Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Levettem a kamionról 4 kis lámpát, mentettem , vissza másoltam , de ilyen lett:
Ez mitõl lehet?
köszi üdv
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Lenne 3 kérdésem.
1-Ha beimportálok egy kamiont vagy pótot egy sima fehér színû és a skin-jét nem tudom rátenni.Hogyan oldható meg?
2-Ha a kamion vagy pót mellett bele importálok a flair pack ból egy plusz lámpát azt hogyan tudom a megfelelõ helyre tenni?
3-Hogyan lehet a pót vagy a kamion lámpáit bekapcsolni?
A http://vl67.fw.hu/ oldalon találhattok némi segítséget a ZModeler használatához.
Ha egyéb kamionos szimulátorba akartok valamit a ZModeller 2.1.1 kell.
Az NFShez 2.0.9 és 2.0.8 kell.Többit nem tudom.
I met God. She's black
Valaki felvenne msn-re és elmondaná lépésrõl lépésre hogy hogyan kell megcsinálni mondjuk egy kamiont ZModeler-be? Mert be akarom tenni a 18 wheels of steel haulin-ba,ptttm ets. MSN:[email protected]
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Valaki felvenne msn-re és elmondaná lépésrõl lépésre hogy hogyan kell megcsinálni mondjuk egy kamiont ZModeler-be? Mert be akarom tenni a 18 wheels of steel haulin-ba. MSN: [email protected]
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
The Truck Is My Life
Elkérhetem ennek a kamionnak a linkjét?
Elõre kösz.<#worship>#worship>
Ifjjunior
Ezt a Volvo-t( http://www.hardtrucksite.pl/download/foty/ets/ets_00004.jpg ) akarnám Zmodellerrel átalakítani elsõ lépésnek.Milyen formátumba kell konvertálni mielõtt betenném a zmodellerbe?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
http://sodor.atw.hu/zmodeler/eloszo.htm
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Kösz elõre is a segítséget!
Logitech G25 tulajos!!
valaki nem tudja hogy lehet 1 tárgyot kettéválasztani?? köszi.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Egy kérdésem lenne. Mivel sokan mondják hogy a Zmodeler elég fapados de tudtommal GMT fájlokat csak ez tud kezeleni, olyan megoldás lehetséges-e hogy pl. Blenderrel vagy Max-al megcsinálom a modellt és a Zmodelerrel meg átkonvertálom GMT-be ???
Egyébként meg melyik progit ajánljátok autómodellek elkészítésére, modellezésére és textúrázására ???
Ha elég hozzá a Blender akkor azt választanám mert ingyenes, de ha valamilyen korlátot tudtok ami miatt nem ajánljátok akkor mit ajánlanátok ???
Köszi 😄
Én most kezdtem el a programmal foglalkozni és egy kamionos játékba szeretnék gyártani járgányokat.
Megmondom õszintén hogy ötletem sincs, hogy kezdjek bele, de ha valaki tudna nekem adni ötletet azt nagyon megköszönném.
Szeretnék látni olyan munkákat is amiket éppen csináltok vagy készûlõben van, de mindenképp saját munka!
Köszönöm
Ezer bocsánat.
\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"
A pénzem nullához simult vagy két hétig, de utána egyenesbe jött a cég. :Ð

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"
Valakinek megvan a ZModeler 2.08-as verziója? Azért kérdem, mert én már beszereztem egy csomó verziót, de nem tudtam rFactor gmt fájlokat konvertálni, pedig serialt is szereztem hozzá és beírtam a négyzetekbe. Ha valakinek esetleg van mûködõ ZModler 2.08-asa, az pls írjon egy pü-t...
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!