6060
  • pinguin
    igen!
  • sipi80
    Vágom csináljak 1 akármilyen mappát és abba másolja bele a vehiclét ugy ahogy van.
  • sipi80
    Az a baj ha megnyitom magát a kamion scs fájlát akkor csak vehicle mappa van más semmi
  • pinguin

pl így...
  • sipi80
    Köszönöm!!!
  • bullseye9
    Egy tipp: Left nézetben kijelölöd azokat az alkatrészeket, amiket együtt szeretnél mozgatni.
    Ha nem egyértelműen elkülöníthetők, akkor először Hide all, majd csak azokat pipálod be, amire szükséged van. Ezek után Select, Quadr, és a jobb gombot lenyomva tartva, húzva ki tudod jelölni, amiket szeretnél. Ezek színe meg is változik.
    Alul a Selected Mode gombot benyomod, majd Modify, Move, és máris együtt mozognak a kijelölt alkatrészek.
    Ha helyükre kerültek, Select, None, majd Selected Mode kikapcsol.
    Nagyjából ennyi...
  • pinguin
    a kamionnak kibontottad a fájljait és kaptál olyat, hogy vehicle meg még ami ott van. azt berakod egy mappába és azt a mappát rakod be a base.scs-be
  • sipi80
    és a base scs aszt hol találom? bocs ha hülyeséget kérdeztem
  • pinguin
    Mert a base scs-nek a kamion mappája kell, hogy legyen. Ha így jól fogalmaztam.
  • sipi80
    Igy importálom és mégsem hozza fel a skint csak 1 syürke kamiont
  • sipi80
    És tényleg :) köszi a segitséget!!!
  • Blum
    :)))))

Magát a RAR fájlt kéne kicsomagolni egy mappába,nem az indítófájlt. Persze,hogy nem indul...
  • sipi80
    Ez jön fel a kicsomagolás felénél
    [IMG][/IMG]
  • sipi80
    Igen feltettem mert olvastam a fentiekben h syükséges a tökéletes müködéshey. nem értem mi lehet a probléma
  • pinguin
    Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy póton a kereket, hogy tudom felemelni...vagyis a wheel dumnyt hol találom meg? Bannerban nem találtam róla info-t. Köszi a válaszokat!
  • TruckerDave
    Nincs valami olyan funkció, hogy több tárgyat egyszerre mozgatni ?? Mert nekem egy reflektort elég nehéz még a helyére pozicionálni, főleg így 10 darabban :D
  • bullseye9
    Én is válaszoltam neki, de lehet, kár volt, nem hiszem, hogy érti, amit írok... No de szót se többet róla.
  • imihaver
    Ez fent van?

Letöltés
  • sipi80
    Valaki adhatna 1észerü választ arra hogy miért irja ki állandoan akárhányszor megakarom nyitni a Zmodelert hogy (programfuttatási hiba!)
    Befojásolhatná hogy Win7 van a gépemen?
    A válaszokat elöre is köszönöm...
  • imihaver
    Én kaptam egy kis cikket a kultúrált viselkedéséről, de elküldtem oda ahonnét kibújt :D

• TruckerDave
    Jah :) már megint nem olvastam el először :)
  • LezFiddler
    Sziasztok!

Én sem kaptam. ( azért remélem, jól fogok aludni )

#5189 TruckerDave:
    Itt a kulcsmondat: "A leirtak kizárólag a zmodeler 2.1.1-es verziójára értendőek.Bár némelyik tanács alkalmazható a későbbi verzióknál is,de azok ugye nem igényelnek 18 karaktert"
  • Blum
    Én se kaptam semmit.

Szerk.: pedig oly' szívesen elküldeném most a pics*ba :)
  • TruckerDave
    Csak téged tisztelt meg :D
  • bullseye9
    // OFF: Ti is kaptatok a Valk nevű fórumtárstól gyalázkodó privát üzenetet, vagy csak én részesültem ebben a szerencsében?
  • TruckerDave
    Én is leírások alapján megtanultam importálni, aztán tárgyakat mozgatni stb. Most akarom az exportálást mert csak interiort tudok, de hátha sikerül.

Ehhez kapcsolódik is kérdésem, hogy a helyes exportálás by akela leírás melyik verzióhoz készült ? Mert ha jól tudom nem mindnél ugyanúgy kell.
  • imihaver
    Amiben tudunk segítünk, de mindent "nemfogunk a szádba rágni". Fogod magad és utána nézel, keresgélsz, olvasol és mindent megértessz!

Kezdők mi is voltunk, mi sem a kisújjunkból szoptuk ki!

Ui: ha ez nem tetszik akkor nagyon sajnállak!
  • LezFiddler
    Sziasztok!

