6060
  • danyr
    Van most Boxerem is, de ilyenformán kitörölhetem vele a seggemet. :S
  • tuzfal3
    Szuper.Úgylátszik nem is vagyok olyan hülye hogy a kisbusz projectbe belevágtam...ragadós:D
  • Gis80s
    Azt nem tettem meg, mert gondoltam, hogy ha az eredeti marad benne, akkor minden jó lesz és csak át kell írnom a mat értékeit...tévedtem :)
    Na, akkor belevágok :)
  • Blum
    HxD-ben átírtad a PMG-t?
  • Gis80s
    Értem én, meg valóban ez tűnik logikusnak...és most jön a de :)
    ...de hiába másolom át a nekem tetsző mat értékeit, mégsem olyan, mint amilyet szeretnék. Ez mitől lehet?
  • LezFiddler
    Úgy legyen!
  • Blum
    El is küldtem. Aztán majd ha visszaugatnak,akkor el lesz nekik pofázva,hogy ez nem így működik.
  • LezFiddler
    Még mindig nem értem!

"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."

Indoklás nélküli, nem válasz nélküli!
  • Blum
    nemtudom miért akarsz utánaolvasni,meg művészkedni az üveggel kapcsolatban. Átrakod a matot meg a DDS-t a te gépedbe és minden működik faszán.
  • Gis80s
    Alakul a művem sokadik javított változata...egyszer tuti elkészül.
    Vélemények jöhetnek....és rendkívül hálás lennék, ha valaki megtanítana rendesen megcsinálni a üveg alkatrészeket, mert utána olvastam egy jó pár helyen, de egyre siralmasabb végeredményt tudok csak összehozni. Plíz help

• danyr
    Bár nem Z-Modeler, de véglis ha úgy vesszük témába vágó. A gondom az lenne, hogy 3DS MAX-ba van egy high poly modellem, ami 6 részletben van. Ezt a modellt szeretném átrakni Z-modelerbe, hogy késöbb játék(ok)ba konvertáljam. Kiexportáltam a gépet 3DS MAX-ban .3DS formátumba, de kiexportálás közben kiírta hogy - Object [Object3] has too many faces ( more than 64k). Így Deep Exploration-ban nemis jelenítette meg ezt az [Object3]-at. Z-Modelerbe pedig megpróbáltam beimportálni
    de a betöltésnél - 100%-nál - megáll a töltés és feladatkezelőben a Z-Modeler "nem válaszol" státuszba kerül.Azt gondolom, hogy Z-Modinak túl nagy egyszerre ez a nagy fájl. Segítséget kérnék milyen módon lehetne eljuttatni ezt a modellt 3DS MAX-ból - Z-Modi-ba. Két kép a project-ről:

• szabii98
    Esetleg Shadoweyes-t megkérdezhetnéd, ő is benne van a HG osztók csapatában :)
  • papi08
    Jól megp****csázzuk majd Őket ;)
  • Blum
    Blumot elutasították úgynéz ki. :( Mivel még továbbra is fenntartják a válasz nélküli elutasítást.
  • LezFiddler
    Sziasztok!
    Blum-al mi a helyzet, előrehozott nyugdíj , vagy mi?
  • Falkon
    Nyugi ismerem az órát, csak úgy mondtam a 2 napot!
  • papi08
    Ez jó ötlet, akkor a nevezés kitolva holnap este 20:36-percig. :)
    A szavazás pedig 20:40 perctől kezdődik, és egy kerek napig tart:)
  • Rubio #1372
    Ha még az órát sem ismered, akkor hogy a fenébe akarsz Te itt HG lenni? A tegnap este 20:36 óta eltelt idő, az egészen pontosan 15 óra és 9 perc!

Azért nem mindenki ül egész nap a számítógép előtt, hogy olvasta volna már a felhívást, de tény, hogy eddig oly sok jelentkező nem akadt! Szóval én is az időpont kitolása mellett vagyok, mondjuk holnap reggel 8-ig (vagy hogy meglegyen a 2 nap, holnap este 20:36-ig), s onnantól akár kezdődhet is a szavazás!
  • Falkon
    Hát 2 napja kivan írva. Aki eddig nem tette, az már nem hiszem hogy jelentkezni fog. De te tudod.
  • papi08
    Azt hiszem kicsit ki kellene tolni a nevezést :D
  • papi08
    Senki nem szeretne jelentkezni, csak Falkon és Én?:)
    Sebaj, délig megtehetitek:)
  • Falkon
    Köszönöm!
  • bullseye9
    "Tárgyak leválasztása:

- Polygon nézetben kiválasztod ( Select... Quadr ) a leválasztandó részt.
    - Alul SELECTED MODE legyen bekapcsolva.
    - Aztán : Modify... Submesh... Detach
    Select-->Separated"

by Blum & LezFiddler
  • Falkon
    Ha lenne tapasztalatom, én jelentkeznék!
  • Rubio #1365
    Én már jeleztem, hogy a topik érdekében az újraszavazás mellett vagyok!
  • papi08
    Blummal megbeszéltem. De akár várhatunk is, egyszer csak felfigyel egy moderátor :)
  • Rubio #1363
    Ez most hogy derült ki ilyen hirtelen?
  • papi08
    Na emberek!
    Sajnos írni új szavazást kell kiírni:/
    Bárki indulhat, holnap délig van a nevezés, majd azután este 8-ig a szavazás maga.
    Követelmények:
    Idézet a sg.hu szabályzatából
    "-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált

-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat"
  • papi08
    Nem tudlak. Ja és Tipli:)
  • Maktoko
    Fel tudnál venni msn-re?
    Mert ugyan úgy csináltam mindent mint ahogyan blum leírta a dokumentumba de nem látszik az interior a játékban!
  • Falkon
    Valaki leírná nekem, vagy belinkelné, hogy kell több dolgot szétszedni?
    Pl: jel és a hűtőrács együtt van, de nekem csak a jel kéne.

Előre is köszi.
  • papi08
    Igen.
  • Maktoko
    De ha pl egy interior konvertálásnál is?
  • papi08
    Igen.
  • Maktoko
    Helló
    Tudom nem szívesen láttok engemet de kérdeznék valamit,hogy:
    Az baj-e ha egy konvertálásnál a mattokat hamarabb írtam át mint ahogyan a dds-ekett tettem bele a mappába!?
  • papi08
    Hát tőlük ne is várj...:(
  • LezFiddler
    Na ez az!
  • Blum
    Semmilyen levelet nem kaptam.
  • szabii98
    Nekem 1x írtak vissza, akkor is azért hog Nem, mert nem volltsm 1 éve regisztrált.
  • LezFiddler
    Értem én.

Kaptál olyan levelet amiben ez állt? : "NEM"

Szerintem ez így indoklás nélküli!