Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
#5400: Dávid! Azt hittem, már rég készen van! Ez is jól néz ki csak olyan... fehér!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Sztics nagyon szép munka <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Képet esetleg tudnál adni róla vagy hasonlóról? ( csak az arányok miatt )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Köszönjük.
Ez a rámpa lényegében egy egyenes szalag ami meg van csavarva?
Ámulattal nézegetem miket csináltok, nagyon jók! :)
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Remélem nem lesz törölve, mert nem kamion készítésre buzdítok. :)
Nekem egy vázszerkezetû rámpára lenne szükségem, ami 90 fokban csavarodik.
Valami olyasmi, mint amit a kaszkadõrök használnak, csak ez nem egyenes, hanem folyamatosan csavarodik (nem emelkedik!), szóval nem rövid, de a legvége már 90 fokban meg van dõlve.
Ha esetleg tudnátok, hol vagy miben találok ilyet, nagyon megköszönném, életbevágó lenne!!!
Nagyon köszönöm!
Köszi Laci!
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF

Az Anaheim-féle Scania R500-at ajánlom tanulmányozásra, abban szépen van megoldva megvilágítás.
Zmodeler részhez annyit, hogy ha azt szeretnéd, hogy a lámpa bekapcsolására történjen a változás az alkatrészedben, meg kell dupláznod, és a megvilágítottat kicsit elõrébb mozgatnod, valamint beletenni a "head_l (ABC)" részbe.
Mat értéknek szerintem a következõ lesz jó:
material : "eut.dif_lum.over.fx" {
texture<0>0> : "lumlight.tobj"
ambient : { 1 , 1 , 1 }
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.6281 , 0.6281 , 0.6281 }
shininess : 30
tint : { 1 , 1 , 1 }
}
Természetesen a lumlight helyére azt kell írnod, ami nálad az alkatrész dds-e.
Egy kép segítségül:
Remélem, tudtam némi iránymutatást adni.
Sipi: kicsit jobban írd körül, hogy mit is szeretnél kérdezni. Sima "kerékcsere" a definiciós fájl megfelelõ részének átírásával lehetséges.
Próbálom megcsinálni a fellépõnél a lámpát,de nem lesz jó.
Ha (dif_lum.over)-rel csinálom akkor nem látszik a lámpából semmi:
Ha pedig (dif_lum)-mal csinálom akkor meg látszódik körülötte a fekete is amit nem szeretnék, hogy látszódjon(Zmod-ba csak az látszik amit szeretnék).
Légyszi aki tudja, hogy mi lehet a gond, az segítsen.
- elérési út nem stimmel.
- a kiexportál pmd, pmg, pmc fájlok közül valamelyikkel nem írtad felül az scs-ben lévõt.
09:25:25 :
09:25:26 :
09:25:26 :
dds-ek megvannak, mégsem bírja megnyitni, és a playboy nevû tobj-ot meg miért keresi ?Mikor már kivettem és újrai s exportáltam.
Ien esetre van B tervem is, van egy 12 tonnás Atego a cégünkben, majd körbefotózom, és kép alapján megcsinálom.
CB: Kis Lámpás Jimy
Link: LETÖLTÉS (4shared)
Be kell jelentkezned a letöltéshez szerintem, gmail azonosító jó hozzá, meg facebook is talán.
Ennek a 2. szériás változata, ebben a fulkében van e?? Vagy csak blueprint változatban?
Nagy fába vágtam az egerem, GTA SA-ból kerülne ETS/GTS-be ez az Atego:
Kis idõt igénybe vett, mire rájöttem, hogy hol a csudába vannak a textúrák ezen játék fájljainál, dummy még egy darab nincs benne, így aztán nem tudom, lesz-e belõle valami...
#5370, Davee: Specular Highlights csúszkát vedd lentebb a texture browserben.
#5369, scania730: a nemrég kiadott MB Sprinter világítását tanulmányozd, ha jól láttam, annál megfelelõen mûködik ez a funkció.
Csaba, Peti: ejha, õszinte elismerésem mindkettõtöknek.
Ahogy láttam ha texture browserben transparentrõl opaque-ra állítom akkor jó de mindig vissza ugrik, és nem bírom átállítani

Csinálgatok egy Scania-t ETS-be, de egy nagyon idegesítõ problémába ütköztem:
Akármilyen alpházott dds-t készítek világításhoz, zmodba csak az látszik, ami nem fekete, de a játékba minden látszik és a hátsó világítás se jó.
Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne.
Elõre is köszi.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Iveco Stralis <#vigyor3>#vigyor3>

Más:
ZModeler 2.2.6 (Build 993) van nekem és importálni, de fõleg exportálni kellene DirectX (*.x) fájlokat. Pontosabban Xna-hoz kellene...
Valaki tud segíteni?
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
http://indafoto.hu/Thomson
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Lenne 1 problémám, mégpedig az, hogy amikor beakarom tenni a kamiont a játékba, nem találja egyik dds-t sem ->
log:
21:35:28 :
21:35:28 :
és nem csak 1-nél, hanem az összesnél ez van. (dds-ek természetesen bent vannak[ tobj-ok rendben vannak ])
Van valakinek valamilyen ötlete erre ?
Ha van, azt állítsd át 1-re.
Az összes alkatrész 1 csatornás legyen.