6060
Segítség!
-
#5494 nem tudjátok ez miért lehet?:S visualc+++ fennvan,meg a vcredist-is..
-
ben2004 #5493 Sziasztok!Valaki adna nekem olyan oldal,(oldalakat) ahol znodis cuccok vannak?THX előre is :) -
#5492 Hal! Valakinek nincs véletlen egy kis széke z3d-ben? Nem kamionba szeretnék hanem a rezsóhoz kéne, ha valakinek van azt nagyon megköszönném!
Üdv. -
#5491 Nincs mit. -
dgufoplast #5490 Köszönöm szépen a segítséget ezt kerestem más programba meg volt csak pont nem ebbe de már ebbe is meg van
A GTA4-be tervezem be rakni el is kezdtem csak össze vissza jártak a kerekek és ez volt a gond hogy nem volt középen a privot pont amúgy busz lesz majd belőle Ikarus 260.06-os :) -
#5489 Blueprint -et itt találsz.
A bones és skeleton funkciókat még nem használtam.
-
#5488 Sziasztok!
Az Out of memory hibát akkor szokta beadni a Zmodeler ha valamelyik-, esetleg több alkatrésze a modellnek nem 1 csatornás hanem 2 vagy több!
ETS, GTS modelleknél mindig minden alkatrésznek 1 csatornásnak kell lennie. ( legjobb tudomásom szerint )
A modellednél az a szívás, hogy ezt már nem lehet megnézni mivel nem mutatja meg az alkatrészeket.
#5485: Sajnos GTA export, import-al még nem foglalkoztam, nem tudom, hogy működik a dolog!
#5486: Ez az autó nem ETS-ben lesz ugye? Ha az a célod, hogy a kerékmodell maradjon a helyén, a tengelyek pedig legyenek a kerék közepén, tedd ezt: a Move alatt jelöld be a move pivot only parancsot.
Így ha rámész valamelyik alkatrészre és elmozdítod az egeret, csak a tengely fog mozogni, a modell nem! Szépen be lehet állítani középre a tengelyt. Arra figyelni kell, hogyha már nem akarod csak a tengelyt mozgatni, vedd ki a pipát a move pivot only mögül mert könnyen megszívatja magát az ember. -
#5487 a bones és skeleton funkciókról tudtok valami meghatározást adni?Fent nem találtam róla infót. Olvastam,hogy blueprintet is használ valaki, azokat hol találok? -
dgufoplast #5486 Üdv! az volna a kérdésem nem tudja valaki hogy zmodeler 2.2.4-be hogy lehet középre rakni a kerék középpontját mert nem jó helyen van erre gondoltam -
#5485 Hellotok!
Lenne 1 problémám:
.dff-be akarom vissza konvertálni az objectet, google sketchup-al szerkesztettem, onnan .3ds, és most zmodeler-el szeretném visza rakni .dff-be.
Scene Root doesn't contain "gyakorlas.dff" node. file:GTAExport.cpp line:60
Ezt írja ki, remélem tudtok segíteni.
(GTA SA-hoz szeretném vissza exportálni) -
#5484 Én nem tudom!Így töltöttem le! -
Blum #5483 Nem lehet,hogy ez egy feltort modell? -
#5482 Sziasztok!Lenne 1 gondom!Importáláskor ezt adja ki:
És így néz ki amikor egy kis várakozás után beadja:
-
#5481 gta-ba emberi modelleket animálni is kell egy másik programmal vagy hogy megy az? a gta3ba összenyomtam, nagyítottam néhány modelt de volt hogy el se indult a játék emiatt. ó és persze a másik kérdésem arányosan hogy lehet kicsinyíteni, hogy egybe is maradjon az alak? és azthiszem a teljes kijelölés nem működik(ez gta3, san andreasnál nem próbáltam). -
#5480 Mivel a játékhoz már elkészítették, ezért csak kedvtelésből modellezgetek. :) -
#5479 nagyon pofás kis gép lessz,csak túl sok polygont használsz. -
#5478 Sziasztok! Kicsit haladtam a modellemmel. Mivel .png-be mentettem nem szeretném széthúzni vele a topicot, ezért belinkelem az albumomat. :) -
#5477 Üdv !
