Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan, a zárt pmg-t nem tudod megnyitni.Egy ideig én is keresgéltem de én sem járam sikerrel.
Opel Movano 2.8DTi
Azokat a modelleket ami le van zárva ugye nem lehet megnyitni? kerestem valami pmg unlockert de nem találtam sehol :/
köszi elõre is a segítséget
am én se vagyok itt mindíg
am én se vagyok itt mindíg
neked is köszönöm csontimester!!
Ha kell segítség írjatok.Segítek DE egy feltétellel!Nem vagyok kocka szóval ne várjátok el hogy azonnal írok, mint mindenkinek nekem is van szabad idõm amiben szívesen segítek, persze abban amiben tudok.
Opel Movano 2.8DTi
Köszi Kisherceg! remélem sikerül
köszi
csibe70: priviben elküldtem a linket
csibe70: priviben elküldtem a linket
lehet kéne priviben dumálnunk!
Csontimester,csibe70 - nézzetek be a haulin topicba ott bevan linkelve pár regelt zmod, miután leszedtétek a játékhoz való kamionokat (a kamionos játékok topicjaiból tudjátok leszedni), és a program futtatása után a kék import gombbal(http://www.gtanetwork.it/zone/uploads/ZMODELER107B.JPG <- balról negyedik ikon) tudjátok beimportálni.Remélem ez így már érthetõ elmagyarázás volt. 😊
Opel Movano 2.8DTi
nem tudok regisztrálni! és ha menne is nem biztos ,hogy betudnám importálni a pmg fájlt!arról nem is beszélve ,hogy ez itt mennyire kihalt ,és hogy ez miért olyan irigy szagú!
akkor jó ezen én már túl vagyok csak a reg nem megy
megmondom neked õszintén, hogy még ott tartok hogy megszereztem a zmodeler-t
szia csonti!te te mivel csinálnád zmodeler-el!és ha igen hogyan tudtál regisztrálni és hogyan inportálod ezeken már tulvagy ??
hali
honnan tudok leszedni a zmodhoz szerkeszthetõ kamionokat, pótkocsikat?
honnan tudok leszedni a zmodhoz szerkeszthetõ kamionokat, pótkocsikat?
pedig marhára érdekelne!!!
kisherceg! az a baj mint itt sokakanak,hogy regisztráció kéne de ez sajna nem megy mert nem nagyon értem hogyan is kéne, de még a kisseb baj mert nem is tudom müködne-e hiszen inportálni sem tudok !és ha netán regisztrálnék utána jön majd az hogyan miként is inportálok,,,nem túl bonyolult itt minden ,körülményes,nehézkes!
vannak de ritkán.youtubeon keres rá hogy zmodeler tutorial és megtudsz mindent amit kell 😊
Opel Movano 2.8DTi
azt hittem itt van valaki ,,,,tévedtem a fene...........
szia látom te szerkesztesz 1 kamiont engem nagyon érdekelne hogyan és mivel csináljátok stb.
hali kérnék egy ksi segítséget nem akar elindulni a zmodelerem elõjön a betöltõ képernyõ és utánna meg is fagy ez mitõl van????
csodás!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
IKARUS EAG E94F

