Zmodeler 2/3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scania730
Köszi, hogy mondtad. Negyed óra keresgélés után megtaláltam és jó lett.
De most a mentésnél meg az a gondom, hogy az automata mentés mindig megáll 28-50 % között és nem ment semmit.

Egy kép a géprõl:

LezFiddler
Az utolsó elõtti mentésed .bak-ja nincs meg?
Azt kéne betölteni, hátha.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

scania730
Köszi a segítséget. Inkább maradok akkor a 2.2.2-es zmod-nál.

Erre tudja valaki mi a megoldás?

Mentettem a gépet, nem írt ki semmilyen hibaüzenetet, most meg ha meg akarom nyitni a gépet ezt írja ki. <#falbav>
Remélem jó lesz nagyon sok munkám van ebbe a gépbe.

Sziasztok! Valaki adna 1 olyan oldalt ahol jó Zmod-os cuccok vannak?GTS-hez kellene.

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Heló! Köszi a választ! :D Az komoly akkor ennek lehet hogy minden része más verzióval mûködik mert elég összetett a mappaszerkezete is amit szerettem volna na de már találtam egy megfelelõ interior-t csak az a baj hogy nem tudom összerakni a kamionnal de már rajta vagyok a dolgon :D
ÜDV!
LezFiddler
Köszönöm!
#5348: neked is köszi Roland, a Volvo is finom!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

sztics
Sziasztok!

LezFiddler Szép lesz! :D

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

TopGun
Hello! van itt most valaki, aki segitene kicsit, zmodelerben, priviben?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ez igen kéremszépen,le a kalappal! <#worship><#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LezFiddler
Köszönöm, rajta vagyok!

Wááá nem mondod? :) Nagyon szuper!

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

LezFiddler
A mutatókra, kézifékre, ablaktörlõre, kormányra gondoltam igen.

tuzfal3
Lehet animálni a mûszerfalat? Pl ha kanyarodsz akkor mozog a zászló, dobókocka, bármi? vagy én értettem félre és a mutatókra,kézifékre gondolsz?

Opel Movano 2.8DTi

bullseye9
Bonyolultabb, mert más a két játék felépítése ennél a résznél. Sajna pl. még a GTS 1.0 és GTS 1.04 között is van eltérés, van olyan inteior-om, aminél a tükör csak 1.0-val mûködik, 1.04-nél már nem jó.

Röviden: nem egyszerû sajna a kérdés...

bela96
pedig benne van az interior mert ott a pmg,pmd + a dds-ek úgyhogy minden megvan

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

LezFiddler
Interior szerkesztéshez egyáltalán nem értek de ahogy elnézem nálad csak a PMA-s dolgok vannak meg. ( Tehát a mozgó részek )
Pont az interior nincs meg.

bela96
Sziasztok.Olyan problémám van hogy gts-bõl át hoztam egy interiort ets-be és ez lett a vége.Nem tudom miért ilyen ha tudtok segiteni légyszives irjatok :) :) .Válaszokat és segitségeket elõre is köszönöm :) :)

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

Értem köszi! Megnézem!
LezFiddler
Szia!
A banner alatti legördülõben van egy "Útmutató interior szerkesztéshez" címû iromány ( letölthetõ RAR ), azt nézd meg.
Hogy kimondottan ez a dolog benne van-e, nem tudom. Eddig még nem sokat foglalkoztam interior szerkesztéssel, átírással.

Hali! Az interor konvertálással foglalkozott már valaki? Az lenne a kérdésem hogy azt GTS-bõl ETS-be hogyan kell átkonvertálni?
Az én sejtésem szerint úgy mint a kamiont csak itt nem truck pmg pmd stb-t kell kijelölni hanem interior pmg pmd stb-t... csak azt nem tudom hogy ide is kell-e kettõs kereszt ha igen hová?
Elõre is köszi a választ!!!
ÜDV!
tuzfal3
Nem veszem kioktatásnak, azért mutattam hogy hátha mondasz rá valamit. Majd akkor nekiállok újra. :D

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Ezt nem így kéne csinálni.

Az általad low poly-nak mondott modell nekem jobban bejönne, csak el kéne rendezni a poligonokat rendesen.

Ne azért legyen pofás egy modell, mert 6 millió poligonból áll! Nem az a lényeg.
Teljesen felesleges megszerkeszteni egy sík lapot 200 poligonból, mikor egybõl is ugyanúgy meg lehet csinálni!
Nem utolsó szempont az sem, hogy valószínûleg be szeretnéd majd tenni valamilyen játékba, a géped pedig majd nem gyõzi számolgatni a poligonokat és az elsõ megmozdulásnál lefagy a game.

Írom még egyszer: csak oda tegyünk sok poligont ahova tényleg kell, vagyis ívekre, gömbölyû felületekre.

Ne érts félre, nem kioktatlak, csak szeretnék tanácsot adni, hogy ha nem muszáj, ne dolgozz feleslegesen!

