Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Házigazda vagyok,muszáj 😊
Nem foglalkozok én már ezekkel a dolgokkal úgy,mint régen.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ricsi234
Köszi,Blum!!

Hogy hogy te még itt vagy?😄
Nagyon ritkán látlak a mostani idõben😊

2.2.4 vagy 2.2.5-el célszerû megtanulni.

Ricsi234
Sziasztok!Egy kérdéssel fordulnák,hozzátok!
Melyik Zmodeler-el a legjobb kamiont készíteni,exportálni,meg stb.?
Zmodeler 2.0.8
Zmodeler 2.1.1
Zmodeler 2.2.1
Zmodeler 2.2.2
Zmodeler 2.2.4
Zmodeler 2.2.5
Melyikkel?😄

LezFiddler
Köszönöm szépen, igyekszem!

tuzfal: értem. Nem nagyon foglalkoztat ez a dolog.
Nem igazán játszom már a játékkal, csak ritkán indítom el, akkor is azért, hogy megnézzem hogyan mutat benne a szerkezet.
(Így ezt felesleges plusznak tartom.)

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Rubio
Na ez nagyon ott van a szeren! <#eljen> Hatalmas gratula hozzá!

tuzfal3
A lámpákra gondoltam.Tompított,irányjelzõ,féklámpa,tolatólámpa.

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Köszönöm szépen!

Az általad linkelt oldallal eddig még nem találkoztam, ment a könyvjelzõk közé!

Köszi!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

bullseye9
Nagyon szép, játékban is jól mutat, elismerésem, sok türelem és kitartás kellett hozzá.

Nem vagyok a régi gépek rajongója, de a holland rendszámodat látva megnéztem a V8power.nl fórumát, van külön topic az F88/89 szériás Volvo-nak. Nagy meglepetésemre a tulipános országban elég sok cég használ még ilyen gépeket, persze nyilván nem mindennapi munkára, hanem inkább oldtimer gépként, egyfajta reklám gyanánt. Nem hétköznapi masinák, annyi szent.

Ha esetleg más is belekukkantana, íme a webcím: http://www.v8power.org/forum/viewtopic.php?f=16&t=5446

LezFiddler
Igen, még azok.
Az arányok miatt bele szoktam tenni az autóba.

Ja,hány poligon is? 30? 😄 Ezek még a játék gumijai igaz?

LezFiddler
Nem!
Miért, ez tök jó!

Persze, lecserélem. A játékban már az van rajta ami a többin!

kamionos2020: elkezdtem csinálni interior-t is de nem frankó.
Módosítani kéne a pma fájlokat de ahhoz kuka vagyok. Egyenlõre fiók.

Jaj,egy kérdés.

Ugye ezeket az Istentelenül ronda gumikat lecseréled majd rajta? 😄

ez tök jó lett interiort nem csinálsz hozzá
LezFiddler
Köszi-köszi!

Teszek fel képet a játékból nemsokára az ETS topikba.

tuzfal: milyen megvilágítós dologra gondolsz?

Huh,le a kalappal,gyönyörû munka! <#worship>
In-game képeket várjuk! 😊

imihaver
Minden elismerésem! <#eljen>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

tuzfal3
Ez igen! Elismerésem! Megvilágítós módszeren nem gondolkodtál még? 😊

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Köszönöm szépen mindkettõtöknek, igyekszem!
Nem vagyok profi, fõleg "Zmodeler császár" nem vagyok Hungaro!
Próbálkozom. ( Attól pedig ha valakinek segítek, se szegényebb-, se gazdagabb nem leszek. Persze itt sokat számít a szabadidõ, illetve annak hiánya.)

Gis80s
Hm...eddig sem láttam az általad feltett lécet olyan magasan volt, de ezt most feljebb tetted. Minden elismerésem és gratulálok, gyönyörû!

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

hungaro
Azt a rohadt<#wow1><#eljen><#eljen>
És igen, meg kell erõsítenem a többieket, Te vagy a "mi" Zmodeller császárunk amihez abszolút segítõkészség társul 😊

Hivatás az Életért!

LezFiddler
Köszi SuSu!
Van pár kép:

Kistódi
Ment a pm! 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

LezFiddler
Köszi mindenkinek!

