Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De most a mentésnél meg az a gondom, hogy az automata mentés mindig megáll 28-50 % között és nem ment semmit.
Egy kép a géprõl:

Azt kéne betölteni, hátha.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Erre tudja valaki mi a megoldás?
Mentettem a gépet, nem írt ki semmilyen hibaüzenetet, most meg ha meg akarom nyitni a gépet ezt írja ki. <#falbav>#falbav>
Remélem jó lesz nagyon sok munkám van ebbe a gépbe.
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
ÜDV!
#5348: neked is köszi Roland, a Volvo is finom!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Opel Movano 2.8DTi
Röviden: nem egyszerû sajna a kérdés...
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Pont az interior nincs meg.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
A banner alatti legördülõben van egy "Útmutató interior szerkesztéshez" címû iromány ( letölthetõ RAR ), azt nézd meg.
Hogy kimondottan ez a dolog benne van-e, nem tudom. Eddig még nem sokat foglalkoztam interior szerkesztéssel, átírással.
Az én sejtésem szerint úgy mint a kamiont csak itt nem truck pmg pmd stb-t kell kijelölni hanem interior pmg pmd stb-t... csak azt nem tudom hogy ide is kell-e kettõs kereszt ha igen hová?
Elõre is köszi a választ!!!
ÜDV!
Opel Movano 2.8DTi
Az általad low poly-nak mondott modell nekem jobban bejönne, csak el kéne rendezni a poligonokat rendesen.
Ne azért legyen pofás egy modell, mert 6 millió poligonból áll! Nem az a lényeg.
Teljesen felesleges megszerkeszteni egy sík lapot 200 poligonból, mikor egybõl is ugyanúgy meg lehet csinálni!
Nem utolsó szempont az sem, hogy valószínûleg be szeretnéd majd tenni valamilyen játékba, a géped pedig majd nem gyõzi számolgatni a poligonokat és az elsõ megmozdulásnál lefagy a game.
Írom még egyszer: csak oda tegyünk sok poligont ahova tényleg kell, vagyis ívekre, gömbölyû felületekre.
Ne érts félre, nem kioktatlak, csak szeretnék tanácsot adni, hogy ha nem muszáj, ne dolgozz feleslegesen!
Blueprint, igen. Ha van, az nagy segítség.
Úgy tûnik, nekem már csak a fényképek maradtak.
( valahogy mindig olyan szerkezetre kattanok rá amirõl nincs nyomat )
Ha az megvan akkor az átlátszó búra alá beteszel egy króm textúrával ellátott lapot.
Õ a ludas.
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
Vertex módban persze, hiszen a poligonokat legtöbbször a csúcsoknál fogva helyezgetjük, méretezzük.
Míg idáig eljutottam, kb.: 2 hét.
Láttad már Garth Tátra-ját? Írj neki, dobjon róla képet. Na, azon egy centiméter egyenes vonal nincs, és sarkokat sem lehet rajta találni!
(Ez dicséret volt felé, úgyhogy jön nekem egy sörrel)
Amúgy szép munka!
Opel Movano 2.8DTi
Elõször természetesen Hungarocamion-os skin-el!
Én már hozzászoktam, alapból 4 paneles megjelenítéssel dolgozom, ha szükséges, átváltok az egy panelesre. Ha nézetváltás szükséges, visszaváltok a 4 panelesre, megcsinálom a nézetváltást. Annyi elõnyöm van, hogy 1680x1050-es a képernyõfelbontásom...
Janó: jó lesz, + 1 a Blum véleményéhez, én is úgy látom, ahogy õ.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Valaki tudna segíteni bekonvertálni egy két attacher pointos pótkocsit? Nekem sehogy sem akar sikerülni:S Elõre is köszönöm!
GTS
Alap modell:Haulinos volt
Fülke: Varsányi Black Amber
Skin:Varsányi
Tuning cuccok:94-es Norbi
Belsõ: Varsányi
80%

♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
Imihaver: A legújabb VGA driver van fent a gépemen.
Köszi szépen azért a segítséget.<#worship>#worship>
Ilyen jelenség akkor szokott elõfordulni mikor a Vertex processing mode software, és nem hardware-e van állítva, állítsd át.
( persze nem biztos, hogy ez a baja )

Van egy kis problémám a 2.2.2-esnél nagyobb verziószámú Zmod-okkal. Ha megnyitom a zmodot, importálok egy kamiont és utána ha nézetet váltok (pl.: 3D-bõl Front nézetre) akkor elkezd szaggatni a Zmod (ha a gépet 3D nézetbe körbe akarom forgatni) és az élsimítás is eltûnik.
Légyszi segítsetek, fontos lenne.
Elõre is köszi.
King Of The Road SCANIA 124L420