6060
  • papi08
    Küldje el mindenki naponta 3szor a leveled aki támogat, és megunják a "tisztelt" moderátorok és betesznek HGnak:D
  • Blum
    Félreértés ne essék,nem azt mondom,hogy hülyeség amit mondasz. Mert lehet,hogy igazad lesz..de ennek kicsi az esélye. Jól ismerem a moderátor Urak szokásait és simán vannak akkora ge*ik,hogy a "Válasz nélküli..blabla" jogra hivatkozva nagy ívben sza*nak rám. Mindenesetre ha ragaszkodtok hozzá,akkor naponta többször is elküldöm a levelet. Nekem nem kerül semmibe,csak nem akarom azt,hogy a későbbiekben ez miatt megszívjam..
  • LezFiddler
    Az jó.
    Akkor hányjuk a borsót a falra továbbra is!
  • papi08
    Hát ha ez egyszer összejönne, akkor gyártatnék egy scriptet(van erre lehetőség) hogy a scriptbe írt felhasználók is tudjanak HSz-eket törölni, mint a HG.
  • szabii98
    Ja oké, erről nem tudtam :)
    Ez esetben én nemhiszem hogy szavaznék, mivel Blum is és teis rengeteget segítettetek.
  • papi08
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet kellene egy kicsit akciózni. Írni kell az sg moderátorainak, és szerkesztőinek, hogy itt lenne az ideje hogy aktiválják magukat. Ugyanis tényleg eléggé elfeledkeztek az sg fórumairól.. Persze nem egy levélben, hanem mindenkinek külön külön. Természetesen ezt fel lehet fogni egy kicsi poénnak, de akár egy felszólítás is lehet, az adminok irányába.

----

Szabi98: Én is megpróbálkoznék az indulással. Van már HG jogos topikom, rend is van, mindenki boldog.
  • szabii98
    És kik indulnának?Blum ééés blum?
  • papi08
    Ezen HSZ második részével egyet értek.

--

Akkor lehet tartani kell egy új szavazást? :/
    Bár, akkor sem biztos hogy lenne HG, hisz a moderátorok aktívak...
  • Gis80s
    A fő témához szólva pedig annyit fűznék, hogy valóban nagyon jó lenne egy "főnök" ide, meg kicsit formailag is helyre tenni az topikot - banner ügyben tudok segíteni, ha igény mutatkozik rá -.

Viszont ami számomra érthetetlen, hogy az új emberek többsége miért lusta utána nézni a dolgoknak máshol?! Miért az a megoldás - mielőtt még rápróbált volna -, hogy bedobja ide, hátha megoldja helyette valaki?! (Az meg már csak sokadrangú kérdés, hogy sokszor be is sértődnek, ha nem kapnak választ 1 perc alatt)
  • Rubio #1340
    Akkor passz!
  • Rubio #1339
    Én pontosan emitt gondoltam és írtam azt, amit #1314-ben írtam...
  • Blum
    Erre pont ugyanez a válaszom: #1331
  • Gis80s
    ETS :)
  • papi08
    Banner ötlet:

Csak egy tipp(és az unalom szüleménye) :D
  • papi08
    Most őszintén, tényleg nehéz egy kicsit keresni??? -.-
  • Maktoko
    Most őszintén,tényleg ilyen nehéz egy dokumentumot feltölteni majd a linket be linkelni???
  • papi08
    "Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra. "
    Itt megtalálod :)
  • papi08
    Ennyit segítek.
    Még lapoznod sem kell.
  • papi08
    Az a gond, hogy ki van írva: "Fent tartjuk a válasz nélküli elutasítás jogát!" Erre is hivatkozhatnak mikor elutasítanak egy illetőt.
  • Maktoko
    Én meg most ezt az 1 dolgot akarom és utána békén hagylak titeket!
  • papi08
    Neked már mondtuk, hogy nem szívesen látunk itt. Tipli.
  • LezFiddler
    Nem, félreértettél!
    Semmilyen konkrét dolgot nem tudok ezzel kapcsolatban. Viszont nehezen tudom elhinni, hogy ha valamelyik moderátor kap egy ( ne adj' Isten több ) levelet azzal a felhívással, hogy "A ... topik HG-ja szeretnék lenni" és a személy nem megfelelő, akkor nem jeleznének vissza pl.: - Ne haragudj cimbora, nem leszel HG mert nem vagy még 1 éve regisztrált tag, vagy nem vagy 185 cm, vagy nem szereted a sárgaborsó főzeléket, akármi!

