Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi151996
amit a LezFiddler bemásolt ide amit mondott hogy töltsek le nem tom melyik az

Milyen Service Pack van a gépeden?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tomi151996
na nem tudjátok hogy mi lehet akkor a baj?

tomi151996
bocs
ezt a z modelert töltöttem le ZModeler v2.2.6.

Megvilágítós módszer gyakorlatilag bármelyik 2-es Zmodelerrel lehetséges,csak a mikéntje más.

A szemtelenkedést itt be is fejezheted.
Elég gáz az,hogy még maga a program elindítása is nehézséget okoz.

Hányas verziójú Zmodelert töltötted (azaz vásároltad meg..<#idiota>) le?

tuzfal3
Egyáltalán nem óhajtok vitát generálni, de azért ne csodálkozz ha a Te hangnemedben válaszolnak az emberek. Azt ne várd el,hogy a szádba rágunk minden egyes lépést. A leírás pont azért van,hogy ne legyen egy nap 300 hozzászólás "fölöslegesen".

Off vége.

A megvilágítós módszer melyik Zmod verziót preferálja inkább? Vagy ez megszokás kérdése,hogy melyiket használod?

Opel Movano 2.8DTi

tomi151996
annyira hülye nem vagyok hogy nem telepi tetem fel persze hogy feltelepítettem (leírtam így is a kisebb agyúakért)

Ezen a szinten bizony már ezt is meg kell kérdezni 😄

LezFiddler
Jó reggelit!

Azt neked kéne tudni, hogy 32-, vagy 64 bites rendszered van-e.

Gis.: Jogos!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Gis80s
(vállalom, hogy én leszek a bunkó)...de fel is telepítetted, vagy csak letöltötted?

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

tomi151996
letöltöttem és még mindig ezt adja ki

tomi151996
és inenn melyiket mert itt van három

LezFiddler
Szia!

EZT töltsd le és telepítsd!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

tomi151996
ki csomagoltam és most ezt adja ki

Hát elõször nem ártana kitömöríteni.

tomi151996
lenne egy kérdésem letöltöttem a z modelert megnyitottam és nem engedi megnyitni ezt adja ki

TruckerDave
Ha engednél ez a topic nem lenne a régi <#idiota>

A vasszigor és a minimális tahóság a védjegyem. Ebbõl nem engedek <#idiota>

TruckerDave
Ez a régi Blum 😄

Ez nem kunyitopik. Szóval ha én -mint Házigazda- azt mondom,hogy itt senki nem vállal "mód alakítást",akkor az úgy is van.
Érdeklõdjél szépen privát üzenetekben vagy más topikokban de NE-ITT.

tomi151996
attól hogy te mondod hogy senki attól lehet ás meg igen?

Senki

tomi151996
ki vállal mód alakítást?

LezFiddler
Sziasztok!
A kettes megvan.

Nem rendeltél textúrát, (mat-ot) a kürtöknek azért pirosak!

Ricsi234
Majd belejössz😄

és az elsõ😞
kezdésnek azért egy 2es megvan?😊
jaj neeeeeeeee
painttel csináltam a festést
ÕÕõõõ...

Ez totálisan rossz. A textúrák a legkisebb mértékben sincsenek a helyükön.
Rosszul csináltad az egészet <#miaz>

HoHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Emberek
köszönöm ez lett belõle😊
a dudám viszont piros lett 😞 azzal mit tudok tenni? vagy legfeljebb kap egy piros fantázzia képet😊""
bullseye9
Lassíts egy kicsit, ne kapkodj, sok türelemre lesz szükséged még.
Elsõként a már LezFiddler által említett helyes importálást valósítsd meg, könnyebb dolgod lesz a késõbbiekben.

Biztos velem van a hiba de már nem hiszem, egyszerûen nem akarja beolvasni a jármû színét.Elõszõr van szín de nincs duda, majd van duda de nincs ablakom mert szürke plecsni és fekete fehér a kocsi a játékba...
Persze mostmár alapból nem jön be a szín de legalább van ablakom dudám érzem most jó lenne, erre mi történik? nem tölti be a játékot😊 csöppet így megõrültem már (megadnám a base scs is de egyszerûen sose akarja elfogadni) minél többet használom a zmodelert annál több hibát ír ki.
Ha szöveget akarok a tetejére írni akkor azt "szerkesztenem kell" és ráméretezni? vagy mint mondjuk painte-be (kis szövegdoboz) és beírom?
na idáig jutottam ma.............Márcsak a játékba mûködhetne!
""
már rajta van duda is, de most fekete fehér lett a kocsim, és szürke átláthatatlan lett az ablak😊

köszi a segítséget ,segítségeket
LezFiddler
Szia!

