Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoldás???
Nevezd át az asztalt, ennyi.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Általában 2 részbõl áll, az egyik az autó fülke része, a másik az alváz.
Ezeket a piros vázakat is lehet mozgatni, skálázni úgy mint a többi alkatrészt.
Ha jól emlékszem akkor a v2.2.2-tõl õ adja az árnyékot is az autó, pót alá, úgyhogy már csak ezért is érdemes jól elhelyezni, méretezni!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Elõfordulhat, hogy nem ugyanazokat a neveket használja a két verzió, de akkor is kéne ott lennie valaminek, szerintem.
( A hasonló problémák kizárása miatt is meg kéne állapodni egy verziónál.)
Mert ugye el szoktad menteni?
Szépen rendezetten mindennek megvolt a neve <#rinya>#rinya>
Elõször is a dummy-kat el kéne nevezni megfelelõen, hiszen így a játék nem tudja, hogy mi micsoda.
Itt most megint azt mondom, hogy az a legegyszerûbb ha megnyitsz egy eredeti autót párhuzamosan ezzel és szépen átmásolgatod a megfelelõ dummy neveket a megfelelõ helyekre.
Maga a modellt átküldjem ?
Látni kéne.
Újra exportáltam a kocsit, új dds-ek nélkül. Az új dolgokra a meglévõkbõl tettem rá. Aztán ismét átírtam matokat bemásoltam dds-eket és mégis kidob.
Nézegettem a log fájlt de nem találtam semmi olyat ami mondana valamit. Semmi hiba részt vagy ilyet nem találtam benne :/ <#violent>#violent>
Kérdésem lenne hogy tudom visszakapcsolni a traktor alkatrészeit??? véletlenül kiixeltem.
És hogy itt hogyan tudok szkinezni mert a kamion fájlai között nem találtam a globrészt fent a (fülke tetején) és igy nem tudom átskinezni 😞
De az a legegyszerûbb ha importáltok egy eredeti autót és megnézitek annak a .mat címzéseit.
GTS
De még mindig nem jó a dolog. :/ Még mindig kifagy a játék.
Az általános alkatrészeknek ( pl.: karosszéria ) ezt a .mat címzést szoktuk adni: (dif_spec.add.env) vagy v2.2.4-tõl feljebb (generic), ugyanaz.
Krómozott alk.-nek (dif_spec.add.env_nofresnel)____a v2.2.4 ezt valamiért nem exportálja de e-nélkül lehet élni.
Átlátszó alk.-nek (none_spec.add.env.tintadd)__ szélvédõnek, üvegnek.
Matt alk.-nek, pl.: fülkén belül lévõ alk.-nek (dif_spec)
GTS
Nem nagyon látom át a problémádat de ha a textúra átfestése nem oldotta meg, akkor szerintem EZ kell neked.
Kép:
Ha nem lenne jó a kép:Kép
GTS
De már a dolgot is megoldottam 😄 Mindig hamarabb kérdezek mint próbálkoznék. 😊 Nincs még önbizalmam 😄
Ahhoz exportálni kell, amirõl tudsz olvasni segítségeket. És ha most kezdted a Zmodelerezést teljes akkor lehet még bonyolult is lesz 😄 Még nekem se mindig sikerül 😊
belekezdtem a modelerezésbe, és hát kész is lett a kamion rá 3órára csak az a baj ha mentem a játékban nem jelenik meg nem tudjátok véletlen hogy hol kellene elmenteni és milyen formátumban?
válaszokat elõre is koszonet és hála!(:<#worship>#worship>
Ilyen problémával még nem találkoztam.
Nyisd meg a:
..Dokumentumok/Euro Truck Simulator/ controls.def fájlt és nézd meg ezt, mire van állítva!
Nekem erre:
def grave {
command:"ui t console:system_02"
privileged:"true"
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Ez így kevés, a .log fájl kb.: utolsó 1/3-ától tegyél képet.
11:53:21 : c:\distro\eurotrucks_1.00\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(446): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QAEAAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@I@Z: I
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
sipi80: Az 5247-es hsz-ban feldobott problémádnak mi volt a megoldása?
Oszd meg velünk légyszíves, hátha más is belefut hasonlóba, ne kelljen már másnak is szivattyúznia rajta!