6060
Segítség!
-
#5535 helló tudnátok nekem ebben segíteni levettem a kamion hátuljáról valamit beraktam a játékba és ez lett belőle mi lehet a gond
-
#5534 Egészségedre! -
Gravirda #5533 Így már sikerült. Köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!! -
#5532 Így lehet, hogy érthetőbb lesz.
Alap helyzetben megvan a szétválasztandó modell, a fal.
Áthapcsolsz POLYGON módba és a SELECT../QUADR parancsal az egér jobb gombját nyomvatartva kijelölöd ( bekeretezed ) a leválasztandó részt, esetünkben az ajtót, illetve annak poligonjait. Alul a SELECTED MODE legyen bekapcsolva!
Ezután: MODIFY.../SUBMESH.../DETACH parancsal leválasztod az ajtót. ( Ha nem akarod, hogy az ajtó elmozduljon az eredeti helyéről, vedd ki a pipát az ENABLE DRAG elől )
Ha ez megvan akkor valami ilyesmit kéne látnod. Mostmár 2 "fal" nevű objektumod van.
Most átkapcsolsz OBJECT módba és a SELECT.../None parancsal megszünteted a kijelölést. Ha visszakapcsolsz POLYGON módba és rányomsz az ajtóra, láthatod, hogy a kijelölés itt még mindig megvan. Itt is szüntesd meg!
Kijelölések megszüntetve, SELECTED MODE kikapcsolva. Egy objektumból csináltunk kettőt, lehet őket külön-külön textúrázni!
-
Gravirda #5531 Valami konkrétabbra gondoltam, de azért köszi a segítséget. Nem adom fel, kitartóan gyakorlok. Szeretnék olyan profi lenni mint ti. -
Blum #5530 Banner-->legordulo menu-->A forumban fellelheto osszes tutorial-->Targyak levalasztasa
[...direkt nem linkelek,tessek gyakorolni. Valoban atkozottul nehez megtanulni hasznalni a menut,de ne csuggedj..majd belejossz ;) ] -
Gravirda #5529 Sziasztok kellene egy kis segítség. Amikor textúrázok, hogyan tudnám le választani a textúrázandó polykat a szomszédjairól, mert így a mellette levők mindig eltorzulnak.Pl Be textúrázok egy ajtót aztán mellette a falat, akkor az ajtó eltorzul.
-
#5528 Nincs mit. -
#5527 Már tárgytalan megoldottam, de azért köszi! -
#5526 Szia!
Pótkocsit konvertálni? Honnan - hova? -
#5525 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy zmodeler 2.2.4-ben hogyan lehet pótkocsit konvertálni?
Válaszokat előre is köszönöm. -
#5524 Köszönöm szépen!
Neked is Blum!
Éppen ideje lenne már, hogy Te is összehozz valamit. -
Blum #5523 Láss szemedtől gyermekem es vess a bannerre egy pillantást,ha mar jó atyád oda teremté azt vala. -
vb0928 #5522 Sziasztok! Letöltöttem a ZModeler 2.2.2-t de amikor futtatni szeretném dobja az üzenetet, hogy nem lehet megnyitni, mert a konfiguráció helytelen. Mit tegyek? -
Blum #5521 Nagyon komoly! :)
Erosen gondolkozok rajta,hogy en is alkotok mar valamit lassan 2 ev utan,de nincs otlet. Meg aztan annyi mindent elfelejtettem Zmodban is,konvertalasban is hogy az hihetetlen. -
#5520 mesterműűűűűűűűűűű !nagyon szép -
#5519 Köszönjük! -
#5518 Sziasztok!
Ő egy VOLVO F1227 lesz, HC-s színekben.
-
#5517 Sziasztok!
Letöltés -
#5516 Nincs mit. -
Tsaba01 #5515 köszi:) -
#5514 Szia!
Úgy-úgy.
Csinálsz egy hengert, átkapcsolsz polygon módba és a henger két végéről törlöd a polygonokat. Ezután vertex módban a csúcsokat kijelölve extrudálod, forgatod. -
Tsaba01 #5513 Hello.
Vezetéket szeretnék csinálni Zmodiba. Elég ha csinálok egy cylindert, majd párszor a polyvégeket "Extrude" tool al másolom, húzom, és egy résznél kanyarintom? -
#5512 Szia!
Hol akadtál el?
Importálás megvan?
Zmodeler alapműveletek mennek? -
KingStone90 #5511 üdv
Most vagyok itt először azt szteretném kérdezni, hogy a zmodeler-rel hogy lehet kamiont szerkeszteni???? -
#5510 Hmm...
Majd kiszúrja a szemem, nem is tudom, hogy nem vettem észre...
Megesik az ilyen.
Köszönöm ! -
#5509 Ehhh.
-
Blum #5508 banner -
#5507 Üdv !
Mostanába olyan gondom van, hogy mentésnél kiírja, h out of memory és ezzel együtt baxhatom az addigi munkámat. Eddig nem találkoztam vele, de mostanába elég gyakran. Hogyan tudnám orvosolni, mert elég idegesítő. -
Blum #5506 Ezzel a hangnemben el is tolhatod innen a biciklit,de gyorsan.
Ha nem valaszol senki akkor az azert van,mert:
-1. Kulonbozo okokbol leszarjuk a kerdesed
-2. Egesz egyszeruen nem tudjuk ra a valaszt
A Te esetedben az elobbi all fenn,ugyanis ez nem alkatreszek linkelgetesevel,kunyizasaval (Arra ott van az ETS/GTS/akarmi),hanem azok elkeszitesevel foglalkozo topik.
A hozzaszolasodat toroltem,es tobbet meg ne lassak itt ilyen szoveget,mert kapasbol banlistre teszlek. -
#5504 Szia!
Nézz hozzá mintának egy másik, eredeti modellt, illetve annak az adatait!
Ezután ebbe a mappaszerkezetbe exportáld a modelledet, természetesen más néven.
A Default Material-t hagyd meg, ne töröld.
-
retoucher #5503 Sziasztok,
STDS-be szeretnék bekonvertálni egy tereptárgyat pályaépítéshez, de sajna nem jön össze, mert 0 byte-os pmg-t exportál a zmod (2.2.6).
Vki lenne oly jó, és leírná a konvertálás menetét (akár GTS-be is, mert ua.), h mit kell és hol beadni/beírni az objektumnak (vmi value nem kell?), ill. a default material-lal mit kezdjek, h ne 0 byte-os legyen a pmg-je! Köszi! -
ben2004 #5502 Helloo!Vkinek nincs 1 ilyen zászlaja?:http://kamionshopkft.hu/gallery.php?pid=2462
Fontos lenne! -
#5501 Nekem is ezt csinálta xp-ről win7-re átálláskor, találsz a zmod mappában az ikon mellett egy vcredist_x86 .exe-t azt futtasd le és jó lesz! -
keke1221 #5500 Valaki akinek van skypbeja v ts3-ja és szeret magyarázni azt nagyon szépen kéérem irjon privátot ETS kamional kapcsolatban kébne help ! -
#5499 Szia!
Töröld annak a mappának a tartalmát ahova kicsomagoltad a Zmodeler-t és csomagold ki újra. -
#5498 Végig probáltam az összeset :D -
#5497 Mégegyszer leírom a kérdésem kicsit érthetőbben, mert szerintem nagyon félreérthető volt :)
Arra nem gondoltál, hogy nem ehhez az operációs rendszerhez való "vredist"-et tetted fel? -
#5496 másik nincs fent oO -
#5495 Arra nem gondoltál még hogy nem ehhez az opr. rendszerhez raktad fel?