6060
  • Cargobull
    Ez egy MAN TGX 18.400 XLX lesz

Ilyen lesz...
  • imihaver
  • LezFiddler
    Ez milyen típusú mosógép hátsórésze Dávid?
  • Cargobull
  • thomson002
    Köszönöm !
  • Gis80s
    távolsági: flare.headlsamsx
    reflektor: flare.vehicle.high_beam
  • xaxoimi
    Ja az MSN címem:[email protected]
  • xaxoimi
    Hali!!!
    Valaki tudna nekem segíteni a zmodozásban???
    Aki tud segíteni az vegyen fel MSN-re köszönet!
  • thomson002
    Sziasztok !
    Olyan kérdésem lenne, hogy milyen címzése van a távolsági világításnak ?
  • imihaver
    Számból vetted ki a szót
  • Blum
    "Index outside array boundaries"

Magyarul valami a definition fájlban van elrontva. Szedj ki a játékból egy alap definitiont,mindent amit kell írj át a te kamionodnak megfelelően és talán megoldódik.
  • Ricsi234
    Sziasztok,konvertáltam egy Dafot az ETS-be,2.2.2-es Zmodelerel.
    Mindent megcsináltam,betettem a mod mappába,amikor pedig a menü,jönne elő,akkor pedig kidob hiba nélkül!!
    Megbírnátok nézni a hibáját?
    eurotrucks.log
    Köszi!!
  • SuSu1992
    Köszönöm szépen a felkínált segítséget, de találtam egy másik modellt, most azon ügyködök, és annál minden rendben van exportálásnál!
  • Gis80s
    ...ha gondolod, akkor töltsd fel valahova, dobd át a linket és ránézek.
  • SuSu1992
    ja igen és a jelenség, csak ennél az 1 kamionnál van..
  • Gis80s
    Hát ha 2.2.2-vel ügyködsz, akkor pipálni kell a kis kocekban, de a 2.2.4-gyel, akkor fogalmam sincsen
  • SuSu1992
    sziasztok!
    miért van az hogy a zmod nem csinál tobj fájlokat?
  • Lord68
    Oké köszi az infót,legközelebb oda írok.Csak most vagyok itt elősször,ezért nem tudtam hol tegyem fel ezt a kérdést.
  • Gis80s
    Picit mellé mentél a topiknak...ezt a kérdést legközelebb az ETS topikban tedd fel. Egyébként csak annyi a dolgot, hogy letöltöd az általad vágyott mod-ot és beteszed a játék mod mappájába...ennyi.
  • Lord68
    Üdv mindenkinek!Nagyon szépek a képek grat mindenkinek!Remélem 1x én is megtanulom Most viszont 1nagy kérésem lenne,hogy tudok modokat be rakni pl.azt hogy tél legyen.Előre is köszönöm a segítséget!
  • mannosszabi
    Köszi a segítséget,valahol nem tálálok olyan leírást ami segítene +ba hogyan csináljam pontosan.köszi üdv
  • Gis80s
    Attól függ mire akarod cserélni...
    1. ha már meglévő kamion interiorre, akkor a def fájlt kell átírnod
    2. ha letöltött kamion interiorre, akkor is a def fájlt kell átírnod, de akkor ebben az esetben az interior scs-ét a mod mappába kell tenned.
  • mannosszabi
    Hello szeretnék segítséget kérni kérdésem :van tandem tgl-em és a játékban volvo kamion helyén van ,hogy azt esetleg áttenni vagy kicserélni a z interiort benne hogyan lehetne? segítségeteket köszönöm üdv.
  • gumikacsa97
    Köszönöm de én még csak most tanulgatom
  • hungaro
    1. nincs jól elhelyezve a függöny, szerintem nem is ebbe a modellbe való! 2. Ha jól emlékszem akkor nyisd meg a .mat fájlt jegyzettömbbel és az elérési út pontosan stimmeljen a .tobj nevével így pl.:
    texture[0] : "szare.tobj"
    ha más a .dds, .tobj neve ami a texture[0] után van írva akkor keletkezik ez a hiba! Ha iszonyatos baromságot írtam akkor elnézést régen zmodiztam/konvertáltam már(csak emlékezetből írtam) :-) ;-)
  • gumikacsa97
    Szia 1.H érted h nincs jó helyen 2.azt hogy kell megcsin esetleg segítenél légy szives??
  • Blum
    Egyrészt a függöny abszolút nincs jó helyen. A piros szín valószínűleg azért van,mert nem találja a textúrát. Minden bizonnyal a függönyhöz tartozó mat fájlon belüli elérési út nincs jól megírva.
  • gumikacsa97
    Szevasztok lécci segítsetek h ez miért van csak kiexportálom és kész és ez az eredmény
  • bazso95
    Hali!
    Nem tudtok egy ilyet .z3d modellt?Köszi a válaszokat.
    kép
  • Blum
    Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetővé vált LezFiddler barátunknak hála! Nagy köszönet neki!

A link ki fog kerülni a bannerba. Ha bármi probléma lesz a jövőben a linkkel (azaz nem elérhető),akkor jelezzétek felém és majd megoldom.
  • Blum
    Ismersz,végtelenül türelmes ember vagyok Majd igyekszem :)
  • Gis80s
    ...hogy megint milyen vagy A helyes válasz ez lett volna:

Kedves (vak) fórumozótársam!
    Bár még arra is lusta vagy, hogy kicsit körülnézz mielőtt kérdezel, ennek ellenére örömmel segítek Neked. Kérlek, hogy a problémád megoldása érdekében látogass el az alábbi linken található weboldalra, melyen a Visual C++ összetevőinek hibátlan működését segítő service packet találsz. Ennek a javításnak a feltelepítésével gondolatanul élvezheted a Zmodeler használatának minden előnyét!

Légyszíves Blum legközelebb így reagálj
  • gumikacsa97
    jahbocsi megoldódott a problémám köszönöm szépen
  • Blum
    Szerinted az imént én mégis mi a francra válaszoltam?

Ezt nem hiszem el.../facepalm
  • gumikacsa97
    Szia látom te vagy a házigazda te tudsz nekem segíteni a kérdésemben h miért nem indítja el szted??
  • Blum
    Hi!

• gumikacsa97
    Szevasztok egy kérdéssel fordulok hozzátok mit csin akkor mikor elakarom indítani a zmodot és kidob egy hibaüzenet ablakot légyszives segítsetek nagyon köszönöm előre is
  • mannosszabi
    Köszönöm a segítséged GIS80S.ÜDV
  • kiskamionos17
    Sziasztok!
    Töltöttem le 1 daf-ot van hozzá csinálva belső de kellene még bele 1 gps meg 1 papírtörlő csak nemtudom hogyan kell beletenni életemben nem használtam még zmodit! A blum féle tutorial már nem érhető el próbáltam letölteni! Kérlek titeket segítsetek nagyon megköszönném!
    Hali
  • Gis80s
    Hát ez ennél egy picit bonyolultabb, mintsem elég lenne egy új dds. Az alkatrészeket újra kell mappolni azzal a dds-sel, amit csináltál, plusz a dds-hez tartozó tobj és mat fájl...

A komplett folyamatot a banner alatt lévő legördülő menüben, "Alkatrészek újramappolása" néven találod, hála LezFiddler szakinak. Továbbá még a segítségedre lehet a "textúrázás" cimű videó is, melyet szintén a legördülő menüben találsz.