Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg maga az interior lett elbaszarintva,Zmodban (jobb esetben) secc-pecc kijavítható.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
King Of The Road SCANIA 124L420
A kiválasztott kamiont elõször is importálni kell Zmodelerbe a megfelelõ úton-módon -bannerban találsz pár leírást ezzel (is) kapcsolatban- aztán ha a textúrázás is megvan (márpedig megvan,mert helyesen importáltad ugyebár! 😄) akkor csak elhelyezed a névtáblát a megfelelõ helyen és expotálhatod/konvertálhatod is.
Ha okosan csinálod,akkor csak mappolnod kell a névtábládat egy már meglévõ textúrába és akkor csak magát a PMG-t kell majd exportálnod/felülírnod.
Persze ez így leírva egyszerûen hangzik,de ha még nem vagy jártas a Zmodeler használatában,akkor ígérem..nem lesz az!
[gonosz vagyok megint..tudom <#gonosz3>#gonosz3>]
Akár mp3-ba is "áttömörítheted".

vagy nem lehet kimenteni valamelyik pl. kamionos játékból ? 😄
ilyen volt (de már a játék elsõ részében is ez az autó)
és ilyen most 😄

Akkor nem marad más,textúrázd újra ugyanezekkel a textúrákkal,csak hagyd ki a bal indexhez valót.
A material editor az a kis piros gömb ami ott van az Eszköztáron. (A képen is látszik)
Ha két textúra van rajta,az egyiket egyszerûen csak törlöd. Jelen esetben az LGT_FL-t.
Az egyik autónál pl. az egyik lámpára két indexet tettek, így ha balra indexelsz a jobboldali is villog 😄D
a hiba oka hogy a FR-re (Front right lámpa) betették fölöslegesen a FL-t (Front Left) is bár igazából csak pár apró részét
namost vagy kikéne törölnöm szerintem az FL-t a materiál listáról, vagy az UV mapperbe kéne a fekete közepû lámpáról lehúznom a berácsozást, de egyik se sikerül :-/
Nem egészen értem a kérdést...:S
Esetleg a material editorról egy képet tudnál beszúrni?
a meterial listán ha több material van megadva, lehet valahogy csak az egyiket törölni ?
Más: a beltér megvilágítása ugyanúgy zajlik mint a normál lámpa megvilágítási módszer?
Opel Movano 2.8DTi
Szóval,nincs valakinek kedve gyártani konvert videót 2.1.1.-hez és 2.2.4.-hez?
Opel Movano 2.8DTi
Be kéne már fejeznem azt a rohadt Daf-omat is 😄
Opel Movano 2.8DTi