Ez ugye nem egy megerőltető dolog.

Ütni kell a vasat! Ha kell akkor napjában többször is levelet küldeni nekik, hátha megunják.

Erre gondoltam az iménti irományban! Szerintem teljesen mindegy, hogy ki írogat nekik ha úgy sem reagálnak rá!
  • Maktoko
    Mert elvesztettem a gépen:S
    Bocs a 2 hsz-ért!
  • Maktoko
    Blum vagy valaki be linkelné nekem blum konvertálás leírását az interiorhoz??
  • szabii98
    Mondjuk nem is nagy gond, csak 2 éve az van, hogy hazajövök a suliból,, be a gép elé és ezsgéé.És ezmég jó 5 évig így is lesz, akár vannak modik, akár nem.De ez nem ide való téma és sokan félre is érthetik.
  • papi08
    Na az fasza, akkor a vezetőséghez kellene fordulni, és nekik írni hogy új moderátorok kellenek, ha nem akarják bezárni a 10 éves munkájukat.
    Vagy akkor a HG jelentkezős e-mailt a [email protected] kell küldeni.
  • szabii98
    A gumiban, a játékosok és a Konzolok fórumán mééég van modi, de már 1 az 1ben lemondtak az ezsgéről.Mi tartjuk az életet...
  • Rubio #1322
    Szia!

Miért Te tudsz valamit, hogy miért nincs még a hg kinevezve? Én konkrétumot nem tudok, csak feltételeztem hogy a személyével lehet problémájuk, de ha nem így van, akkor légyszi mond már el nekem / nekünk, hogy mi a gond, mert ezek szerint én maradtam le valamiről!

• papi08
    Annyi a "pénz" dolga, hogy havi, vagy évi 1-2ezer forintot kell adni a domainért, és a tárhelyért...
    Ha ezzel a mondatoddal("ezzel a fórummal már nemigen foglalkoznak") az egész sg.hu fórumjaira/topikjaira gondoltál, akkor már rég bezárta volna a kaput az sg...
  • LezFiddler
    Jó napot az uraknak!

Nem hiszem, hogy lenne változás ez ügyben ha új szavazást tartanánk, hiszen nem Blum személyével van probléma. Vagy lemaradtam valamiről?
  • szabii98
    De itt a pénz is közbe szól, ezzel a fórummal már nemigen foglalkoznak
  • papi08
    Hidd el, ha akarnának találnának nem egy embert, aki megfelelő lenne moderátornak..."Csak akarni kell..."
  • szabii98
    Nem ez van.
    Egyik topicban be lett linkelve 1 íromány, amiben a moderátor társ, nevet nem mondok, kijelenti hogy az SG már csak púp a hátukon.Tehát új moderátorok kellenének, de erre nincs sok esély.
  • papi08
    Az ETS-lesz szerintem. Sajnos igazad lett Rubio, kicsit fel kell dobni a topikot, és oda kell egy Hg is:(
  • Blum
    Persze,teljesen egyetértek.
  • Rubio #1314
    És mi lenne - bármennyire is fájó -, ha új szavazást tartanánk, mert úgy látszik Blum személyét valamiért nem fogadják el, így viszont hiába választottuk meg,nincs HG!

Jelen pillanatban én nem látok más lehetőséget, csak egy ismételt szavazást, vagy úgy látszik várhatunk az örökkévalóságig! Döntsétek el / döntsük el, hogy mi a jobb a topiknak!

Én a topik érdekében egy új szavazás mellett voksolok!

(Bocs Blum, ez nem ellened van, én helyből rád adtam voksomat, de be kell látni, hogy ez így nem mehet tovább! (Persze ez csak egy saját vélemény!))

Más:

GIS80s: ezek a képek (#1308) melyik játékból valók?
  • papi08
    Ezt hogy érted? :O
  • szabii98
    Ami nincs :)
  • papi08
    Azoknak nem lehet
  • tuzfal3
    Ezt a modiknak magyarázd meg:D