6060
Segítség!
-
#5454 #5417 -
#5453 ez miért lehet?
-
Blum #5452 Figyelem!
Az elkovetkezendo 1-2 oraban lehet,hogy egy kicsit furan fog kinezni a topik! Ne ijedjen meg senki,en probalgatok dolgokat. -
#5451 Játékba már betetted a gépet ?
Ahogy olvastam, még nem, de hidd el 1 mat sokat sokat változtathat. Nézd meg játékon belül, hogy úgy milyen a színe. -
#5450 Szia!
igen tudom hogy értette a Laci. Meg is néztem és fehér text nélkül.
Ezt a mat-os dolgot nem vágom Blum is ajánlotta de nem tudom hogy mit tegyek a mat file-okkal. -
#5449 Ezzel arra céloz, hogy meg van szinezve a gép és próbáltad-e már világosabbra szinezni Zmod-on belül.
Nézd meg textúra nélkül, hogy milyen színe van alapból, ha sötét árnyalatú (sötétszüeke), akkor világosíts rajta, és nem lesz olyan nagy eltérés a ps és a Zmod között ( 100%-os soha se lesz ! [és még utána ügyeskedhetsz a matokkal] )
-
#5448 Szia Laci!
Alkatrészenként nincs árnyalati különbség. Amikor feltextúrázom zmodiba és mellé nézem a photoshop-os képet ott van a különbség nem olyan élénkek a színek sajna. -
#5447 EZT próbáltad már? -
#5446 Üdv !
Adott 1 pót, aminek meg akartam csinálni azt, hogy a lámpának a fénye látszódjon az aszfalton. Félig sikerült is, de nem úgy működik, ahogy annak működnie kellene, vagyis a gond az, hogy mindig "világít", pedig csak fékezéskor és tompított világításnál kellene látni. Kamionnál sima ügy volt , de itt már tanácstalan vagyok.
Látható a hiba.
[URL=http://noob.hu/2012/05/27/gts_00020.png]"Jó"(lenne).[/URL]
Előre is köszönöm a segítséget ! -
#5445 Szia Blum!
A játékba be se raktam mert már a zmod-ban eltér a szín. -
Blum #5444 Probalj ki egy masik matot,az okozhat ilyet. -
#5443 Üdv mindenkinek!
Azt tudja-e valaki hogy miért van árnyalati különbség a dds file és a photoshop-ban látottak között ill. mi a megoldás rá? DXT5-be mentettem. -
#5442 Pont a lényeg maradt le.
EZT -
#5441 Szia!
Ezt olvasd át! -
#5440 valaki tudna nekem a kamion színének megváltoztatásában vagy videót linkelni vagy bejelöl MSN-en ez a címem: [email protected]
előre is köszönöm a segítségeket! -
Blum #5439 Elsonek nem artana kicsomagolni,majd pedig feltelepiteni EZT. -
The Best #5438 Letöltöttem de sajnos nem tom elinditani a programot valahová be kell másolni?
-
Blum #5437 Ok -
The Best #5436 Sziasztok én nem tudom elinditani mert azt irja program futatási hiba -
Blum #5435 Nem,jatekba beteheted ugyis,hogy szet van szedve. Akkor celszeru osszerakni,ha ugyerzed hogy mar nem dolgozol tobbet a kamionon.
Megicsak tisztabb erzes :) -
#5434 Szia Blum!
Oksa kipróbálom. De ha már szétszedem akkor ugye nem fontos a végén attach-olni? Már csak azért kérdem mert ha esetleg változtatnék rajta akkor megint szét kell szedni. -
Blum #5433 Igen.
Termeszetesen mehet egy texturara a jobbos es balos is,csak darabold szet a fulket es kulon mappold oket. Utana a szetszedett reszeket egyesited es kesz. -
#5432 De akkor 2 darab textúrát kell csinálnom 1 jobbost és 1 balost.?! -
#5431 Ez melyik játék is? Valahova fel szoktátok tölteni az elkészült modelleket, hogy játszani lehessen velük? Motort vagy más autót csinált már valaki ebbe a játékba? Jó tudom hogy kamionos, de mégis. -
#5430 Ahha!
Akkor szét kell bontani a fülkét, másképp sajnos nem lesz jó! -
#5429 Szia Laci!
Igen értem amit írsz, de nekem a fülke két oldala nincs külön választva.
A griff-et szépen tükrözi a fülke jobb oldalára, de van a texturámon egy másik logo is amit a bal oldalán jól jelenít meg míg a jobb oldalán nem.
(ott visszafelé kell olvasni) remélem érted. -
#5428 Szia Norbi!
Ha az autó bal oldalát skin-ezed akkor a "Left"-, ha a jobb oldalát akkor a "Right" nézetablakban dolgozol, map-olsz.
( de lehet, hogy félreértettem valamit ) -
#5427 Sziasztok!
Skin-es problémába ütköztem. Azt tudja vki hogy miért nem tükrözi a logókat/feliratokat? Mert úgy jártam hogy a bal oldalon minden logó/felirat jó viszont a jobb oldalon csak az egyik tehát a többit nem tükrözi visszafelé kell olvasni. -
Problémamegoldás lvl99 ! -
#5425 A Globetrottert írd át Reich-re és megoldódott a gond :D -
#5424 Szia!
Importálást úgy csinálod ahogy kell? Vagyis ÍGY?
Vagy nincs regisztrálva a Zmodeler-ed. -
#5423 Sziasztok! Elakadtam kicsit a munkámba.:( Kibontok minden fájlt, és amikor rámegyek arra hogy import akkor akkor a zmodeler nem jeleníti meg nekem azt amit én megakarok nyitni. Valaki segítene benne pls. Előre is köszönöm -
vajo #5422 Én is 5 perc gondolkozás után írtam le a hsz-t, hogy most melyik melyik... :D -
#5421 vedd ki a pipát az ütközőzónából -
Blum #5420 Hogy ennek mi koze a Zmodelerhez azt nem tudom.
Mindenesetre nem torlom,mert elfer...(nincs nagy tomeg..) -
#5419 Sziasztok:)
Szeretnék segítséget kérni map szerkesztésben:)
Csinltam egy fő utat arrol egy kis leágazó utat és annak a végén egy parkolót. De mikor ráfordulok az útra akkor egy láthatatlan fal jön elő és nem tudok bemenni:(
Valaki tudna segíteni hogy tudnám megoldani hogy jó legyen?:)
Előre is köszönöm:) -
Blum #5418 Akkor csak felig lottem melle! A kerekanyak pirosak
[Latszik,hogy mar reg nem foglalkozok a temaval..] -
vajo #5417 Ez pont a dds hiba. :D Ha a mat fájlokkal van gond, akkor piros. :)) -
Blum #5416 Materialokkal lesz a gond. Mat fajlok eleresi utjat csekkoljad. -
#5415 Valaki tudja erre mi a megoldás ?