6060
Segítség!
-
mannosszabi #4932 Hello
Olyan problémám van hogy DXTBmp-vel csináltam a kamionomnak egy új skint, de nem lehet látni a játékba. valaki nem tudja hogy mi lehet a baj.
előre is köszi -
nenus #4931 Szerintem feleslegesen próbálkozol -
vajo #4930 Valaki nem tud TurboSquid-hoz valamiféle hack, hogy le tudjam szedni ezt és ezt?? :D -
#4929 Szép napot gyakoroltam volt egy kis ki maradásom vissza kell lendülnöm...
-
vajo #4928 Akkor semmi gond sincsen. :D -
Blum #4927 Troll az nincs,csak idióták. Ura vagyok a helyzetnek..azthiszem. -
vajo #4926 Mi ez a sok trollface erre felé? xDDD -
#4925 Ügyes vagy.
A vertex processing mode-t állítsd át Hardware-re, a többi maradhat! -
#4924 fel tudtam telepíteni a z modelert itt valamit be kell állítani?
-
#4923 Nincs mit. -
Blum #4922 Srácok,van-e valami kívánságotok a topikkal kapcsolatban? Legyen-e másik skin,esetleg a bannerba kerüljön be valami. Ha van valami ötletetek,akkor írjátok meg és ha valóban jó ötletnek bizonyul akkor megpróbálom megcsinálni. -
#4921 Nagyon szépen köszönöm:) -
#4920 Szia!
Ezt elfelejtetted feltenni! -
#4919 Szép napot srácok!
Tudnátok segiteni a Zmod 2.2.2. es iylen hibát ir ki mikor emgakarom nyitni:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémárol részletesebben az alkamazás eseménynaplójába, vagy az sxstrace.exe parancsori eszköz elinditásával olvashat.
Újralett rakva a gép és valamiért ezt írja:( -
#4918 Te most hülyülsz, vagy ezt komolyan csinálod?
...ha csak hülyülsz, akkor tök jó poén volt és köszi elég.
...ha komolyan csinálod, akkor én kérek elnézést és szeretném, hogy képekkel támaszd alá a problémádat, hogy segíteni tudjunk, mert sajnos amit leírtál az - számomra - teljesen értelmezhetetlen.
-
Blum #4917 1. Azt hiszem már meglett válaszolva a kérdésed.
2. Ilyen trehányul megírt HSZ-re szvsz senki nem válaszol jó szájízzel. Legalábbis a saját nevemben szólva mondom ezt.
3. Ha mégsem lett megválaszolva a problémád,akkor légyszíves kicsit bővebben fejtsd ki a mondandódat. -
ekepista #4916 sziasztok még egyszer le írom amit amúltkor írtam hogy akamionjaimba ajátékba mértnem látszanak asászlóknak aszinei meg anetbok ahogy bevan kapcsolva peddig van interiol is ja és avügöny avezető fülkébe asegítséget előre is köszönöm -
kiskamionos17 #4915 Hali! Valaki tudna nekem segíteni a kamionomba belsőt csinálni mert nem tudom hogy kell! Elképzelésem már van csak nem tudom megcsinálni!:S Vagy esetleg valami tananyag kezdőknek... pls valaki segítsen nekem! Előre is köszönöm...! -
Blum #4914 -
#4913 Bízom benne, hogy legalább Te érted, amit leírtál... -
ekepista #4912 sziasztok segítségre lenne szükségem ha beindítom akamiont akor mért nem látszik aszázlónak szine meg anetbok mért asegítséget előre is köszönöm nincs bekapcsolva -
Blum #4911 Bármilyen modellező programmal meg lehet csinálni a kamiont,de a konvertáláshoz akkoris Zmodeler fog kelleni. -
#4910 ezzel lehet kamiont csinálni szerintetek 3D CAD/CAM Alibre 11 -
#4909 Na, leértünk a legaljára... :) -
Blum #4908 Játék topikjában érdeklődjél,bár szerintem ott se örülnek az efféle kérdéseknek. Sőt..biztos. -
#4907 és nem tudsz olyat aki megcsinálná nekem
-
#4906 ezzel lehet kamiont csinálni szerintetek 3D CAD/CAM Alibre 11 ha a z modellerem nem jó -
Blum #4905 Már rég nem foglalkozom a játékkal,meg a programmal sem igazán. -
#4904 Blum tudom hogy ez nem ide tartozik de nem tudsz a gts-hez valami Európa mapot amiben magyarul vannak be írva a városok mert én találtam nem magyart csak ha nem találsz nem e csinálnád meg magyarra nekem -
Blum #4903 ROFL
Feladom :DDDDDDDD -
#4902 amit a LezFiddler bemásolt ide amit mondott hogy töltsek le nem tom melyik az
-
Blum #4901 Milyen Service Pack van a gépeden? -
#4900 na nem tudjátok hogy mi lehet akkor a baj?
-
#4899 bocs
ezt a z modelert töltöttem le ZModeler v2.2.6. -
Blum #4898 Megvilágítós módszer gyakorlatilag bármelyik 2-es Zmodelerrel lehetséges,csak a mikéntje más. -
Blum #4897 A szemtelenkedést itt be is fejezheted.
Elég gáz az,hogy még maga a program elindítása is nehézséget okoz.
Hányas verziójú Zmodelert töltötted (azaz vásároltad meg..) le? -
#4896 Egyáltalán nem óhajtok vitát generálni, de azért ne csodálkozz ha a Te hangnemedben válaszolnak az emberek. Azt ne várd el,hogy a szádba rágunk minden egyes lépést. A leírás pont azért van,hogy ne legyen egy nap 300 hozzászólás "fölöslegesen".
Off vége.
A megvilágítós módszer melyik Zmod verziót preferálja inkább? Vagy ez megszokás kérdése,hogy melyiket használod? -
#4895 annyira hülye nem vagyok hogy nem telepi tetem fel persze hogy feltelepítettem (leírtam így is a kisebb agyúakért) -
Blum #4894 Ezen a szinten bizony már ezt is meg kell kérdezni :D -
#4893 Jó reggelit!
Azt neked kéne tudni, hogy 32-, vagy 64 bites rendszered van-e.
Gis.: Jogos!