6060
Segítség!
-
danyr #1389 Van most Boxerem is, de ilyenformán kitörölhetem vele a seggemet. :S -
#1388 Szuper.Úgylátszik nem is vagyok olyan hülye hogy a kisbusz projectbe belevágtam...ragadós:D -
#1387 Azt nem tettem meg, mert gondoltam, hogy ha az eredeti marad benne, akkor minden jó lesz és csak át kell írnom a mat értékeit...tévedtem :)
Na, akkor belevágok :) -
Blum #1386 HxD-ben átírtad a PMG-t? -
#1385 Értem én, meg valóban ez tűnik logikusnak...és most jön a de :)
...de hiába másolom át a nekem tetsző mat értékeit, mégsem olyan, mint amilyet szeretnék. Ez mitől lehet? -
#1384 Úgy legyen! -
Blum #1383 El is küldtem. Aztán majd ha visszaugatnak,akkor el lesz nekik pofázva,hogy ez nem így működik. -
#1382 Még mindig nem értem!
"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."
Indoklás nélküli, nem válasz nélküli! -
Blum #1381 nemtudom miért akarsz utánaolvasni,meg művészkedni az üveggel kapcsolatban. Átrakod a matot meg a DDS-t a te gépedbe és minden működik faszán. -
#1380 Alakul a művem sokadik javított változata...egyszer tuti elkészül.
Vélemények jöhetnek....és rendkívül hálás lennék, ha valaki megtanítana rendesen megcsinálni a üveg alkatrészeket, mert utána olvastam egy jó pár helyen, de egyre siralmasabb végeredményt tudok csak összehozni. Plíz help
-
danyr #1379 Bár nem Z-Modeler, de véglis ha úgy vesszük témába vágó. A gondom az lenne, hogy 3DS MAX-ba van egy high poly modellem, ami 6 részletben van. Ezt a modellt szeretném átrakni Z-modelerbe, hogy késöbb játék(ok)ba konvertáljam. Kiexportáltam a gépet 3DS MAX-ban .3DS formátumba, de kiexportálás közben kiírta hogy - Object [Object3] has too many faces ( more than 64k). Így Deep Exploration-ban nemis jelenítette meg ezt az [Object3]-at. Z-Modelerbe pedig megpróbáltam beimportálni
de a betöltésnél - 100%-nál - megáll a töltés és feladatkezelőben a Z-Modeler "nem válaszol" státuszba kerül.Azt gondolom, hogy Z-Modinak túl nagy egyszerre ez a nagy fájl. Segítséget kérnék milyen módon lehetne eljuttatni ezt a modellt 3DS MAX-ból - Z-Modi-ba. Két kép a project-ről:
-
#1378 Esetleg Shadoweyes-t megkérdezhetnéd, ő is benne van a HG osztók csapatában :) -
#1377 Jól megp****csázzuk majd Őket ;) -
Blum #1376 Blumot elutasították úgynéz ki. :( Mivel még továbbra is fenntartják a válasz nélküli elutasítást. -
#1375 Sziasztok!
Blum-al mi a helyzet, előrehozott nyugdíj , vagy mi? -
#1374 Nyugi ismerem az órát, csak úgy mondtam a 2 napot! -
#1373 Ez jó ötlet, akkor a nevezés kitolva holnap este 20:36-percig. :)
A szavazás pedig 20:40 perctől kezdődik, és egy kerek napig tart:) -
#1372 Ha még az órát sem ismered, akkor hogy a fenébe akarsz Te itt HG lenni? A tegnap este 20:36 óta eltelt idő, az egészen pontosan 15 óra és 9 perc!
Azért nem mindenki ül egész nap a számítógép előtt, hogy olvasta volna már a felhívást, de tény, hogy eddig oly sok jelentkező nem akadt! Szóval én is az időpont kitolása mellett vagyok, mondjuk holnap reggel 8-ig (vagy hogy meglegyen a 2 nap, holnap este 20:36-ig), s onnantól akár kezdődhet is a szavazás! -
#1371 Hát 2 napja kivan írva. Aki eddig nem tette, az már nem hiszem hogy jelentkezni fog. De te tudod. -
#1370 Azt hiszem kicsit ki kellene tolni a nevezést :D -
#1369 Senki nem szeretne jelentkezni, csak Falkon és Én?:)
Sebaj, délig megtehetitek:) -
#1368 Köszönöm! -
#1367 "Tárgyak leválasztása:
- Polygon nézetben kiválasztod ( Select... Quadr ) a leválasztandó részt.
- Alul SELECTED MODE legyen bekapcsolva.
- Aztán : Modify... Submesh... Detach
Select-->Separated"
by Blum & LezFiddler -
#1366 Ha lenne tapasztalatom, én jelentkeznék! -
#1365 Én már jeleztem, hogy a topik érdekében az újraszavazás mellett vagyok! -
#1364 Blummal megbeszéltem. De akár várhatunk is, egyszer csak felfigyel egy moderátor :) -
#1363 Ez most hogy derült ki ilyen hirtelen? -
#1362 Na emberek!
Sajnos írni új szavazást kell kiírni:/
Bárki indulhat, holnap délig van a nevezés, majd azután este 8-ig a szavazás maga.
Követelmények:
Idézet a sg.hu szabályzatából
"-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat" -
#1361 Nem tudlak. Ja és Tipli:) -
#1360 Fel tudnál venni msn-re?
Mert ugyan úgy csináltam mindent mint ahogyan blum leírta a dokumentumba de nem látszik az interior a játékban! -
#1359 Valaki leírná nekem, vagy belinkelné, hogy kell több dolgot szétszedni?
Pl: jel és a hűtőrács együtt van, de nekem csak a jel kéne.
Előre is köszi. -
#1358 Igen. -
#1357 De ha pl egy interior konvertálásnál is? -
#1356 Igen. -
#1355 Helló
Tudom nem szívesen láttok engemet de kérdeznék valamit,hogy:
Az baj-e ha egy konvertálásnál a mattokat hamarabb írtam át mint ahogyan a dds-ekett tettem bele a mappába!? -
#1354 Hát tőlük ne is várj...:( -
#1353 Na ez az! -
Blum #1352 Semmilyen levelet nem kaptam. -
#1351 Nekem 1x írtak vissza, akkor is azért hog Nem, mert nem volltsm 1 éve regisztrált. -
#1350 Értem én.
Kaptál olyan levelet amiben ez állt? : "NEM"
Szerintem ez így indoklás nélküli!