Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És tényleg 😊 köszi a segitséget!!!
😊))))

Magát a RAR fájlt kéne kicsomagolni egy mappába,nem az indítófájlt. Persze,hogy nem indul...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ez jön fel a kicsomagolás felénél<#confused>
[/url][/img]
Igen feltettem mert olvastam a fentiekben h syükséges a tökéletes müködéshey. nem értem mi lehet a probléma <#boxer>
pinguin
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy póton a kereket, hogy tudom felemelni...vagyis a wheel dumnyt hol találom meg? Bannerban nem találtam róla info-t. Köszi a válaszokat!

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

TruckerDave
Nincs valami olyan funkció, hogy több tárgyat egyszerre mozgatni ?? Mert nekem egy reflektort elég nehéz még a helyére pozicionálni, fõleg így 10 darabban 😄

bullseye9
Én is válaszoltam neki, de lehet, kár volt, nem hiszem, hogy érti, amit írok... No de szót se többet róla.

imihaver
Ez fent van?

Letöltés

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Valaki adhatna 1észerü választ arra hogy miért irja ki állandoan akárhányszor megakarom nyitni a Zmodelert hogy (programfuttatási hiba!)
Befojásolhatná hogy Win7 van a gépemen?
A válaszokat elöre is köszönöm...
imihaver
Én kaptam egy kis cikket a kultúrált viselkedésérõl, de elküldtem oda ahonnét kibújt 😄

TruckerDave
Jah 😊 már megint nem olvastam el elõször 😊

LezFiddler
Sziasztok!

Én sem kaptam. ( azért remélem, jól fogok aludni )

#5189 TruckerDave:
Itt a kulcsmondat: "A leirtak kizárólag a zmodeler 2.1.1-es verziójára értendõek.Bár némelyik tanács alkalmazható a késõbbi verzióknál is,de azok ugye nem igényelnek 18 karaktert"

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Én se kaptam semmit.

Szerk.: pedig oly' szívesen elküldeném most a pics*ba 😊

TruckerDave
Csak téged tisztelt meg 😄

bullseye9
// OFF: Ti is kaptatok a Valk nevû fórumtárstól gyalázkodó privát üzenetet, vagy csak én részesültem ebben a szerencsében?

TruckerDave
Én is leírások alapján megtanultam importálni, aztán tárgyakat mozgatni stb. Most akarom az exportálást mert csak interiort tudok, de hátha sikerül.

Ehhez kapcsolódik is kérdésem, hogy a helyes exportálás by akela leírás melyik verzióhoz készült ? Mert ha jól tudom nem mindnél ugyanúgy kell.

imihaver
Amiben tudunk segítünk, de mindent "nemfogunk a szádba rágni". Fogod magad és utána nézel, keresgélsz, olvasol és mindent megértessz!

Kezdõk mi is voltunk, mi sem a kisújjunkból szoptuk ki!

Ui: ha ez nem tetszik akkor nagyon sajnállak!

LezFiddler
Sziasztok!

Ha van lehetõséged akkor inkább használd a 2.2.4-et, azzal már lehet pótot is exportálni.
( hibája is van: a "...nofresnel" címzést valamiért nem exportálja de e-nélkül azért lehet élni )

bullseye #5186: köszi!

Valk #5184: ez szép volt!
Kicsit türelmesebbnek és figyelmesebbnek kéne lenned!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

bullseye9
Köszönjük építõ jellegû, megalapozott, átgondolt, magas intelligenciára valló, kissé ironikus hangvételû hozzászólásodat. Engedj meg néhány megjegyzést ezzel kapcsolatban:

- mindenki kezdõként kezdte ebbe a "nyálas" bandában.

- nem egy nap, de még csak nem is egy hónap volt, mire eljutottunk a jelenlegi szintre, ami messze van még a tökéletestõl.

- véleményem szerint sok mindenkinek segítünk, ha vennéd a fáradtságot, és visszaolvasnál, talán észrevennéd.

