6060

Segítség!
-
Blum #5052 Mintha a collision lenne kicsit elmozdulva. -
Srácok segítsetek
Ez mitöl lehet?:O
Segítséget előre is köszönöm! -
Úúúúúúúúú de sép! -
nagyon szép peti! -

Foglalkoztam egy kicsit a belsejével de van még mit dolgozni rajta
-
Hali.
Valaki nem tudna nekem egy volvora rakni 2 darab névtáblát? Ha igen akk írjon privit! Nagyon szépen köszönöm!
-Pinguin -
danyr #5046 Front nézetben - Surface -> Mapping -> Edit UV ->generate new -
Köszi de már sikerült megcsinálnom :) -
Zmodelerbe kell tenni,és ugy exportálni.
De ez bonyolult nagyon:S -
valaki segítsen pls h h kell névtáblát tenni kamionba ets-be :/ köszönöm -
ets-be -
azt meg tudnátok mondani h zmodeiba h tudom rárakni a rendszámot a kamionra vagy pótra? -
Szia!
probáltam calculate-ot semmi. És így utólag ahogy elnézem a text-nél már 3 polygonnál rossz a text. -
Lehet, hogy pont az a polygon a bűnös, csináld meg azt az egyet újra front nézetből.
Esetleg kipróbálható egy calculate, és újramappolás.... -
végülis :D -
Blum #5037 print screen-->Paintban kivágod és kész. -
hogy tudom menteni az oldalról a rendszámot? mernt nekem csak megrendelés ír -
Sziasztok!
Kreáltam egy kör alakú felületet sikerült is, attól eltekintve hogy egy polygon-nak a felületét a hátoldalára rakta, meg flip-eltem jó is lett de amikor fel textúráztam az már nem lett jó. Mit rontottam el?
-
Sziasztok! Még régebben én láttam valahol meg ki is próbáltam hogy egy síkot domborúvá csinálok. Pl van a Box kijelöltem egy oldalát és nem tudom mit csináltam és akkor meg tudtam csinálni hogy kidomboruljon. Valaki megtudná mondani melyik az a gomb? Elfelejtettem. Előre is köszönöm! -
köszönöm szépen :) -
http://egyedi-keret.plaket.hu/start.php
Legoptimálisabban Opera vagy Internet Explorer böngészővel működik. Itt csak magyar rendszámokat készíthetsz, nemzetközikhez itt találsz segítséget:
http://www.licenseplates.tv/
Nem árt egy normálisabb képmanipuláló program sem, PhotoShop CS2 vagy CS3, esetleg Photo Filtre. A megfelelő fájlok elkészítéséhez DxtBmp programra is szükséged lesz.
Az ETS kezeli a png kiterjesztésű képeket is, a GTS tudomásom szerint csak a dds-t látja megfelelően. -
hali :)
valaki segítene nekem rendszám készítésben? még új vagyok ebben az ügyben :/ -
Köszi remélem! -
kitartás és menni fog ! -
Köszi a biztatást!
Szépen alakul az a Boxer. ;-)
Én ekkora melóba nem merek belevágni tudás hiányában.
Egyenlőre csak valami apróságokat szeretnék mondjuk interior-ba valókat.
Majd meglátjuk fog-e menni. -
Ne aggódj, menni fog! Én is elkezdtem egy modellt mostanában nem csinálgattam de újra neki kéne állnom. :) A galériámban is van fent pár kép az első próbálkozásomról. -
cbferenc #5026 Valaki tudna segitteni C-s kamiont át irni A-ra?? elore is koszonom !!! -
Na életem első képről kreált L betűje.
Hát a csúcsok meg élek az hagyján de ívek domborítások
az necces lesz.
Na itt a kép tudom nem nagy valami de hát az elején kell kezdeni. -
Nagyon helyes! -
-
-
Sziasztok!
Gyakorlom az alapokat.
-
Neked is köszönöm -
Köszönöm Szépen esetleg tudnál nekem segíteni hogy hogyan tudom ezt a mat fájlt meg csin mert most keztem az egésszet esetlge el irányítanál ezekben köszönöm -
Jó nagyot kívánok!
blackjoe:
meg kéne nézned, hogy exportálás után milyen nevű-, címzésű .mat fájlok vannak a PMD-ben!
Azt nem írtad, de export után nem csak a PMG, PMD, PMC fájlokat húzod át a régiek helyére?
Ha így csinálod akkor nagy valószínűséggel nem is lesz jó, pláne ha a .mat-ok között dif_spec.add.env_nofresnel címzésű is akad. ( a v2.2.4 valamiért nem exportál ilyen címzést )
Gumikacsa97:
Jól mondja Gis! Az új alkatrészhez rendelt .mat fájlt nem találja a program. Itt is az az elsődleges feladat, hogy meg kellene nézni a PMD fájlt, benne van-e egyáltalán az új .mat fájl! ( nem hiszem, hogy benne van )
-
Amit ráraksz plusz kiegészítő, azoknak a mat elérési útvonala nem jó. Textezd újra szerintem, az a legegyszerűbb.
Cargobull: fájintos drága dázsvírem :) -
Köszönöm dolgozok rajta.
-
Szevasztok segítenétek legyetek szivesek h mi a problem??
-
Ötletes kis pót lesz szerintem. 
blackjoe: sajnos nincs több ötletem.
-
Ez le maradt ez a cserefelépítmény lesz a pótkocsin.