6060
Segítség!
-
#1309 Azt hiszem ráférne a topikra egy HG. -
#1308 russh12: felvettelek, majd szólj, ha tudunk értekezni :)
...valamint nagyon hálás lennék, ha valaki segítene rendesen belőni a szélvédő és napellenző párost is, mert kezdek megőrülni :) Szeretném eleve igényesre megcsinálni, valamint felmerült egy probléma, ami a mellékelt képen szerepel. Egyik oldalról még viszonylag elfogadható, de a másik irányból igen érdekes tükröződést mutat.
-
#1307 aaakeszz -
#1306 xDDDD
Én nekem a legnagyobb szám, az a 49.990 volt, egy XBOX 360(de találtam 28ért is németben :P) -
#1305 Későn van már a nagy-nagy számokhoz...Meg különben is nyárvan, a sör áránál többet nem gyakran látni:D -
#1304 Nálunk egybilliónak nevezik! :)
Egyébként szerintem se sok esély lenne rá!
-
#1303 Teee, kisebb számot írj, mer nem tudom ezt már kiolvasni :D -
#1302 1 az 1.000.000.000.000hoz hogy megteszik :) -
#1301 Van egy nagy ötletem....
||
Lejebb
||
||
||
||
||
||
||
||
Tádááám:
||
||
::
Írjunk az SCS soft.-nak hogy másolják már át azt a 3-4 db utasítás sort az ETS-be, és adják ki egy ingyenes patch-ben:) -
#1300 Igen, erre gondoltam én is, hogy azért nem működik a dolog, mert az alkotók itt (GTS) kihagyták a "G" bill. funkciót a game-ből, és mivel nekem nincs ilyen múltam, akkor így marad, ahogy most van:
Szóval a kezdeti problémák után most ilyen lett a villogó:
és "bekapcsolva":
-
#1299 Örök hálám
Blum:Neked is :) -
#1298 MééénevagyolmánHGGGGG???? -
#1297 Ez a neve: obj:{0x6C8BE8B8,0x0}
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1130100675&no=1234]#1234[/URL] -
Blum #1296 Inkább az,amit lentebb írtam... -
#1295 Rendben, megvan a tetődarab, mostmárcsak az kell hogy világítson.Ahoz mi legyen a mappa neve?light.night(C)? -
#1294 Esetleg egy kisebb programozói multal lehet bele tudod írni a játékba. Csak egy új billentyű parancs, egy új utasítás sor. -
#1293 Köszönöm a választ! Így már értem a dolgot!
Azt az utasítássort, ami az extreme truckban sim-ban működik, a GTS-ben nem lehetne működésre bírni, vagy esetleg nincs valami más megoldás?
(Ja és revideálnom kell korábbi álláspontomat a 3DS MAx-szal összefüggésben, mert megnéztem pár tutorialt és tényleg egyszerűbb vele a munka, legalábbis az alkatrészek létrehozása, na de ez már egy másik topik témája.) -
Blum #1292 No,akkor:
Alpházás:
Megnyitsz egy akármilyen képszerekesztőt (Paint,PS,bármi..),csinálsz egy akármekkora méretű tetszőleges színű kockát kockát. Lemented BMP formátumba.
DXTBmp-be behúzod az alpházni kívánt DDS-t. Ha megvan,akkor felül Alpha-->Import Alpha Channel és betallózod neki az előzőleg lementett BMP fájlt. Jobb felső sarokban láthatod,hogy valóban rárakta. Ezután lemented DDS DXT5-be (File-->Save As..-->DDS Texture). Fontos,hogy DXT5-be mentsed,semmi másba!
Ez lenne az alpházás.
#1287: Igen,ezek az alkatrészek a világítással fognak kivilágosodni. tehát igen..a villogódat is meglehet csinálni így. Csak persze nem fog villogni.
