6060
Segítség!
-
#1229 Am ezt a pollygon építést hogy is kell csinálni?Vagy hogy tudnék csinálni bármiféle formát?Mert nem vágom és lennének terveim :D -
#1228 Tényleg nincs értelme így megcsinálni
elég lenne csak a széleit megcsinálni szépen, a belsejét meg 10-20 polyból, és kész is:) -
#1227 Ahogy Blum írta, teljesen felesleges "tökéletesre" csinálni.Így is jó.
Wszystko w porz±dku, chod¼ :) -
#1226 De nekem mást írtál. Jajj te ámber gyárek. xP -
#1225 Már 9870:P -
#1224 Ja én tudom hány poly-ból áll 9716. (bocs a 2 hsz-ért) -
#1223 3DS-hez nem értek:/ Ha tudnám azt kezelni akkor azzal csinálnám a kocsit.
#1222 - -
#1222 Szerintem nagyon király... De már szeretném látni a Griffedet a Scaniámon. -
Blum #1221 Attól függetlebül jó ám,csak az ég világon semmi értelme. Nemtudom,hogy hány poly,de 3DS Max-ban gyerekjáték megcsinálni egy ilyent és gyönyörű lesz,ugyanakkor jó,ha áll 100polyból. -
#1220 Múltkor az volt a gond hogy kevés a poly:D(persze nem te írtad csak megjegyzem) -
Blum #1219 "Kicsit lowpoly"
Szerintem rohadtul semmi értelme ennyire highpolyra megcisnálni. Teljesen felesleges. -
#1218 Csinálgatom a Boxerhez(már nem ducato...)Kicsit lowpoly de még nincs kész...Véleményeket!
-
#1217 őőhm lehet hoogy neeem de szerintem a .mat-okkal elsz valami....
vaagy ha azzal sem akkor exportáld ki még1x zmodbol emrt szokott ilyet csinálni hogy szarakszik... -
#1216 Zárójelben/lábjegyzetben megjegyzem: csak haulinba tudok, de már annak is elfelejtettem a felét:D -
#1215 Tisztelt egybegyűltek!
Keresném a megoldást arra a problémára, hogy hood szerkesztésnél mindent szépen letexúráztam, de konvertálás után az alábbi textúrák nélküli kép fogadott. Ez mitől lehet? (dds jó és jó helyen is van) :)
-
#1214 Ügyes. -
#1213 -
#1212 Van 1 kérdésem:
Ugye van az Atikahh féle kenteken, azt hogy tudnám a kamion elején is használni?:S
Mert tükrözve van vagy mittomén:S
Mit csináljak? -
#1211 Tudok, de nem fogok.
Vagyis, nincsenek meg hozzá a kellő eszközeim :) -
#1210 De te tudsz konvertálni,nem? -
#1209 Sajnálom, csak ugye a kérdésedből ítélve muszáj voltam utána írni :)
Amúgy ha kicsit visszaolvastál volna, vagy esetleg más topikokat(ETS, GTS) is megnéztél volna, nem kérdeznél badarságokat :)
És kicsit korrigálnám az előbbi hozzászólásod:
zárójelbe*
írni* :) -
#1208 Tudom mi az a HG jog és nem kell záró jelbe irni! -
#1207 De most már tényleg megverjük Őket:D -
Blum #1206 Azért olyan magas szinten nem művelem a modellezést,de kapis... Fogjuk rá. -
#1205 Elég buta kérdés volt:)
Nem hiába Őt szavaztuk meg HG-nek(a kedvedért HáziGazdának) -
Blum #1204 Tudok,de nem csinálok. -
#1203 Hahaha....
Amugy blum te tudsz moddelezni mert ha igen akkor tudnál csinálni egy kapaszkodot a hátuljára? -
Blum #1202 Fantasztikus. Legközelebb arról is rakjál képet,hogyha raksz rá egy dummyt. -
#1201 Dobtam már még rá egy létrát!Milyen?
-
#1200 Lenne 1 problémám. A pót-ot mielőtt elkezdtem skinezni beraktam, hogy megnézzem berakja e. Működött. Ez után átsikineztem elmentettem mindent amit kell visszamásoltam az SCS fájlba felülírtam beraktam a játékba de nem változott rajta semmi sőt az eredeti letöltött pót sincs ott hanem az eredeti játékbeli. Ha tudnátok segíteni azt megköszönném. -
#1199 Üdv.!
Valaki nekem ezt GTS-be be tenné póttal együt?
-
#1198 Küld el privátban az MSN-ed. -
#1197 Köszönöm!:) -
Blum #1196 GTS topikban elérhetővé tettem a H.W. Hoewen-es gépet nyitott PMG-vel,abban megtudod nézni,hogy hogy is működik mind a kettő. -
#1195 Üdv.!
A Dxtbmp programra lesz szükséged!
Vegyél fel msn-re és meg tanitalak téged skinezni! -
#1194 Üdv.
Szeretnék 1 pót-ot át skinezni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen programra lenne szükségem és mit kéne tennem. -
#1193 Akkor meg dummy-t tegyél bele vagy kérdezd meg blumot! -
#1192 Inkább világítson, ha felkapcsolom a lámpát -
#1191 Hogy fénylen? -
#1190 Helló mesterek
Szeretnék 1 új masinába bele kezdeni és érdekelne 1-2 dolog.
1:
Hogy tudnám megcsinálni, hogy villogjon a tetőn a spoileren az a kicsi rész?:)
2:
Hogy tudnám megcsinálni, hogy elhúzódjon a függöny?Tudom hogy alap dolgok, szinte, de nemigazán értek hozzá.Előre is köszi!:)