6060
Segítség!
-
#5575 Szerintem akkor ott méretezési probléma lehet.
Vagy nagyon kicsi-, vagy marha nagy a modell azért nem látod. -
#5574 Meg alapból, ha 3DS maxban is csinálom meg a modellt, akkor is ez szituáció. Nem jelenik meg csak a listában -
#5573 Szia!
Csak a listában látom, le is tudom rakni, csak a marker pötty jelenik meg, más nem. -
#5572 Szia!
A méretezést én úgy szoktam megoldani, hogy már egy meglévő modellt importálok és annak a méretei alapján szerkesztem meg az újat. ( én sem találtam semmiféle iránymutatást a méretezéssel kapcsolatban )
A táblád a map editor-ban látszik, megjelenik normálisan? -
#5571 Üdv ismét!
Az miért van, hogyha elkészítek 3DS maxban egy táblát a lentebb megadott paraméterekkel: 3.5 m magas, 6 cm átmérővel az oszlopnál. A játékban (GTS) a model listában látom, csak sajnos a játékban nem jelenik meg, vagy nem látható. Valaki tudja, hogy mi okozza ezt?
Köszönöm a választ! -
#5570 Üdv!
Az a kérdésem lenne (Sehol nem találtam rá információt),hogy a zmodeler mi alapján méretezi a modelt? Például ha létre akarok hozni egy 60mm átmérőjú, 3500mm magas csövet, akkor azt mekkorára tervezzem bele? 60.000 /3500.000-ra vagy 0.600 / 3.500-ra?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
dgufoplast #5569 Üdv van köztetek olyan aki tudja hogy kell el menteni STDS be a utánfutót hogy jó legyen azt tudom hogy kell ki menteni mint ets be vagy mint gts be de utána még szerintem kell valamit csinálni vele mert ki nyitni is etsedit nevű programmal lehet ???? -
#5568 Nem má megtaláltam amit én kerestem de azért köszönöm. -
dgufoplast #5567 Materials Editor Basic parameters Diffuse és ott vannak az rgb színskálák Red Green blue ha erre gondoltál :) -
#5566 Sziasztok Lenne 1 kérdésem.Zmodelerben hogy lehet világosítani és sötétíteni a tárgyakat.A válaszokat előre is köszönöm.
(zmodeler2.2.2-őm van) -
Blum #5565 Szerintem rossz a .mat fajl vagy maga a textura van elrontva. (pl. nem DDS5-be van lementve) Ha PNG vagy JPEG a texturad,akkor rakd at DDS5-be,de figyelj,hogy akkor a fajl kiterjesztese is megvaltozik,tehat a mat fajlt is at kell irni egy picit.
De en mar talalkoztam ilyennel hibas VGA driver eseten is. -
zsoly2x #5564 Szevasztok
Tudja valaki hogy ez mitol van???
Elore is kosz
-
#5563 azóta megoldódott a probléma. át raktuk GTS-be és egyből működött. -
SuSu1992 #5562 vagy írd újra a definition fájltot -
#5561 Próbáld talán újra konvertálni. -
#5560 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy beraktam játékba egy kamiont ets-be betölt végig és a végén kifagy.
A segítségeket előre is köszönöm.:)
A log ezt írja:
10:49:17 : [model] Unknown look name 'default' on model '/vehicle/truck/tgx/truck.pmd'
10:49:17 : .\vehicle\physics_vehicle.cpp(1027): ?load_visual_model@physics_vehicle_u@prism@@IAEXXZ: Wrong vehicle model! -
Blum #5559 Akkor nem tudom,nalam hibatlanul megy meg Server 2008-on is. (x64) -
SuSu1992 #5558 feltette, de így sem jó -
Blum #5557 Ezt feltetted? -
SuSu1992 #5556 jó, mert én bármilyen verziót töltök le, azt írja ki, hogy: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen... stb..stb.. -
Blum #5555 Igen,mukodik. -
SuSu1992 #5554 sziasztok!
a zmodelet működik valakinek 64 bites windows 7-en? -
#5553 Szia!
Imi úgy érti a textúra hozzárendelést, hogy azokat a textúrákat amelyeket a Texture browser-vel kiválasztasz majd a Materials editor-ban ellátsz megfelelő címzéssel, viszont kell, hogy lásd az alkatrészeid tulajdonságainál. Itt kell hozzárendelni az alkatrészedhez a neked tetsző textúrát, material-t!
Általában ha új alkatrészt teszel be az autóba, az Default materialt ( azaz az alap szürke színt ) használja. Ha azt elfelejted ellátni textúrával illetve nem rendelsz hozzá material-t, akkor az alkatrész ilyen szép rózsaszín ( magenta ) lesz.
-
ben2004 #5552 Szia!Hogy érted azt h hozzárendelni a dds-eket? -
Blum #5551 szar a ledpack -
#5550 Sziasztok.Ez mitől lehet?
-
#5549 Egészségedre! -
#5548 Köszönöm segítséget sikerült -
#5547 Zmodeler-ben hozzárendeled a textúrákat! -
#5546 Értem.Hogyan tudnám ezt orvosolni, mert ilyen gondom még nem volt. -
#5545 Szia!
A textúra nem található.
A log. fájl szerint a parts, bodypaint, perdea.dds-ekkel van baj.
-
#5544 Sziasztok.Csináltam egy interiort, de sajna valamiért rózsaszínűek lettek a betett cuccok:
A Matokat újra átírtam, de nem segített.Log:letöltés
A válaszokat előre is köszönöm! -
#5543 Hello nekem az a bajom lenne , hogy ETS be a gép át volt festve de ott nem volt semmi gond át raktam GTS-ATS be itt már csikos és bár milyen gépet át festek itt ilyen lesz !
Íme a kép :(
A választ előre is köszönöm ! -
#5542 Részemről nincs mit. -
#5541 Törölve, próbálkoztam még 1-2 dologgal, utána elkezdtem megcsinálni 1 másik modellból.
De azért köszönöm a segítséget ! -
#5540 Gondoltam én is a definition fájlra, át is írtam, de azzal is ugyan ez a hiba volt.
-
#5539 Szia!
A "definition" fájl jól meg van írva? -
#5538 Üdv !
Elakadtam...
A gond, h nem tudom életrekelteni a játékban.
A log fájl eleinte dds, mat problémát mutatott. Azokat sikerült orvosolnom.
Most a log fájlban első ránézésre nem is találtam hibát -> erre figyeltem fel -> No base model found: @@trk_renault_magnum_b@@
Ui.: Exportálásnál ezt írja ki (1-től) : Empty group #250 exported.
Log fájl
Köszönöm előre is a válaszokat ! -
#5537 Olyan mintha a függöny textúráját megkapta volna a tükör. -
#5536 nem tudja valaki h ez mitől lehet.(GTS 1.00)