Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy mezei WordPad is megteszi
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
texture<0>0> : "/vehicle/truck/FH/bodybasic.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
diffuse : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.6 , 0.6 , 0.6 }
shininess : 100
Na,neked a material (1. sor) utáni részt kéne átnevezni úgy,ahogy az a fent látható mintában is látható. Semmi máshoz ne nyúlj.
Bannerban lévõ lenyitható ablakban van 2 erre vonatkozó link,olvasd át,hátha mégis valamit kifelejtettél.
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
"Kicsit szerkesztettem" alatt mit értesz?
Kezdetnek egy PMD újraexportálás és újraírás nem lenne rossz ötlet.
Olyan problémám lenne hogy lámpa test megvilágításával amikor elõször be konvertáltam akkor világított azt kicsit szerkesztettem a kamion és csak a és megint csak ki mentettem és azóta nem világít pedig minden passzol mat,könyvtár nevek de nem világít a piszkosa esetleg valakivel erre nem tudja a megoldást... elõre is köszi!
2.1.1-es zomodot használok!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx
http://www.sg.hu/galeria/1317924280/13179242801322320501.pngAmikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
de köszönöm a segítséget!
Pedig jónak kell lennie.
Csinálsz egy mappát pl.: az aztalra xx néven. Ebbe az xx nevû mappába húzod ki az scs. fájlból a vehicle mappát és innen importálod a PMG-t.
Természetesen be kell állítani az elérési útját a többi fájlnak is a base scs ablakban!!
Tehát Zmodeler megnyit, import. Kikeresed ezt az útvonalat: asztal/xx/vehicle/stb,stb.
A base scs ablakban csak idáig mész el: asztal/xx
Itt már a vehicle mappát nem szabad, nem kell megnyitni!
Ugye úgy akarod importálni,hogy az összes mat fájlt,illetve PMD,PMG-t kimásoltad (illetve kitömörítetted) egy mappába és onnan importálod?
szóval zmod 2.2.2. es z3d fájlból exportáltam zmod 2.2.4 essel még annó, mûködött a játékban a kamion, még most is mûködik, csak most akarok még rádobni egy pár cuccot, és importálni akarom (mert a z3d fájlt véletlen letöröltem) és nem tölti be a matokat, meg a tobjokat, valami baj van az elérési úttal, vagy nem tudom
Old z3d-ként mentsd le 2.2.4-el a z3d-t és akkor bármelyik a 2.2.4-nél régebbi Zmodeler megtudja nyitni.
megpróbáltam importálni egy kamiont, de nem ismeri fel a materialokat!
elõtte egy zmod 2.2.2. el mentett z3d-t nyitottam meg és zmod 2.2.4 el exportáltam, de most hogy importáltam volna ugyan azt a kamiont ezeket írta ki, valamit elrontottam
biztonság kedvéért a mat fájlt is bemásolom:
material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
texture<0>0> : "/vehicle/truck/FH/bodybasic.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
diffuse : { 0.500000 , 0.500000 , 0.500000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }
env_factor : { 0.6 , 0.6 , 0.6 }
shininess : 100
(hát ha ez segíti a probléma megoldását!)
szóval az lenne a kérdésem, hogy újra mapolás helyett valahogy meglehetne csinálni normálisan?
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Gis80S:hát õõõ ez egy schmitz volt csak átalakítottam amúgy meg több pótból van összerakva 😊
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Ha jól emlékszem, v2.2.2-vel még nem lehet trailer-t exportálni szabályosan, csak a PMG felülírásos módszerrel.
Ha helyesen importáltad módosítás elõtt akkor nem sok gond van vele.
Nem kaphat plusz textúrát, ergo nem lesz új .mat fájl. Ebbõl kiindulva nem változik a PMD tartalma sem, tehát elég csak a PMG-t felülírni.
blum mingy megnézem úgy jó-e😊
am melyiknél kell ottlenni-e?
Cosmo1999 szép munka....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Amúgy ha emlékeim nem csalnak,akkor az egész importálósdi rész ugyanaz,mint egy mezei kamionnál (exportálás,mat átírás,esetleges PMD átírás..stb). Definition teljesen más,azzal kell kutyulni.
olyan gondom lenne h nagyjából kész a lamberetem és hogy ezt hogy tudnám én életre kelteni😊
kép:
az a baj h nemsikerül bekonvertálni pls valaki segítsen 😊
Arról nem is beszélve,hogy GTS topik bannerében fel is van tüntetve:
LINK