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
véletlenül nem tudsz adni egy linket vagy valamit, hogy honnan lehet letölteni?
és gond nélkül tudom használni pl. a GTS-hez?
Hi all. Csak pénzért lehet regisztrálni a zmodeler-t?
Üdv mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudok kamionokat ill. pórkocsikat letölteni Zmodeler programhoz?
MAN TGX 18.680 V8 4EVER
HElló. AZ lenne a kérdésem,hogyan tudom regisztrálni a zmodeleremet?
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Törölt felhasználó
Ha majd valaki beleolvas ebbe a hszbe és tudja is a megoldást az majd irja légyszives pmben nekem.
Szóval felraktam a progit és el is indult, de nem tudtam megnyitni a kész filet (TDU-hoz). Mondom okés akkor kilépek és letöltök újat vagy törtett mert azt irta hogy nem nyitható meg a file mert nem vagyok regisztrált, vagy valami ilyesmi. szóval felraktam újjabat, ami már azt írta hogy program futtatási hiba és el se indult. Erre visszatértem az elõzõ verzióhoz hogy csak regisztrálok valahogy mire már annak is ugyan az lett a baja. "Program futtatási hiba" azóta akármilyen verziót szedek le akárhonnan, már csak ezt irja. Valakinek nem volt ilyen baja? Vagy van erre megoldás? Választ köszi!
Szóval felraktam a progit és el is indult, de nem tudtam megnyitni a kész filet (TDU-hoz). Mondom okés akkor kilépek és letöltök újat vagy törtett mert azt irta hogy nem nyitható meg a file mert nem vagyok regisztrált, vagy valami ilyesmi. szóval felraktam újjabat, ami már azt írta hogy program futtatási hiba és el se indult. Erre visszatértem az elõzõ verzióhoz hogy csak regisztrálok valahogy mire már annak is ugyan az lett a baja. "Program futtatási hiba" azóta akármilyen verziót szedek le akárhonnan, már csak ezt irja. Valakinek nem volt ilyen baja? Vagy van erre megoldás? Választ köszi!
Ehez nem zmodeller kell hanem dxtbmp nevü program + valamilyen képszerkesztõ (paint,phosotshop.....)
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy lehet a névtáblát name-rõl valami másra átnevezni! Itt a KÉP
Daf XF 105 CB:Bufee
Hali én még ujj vok itt és szeretnék egy olyat kérdezni hogy a dolgok méretét hogyan lehet megváltoztatni és kijelölni a teljes cucott??
Sziasztok Mocsári Ádám vagyok!
Megnyílt tudomásommal ez egyetlen magyar Utómunkás és 3D-s Oldalunk. Amit barátommal Készítettünk. Szeretettel várunk mindenkit aki az Animációval ,Effektekkel, Utómunkával és 3D modellezés, VFX kapcsolatos videókat és tutoriálokat és képeket szeretne látni. Lehetõségetek van arra is hogy saját munkátokat vagy tutoriálotokat tegyük közzé.Akármilyen utómunkás vagy 3D modellezõ programmal csináltad. Valamint minden olyan embert várunk aki nem a másik lehúzást nézi szemelõt hanem segítését. Az oldal még nincs teljesen kész és még valószínûleg nem ez a végleges helye.
Lehetõség van a vidókhoz és tutoriálokhoz hozzá szolni és kérdezni a készitõlyétõl. Valamint a Blogokhoz Hozzá Szólni.
Várunk mindenkit szeretettel.
Tisztelettel Az ATOMIC MEDIA TEAM Nevében
www.atomicmedia.uw.hu
Megnyílt tudomásommal ez egyetlen magyar Utómunkás és 3D-s Oldalunk. Amit barátommal Készítettünk. Szeretettel várunk mindenkit aki az Animációval ,Effektekkel, Utómunkával és 3D modellezés, VFX kapcsolatos videókat és tutoriálokat és képeket szeretne látni. Lehetõségetek van arra is hogy saját munkátokat vagy tutoriálotokat tegyük közzé.Akármilyen utómunkás vagy 3D modellezõ programmal csináltad. Valamint minden olyan embert várunk aki nem a másik lehúzást nézi szemelõt hanem segítését. Az oldal még nincs teljesen kész és még valószínûleg nem ez a végleges helye.
Lehetõség van a vidókhoz és tutoriálokhoz hozzá szolni és kérdezni a készitõlyétõl. Valamint a Blogokhoz Hozzá Szólni.
Várunk mindenkit szeretettel.
Tisztelettel Az ATOMIC MEDIA TEAM Nevében
www.atomicmedia.uw.hu
már megvan, most már csak a vissza tömörítés a gondom :/ ets-be akarom berakni a gépet.

Opel Movano 2.8DTi
a.scs ben keresd meg a .pmg file-t.Azt tudod megnyitni
sziasztok4nemtudjátok mér lehet az hogy nyitott pmg fájlt nem nyit meg a zmodeler 2.0.8-as verzió és kidob ezzel a hibaüzivel:keresési hiba a következõben:névtelen fájl.Elõre is kösz a segítséget husika30
Hellosztok
ezt a Volvo-t akarom kicsit alakitgatni van regis zmod-om, halvány lila gözöm sincsen hogy kell berakni a *.scs fájlt zmodba :S valami ötlet???
Kép:

ezt a Volvo-t akarom kicsit alakitgatni van regis zmod-om, halvány lila gözöm sincsen hogy kell berakni a *.scs fájlt zmodba :S valami ötlet???
Kép:

Opel Movano 2.8DTi
Útmutatót (magyar nyelvû videóval) találsz hozzá azon az oldalon, amit belinkeltél.
Az majd megtanít...
Az majd megtanít...
Tud vki adni egy lineket az interiror konvertálásról.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ez mért van?
Kép