Ha van lehetőséged akkor inkább használd a 2.2.4-et, azzal már lehet pótot is exportálni.
    ( hibája is van: a "...nofresnel" címzést valamiért nem exportálja de e-nélkül azért lehet élni )

bullseye #5186: köszi!

Valk #5184: ez szép volt!
    Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kéne lenned!
  • bullseye9
    Köszönjük építő jellegű, megalapozott, átgondolt, magas intelligenciára valló, kissé ironikus hangvételű hozzászólásodat. Engedj meg néhány megjegyzést ezzel kapcsolatban:

- mindenki kezdőként kezdte ebbe a "nyálas" bandában.

- nem egy nap, de még csak nem is egy hónap volt, mire eljutottunk a jelenlegi szintre, ami messze van még a tökéletestől.

- véleményem szerint sok mindenkinek segítünk, ha vennéd a fáradtságot, és visszaolvasnál, talán észrevennéd.

- kicsit úgy érzem, a Te esetedben is példálózhatok egy hasonlattal: olyan ez, mint mondjuk a nyelvtudás-nyelvtanulás egy iskolában: valaki vette a fáradtságot, és megtanult angolul. Erre más valaki azt mondja: "tanítsd meg nekem is, sőt, csináld meg helyettem a feladatlapot, ha nem teszed első szóra, akkor bizony te rossz ember vagy" .

- valóban, ilyen hozzáállással nincs értelme koptatnod a billentyűzetedet, egyszerűbb feladni, és odébb állni. Lehettél volna türelmesebb, kitartóbb, ám igazából nekünk mindegy. Segíteni jó szándékból szoktunk.

- és végül: amennyiben mégis írnál ebbe a topicba, kérlek, mellőzd a vulgáris közlésmódot, mert nincs itt semmi helye, és egyben magad minősíted ily módon.
  • TruckerDave
    2.2.4-em volt régen csak már nincs meg és nem voltkedvem keresgélni normálisat. De akkor áttérek 2.2.2-re, úgyse tudtam még másiknál se exportálni :D Ezen tanulok inkább meg :D
  • Valk
    Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot és a sok-sok segítséget!!!NÉLKÜLETEK SOHA NEM TANULTAM VOLNA MEG A Zmodelerezést!
    De közbe rájöttem,hogy kezdőnek ezen a fórumon semmi keresnivalója nincs.
    Fájó szivvel hagyom itt ezt a nyálas bandát.Van 5-6 ember aki egymást nyalja.Na nyaljátok egymás seggét továbra is.Mikor ide jöttem azt hittem ez a fórum mindenkijé,de sajnos úgy látom itt csak imihaver,harcos kaminoskiki,LezFiddler,bulseye meg még 1-2 emberke rughat labdába.Itt csak képet lehet felrakni,de azt is kicikizik.Na mindegy semmi értelme tovább koptatni a billentyüzetem.Egyszerübb odébb állni.További szép napot és jó segg nyalást mindenkinek!
    Sziasztok!
  • imihaver
  • LezFiddler
    "De 2.1.1-et jobban szeretem"
    Akkor Te mazochista vagy!
    Maradj inkább a v2.2.2-nél, nagyságrendekkel egyszerűbb lesz az életed.
    ( a 2.2.4-, 2.2.5-ről nem is beszélve )
  • TruckerDave
    Base elérésnél valamiért nem csak a mappát adtam meg amiben a vehicle volt, hanem a vehiclét is kiválasztottam. ^^ Nem vagyok profi, de egy párszor már importáltam, most mégis hiba csúszott a dologba. :D

Most viszont új problémám van. 2.2.2-nél betöltöm a man-t minden oké. De 2.1.1-et jobban szeretem, azt használom, de annál nem a külső textúrát rakja rá, hanem az interiorét. Letöltöttem újra de akkor is. És mindig ott van material editorban a dds-e. eltávolítom, újra belépek megint ott van.
  • Valk
    A kép nem ide készült bocs. :)
  • Cargobull
    +1
  • LezFiddler
    Cimbi!
    Azért ha már itt írogattunk neked páran pár sort, légyszíves oszd meg velünk a probléma gyökerét, hátha más is tanul belőle!

Köszönöm.
  • Valk
  • TruckerDave
    Te jó ég :D

Azért nem vagyok profi e ilyen hibát elkövetni mint én :D Bocs mindenkitől de megoldottam a dolgot.:D Már fel is passzintottam a tga-ra a szúrókat, már csak reménykedem tudásomban, hogy leírások alapján bírom majd exportálni. :D Van pár homályos dolog, de próbálkozom. Majd összejön :P
  • Blum
    imageshackról csak úgy lehet beszúrni a direkt linket,ha regisztrálsz vagy bejelentkezel.

Tedd fel inkább noob.hu-ra és onnan szúr be a direkt linket. Így: