6060
  • papi08
    Azt hiszem ráférne a topikra egy HG.
  • Gis80s
    russh12: felvettelek, majd szólj, ha tudunk értekezni :)

...valamint nagyon hálás lennék, ha valaki segítene rendesen belőni a szélvédő és napellenző párost is, mert kezdek megőrülni :) Szeretném eleve igényesre megcsinálni, valamint felmerült egy probléma, ami a mellékelt képen szerepel. Egyik oldalról még viszonylag elfogadható, de a másik irányból igen érdekes tükröződést mutat.

• russh12
    aaakeszz
  • szabii98
    xDDDD
    Én nekem a legnagyobb szám, az a 49.990 volt, egy XBOX 360(de találtam 28ért is németben :P)
  • papi08
    Későn van már a nagy-nagy számokhoz...Meg különben is nyárvan, a sör áránál többet nem gyakran látni:D
  • Rubio #1304
    Nálunk egybilliónak nevezik! :)

Egyébként szerintem se sok esély lenne rá!

• papi08
    Teee, kisebb számot írj, mer nem tudom ezt már kiolvasni :D
  • szabii98
    1 az 1.000.000.000.000hoz hogy megteszik :)
  • papi08
    Van egy nagy ötletem....
    ||
    Lejebb
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    ||
    Tádááám:
    ||
    ||
    ::
    Írjunk az SCS soft.-nak hogy másolják már át azt a 3-4 db utasítás sort az ETS-be, és adják ki egy ingyenes patch-ben:)
  • Rubio #1300
    Igen, erre gondoltam én is, hogy azért nem működik a dolog, mert az alkotók itt (GTS) kihagyták a "G" bill. funkciót a game-ből, és mivel nekem nincs ilyen múltam, akkor így marad, ahogy most van:

Szóval a kezdeti problémák után most ilyen lett a villogó:

és "bekapcsolva":

• szabii98
    Örök hálám
    Blum:Neked is :)
  • papi08
    MééénevagyolmánHGGGGG????
  • papi08
    Ez a neve: obj:{0x6C8BE8B8,0x0}
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=1234]#1234[/URL]
  • Blum
    Inkább az,amit lentebb írtam...
  • szabii98
    Rendben, megvan a tetődarab, mostmárcsak az kell hogy világítson.Ahoz mi legyen a mappa neve?light.night(C)?
  • papi08
    Esetleg egy kisebb programozói multal lehet bele tudod írni a játékba. Csak egy új billentyű parancs, egy új utasítás sor.
  • Rubio #1293
    Köszönöm a választ! Így már értem a dolgot!

Azt az utasítássort, ami az extreme truckban sim-ban működik, a GTS-ben nem lehetne működésre bírni, vagy esetleg nincs valami más megoldás?

(Ja és revideálnom kell korábbi álláspontomat a 3DS MAx-szal összefüggésben, mert megnéztem pár tutorialt és tényleg egyszerűbb vele a munka, legalábbis az alkatrészek létrehozása, na de ez már egy másik topik témája.)
  • Blum
    No,akkor:

Alpházás:

Megnyitsz egy akármilyen képszerekesztőt (Paint,PS,bármi..),csinálsz egy akármekkora méretű tetszőleges színű kockát kockát. Lemented BMP formátumba.
    DXTBmp-be behúzod az alpházni kívánt DDS-t. Ha megvan,akkor felül Alpha-->Import Alpha Channel és betallózod neki az előzőleg lementett BMP fájlt. Jobb felső sarokban láthatod,hogy valóban rárakta. Ezután lemented DDS DXT5-be (File-->Save As..-->DDS Texture). Fontos,hogy DXT5-be mentsed,semmi másba!
    Ez lenne az alpházás.

#1287: Igen,ezek az alkatrészek a világítással fognak kivilágosodni. tehát igen..a villogódat is meglehet csinálni így. Csak persze nem fog villogni.

Mint nálam: http://www2.picturepush.com/photo/a/3914545/img/German-Truck-Simulator/gts-00052.jpg
  • szabii98
    Van 1 olyan érzésem hogy neked :D
  • papi08
    Tedd fel ide, vagy küld el PM-ben azt a részt z3D-ben és megcsinálom ha tudom :)
  • Blum
    Ezt kinek címezted?
  • szabii98
    Helló!
    Lenne 1 kis gondom!
    Megszeretném világítani a kijelölt részt, de nem tudom, mivel az egész tetőrésszel egyben van a rész :S
    Nem tudnám valahogy kivenni onnan hogy megvilágíthassam?:S
    Kép:
  • Rubio #1287
    Első olvasatban én is megörültem neki, hogy hátha ez jelent megoldást a problémámra (ill. az egyikre, mert van több is)!

Azt szerettem volna elérni, hogy a villogó külön kapcsolható legyen, de ezzel a módszerrel sajna nem megoldható, mivel a villogó folyamatosan működik! Kár! Pedig olyan jó lett volna!

A sikertelenséget követően figyelmesebben elolvasva írásod rá kellett jönnöm, hogy magát az alkatrészt világosítja meg, de azt nem tudom, hogy mivel kapcsolható. Esetleg a világítással?

A felvetett problémára van valami megoldás?

Esetleg a #1178-as üzenetemre nincs kedved reagálni valamit? (Bár gondolom nincs, azért nem tetted meg eddig.)

• Stig95
    Kössz Blum
  • papi08
    Blum for President!:D
  • Blum
    Amit kiakarsz lopni a gépből,annak az alktrésznek a pipáján (vagy magán az alktrészen) jobb klikk-->Linking-->Unlink. Aztán az alap kamiont törlöd és a megmaradt cuccokat lemented (File-->Save As...)
  • Stig95
    Hi all. Hogyan kell kamionbol cuccokat kivenni/kilopni Zmodeler-rel?
    Bocs a hülye kérdésért de még elég kezdő vagyok. A válszt előre is köszönöm!
  • papi08
    Hamar felejt ám...Azt is elfelejtette hogy Ő írta a leírást -.-"
    Blum: Itt lenne jó az az okos kis script. az a topikbann nevü:D
  • Blum
    Na jólvan,itt leszerepeltél. Tünés.
  • russh12
    vegyél fel msn-re és megcsinálom ;)
    bocsa 2 HSZ-ért ...
  • russh12
    nem tegnap küldtem el tee p5s??? -.-
  • papi08
    Na "drakulálok"...Ügyes vagy:)
    Rubio:
    #1277: Egyre okosabbakat mondasz:)
  • Maktoko
    ö... azt az egyik haverom írta oda mert nem akarta hogy öt keressék fel mindig!
  • Maktoko
    Blum ugy hallottam van interior konvertálás leírásod azt fel töltenéd valahová és meg adnád a linkjét hálás lennék !!
  • Rubio #1275
    Valóban nem?

Akkor az alábbiakat hogy kellene értelmeznünk?

"Szerkesztő!Meg találsz msn-en vagy küldj-emailt!

~Maktoko~ Msn:[email protected]
    E-mail cím:[email protected]"

(természetesen az x-eket én írtam bele)

Hát ez szép! Ez az én szememben még rosszabb, mint ha Te írtad volna, mert ez azt jelenti, hogy más munkáját magadénak tüntetted fel! Tegnap még a védelmedben akartam megszólalni, hogy segítőkészségedet kellene értékelni, mert maga a munka valóban figyelmet sem érdemel, de ez a hozzászólásod nálam most verte ki a biztosítékot!
  • Maktoko
    Blum ezt a ZModeler használatát nem én írtam!
  • Gis80s
    Megnéztem a mattokat, meg 3x újra is exportáltam, de mindig ugyanez az eredmény. Mit csináljak szerintetek, hogy jó legyen?
  • papi08
    Félreértés ne essék, mi is értékeljük. De akkor legalább valami elfogadható formában tegye azt.
  • russh12
    a "megnyissátok"-nál megjelent az első könny a szemembe xD aztán nem volt visszaút xDD
  • SuSu1992
    Hát. én értékelem, hogy segíteni akarsz meg minden de ez édeskevés ahhoz, hogy megtanuljon valaki zmodolni!