- kicsit úgy érzem, a Te esetedben is példálózhatok egy hasonlattal: olyan ez, mint mondjuk a nyelvtudás-nyelvtanulás egy iskolában: valaki vette a fáradtságot, és megtanult angolul. Erre más valaki azt mondja: "tanítsd meg nekem is, sõt, csináld meg helyettem a feladatlapot, ha nem teszed elsõ szóra, akkor bizony te rossz ember vagy" .

- valóban, ilyen hozzáállással nincs értelme koptatnod a billentyûzetedet, egyszerûbb feladni, és odébb állni. Lehettél volna türelmesebb, kitartóbb, ám igazából nekünk mindegy. Segíteni jó szándékból szoktunk.

- és végül: amennyiben mégis írnál ebbe a topicba, kérlek, mellõzd a vulgáris közlésmódot, mert nincs itt semmi helye, és egyben magad minõsíted ily módon.

TruckerDave
2.2.4-em volt régen csak már nincs meg és nem voltkedvem keresgélni normálisat. De akkor áttérek 2.2.2-re, úgyse tudtam még másiknál se exportálni 😄 Ezen tanulok inkább meg 😄

Valk
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot és a sok-sok segítséget!!!NÉLKÜLETEK SOHA NEM TANULTAM VOLNA MEG A Zmodelerezést!
De közbe rájöttem,hogy kezdõnek ezen a fórumon semmi keresnivalója nincs.
Fájó szivvel hagyom itt ezt a nyálas bandát.Van 5-6 ember aki egymást nyalja.Na nyaljátok egymás seggét továbra is.Mikor ide jöttem azt hittem ez a fórum mindenkijé,de sajnos úgy látom itt csak imihaver,harcos kaminoskiki,LezFiddler,bulseye meg még 1-2 emberke rughat labdába.Itt csak képet lehet felrakni,de azt is kicikizik.Na mindegy semmi értelme tovább koptatni a billentyüzetem.Egyszerübb odébb állni.További szép napot és jó segg nyalást mindenkinek!
Sziasztok!

imihaver
<#nyes>

LezFiddler
"De 2.1.1-et jobban szeretem"
Akkor Te mazochista vagy!
Maradj inkább a v2.2.2-nél, nagyságrendekkel egyszerûbb lesz az életed.
( a 2.2.4-, 2.2.5-rõl nem is beszélve )

TruckerDave
Base elérésnél valamiért nem csak a mappát adtam meg amiben a vehicle volt, hanem a vehiclét is kiválasztottam. ^^ Nem vagyok profi, de egy párszor már importáltam, most mégis hiba csúszott a dologba. 😄

Most viszont új problémám van. 2.2.2-nél betöltöm a man-t minden oké. De 2.1.1-et jobban szeretem, azt használom, de annál nem a külsõ textúrát rakja rá, hanem az interiorét. Letöltöttem újra de akkor is. És mindig ott van material editorban a dds-e. eltávolítom, újra belépek megint ott van.

Valk
A kép nem ide készült bocs. 😊

Cargobull
+1

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

LezFiddler
Cimbi!
Azért ha már itt írogattunk neked páran pár sort, légyszíves oszd meg velünk a probléma gyökerét, hátha más is tanul belõle!

Köszönöm.

Valk

TruckerDave
Te jó ég 😄

Azért nem vagyok profi e ilyen hibát elkövetni mint én 😄 Bocs mindenkitõl de megoldottam a dolgot.😄 Már fel is passzintottam a tga-ra a szúrókat, már csak reménykedem tudásomban, hogy leírások alapján bírom majd exportálni. 😄 Van pár homályos dolog, de próbálkozom. Majd összejön 😛

imageshackról csak úgy lehet beszúrni a direkt linket,ha regisztrálsz vagy bejelentkezel.

