum
    Kollégák?

Először is be kell importálni a kamiont Zmodelerbe,aztán feltextúrázni a cuccokat,névtáblát bele tenni aztán azt is textúrázni (vagy belemappolod egy másik textúrába) majd pedig exportálsz. Ehhez MINDEN segítség ott van a bannerban.
  • mannosszabi
    Hello Kollégák
    Névtáblát hogyan és milyen úton módon lehetne betenni a kamionba.
    Köszi
  • Pubes
    thx
  • tuzfal3
    Skinezés!
  • Pubes
    üdvözlet 2 kérdésem lenne
    1 a kamion elejére és a 2 oldalajtóra szeretnék szöveget írni pl cégnevet, azt is z modeler en keresztül kellene csinálnom (bár ott nem láttam írási lehetőséget ( gondolom kikéne vinni pl paint be az adott részt)
    2.melyik olvasnivalót nézzem át amibe le van írva
    köszi
  • mannosszabi
    Köszönöm szépen a tájékoztatást, az a helyzet hogy életembe először léptembe a Z Modeler topikba eddig csak az Euro Truc Simulator topikot látogattam.De ezentúl ha lesz problémám ide fordulok.Üdv
  • Gis80s
    Na ez a nem semmi :) Kamionos kollega mintha nem is látna. Tök fura lehet úgy fórumozni, hogy csak a saját írásodat olvasod, a többiekét nem :)

manosszabi: leszűrted a lényeget szépen :) Nem arról van szó, hogy nem vállal itt senki semmit, hanem arról, hogy itt a segítésről van szó, nem pedig a "valakimegcsináljahelyetted" történetről. Nézd át a legördülő menüt, kezdj bele a szerkesztésbe...ééééés amikor esetleg elakadsz, akkor tedd fel a kérdésedet...elhiheted, hogy ha értelmes kérdést teszel fel, akkor lesz valaki, aki segíteni fog.
  • mannosszabi
    Hello Ne haragudjatok most láttam a kiírást, hogy nem vállaltok semmit de azért köszi.
  • mannosszabi
    Hello srácok van Tga-ám amit hajtok csak egy kicsit üres,kellene név tabi,cég logó,stb.ja meg A pót-ra is cég logó.Kérdezném hogy nem lenne valakinek kedve segíteni rajtam mert a Z Modeler-hez hülye vagyok nagyon hálás lennék nagyon kisegítenétek.Köszi Manosszabi

FEHÉR MAN TGA 480 XXL