Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magát a RAR fájlt kéne kicsomagolni egy mappába,nem az indítófájlt. Persze,hogy nem indul...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[/url][/img]
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Befojásolhatná hogy Win7 van a gépemen?
A válaszokat elöre is köszönöm...
Én sem kaptam. ( azért remélem, jól fogok aludni )
#5189 TruckerDave:
Itt a kulcsmondat: "A leirtak kizárólag a zmodeler 2.1.1-es verziójára értendõek.Bár némelyik tanács alkalmazható a késõbbi verzióknál is,de azok ugye nem igényelnek 18 karaktert"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szerk.: pedig oly' szívesen elküldeném most a pics*ba 😊
Ehhez kapcsolódik is kérdésem, hogy a helyes exportálás by akela leírás melyik verzióhoz készült ? Mert ha jól tudom nem mindnél ugyanúgy kell.
Kezdõk mi is voltunk, mi sem a kisújjunkból szoptuk ki!
Ui: ha ez nem tetszik akkor nagyon sajnállak!
Ha van lehetõséged akkor inkább használd a 2.2.4-et, azzal már lehet pótot is exportálni.
( hibája is van: a "...nofresnel" címzést valamiért nem exportálja de e-nélkül azért lehet élni )
bullseye #5186: köszi!
Valk #5184: ez szép volt!
Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kéne lenned!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
- mindenki kezdõként kezdte ebbe a "nyálas" bandában.
- nem egy nap, de még csak nem is egy hónap volt, mire eljutottunk a jelenlegi szintre, ami messze van még a tökéletestõl.
- véleményem szerint sok mindenkinek segítünk, ha vennéd a fáradtságot, és visszaolvasnál, talán észrevennéd.
- kicsit úgy érzem, a Te esetedben is példálózhatok egy hasonlattal: olyan ez, mint mondjuk a nyelvtudás-nyelvtanulás egy iskolában: valaki vette a fáradtságot, és megtanult angolul. Erre más valaki azt mondja: "tanítsd meg nekem is, sõt, csináld meg helyettem a feladatlapot, ha nem teszed elsõ szóra, akkor bizony te rossz ember vagy" .
- valóban, ilyen hozzáállással nincs értelme koptatnod a billentyûzetedet, egyszerûbb feladni, és odébb állni. Lehettél volna türelmesebb, kitartóbb, ám igazából nekünk mindegy. Segíteni jó szándékból szoktunk.
- és végül: amennyiben mégis írnál ebbe a topicba, kérlek, mellõzd a vulgáris közlésmódot, mert nincs itt semmi helye, és egyben magad minõsíted ily módon.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot és a sok-sok segítséget!!!NÉLKÜLETEK SOHA NEM TANULTAM VOLNA MEG A Zmodelerezést!
De közbe rájöttem,hogy kezdõnek ezen a fórumon semmi keresnivalója nincs.
Fájó szivvel hagyom itt ezt a nyálas bandát.Van 5-6 ember aki egymást nyalja.Na nyaljátok egymás seggét továbra is.Mikor ide jöttem azt hittem ez a fórum mindenkijé,de sajnos úgy látom itt csak imihaver,harcos kaminoskiki,LezFiddler,bulseye meg még 1-2 emberke rughat labdába.Itt csak képet lehet felrakni,de azt is kicikizik.Na mindegy semmi értelme tovább koptatni a billentyüzetem.Egyszerübb odébb állni.További szép napot és jó segg nyalást mindenkinek!
Sziasztok!
Akkor Te mazochista vagy!
Maradj inkább a v2.2.2-nél, nagyságrendekkel egyszerûbb lesz az életed.
( a 2.2.4-, 2.2.5-rõl nem is beszélve )
Most viszont új problémám van. 2.2.2-nél betöltöm a man-t minden oké. De 2.1.1-et jobban szeretem, azt használom, de annál nem a külsõ textúrát rakja rá, hanem az interiorét. Letöltöttem újra de akkor is. És mindig ott van material editorban a dds-e. eltávolítom, újra belépek megint ott van.
Azért ha már itt írogattunk neked páran pár sort, légyszíves oszd meg velünk a probléma gyökerét, hátha más is tanul belõle!
Köszönöm.
Azért nem vagyok profi e ilyen hibát elkövetni mint én 😄 Bocs mindenkitõl de megoldottam a dolgot.😄 Már fel is passzintottam a tga-ra a szúrókat, már csak reménykedem tudásomban, hogy leírások alapján bírom majd exportálni. 😄 Van pár homályos dolog, de próbálkozom. Majd összejön 😛
Tedd fel inkább noob.hu-ra és onnan szúr be a direkt linket. Így:

Nekem is ilyen import gondom van.Mindent a leírtak alapján csinálok,meg is jelenik az autó,csak szürkén a rendszám látszik csak a textúra nem.De amit harcosnak mondtátok hogy ezeket read,write PMD, PMC pipálja be ,nekem ilyenek nem jelennek meg. Én is olyan Zmodelert használok mint harcos a 2.2.4 regiszter-t.Az asztalra kitettem akármilyen nevû mappát, benne a veichle mappával.A base scs után megadom az utvonalat és megjelenik de volt már hogy nem csak a rendszám látszott,hanem a vezetõ is.Most meg csak 1 szürke kamion van rendszámmal.
Szerintem biztosan vagy annyira élelmes, hogy találsz megfelelõt.
#5165, Davee: #5146 és #5113 hsz-ben találsz példát képekkel az importálás mappaszerkezeteire.
Esetleg mutass már egy képet, melyik kamionról van szó, elképzelhetõ, hogy tudunk ajánlani helyette másik modellt, szebbet, jobbat.
Viszont akkor, hogy tisztában legyünk a dolgokkal: importálni tudod az autót, tehát megjelenik a Zmodelerben csak éppen hiányzik róla a textúra. Helyesen látom?
A vehicle mappát pedig ugye beleteszed egy másik ( tök mindegy milyen nevû ) mappába, igaz?
Norbee: Base utat megadtam, pipa bent van. és megpróbáltam 2.2.2-essel meg 2.1.1-essel is. Ezért nem tudom mi lehet, azért jutott eszembe, hogy zárva, mer fogalmam sincs mi baja.

Valaki nem akar HG lenni? <#buck>#buck>
Valaki segitene hogy hogyan kell hasznalni a zmodeler-t?????
Nehéz az élet, nehéz.
Nem valószínû, hogy le van zárva a modell Norbi, mert akkor az autót sem nyitná meg a program.
A srác a textúrát nem látja a behozott autón, vagyis nem jól importálta!
Importnál kért password-ot? Ha nem akkor sztem nincs zárva!
Import ablaknál a Base elérési utat is megadtad neki?
Melyik ver-t használod? read write opcioknál pipa bent?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Kérdeztek össze-vissza olyan dolgokat,ami ott van a menüben...de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem használjuk,dehogy.
Jó estét kívántam.