Tedd fel inkább noob.hu-ra és onnan szúr be a direkt linket. Így:

TruckerDave
Bocs Blum, legalább lesz munkád 😄

Inkább linkelem. 😄

Szintén Problémám nekem is.... Detto ugyanez:s
Valk
Sziasztok!
Nekem is ilyen import gondom van.Mindent a leírtak alapján csinálok,meg is jelenik az autó,csak szürkén a rendszám látszik csak a textúra nem.De amit harcosnak mondtátok hogy ezeket read,write PMD, PMC pipálja be ,nekem ilyenek nem jelennek meg. Én is olyan Zmodelert használok mint harcos a 2.2.4 regiszter-t.Az asztalra kitettem akármilyen nevû mappát, benne a veichle mappával.A base scs után megadom az utvonalat és megjelenik de volt már hogy nem csak a rendszám látszott,hanem a vezetõ is.Most meg csak 1 szürke kamion van rendszámmal.

THX...
bullseye9
Hadd ne kelljen már itt warez linkekkel foglalkozni, inkább keresgess a letöltõoldalakon (pl. edisk.eu; 4shared; 2shared😉, gugli is a barátod ilyenkor.
Szerintem biztosan vagy annyira élelmes, hogy találsz megfelelõt.

#5165, Davee: #5146 és #5113 hsz-ben találsz példát képekkel az importálás mappaszerkezeteire.
Esetleg mutass már egy képet, melyik kamionról van szó, elképzelhetõ, hogy tudunk ajánlani helyette másik modellt, szebbet, jobbat.

Sziasztok. Valaki dobna 1 normálisan müködö zmodirol Linket. Amiket eddig leszedtem 1 sem müködik, vagy hibát ir a betöltésnél vagy nem lehet vele exportálni. Elöre is köszi
LezFiddler
Így van!
Viszont akkor, hogy tisztában legyünk a dolgokkal: importálni tudod az autót, tehát megjelenik a Zmodelerben csak éppen hiányzik róla a textúra. Helyesen látom?

TruckerDave
Igen. És base útnál a vehicle mappát már nem kell megnyitni, csak a vehicle mappáig megadni ?!

LezFiddler
OK!
A vehicle mappát pedig ugye beleteszed egy másik ( tök mindegy milyen nevû ) mappába, igaz?

TruckerDave
De amióta csinálom, mindig így csinálom az importálást és még sosem volt gond. Mindig kimásolom vehicle mappát asztalra a könnyebb elérhetõség érdekében és eddig nem volt ilyen.

Norbee: Base utat megadtam, pipa bent van. és megpróbáltam 2.2.2-essel meg 2.1.1-essel is. Ezért nem tudom mi lehet, azért jutott eszembe, hogy zárva, mer fogalmam sincs mi baja.

Aki a továbbiakban mégegyszer megkérdezi,hogy hogy kell használni ezt a szart,annak visszamenõleg az ÖSSZES hozzászólását szó nélkül törlöm és kap egy szép topik BAN-t. NEM LÁTTOK A SZEMETEKTÕL???!!!!

Ezt nem hiszem el....<#falbav>

Valaki nem akar HG lenni? <#buck>

Szeavsztok.
Valaki segitene hogy hogyan kell hasznalni a zmodeler-t?????
LezFiddler
Hajráááá Blum!!

Nehéz az élet, nehéz.

LezFiddler
Jó nagyot!

Nem valószínû, hogy le van zárva a modell Norbi, mert akkor az autót sem nyitná meg a program.
A srác a textúrát nem látja a behozott autón, vagyis nem jól importálta!

norbee46
Szia!
Importnál kért password-ot? Ha nem akkor sztem nincs zárva!
Import ablaknál a Base elérési utat is megadtad neki?
Melyik ver-t használod? read write opcioknál pipa bent?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

TruckerDave
Az mitõl van, hogy helyes importálás után sem jelenik meg a textúra ? Olyankor zárva van a modell vagy én csinálok valamit rosszul ?

pinguin
Néztem a bannert csak hirtelen így nem tudtam, hogy melyik az a fül. De köszönöm szépen a segítséget! 😊

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

Pontosan ezért koptattam a pofám (vagyis a billentyûzetem <#ticking>) a múltkor. Ez is világosan le van írva a bannerban lévõ legördülõ menüben. Direkt nem linkelem be,gyakorolj kicsit...

Kérdeztek össze-vissza olyan dolgokat,ami ott van a menüben...de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem használjuk,dehogy.

Jó estét kívántam.