Zmodeler 2/3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Illetve azzal meg az van, hogy a .mat nevet duplán írja, de ha csak a .pmg fájlt teszem be a az .scs fájlba, akkor nincs gond vele (természetesen akkor, ha a nincs új material, ha meg van, akkor már ezt sem tudom használni...) (Ez utóbbi próbléma miatt szerettem volna a 2.2.3-as verziót használni, de így nem tudom.) (Szóval nem minden fenékig tejfel, de azért próbálkozik az ember.)
Ill. eszembe jutott még valami:
Egyik korábbi hsz-edben írtad, hogy a 2.2.2 verziótól hagyjuk békén a Default Material sort. Na nekem ha egy korábban mentett munkát nyitok meg, akkor ez a sor nincs, mindjárt az elsõ textúra az 1. a sorban, de a 2.2.2-es verzió így is mûködik, de a 2.2.3-as nem. Próbáltam utólag csinálni "Default Material" sort, hátha elfogadja, de nem igazán akarta, pedig még az 1. sorban szereplõ materialt is újra alkottam, s hozzárendeltem a dds-t, de a régit nem tudtam sem kitörölni, sem pedig átnevezni, ráadásul a progi is ahhoz ragaszkodott, hiába mitattam meg neki az újat... (Így teljes a történet...)
Erre a 2.2.3 ill. 2.2.4-es verzióban nincs szükség!
Ha importálsz ezen verziós Zmodeler valamelyikével akkor látható, hogy a Material Editorban csak a DDS-ek nevei és azok címzései jelennek meg.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Ez akkor szokott elõfordulni ha az objektum ( a te esetedben a 3 közül valamelyik vagy mind ) vagy annak részei valamely szerkesztési módozatban kijelölve maradtak!
Ezt lehet orvosolni úgy, hogy az alkatrészeket külön-külön átkapcsolod egymás után minden szerkesztési módba, ekkor rögtön látható lesz a kijelölt rész!
A kijelölést, kijelöléseket megszüntetve, majd a három objektumot egyben kijelölve már normálisan tudod skálázni, forgatni illetve mozgatni õket.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szóval volna még mit tanulni nekem is!
Az miért van, hogy 3 alkatrészt tudom minden irányban együtt mozgatni, de ha átváltok kicsinyítésre, akkor mindig valamilyen irányban eltorzul, vagy éppen szétforognak egymástól? Pedig a mozgatás után az x,y,z kapcsolókat már nem piszkálom (próbáltam piszkálni is, de nem jött össze).
Mi az amit nem jól csinálok?
Az, hogy mennyire egyszerû- vagy nem visszatenni a játékba a módosított autót, nagyban függ a Zmodeler verziójától!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Az alapoktól leírni az egészet elég necces.
Szerintem nem is lehet, a videók, meg a próbálkozás többet használ (én így tanultam meg).
Kisherceg: Alakul. <#eljen>#eljen>
Segítséget meg köszi, de valami részletesebb leírást várnék. Gondolom nem nagy ördöngõsség és egy HSZ-ben simán elfér.
Komik jöhetnek.Szerintem szépen alakul a polydögöm...[/center]
Opel Movano 2.8DTi
Körülbelül 1 évvel ezelõtt próbálkoztam volna a Zmodeler használatával (modellezni is jó lenne, de az a legkevesebb..) ami jobban érdekelt volna, hogy "3D parts" munkákat rakjak az alap modellekre. Kipufogó, zászló a szélvédõre, állóklíma...stb. és még sorolhatnám. Most lenne is rá idõm, akkor nem volt, de amikor rákérdeztem erre azt a választ kaptam, hogy "Ááá, megtudod csinálni, mert ez nagyon egyszerû". Csak ez most olyan dolog, hogy ha egy gyerkõcöt elküldenek pl. az OBI-ba egy kalapácsért és szerencsétlen nem tudja mi az, hiába mondják neki, hogy egyszerû, megismered... Nem akarom körbe írni, nehogy hosszú legyen, de remélem tudtok segíteni.
Röviden: csak annyi érdekelne, hogy hogyan tudok ezzel a progival kiegészítõket pakolni a vasra és utána berakni vissza a játékba (vagy nem tudom hogy mondják ezt). Anno találtam egy "Maffia"-hoz készült tutorialt, sikerült is rárakni a klímát egy kamionra, de aztán "szürke lett minden". Gondolom más is kíváncsi erre, bár ki tudja.
Köszönöm elõre is válaszotokat!
Üdv: Dave
DE most átálítottam ablak méretre a játékod meg nem opengl hanem direktx-re állítottam! eddig még nem fagyott le!!!
Köszönöm a segítséged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy gyengusz a géped a játékhoz.
Nem tudom, csak gondolom!
Az én gépem harmatgyenge hozzá.
már töltöttem le a játékot több helyrõl is de akkor is és csak ez az egy játék csinálja!!!
Értem ez alatt, hogy a legutóbbi mentésed óta tettél bele valamilyen módosítót? ( esetleg map, másik pót, illetve félpót )
Tudom nem ide való a kérdésem de hátha tud valaki segíteni!!!
Játszom a játékkal vagy épp töltöm be a mentésemet és lefagy, ujraindítom a gépet és ugyanaz!!!
Valaki tud megoldást?
I met God. She's black
Elkezdtem egy új munkát! Vw Crafter,a Ducato kicsit pihenni fog.
Opel Movano 2.8DTi
Tudom, a Zmodeler használja ezt a felbontást de valami kutyulmány csak van vele!
Másold ki a blueprint-et és helyezd be egy 1024x1024 vagy 2048x2048-as képbe.
Opel Movano 2.8DTi
Az mitõl van hogy beraktam pár dolgot a kamionba és amikor texturázom fel a kamiont akkot átlátszó lessz az egész gép?