Elõször importáld az autót helyesen, akkor rajta lesz minden amire szüksége van a Zmodelernek ahhoz, hogy ne kelljen sokat görcsölni vele exportálás elõtt!

A helyes importálás menete megtalálható ITT.

ááá mindent letörlök kezdem elölrõl, lehet már összevissza vannak mentve a dolgok nézem az itteni meg jutúbos videókat😊
úgy csinálok mindent már el is menti a dolgokat , bár fele annyi megára teszi az egészet mint amibõl kezdtem.(75-32mb)és lehet ez nem tetszik neki mert a játékba nem indul el😞
Ha elmented a munkád,mert folytatni szeretnéd majd késõbb,akkor File-->Save As...

Már eltudom menteni pmg be, De 0 byte vagy ha rámentem a truck.pmg re akokr meg nem megy a játékba😞
A festést már megoldottam azt köszönöm szépen, Írni még nem jöttem rá😊
tettem a kamionra 2db dudát el is mentettem z3d be ugy rajta van minden pontosan. de ha be importálom a truck.pmg akkor megint kezdhettem elölrõl. mit hagytam ki?
""
""
Ezt inkább az adott játék topikjában kérdezd meg.

sztics
Sziasztok!
Olyan problémán lenne hogy egy bizonyos tárgyat akarok betenni mapba benne is van editorba látom csak nem találja a dds-eket valaki aki ért a map szerkesztéshez azt nem tudja véletlen erre problemre a megoldást?
Elõre is köszi!

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

Köszönöm a segítséget.
BLUM
Kollégák? <#fejvakaras>

Elõször is be kell importálni a kamiont Zmodelerbe,aztán feltextúrázni a cuccokat,névtáblát bele tenni aztán azt is textúrázni (vagy belemappolod egy másik textúrába) majd pedig exportálsz. Ehhez MINDEN segítség ott van a bannerban.

Hello Kollégák
Névtáblát hogyan és milyen úton módon lehetne betenni a kamionba.
Köszi<#wave>
thx
tuzfal3

Opel Movano 2.8DTi

üdvözlet 2 kérdésem lenne
1 a kamion elejére és a 2 oldalajtóra szeretnék szöveget írni pl cégnevet, azt is z modeler en keresztül kellene csinálnom (bár ott nem láttam írási lehetõséget ( gondolom kikéne vinni pl paint be az adott részt)
2.melyik olvasnivalót nézzem át amibe le van írva
köszi
Köszönöm szépen a tájékoztatást, az a helyzet hogy életembe elõször léptembe a Z Modeler topikba eddig csak az Euro Truc Simulator topikot látogattam.De ezentúl ha lesz problémám ide fordulok.Üdv
Gis80s
Na ez a nem semmi 😊 Kamionos kollega mintha nem is látna. Tök fura lehet úgy fórumozni, hogy csak a saját írásodat olvasod, a többiekét nem 😊

manosszabi: leszûrted a lényeget szépen 😊 Nem arról van szó, hogy nem vállal itt senki semmit, hanem arról, hogy itt a segítésrõl van szó, nem pedig a "valakimegcsináljahelyetted" történetrõl. Nézd át a legördülõ menüt, kezdj bele a szerkesztésbe...ééééés amikor esetleg elakadsz, akkor tedd fel a kérdésedet...elhiheted, hogy ha értelmes kérdést teszel fel, akkor lesz valaki, aki segíteni fog.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Hello Ne haragudjatok most láttam a kiírást,<#nemtudom> hogy nem vállaltok semmit de azért köszi.
Hello srácok van Tga-ám amit hajtok csak egy kicsit üres,kellene név tabi,cég logó,stb.ja meg A pót-ra is cég logó.Kérdezném hogy nem lenne valakinek kedve segíteni rajtam mert a Z Modeler-hez hülye vagyok nagyon hálás lennék nagyon kisegítenétek.Köszi Manosszabi

FEHÉR MAN TGA 480 XXL<#szomoru2>