Ez mitől van !-> Kép
1 chrom -ot használ a szúróknak szánt "cső" és a kürt is. Az egyik jó, a másik nem, és nem csak a kürtnél. Mit lehet ezzel csinálni, h jó legyen.
Másik hiba, hogy amit berakok dds-t az a játékban, csak feketén jelenik meg.
Köszönöm előre is a segítségeket ! -
ben2004 #5476 Hello!Valaki megmondja h h kell beletenni a játékba a kamiont?Thx előre is! -
#5475 Szerintem ezt ő is tudja. :)
Ben2004 : Rakjál be 1 normális flarepackot. -
dgufoplast #5474 A játékba mondod ott L betűvel kell be kapcsolni a világítást -
#5473 Sziasztok! Csak azt szeretném ,hogy interiort ugyan úgy kell csinálni mint a kamiont? Pl a cuccokat és az átírást ugyan úgy kell? Leszedtem az útmutatót és kb úgy írja le mintha ugyan úgy kéne. Ezért kérdezem. Köszi a segítséget előre is! :) -
ben2004 #5472 Hello!Valaki megmondja hogy kell bekapcsolni a lámpákat?Mármint h világítson.Már rá vannak téve csak nem tom h hogy kell. -
#5471 Sziasztok rakok egy képet a készülgető gépemről rem nem baj :P
-
ben2004 #5470 Köszi Szépen!! -
Blum #5469 Udv!
eurofreaks.eu
Meg van jopar ilyen oldal,de mar nem emlekszem rajuk. Itt az eurofreaksen regisztracio utan igazi,minosegi cuccokat tolthetsz le. -
ben2004 #5468 Hello!Valaki adna olyan oldalt (oldalakat) ahol kamionokhoz találok cuccokat? Thx előre is. -
Blum #5467 Tobbnyire ETS/GTS/18WoS PttM.
De rengetegen hasznaljak NFS-es autok gyartasara is vagy LFS-hez,GTA-hoz meg meg jo par jatekhoz. -
#5466 Melyik játékba készítitek ezeket a kamionokat? -
#5465 Újabb Reisch gép? :D -
Blum #5464 Nem kell,a textura automatikusan igazodni fog az objektumhoz. -
#5463 Nem szükséges a textúrát is kicsinyíteni, sőt, jobb, ha nem.
Például ha egy 2048x2048-as dds-t 1024x1024-esre változtatsz, annak annyi a hatása, hogy rosszabb minőségű lesz a textúra, pixelesebb.
Azt hiszem, be lehet állítani, hogy 50%-ra kicsinyítse, Shift vagy Alt gomb lenyomására előugrik egy menü. -
#5462 Ha lekicsinyítek egy meglévő teljes modellt a texturáját is le kell kicsinyíteni? belehet állítani hogy 50% kal nyomja össze? -
#5461 Bocs elírtam #5442 -
#5460 csináld úgy ahogy LezFiddler #5447 hsz-ben levő linkben le van írva.
Úgy jó lesz hidd el! -
#5459 ez nem tartalmazza hogy mit ba***am el... nekem valami leírás kéne... csak ugyanúgy csináltam mint, ez és hát ilyen lett szóval arra vagyok kíványcsi hogy mit kellene csinálni! -
#5458 Köszi! -
#5457 #5455
A specular highlight-nál szedd ki a pipát és OK.
-
#5456 Probáld meg az összes DDS-t ki venni s újra Raktározással rakd vissza nekem bevált :) -
#5455 Sziasztok!
Megint én. Az lenne a kérdésem hogy ki lehet-e kapcsolni a "fényt" ?
Úgy értem hogy amikor forgatom 3d nézetben akkor ne vakítson egyes részein. Remélem értitek.