Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a segítséget,valahol nem tálálok olyan leírást ami segítene +ba hogyan csináljam pontosan.köszi üdv<#nevetes1>
Gis80s
Attól függ mire akarod cserélni...
1. ha már meglévõ kamion interiorre, akkor a def fájlt kell átírnod
2. ha letöltött kamion interiorre, akkor is a def fájlt kell átírnod, de akkor ebben az esetben az interior scs-ét a mod mappába kell tenned.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Hello szeretnék segítséget kérni kérdésem :van tandem tgl-em és a játékban volvo kamion helyén van ,hogy azt esetleg áttenni vagy kicserélni a z interiort benne hogyan lehetne? segítségeteket köszönöm üdv.<#nemtudom><#integet2>
gumikacsa97
Köszönöm de én még csak most tanulgatom

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

hungaro
1. nincs jól elhelyezve a függöny, szerintem nem is ebbe a modellbe való! 2. Ha jól emlékszem akkor nyisd meg a .mat fájlt jegyzettömbbel és az elérési út pontosan stimmeljen a .tobj nevével így pl.:
texture<0> : "szare.tobj"
ha más a .dds, .tobj neve ami a texture<0> után van írva akkor keletkezik ez a hiba! Ha iszonyatos baromságot írtam akkor elnézést régen zmodiztam/konvertáltam már(csak emlékezetbõl írtam) :-) ;-)

Hivatás az Életért!

gumikacsa97
Szia 1.H érted h nincs jó helyen 2.azt hogy kell megcsin esetleg segítenél légy szives??

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

Egyrészt a függöny abszolút nincs jó helyen. A piros szín valószínûleg azért van,mert nem találja a textúrát. Minden bizonnyal a függönyhöz tartozó mat fájlon belüli elérési út nincs jól megírva.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gumikacsa97
Szevasztok lécci segítsetek h ez miért van csak kiexportálom és kész és ez az eredmény

bazso95
Hali!
Nem tudtok egy ilyet .z3d modellt?Köszi a válaszokat.
kép

http://kisgyerek.picturepush.com/ &#9829;Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO&#9829;

Nagy-nagy örömmel jelenteném be,hogy a sokak által keresett Interior tutorial útmutatóm ismét elérhetõvé vált LezFiddler barátunknak hála! Nagy köszönet neki!

A link ki fog kerülni a bannerba. Ha bármi probléma lesz a jövõben a linkkel (azaz nem elérhetõ),akkor jelezzétek felém és majd megoldom.

Ismersz,végtelenül türelmes ember vagyok <#zavart1> Majd igyekszem 😊

Gis80s
...hogy megint milyen vagy <#nyes> A helyes válasz ez lett volna:

Kedves (vak) fórumozótársam!
Bár még arra is lusta vagy, hogy kicsit körülnézz mielõtt kérdezel, ennek ellenére örömmel segítek Neked. Kérlek, hogy a problémád megoldása érdekében látogass el az alábbi linken található weboldalra, melyen a Visual C++ összetevõinek hibátlan mûködését segítõ service packet találsz. Ennek a javításnak a feltelepítésével gondolatanul élvezheted a Zmodeler használatának minden elõnyét!

Légyszíves Blum legközelebb így reagálj <#idiota>

gumikacsa97
jahbocsi megoldódott a problémám köszönöm szépen

Szerinted az imént én mégis mi a francra válaszoltam?

Ezt nem hiszem el.../facepalm

gumikacsa97
Szia látom te vagy a házigazda te tudsz nekem segíteni a kérdésemben h miért nem indítja el szted??

Hi!

gumikacsa97
Szevasztok egy kérdéssel fordulok hozzátok mit csin akkor mikor elakarom indítani a zmodot és kidob egy hibaüzenet ablakot légyszives segítsetek nagyon köszönöm elõre is

Köszönöm a segítséged GIS80S.ÜDV
Sziasztok!
Töltöttem le 1 daf-ot van hozzá csinálva belsõ de kellene még bele 1 gps meg 1 papírtörlõ csak nemtudom hogyan kell beletenni életemben nem használtam még zmodit! A blum féle tutorial már nem érhetõ el próbáltam letölteni! Kérlek titeket segítsetek nagyon megköszönném!
Hali
Gis80s
Hát ez ennél egy picit bonyolultabb, mintsem elég lenne egy új dds. Az alkatrészeket újra kell mappolni azzal a dds-sel, amit csináltál, plusz a dds-hez tartozó tobj és mat fájl...

A komplett folyamatot a banner alatt lévõ legördülõ menüben, "Alkatrészek újramappolása" néven találod, hála LezFiddler szakinak. Továbbá még a segítségedre lehet a "textúrázás" cimû videó is, melyet szintén a legördülõ menüben találsz.

