6060
  • LezFiddler
    Köszönöm!

Van még mit reszelni rajta de igyekszem.
    Mostanában egyre kevesebb idő jut rá és ihlet sem mindig van, de azért rajta vagyok!
    Mivel kizárólag a net-en fellelhető fényképekre hagyatkozom, ezért sok idő elmegy az arányok helyes megválasztására. ( nem mindig sikerül )
    Egyszer kész lesz.
  • Blum
    Ha már benéztek,akkor szavazzatok is...
  • Gis80s
    Hát ez nem semmi...gratulálok, csak így tovább!
  • LezFiddler
    Köszi!
  • szabii98
    Énse tudom de naom jól néz ki annyi szent :D
  • Blum

Szép munka!
  • Falkon
    Nagyon szép lesz!
    Nem értem régen miért volt divat a piros alváz.
  • LezFiddler
    Sziasztok!

• bmwcrash
    köszi
  • Falkon
  • Rubio #1419
    papi08
  • Rubio #1418
  • Falkon
    Tessék
  • bmwcrash
    adna vakaki egy linket egy jó zmod ról?
  • Falkon
    -Papi : 3
    -Falkon: 1
  • russh12
    Papi....
  • papi08
    Falkon!:)
  • Blum
    +1 szavazat papinak!
  • Falkon
    Papi!
  • szabii98
    Bocsi Falkon/Pappi, de én nem szavaznék :)
  • papi08
    Hát rengeteg az induló:
    -Falkon
    -Én(papi08)

Kerek 1 nap a szavazás ideje.
  • papi08
    HG jogra jelentkezni MA este 20:36-ig lehet!
    Aki szeretne, még megteheti!
  • danyr
    Na a probléma megoldódott, a modellt feldaraboltam mégtöbb részletre, és így Z-Modba 5 perc várakozás után, piciben is, de megjelenik. :D
    Köszönet a segítségeket ;)
  • papi08
    Nem is keveset :D
    De még van majdnem egy egész napjuk, csak jelentkezik valaki:)
  • Falkon
    Ha csak mi maradunk, akkor sok sikert ellenfelem! :D
    (mondjuk evvel az idő "viccel" rontottam a helyzetemen! :) )
  • vajo
    Feltöltöm, a házat valahova és hasonlítsd össze.
  • Rubio #1403
    Amennyiben nem gondoltad meg magad, akkor nekem jó holnap is.
  • SuSu1992
    ja igen ilyen nekem is volt, mikor a scanian megpróbáltam a 6szög alakú rácsokat kisebbé varázsolni..
    de hát ugye nem lehetett..
  • danyr
    Tehát akkor mégis elindítottad ;D - de továbbra is tétlen vok :S. Lehet a Materiálok a gondok?
  • Blum
    kitömöríted valahova,aztán csinálsz neki egy parancsikont asztalon :D
  • vajo
    Nem értek hozzá, mert ilyen sose próbáltam, de nem biztos hogy a poly miatt volt. Nekem is van egy 3ds-es házam, aztán akkora mint a negyed gts-es térkép, és részletes, és berakja.
  • vajo
    Nekem nem telepítette fel sehova. Nincsen indítóm. Hogy kell feltelepíteni?
  • danyr
    Holnap lehet róla szó. Amúgy most próbáltam levenni a poly számot 300.000-ről 65.000-re. Beis került 5 perc után z-modba - de a z-modba a polyk összevissza voltak - tehát az egész modell szétvolt ba**va. :S
  • tuzfal3
    EZ most ugye csak vicc?:D
  • vajo
    Hogy kell elindítani a Zmodelert???
  • Rubio #1394
    Még egy dolgot felajánlhatok neked, hogy ha 1 alkatrészt átküldesz nekem, akkor megnézem, hogy nálam lefagy-e a zmod, ha igen, akkor mindegy volt, de ha nálam nem, akkor meg kiokoskodjuk, hogy esetleg miért nem...
  • danyr
    Köszönöm válaszodat! A modell 6 részre van bontva - ezeket a részeket próbáltam egyenként is kiexportálni .3ds-be, de a z-mod ugyanúgy "lefagy". A Boxer-t még nem néztem, de "sajnos" azis high poly. :D
    Most egy másik programmal próbálom (Deep Exploration)- mi szerint kiexportálom 3ds max-ból .obj formátumban, és ebben a programban exportálom ki .3ds-be. Ha ez sem sikerül, akkor megpróbálom valahogy átalakítani, hogy kevesebb poly legyen.
  • Blum
    No,elküldtem a levelet 17-szer. Ha most még annyit sem válaszolnak,hogy "NEM LESZEL HG BA*DMEG!!!",akkor nálam örökre leírták magukat.
  • Rubio #1391
    Nem biztos, bár ez nem vigasz!

Épp tegnap érdeklődtem Blumnál, hogy az miért van, hogy a 3ds max-ban elkészült alkotás miként kerül be a zmod-ba, mert a menetét betartottam de a zmodban semmi sem látszik!

A párbeszédből az jött le, hogy a zmod elég "gány" módon dolgozik, mert nálam 6 esetből csak 3x találtam meg a gépet egyben, míg a másik 3 esetben darabokra szedte a gépeket és az alkatrészeket szétszórta a szélrózsa minden irányába, ráadásul azokat sem az összeset, hanem csak egy részét. És feltettem neki a kérdést, hogy mi a biztosíték arra, hogy amit 3ds max-ban létrehozok, azt viszont látom a zmodban, hogy be tudjam tenni a game-be?

És lám, mára itt a válasz tőled, hogy egyben semmi esetre sem próbálkozzak, mert akkor lehet, hogy eszem a kefét, de mi van olynakor, ha darabjaiban, azaz egyesével exportálod 3Ds-ből, majd pedig importálod zmodba? Elvileg meg kellene tartani a helyét, de az előzmények után nem merném biztosan állítani!

Szóval a lényeg: nézd meg a boxert is, hogy annál mi újság, s ha ott sem működik, akkor nézd meg alkatrészenként! Tudom így hosszadalmasabb (ha működik), de legalább nem veszik el eddigi munkád!

Kíváncsian várom a fejleményt!
  • tuzfal3
    msnen tudnál dobni róla pár képet?