Blueprint, igen. Ha van, az nagy segítség.
Úgy tûnik, nekem már csak a fényképek maradtak.
( valahogy mindig olyan szerkezetre kattanok rá amirõl nincs nyomat )

tuzfal3
Jelenleg ÍGY áll az újra kezdett Boxer. A régi eléggé low poly volt, talán már megsincs. Itt még polygononként csináltam és nem úgy hogy egy síkból alakítva.

Blueprint alapján kicsit könnyebb mintha magamtól kéne kitalálni hogy mi hova megy.

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Úgy kell megszerkeszteni, hogy majd külön lehessen választani a két részt.
Ha az megvan akkor az átlátszó búra alá beteszel egy króm textúrával ellátott lapot.

tuzfal3
A hátsólámpaburával leszek bajban,ugyanis az egyik fele átlátszó, a másik fele meg piros.
Õ a ludas.

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Igen, meg kell találni az arany középutat. Se túl sok, se túl kevés poligon.

tuzfal3
Nekem is kéne már haladni a boxerrel, de nem akarom csak úgy low poly-ban összegányolni, inkább szépen lassan és jó lesz egy-két éven belül.. :D

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Köszönöm!

Vertex módban persze, hiszen a poligonokat legtöbbször a csúcsoknál fogva helyezgetjük, méretezzük.
Míg idáig eljutottam, kb.: 2 hét.

Láttad már Garth Tátra-ját? Írj neki, dobjon róla képet. Na, azon egy centiméter egyenes vonal nincs, és sarkokat sem lehet rajta találni!
(Ez dicséret volt felé, úgyhogy jön nekem egy sörrel)

tuzfal3
Vertex módban csináltad? Kb. mennyi idõbe fájt eddig megcsinálni? Eléggé durva, én a Boxerrel nem nagyon haladok. Az elejét annyira borzalmas megcsinálni. Sok az ív, de épp ez teszi széppé számomra. :)

Amúgy szép munka!

Opel Movano 2.8DTi

LezFiddler
Sziasztok!

Elõször természetesen Hungarocamion-os skin-el!

bullseye9
Ez nálam is így van, de csak AMD/ATI VGA-nál áll fenn a probléma.

Én már hozzászoktam, alapból 4 paneles megjelenítéssel dolgozom, ha szükséges, átváltok az egy panelesre. Ha nézetváltás szükséges, visszaváltok a 4 panelesre, megcsinálom a nézetváltást. Annyi elõnyöm van, hogy 1680x1050-es a képernyõfelbontásom...

Janó: jó lesz, + 1 a Blum véleményéhez, én is úgy látom, ahogy õ.

A két elsõ villámhárítót szedd le szvsz :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

péistike
sziasztok!

Valaki tudna segíteni bekonvertálni egy két attacher pointos pótkocsit? Nekem sehogy sem akar sikerülni:S Elõre is köszönöm!

GTS

LezFiddler
Más ötletem nincs.

308as Kis Janó
Alkotgatok már:)
Alap modell:Haulinos volt
Fülke: Varsányi Black Amber
Skin:Varsányi
Tuning cuccok:94-es Norbi
Belsõ: Varsányi
80%

&#9829;&#9829;&#9829;Mona&#9829;&#9829;&#9829; King Of The Road DAF

scania730
Nekem is a Hardware-re van állítva.
Imihaver: A legújabb VGA driver van fent a gépemen.
Köszi szépen azért a segítséget.<#worship>

LezFiddler
Sziasztok!

Ilyen jelenség akkor szokott elõfordulni mikor a Vertex processing mode software, és nem hardware-e van állítva, állítsd át.
( persze nem biztos, hogy ez a baja )

imihaver
Vga-t frissítés?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

scania730
Igen, próbáltam másik gépeket is, de mindegyiknél ugyanez a helyzet.

imihaver
Próbáltál másik traktort beimportálni?

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

scania730
Üdv mindenkinek!

Van egy kis problémám a 2.2.2-esnél nagyobb verziószámú Zmod-okkal. Ha megnyitom a zmodot, importálok egy kamiont és utána ha nézetet váltok (pl.: 3D-bõl Front nézetre) akkor elkezd szaggatni a Zmod (ha a gépet 3D nézetbe körbe akarom forgatni) és az élsimítás is eltûnik.
Légyszi segítsetek, fontos lenne.
Elõre is köszi.

Cargobull
<#eljen><#eljen>

::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::

HosszúGábor
sziasztok alakul a scaniám
Skin 5 % os:

King Of The Road SCANIA 124L420

LezFiddler
Rendben.

TruckerDave
Addigra lehet dolgod sem lesz. Találtam segítséget, már egy-két hibát orvosoltunk de még mindig van :)

HosszúGábor
valaki 1 griffrõl tudna linket adni régen volt nekem is csak nem tom hova lett :S

King Of The Road SCANIA 124L420

LezFiddler
Az lesz az, de már csak holnap este!

TruckerDave
Állítólag fel vagy véve régebbrõl :) Ha Hege néven futsz akkor megvagy :D

LezFiddler
Akkor skype + teamviewer.

TruckerDave
Mást nem találtál ?? Mert most megcsináltam újra 2.2.4-es verzióval, de még mindig nem jó :/ A log fájl is ugyan azt írja.