Hello
Olyan problémám van hogy DXTBmp-vel csináltam a kamionomnak egy új skint, de nem lehet látni a játékba. valaki nem tudja hogy mi lehet a baj.
elõre is köszi <#nemtudom>
Szerintem feleslegesen próbálkozol <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Valaki nem tud TurboSquid-hoz valamiféle hack, hogy le tudjam szedni ezt és ezt?? 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Cargobull
Szép napot gyakoroltam volt egy kis ki maradásom vissza kell lendülnöm...<#vigyor3><#vigyor3>

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

Akkor semmi gond sincsen. 😄 <#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Troll az nincs,csak idióták. Ura vagyok a helyzetnek..azthiszem. <#zavart1>

Mi ez a sok trollface erre felé? xDDD

LezFiddler
Ügyes vagy.
A vertex processing mode-t állítsd át Hardware-re, a többi maradhat!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

tomi151996
fel tudtam telepíteni a z modelert itt valamit be kell állítani?

LezFiddler
Nincs mit.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Srácok,van-e valami kívánságotok a topikkal kapcsolatban? Legyen-e másik skin,esetleg a bannerba kerüljön be valami. Ha van valami ötletetek,akkor írjátok meg és ha valóban jó ötletnek bizonyul akkor megpróbálom megcsinálni.

308as Kis Janó
Nagyon szépen köszönöm😊

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

LezFiddler
Szia!

Ezt elfelejtetted feltenni!

308as Kis Janó
Szép napot srácok!
Tudnátok segiteni a Zmod 2.2.2. es iylen hibát ir ki mikor emgakarom nyitni:
Az alkalmazást nem sikerült elinditani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémárol részletesebben az alkamazás eseménynaplójába, vagy az sxstrace.exe parancsori eszköz elinditásával olvashat.
Újralett rakva a gép és valamiért ezt írja😞

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

Gis80s
Te most hülyülsz, vagy ezt komolyan csinálod?

...ha csak hülyülsz, akkor tök jó poén volt és köszi elég.
...ha komolyan csinálod, akkor én kérek elnézést és szeretném, hogy képekkel támaszd alá a problémádat, hogy segíteni tudjunk, mert sajnos amit leírtál az - számomra - teljesen értelmezhetetlen.

1. Azt hiszem már meglett válaszolva a kérdésed.
2. Ilyen trehányul megírt HSZ-re szvsz senki nem válaszol jó szájízzel. Legalábbis a saját nevemben szólva mondom ezt.
3. Ha mégsem lett megválaszolva a problémád,akkor légyszíves kicsit bõvebben fejtsd ki a mondandódat.

sziasztok még egyszer le írom amit amúltkor írtam hogy akamionjaimba ajátékba mértnem látszanak asászlóknak aszinei meg anetbok ahogy bevan kapcsolva peddig van interiol is ja és avügöny avezetõ fülkébe asegítséget elõre is köszönöm
Hali! Valaki tudna nekem segíteni a kamionomba belsõt csinálni mert nem tudom hogy kell! Elképzelésem már van csak nem tudom megcsinálni!:S Vagy esetleg valami tananyag kezdõknek... pls valaki segítsen nekem! Elõre is köszönöm...!
<#idiota>

Gis80s
Bízom benne, hogy legalább Te érted, amit leírtál... <#zavart2>

sziasztok segítségre lenne szükségem ha beindítom akamiont akor mért nem látszik aszázlónak szine meg anetbok mért asegítséget elõre is köszönöm nincs bekapcsolva
Bármilyen modellezõ programmal meg lehet csinálni a kamiont,de a konvertáláshoz akkoris Zmodeler fog kelleni.

tomi151996
ezzel lehet kamiont csinálni szerintetek 3D CAD/CAM Alibre 11

Gis80s
Na, leértünk a legaljára... 😊

Játék topikjában érdeklõdjél,bár szerintem ott se örülnek az efféle kérdéseknek. Sõt..biztos.

tomi151996
és nem tudsz olyat aki megcsinálná nekem

tomi151996
ezzel lehet kamiont csinálni szerintetek 3D CAD/CAM Alibre 11 ha a z modellerem nem jó

Már rég nem foglalkozom a játékkal,meg a programmal sem igazán.

tomi151996
Blum tudom hogy ez nem ide tartozik de nem tudsz a gts-hez valami Európa mapot amiben magyarul vannak be írva a városok mert én találtam nem magyart csak ha nem találsz nem e csinálnád meg magyarra nekem

ROFL <#idiota>

Feladom 😄DDDDDDD