Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Elég gáz az,hogy még maga a program elindítása is nehézséget okoz.
Hányas verziójú Zmodelert töltötted (azaz vásároltad meg..<#idiota>#idiota>) le?
Off vége.
A megvilágítós módszer melyik Zmod verziót preferálja inkább? Vagy ez megszokás kérdése,hogy melyiket használod?
Opel Movano 2.8DTi
Azt neked kéne tudni, hogy 32-, vagy 64 bites rendszered van-e.
Gis.: Jogos!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Érdeklõdjél szépen privát üzenetekben vagy más topikokban de NE-ITT.
A kettes megvan.
Nem rendeltél textúrát, (mat-ot) a kürtöknek azért pirosak!
kezdésnek azért egy 2es megvan?😊
painttel csináltam a festést
Ez totálisan rossz. A textúrák a legkisebb mértékben sincsenek a helyükön.
Rosszul csináltad az egészet <#miaz>#miaz>
köszönöm ez lett belõle😊
a dudám viszont piros lett 😞 azzal mit tudok tenni? vagy legfeljebb kap egy piros fantázzia képet😊
Elsõként a már LezFiddler által említett helyes importálást valósítsd meg, könnyebb dolgod lesz a késõbbiekben.
Persze mostmár alapból nem jön be a szín de legalább van ablakom dudám érzem most jó lenne, erre mi történik? nem tölti be a játékot😊 csöppet így megõrültem már (megadnám a base scs is de egyszerûen sose akarja elfogadni) minél többet használom a zmodelert annál több hibát ír ki.
Ha szöveget akarok a tetejére írni akkor azt "szerkesztenem kell" és ráméretezni? vagy mint mondjuk painte-be (kis szövegdoboz) és beírom?
na idáig jutottam ma.............Márcsak a játékba mûködhetne!
köszi a segítséget ,segítségeket
Elõször importáld az autót helyesen, akkor rajta lesz minden amire szüksége van a Zmodelernek ahhoz, hogy ne kelljen sokat görcsölni vele exportálás elõtt!
A helyes importálás menete megtalálható ITT.
úgy csinálok mindent már el is menti a dolgokat , bár fele annyi megára teszi az egészet mint amibõl kezdtem.(75-32mb)és lehet ez nem tetszik neki mert a játékba nem indul el😞
tettem a kamionra 2db dudát el is mentettem z3d be ugy rajta van minden pontosan. de ha be importálom a truck.pmg akkor megint kezdhettem elölrõl. mit hagytam ki?
Olyan problémán lenne hogy egy bizonyos tárgyat akarok betenni mapba benne is van editorba látom csak nem találja a dds-eket valaki aki ért a map szerkesztéshez azt nem tudja véletlen erre problemre a megoldást?
Elõre is köszi!
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
BLUM
Elõször is be kell importálni a kamiont Zmodelerbe,aztán feltextúrázni a cuccokat,névtáblát bele tenni aztán azt is textúrázni (vagy belemappolod egy másik textúrába) majd pedig exportálsz. Ehhez MINDEN segítség ott van a bannerban.
Névtáblát hogyan és milyen úton módon lehetne betenni a kamionba.
Köszi<#wave>#wave>
Opel Movano 2.8DTi
1 a kamion elejére és a 2 oldalajtóra szeretnék szöveget írni pl cégnevet, azt is z modeler en keresztül kellene csinálnom (bár ott nem láttam írási lehetõséget ( gondolom kikéne vinni pl paint be az adott részt)
2.melyik olvasnivalót nézzem át amibe le van írva
köszi
manosszabi: leszûrted a lényeget szépen 😊 Nem arról van szó, hogy nem vállal itt senki semmit, hanem arról, hogy itt a segítésrõl van szó, nem pedig a "valakimegcsináljahelyetted" történetrõl. Nézd át a legördülõ menüt, kezdj bele a szerkesztésbe...ééééés amikor esetleg elakadsz, akkor tedd fel a kérdésedet...elhiheted, hogy ha értelmes kérdést teszel fel, akkor lesz valaki, aki segíteni fog.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
FEHÉR MAN TGA 480 XXL<#szomoru2>#szomoru2>