Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. így:
Ahogyan LezFiddler is írta, "DefaultMaterial"-t meghagyod, a többi pedig a kép alapján már logikus. Így megírja a program a mat és pmd fájlokat, a mat értékeket utána ízlés szerint szerkesztheted.
-Ezután flip és calculate.
Így jó lesz!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
No, ha a v2.2.2-vel szerkesztesz akkor az alap, hogy nem törlöd ki a Default Materialt a sor elejérõl!
Második: a 18 karaktert el lehet felejteni, ehhez a verzióhoz arra már nincs szükség. ( ennél fogva PMD-t sem kell írni )
A harmadik dolog pedig, hogy szegény Zmod. honnan tudná, hogy hova szeretnéd a .mat, illetve .tobj fájlokat készíteni, nem adtad meg az útvonalat!
Pl.: /vehicle/truck/mercedes/mercilight
- Stb
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Egykis UP.
Valaki megtudja mondani miért lett fekete a tükrözött rész?Tegyem be másik progiba és úgy tükrözzem?(a textúrát ne nézzéek mert csak ráhúztam valamit, még normálisan felkell textelni...)
Opel Movano 2.8DTi
A leendõ .mat fájlok elérési útját tutira jól adtad meg?<-ez alatt mit értesz?
A leendõ .mat fájlok elérési útját tutira jól adtad meg?
elméletileg itt zmodelerel foglalkozik mindenki
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
------
miért van az hogy ha exportálok egy gépet és kipipálom az összes cuccot, hogy mindent megírjon értem ezalatt a mat, és tobj fájlt.. akkor csak a pmg-t pmd-t és a pmc-t(vagy valami hasonlókat) ír meg?!
válaszokat elõre is köszönöm!
Scania Griff
jöhetnek a komik...életem elsõ befejezett zmodos cucca...😄
pacsi...
Opel Movano 2.8DTi
Not enough (0) rear wheels in model @@trk_scania_rcab_b@@.
ez mi lehet vagy mi a hiba ?
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
miért írja ki????

display->image->select image...-> és az általad betallozott kép....
nekem a ducato blueprintje is igy van benne
Opel Movano 2.8DTi
Azt szeretném megkérdezni hogy amit ETS topikba Tinka csinál scaniara Griff-et az hogy tudta megcsinálni hogy ott van a kép?
GTS
majd még próbálkozom!
Importra menteni? Az nem túl jó ötlet, én mindig üres mappába exportálok, max. a dds-ek vannak benne, sosem mentem rá a beimportált fájlokra, sok hiba forrása lehet. Sõt, nálam különbözõ meghajtón van az import és export mappa...
öö azt meg lehet oldani valahogy, hogy amit zmod2.2.2 vel mentek el z3dben azt megnyissa a zmod 2.1.1??
köszi
Amúgy szerintem azért,mert csak simán megnyitottad a PMG-t,nem pedig importáltad Zmodba.
ha én a pótkocsin megcsináltam a dolgomat, akkor azt hogy tudom lemapolni??
mert ugye a pótnak van vagy 20 ugyanolyan dds e csak mindegyik másnéven van!
köszi
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
LezFiddler: Köszönjük szépen a segítséget, remélem továbbra is itt leszel ha kell! 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.