Mint nálam: http://www2.picturepush.com/photo/a/3914545/img/German-Truck-Simulator/gts-00052.jpg -
#1291 Van 1 olyan érzésem hogy neked :D -
#1290 Tedd fel ide, vagy küld el PM-ben azt a részt z3D-ben és megcsinálom ha tudom :) -
Blum #1289 Ezt kinek címezted? -
#1288 Helló!
Lenne 1 kis gondom!
Megszeretném világítani a kijelölt részt, de nem tudom, mivel az egész tetőrésszel egyben van a rész :S
Nem tudnám valahogy kivenni onnan hogy megvilágíthassam?:S
Kép:
-
#1287 Első olvasatban én is megörültem neki, hogy hátha ez jelent megoldást a problémámra (ill. az egyikre, mert van több is)!
Azt szerettem volna elérni, hogy a villogó külön kapcsolható legyen, de ezzel a módszerrel sajna nem megoldható, mivel a villogó folyamatosan működik! Kár! Pedig olyan jó lett volna!
A sikertelenséget követően figyelmesebben elolvasva írásod rá kellett jönnöm, hogy magát az alkatrészt világosítja meg, de azt nem tudom, hogy mivel kapcsolható. Esetleg a világítással?
A felvetett problémára van valami megoldás?
Esetleg a #1178-as üzenetemre nincs kedved reagálni valamit? (Bár gondolom nincs, azért nem tetted meg eddig.)
-
#1286 Kössz Blum -
#1285 Blum for President!:D -
Blum #1284 Amit kiakarsz lopni a gépből,annak az alktrésznek a pipáján (vagy magán az alktrészen) jobb klikk-->Linking-->Unlink. Aztán az alap kamiont törlöd és a megmaradt cuccokat lemented (File-->Save As...) -
#1283 Hi all. Hogyan kell kamionbol cuccokat kivenni/kilopni Zmodeler-rel?
Bocs a hülye kérdésért de még elég kezdő vagyok. A válszt előre is köszönöm! -
#1282 Hamar felejt ám...Azt is elfelejtette hogy Ő írta a leírást -.-"
Blum: Itt lenne jó az az okos kis script. az a topikbann nevü:D -
Blum #1281 Na jólvan,itt leszerepeltél. Tünés. -
#1280 vegyél fel msn-re és megcsinálom ;)
bocsa 2 HSZ-ért ... -
#1279 nem tegnap küldtem el tee p5s??? -.- -
#1278 Na "drakulálok"...Ügyes vagy:)
Rubio:
#1277: Egyre okosabbakat mondasz:) -
#1277 ö... azt az egyik haverom írta oda mert nem akarta hogy öt keressék fel mindig! -
#1276 Blum ugy hallottam van interior konvertálás leírásod azt fel töltenéd valahová és meg adnád a linkjét hálás lennék !! -
#1275 Valóban nem?
Akkor az alábbiakat hogy kellene értelmeznünk?
"Szerkesztő!Meg találsz msn-en vagy küldj-emailt!
~Maktoko~ Msn:[email protected]
E-mail cím:[email protected]"
(természetesen az x-eket én írtam bele)
Hát ez szép! Ez az én szememben még rosszabb, mint ha Te írtad volna, mert ez azt jelenti, hogy más munkáját magadénak tüntetted fel! Tegnap még a védelmedben akartam megszólalni, hogy segítőkészségedet kellene értékelni, mert maga a munka valóban figyelmet sem érdemel, de ez a hozzászólásod nálam most verte ki a biztosítékot!
-
#1274 Blum ezt a ZModeler használatát nem én írtam! -
#1273 Megnéztem a mattokat, meg 3x újra is exportáltam, de mindig ugyanez az eredmény. Mit csináljak szerintetek, hogy jó legyen? -
#1272 Félreértés ne essék, mi is értékeljük. De akkor legalább valami elfogadható formában tegye azt. -
#1271 a "megnyissátok"-nál megjelent az első könny a szemembe xD aztán nem volt visszaút xDD -
SuSu1992 #1270 Hát. én értékelem, hogy segíteni akarsz meg minden de ez édeskevés ahhoz, hogy megtanuljon valaki zmodolni!