6060
Segítség!
-
#5012 Szép napot!
Készül a pótkocsi most durván 50%-os haladok vele.
-
#5011 Sziasztok..
Valaki erre valami megoldást nemtudna?
16:11:43 : [Ode] Starting physics server: Open Dynamics Engine (svn revision 1119)
16:11:43 : [fs] IO_finish - overlapped operation failed [5aa]
16:11:43 : [ld] failed to read /vehicle/truck/fh/truck.pmg
16:11:44 : [fs] IO_finish - overlapped operation failed [5aa]
16:11:44 : [ld] failed to read /vehicle/trailer_eu/wilto1/trailer.pmg -
#5010 hát én már lassan feladom... mindent ugy csináltam ahogy irtad de még mindig valamiért kilép... -
#5009 Akkor arra figyelj, hogy a variant-ok meglegyenek, ill. érdemes mindegyik rész után (truck-on belül collision, stb) a Scene Nodes Browser-ben odaírni az (ABC) részt. Egy kép segítségül:
Ha nincs kedved kínlódni a variant-ok megírásával, érdemes beimportálni egy már működő gépet, és annak a "truck" részébe áthúzgálni a tiedből a részeket. Persze az elérési útra itt is figyelni kell (a képen az Origin résznél, nálam itt vehicle/truck/r500v8 van, tehát ilyen mappaszerkezetbe, truck néven kell exportálni a pmg fájlodat).
A materials editornál nem szükséges elérési utat megadnod, ugyanoda fognak kerülni a mat és tobj fájlok, mint ami az Origin résznél meg van adva. Kép:
Ha nem működik, érdemes belekukkantani a játék log fájljába.
Még egy dolog, ami sokszor szokott buktató lenni: a Zmodeler létrehozza és megírja ugyan a mat fájlokat, de érdemes azok tartalmát kontrollálni, beleszaladtam már emiatt hibába (pl. ha eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx az érték, akkor az env_factor nem lehet 0, különben kifagy a játék).
Remélem, tudtam segíteni. -
#5008 zmod 2.2.4 -
#5007 Eddig nagyon jó elismerésem.. -
#5006 Egy kis skin próbálgatás, bár még messze van a vége:
És persze ilyenkor fedezi fel az ember a hibákat is ;) (pl. a nap sugarai a valóságban beleérnek a W betű szárába...) -
#5005 a előre= értsd: az előre ;)
Ideje aludni mennem... -
#5004 ETS/GTS majdhogynem édes mindegy, továbbra is tisztelettel kérdezem a program (tehát a Zmodeler) verziószámát, hidd el, sokat segíthet a továbbiakban eldönteni, merre van a előre.
-
#5003 nah azt a problémát megoldottam de most meg akárhogy csinálom keixportálás után mindig kifagy a játék... pedig def-et már kétszer is csináltam cseréltem az eredeti alapán másik alapján de semmi...(amugy gts-röl van szó) -
#5002 1. melyik verzióját használod a programnak?
2. ilyesmi akkor szokott bekövetkezni, ha az exportálás elérési útját nem helyesen adod meg a programban. -
#5001 hali! valaki tudna segiteni hogy miért csinálja azta a zmod hogy kiakarok exportálni egy kamiont .mat-tal tobj.vel meg mindennnel és csak a .pmd , - .pmc - és .pmg jelenik meg! ez mitöl lehet kivan pipálva exportnál minden! -
Skramy #5000 Sziasztok!!
Valakit meg szeretnék kérni egy kis szerkesztésre ne nagy dologra gondoljatok!!! -
#4999 Üdv mindenkinek!
Van egy kis problémám:
Próbáltam dummy-t készíteni, de nem jelenik meg a játékban és a log fájl ezt írja ki:
14:37:39 : [model] Unknown variant name 'default' on model '/model/flare/orangelamp.pmd'
(És egy mapban lévő model-re szeretném ezt a dummyt rakni.) Légyszi segítsen valaki. Fontos lenne.
Előre is köszi a segítséget. -
#4998 Az is készül csak mikor mihez van kedvem de az MAN az minden képen el fog készülni... -
#4997 Mancival mi lett? -
#4996 Készül a Schmitzi
-
#4995 Köszi-köszi! -
Blum #4994 Ez igen kéremszépen! -
#4993 Szia Laci!
Nagyon ott van a szeren a gép Gratula! -
#4992 Nagyon szép munka mint mindig igényes.... -
#4991 Szép munka! Mik a további tervek ezzel a bestiával? :) -
#4990 Köszi drusza! -
#4989 -
#4988 Köszönöm szépen!
A tank helyzete szándékosan ilyen, bár lehet, hogy az eredeti autón nem volt ennyire beforgatva, fene tudja.
Az alváz formája így kívánja. -
#4987 Tetszik (bár én nem vagyok oldschool párti, de ami jó, az jó, és ez az).
Az üzemanyagtank szándékosan van kicsit ferdén, vagy csak csalós a kép? -
#4986 Finom szerekezet, gratu ;)
#4983: szpolyler...az szép! -
#4985 Emelem kalapom :) -
#4984 Sziasztok!
Valami ilyesmi. -
Skramy #4983 Hali!!!
Arra szeretnék megkérni valakit aki vágja a zmodellt hogy le kéne szedni 1 oldalszpolylert a kamionomról és nem nem vágom hogy meg -e csinálná nekem???
Előre is köszönöm!!(Ha esetleg valaki megcsinálná írjon prívátba msn:címemért) -
#4982 -
#4981 Tegyél fel róla képet...és akkor talán könnyebben jönne a megfejtés ;) -
kamionos2020 #4980 Sziasztok!Egy olyan problémám lenne hogy skinlni probáltam sikerült is de mikor vissza raktam a kamiont a játékba a sárga szin helyett rózsa sin lett az mitölvan -
#4979 Ínnye!
Tényleg hasonlít! -
#4978 Köszönöm a segítséget -
#4977 XD -
#4976 man fagor -
#4975 xD -
Blum #4974 Meg kell vásárolni,amit a Zmodeler hivatalos oldalán tudsz megtenni. -
#4973 Sziasztok
Lehet hogy hülye kérdés lesz de még kezdő vagyok!
Amikor importálni akarom a PMG fájlt akkor a zmodeller azt írja ki hogy csak regisztrált zmodellerrel lehet importálni!
Hogyan tudnám regisztrálni???
Előre is köszönöm!