Kistódi: ahogy Imi írja, a Material Editorban a .mat-ok után zárójelben lévõ szöveg a címzés.

A pótkocsid által használt összes .mat fájl neve ( a címzéseikkel együtt ) megtalálható a pótod PMD fájljában.

A Material Editorban olyan .mat-ot illetve textúrát kellene keresned amelyik (dif_spec.add.env) vagy csak (dif_spec) címzéssel rendelkezik, és erre a textúrára kellene rámapolni a sárvédõgumit.

Ha nem v2.1.1-el ténykednél, nem lenne akkora probléma egy új .mat fájl hozzáadása sem, így viszont, hogy figyelni kell a 18 karakteres .mat nevekre + Hexaeditorral is kell ügyködni, már húzósabb a dolog.

A lényeg, hogy keresned kell a meglévõ .mat-ok között olyat aminek a címzése lehetõleg a fentebb leírt .mat címzések közül valamelyiket használja.

imihaver
<#wave>

Ami material editorban az elérési út után van.

Pontosan ez: (dif_spec.add.env_nofresnel)

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

bár nem szeretem a régi kamionokat, de ettõl a volvotól leszakadt az állam!
Amúgy a mat értéke titkosított összetevõkbõl áll?

Kistódi
Húú wow ennyire foglalkozni vele 😄 Tiszteletem! Am a Zmodom az 2.1.1 és a mat fájl címzése alatt mit értesz? 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

norbee46
Szia Laci!
Ha én fele annyira értenék a zmod-hoz mint te már teljesen elégedett lennék.

Ui: És jól esik az embernek ha van aki segít neki!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

LezFiddler
No, megnéztem a dolgot.

Nekem ez így néz ki.
Forgolódtam vele, megnéztem 66 szögbõl, nálam nem fényesedik ki jobban!

Megkérdezném a Zmodeler verzió számát, illetve, hogy milyen címzésû .mat fájlt használsz a sárvédõgumihoz?

Köszi Norbi, de nem vagyok én akkora penge!

norbee46
Bizony ám Laci a mi zmod mesterünk! <#wink>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

legtöbb mindenkivel ilyen rendes

Kistódi
Jaaaj Te 😄 Miért vagy ilyen rendes velem😊? 😄

LezFiddler
Azért ezt nem hagyjuk ennyiben! Még megnézem.

Kistódi
Mindegy jó ez így majd úgy fotózom hogy ne süssön rá a fény😊 De azért Köszönöm hogy megpróbáltad! 😊

Kistódi
Igen meg is kaptam beraktam raktároztam és nem sikerült.. ugyan olyan.. :/

LezFiddler
Ha minden igaz, ment egy privát ü.

Kistódi

LezFiddler
OK.

Kistódi
Oké köszönöm mindjárt feldobom netre.😊

LezFiddler
Szia!
Dobd át csak a sárvédõgumi modelljét, megnézem ha gondolod!

Kistódi
Ajaj ez már nekem magas 😄 Am megpróbáltam matot váltani úgysem jó..

LezFiddler
Szerintem a sárvédõgumi modellje a rossz.
Nézd meg Zmodelerben, lehetséges, hogy a középen lévõ poligonok ( a fehér részen ) meg vannak flip-elve.

Kistódi
Sajnos nem.. Megpróbálom a mat cserét..

Gis80s
Szerintem ez megoldhatja a problémát...
link

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Kistódi
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy ezzel mit kéne kezdeni?

péistike
akkor maradjunk ennél....

GTS

Maradjunk inkább ENNÉL

péistike
kiválasztod a festendõ alkatrész arról az oldalról nézve amelyik oldalról festeni kívánod. majd utána a menüsorba Surface/Mapping/Edit UV ott Generate Now-ot bepipálod majd ok. Majd utána átmész Uv Mapper nézetbe és ott úgy módosítod méretezed meg helyezed a dolgokat ameddig jó nem lesz.

GTS

Hali!

Csupán a színét szeretnéd változtatni vagy másik skint rátenni és mappolás céljából akarsz Zmodban bûvészkedni?

Robertoo21
Sziasztok! Zmod-ban lett megcsinálva a kamionom festése, viszont most meg szeretném változtatni. Addig tudom, hogy beimportálom zmod-ba. Utána?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!