6060
Segítség!
-
#1549 nem jó 400x247-ben van a bmp és amikor kimenetm dds-be és megynyitom ujbol az a dds akor ien lesz
amikor ienek kellen lennie -
#1548 aha köszi megnézem lehet
-
Blum #1547 Mert a DDS elég nagy valószínűséggel kicsit nagyobb felbontású,mint amekkorára be van állítva a program. -
#1546 Az miért lehet hogy a DXTBmp ha bekonvertálom dds-be akkor összerántja a képet ??? -
#1545 Egész fasza hallod-e :D -
#1544 Sziasztok nemtudjátok hogy a kereket ugyanugy kell konvertálni mint a kamiont?vagy máshogy? -
#1543 Mattokat átírtam nem jó :(
Nem értem, PMDbe azt csináltam, hogy a kamion mattjainak nevét átmásoltam a merci pmdjébe, azt még megpróbálom, hogy még1x átírom, mert valamit elrontottam.Vagy lehet hogy nem, 5 matt név van, másolom és ha beillesztem akkor 2x illeszti be +1x még beilleszthetem és 1et rak be. -
#1542 Oké, PMD-t már átírtam másodszorra, még 1x a mattokat. -
Blum #1541 Pedig a matok a nemjók...vagy a PMD. -
Mi lehet a gond evvel?:(
Exportálásnál szerintem minden jól ment, matt neveket is átírtam HEXben, ddsek visszatéve nemértem :( -
#1539 Siker :D
Igaz, hogy piros az egész gép, de nemgond, megoldom, most nagyon örülök :D
Már csak meg kell oldanom hogy ne legyen piros a gép. -
#1538 Neked is köszi és szép volvo! :) -
#1537 Szerintem ha már végre lesz itt hg -.- ami ugye soha nem lesz XD de ha mégis akkor lehetne egy oylan fül hogy GYIK konvertálással kapcsolatba és sztem ezt ki lehetne oda rakni ;) mert elég korrekt kis leírás ;)
#1536 nm ;) -
#1536 Téélleg el felejtettem O_o köszi -
#1535 Szép napot, topic.
A következő dolgok lényegesek: a mappaszerkezet, ahova exportálsz, meg kell egyezzen a "truck" "Properties/User-defined options" "Origin" alatt lévővel, különben a zmod nem tudja, hova is exportáljon. Ha a Scene nodes browser-ben truck-nak nevezted el a gépedet, akkor truck-ként kell exportálnod is, ha különbözik a név, akkor csinál 0 kb-os pmg-t (ha jól emlékszem). Lásd az alábbi képet:
-
#1534 ami ott a kis pipáknál a név (truck, man vagy ilyesmi...) olyan nevet kell adni a pmg-nek exportáláskor különben nem fogja kirakni.. ha nem rakja ki akkor általába a mappák neveivel balhézik mert nem tetszik neki valamelyik elérési útvonal... ezekkel lehet játszani ilyenkor amikor nem teszi ki... remélem segítettem :) -
#1533 de...de kipipálod amit kikell?:D -
#1532 Franc tudja hogy van a konvert vidin, beírok mindent, vehicle->truck->mantgx->truck és export vagy mi van odaírva.Konvert vidin is így van nám? -
#1531 konvert vidi alapján csináltad a kiexportálást? -
#1530 Fene, van 1 5 mattos gépem, minden matt átvan írva 18 betűsre és nem akarja exportálni :(
Mi lehet a gond?:( -
#1529 alakulgat:P
Véleményeket kérek:)
-
#1528 megoldva.... :D -
#1527 naba+XD
akkor micsináljak a a tobj fájlba az áll hogy vehicle/truck/truck/chrom.dds és annak kéne itt lennie hogy vehicle/truck/Integral/chrom.dds ????? -
Blum #1526 Ha a tobjokat átírod,akkor persze,hogy szar :DDD -
#1525 Szasztok!
sikerült megoldanom a rózsaszín kamion próblémát.. az volt a baj hogy a tobj fájlokat szarul írta meg a zmod :| ez votl az utolsó amire gondoltam.. nah mind1 átirogattam emg minden nem is rózsaszín csak össze vissza vannak a textúrák sőőt nem is a saját textúrái vannak rajta :| És ez nem tom mitöl van. A log fájl azt írja hooogy
23 : [tobj] Failed reading map name from file '/vehicle/truck/Integral/bodypaint01.tobj'.
hát nem tom mot átírtam a tobjokat létezik hogy az a baja hogy én írtam át és azért szarakszik most ? :| -
#1524 Fiúkkkkkkkk ti királyak vagytok Blum, Rubio, Lezzfidler, barátaim nagyon szépen köszönöm a segítségeteket tényleg megy.Nemtudom elmondani nektek milyen hálás vagyok, nagyon örülök, hogy jólett nélkületek nem ment volna -
Blum #1523 Micrososft Visual C++,Framework frissítéseket rakjad fel. -
#1522 Már ne is haragudj, de a képen szerinted melyik az .exe fájl? (Csak mert a Zanoza SDT nem az.) És csodálkozol, hogy nem akar működni!
Hová tetted? Mindegy! Az .exe-t tedd vissza a mappába, és az egész mappát se hagyd az asztalon, hanem pl. tedd ide (x64 bites rendszernél):
C:\Program Files (x86)\
vagy ha 32 bitest használsz, akkor meg ide:
C:\Program Files\
Ezután már működnie kell!
Ha meg még sem, akkor végezz egy nagytakarítást a gépeden, melyhez szerezd be a "Windows Doctor" nevezetű progit! -
#1521 Sziasztok!
Imi, EZ fenn van a gépen? -
#1520 #1510 Valaki segítene?
(bocsi, ha valakit idegesít, de nemtalálom sehol, pedig tudom, hogy fent van. már több mint egy órája keresek hiába. és már nagyon szeretném a gépben látni.) -
#1519 Ezek vannak:
-
#1518 És mi van az .exe fájl mellett?
-
#1517 Úgyértem más helyre "más mappába" vagy "meghajtóra".... -
#1516 A "hiába rakom máshova" az nálad pontosan mit jelent? -
#1515 Kitömörítettem de hiába rakom máshova akkor is ugyanezt írja pedig már letöltöttem vagy 5-öt.. szétdurranok az idegtől -
#1514 Máshova tedd...de ugye kitömörítetted?:D -
#1513 Letöltöttem, de annál is ugyanezzel kidob meg letöltöttem egy 2.2.2-eset is és azzal is kidob:S:S:S -
#1512 szerezz be másikat(pár oldallal előrébb bevan linkelve) -
#1511 Császtok!
Valaki pls segítsen nem fut a zmodelerem. Ezzel a hibával:
megöl az ideg..... -
#1510 Sziasztok.
Valaki linkelne nekem egy wunderbaum illatosítót, egy normálisan kidolgozott bögrét, és egy Marlborot??
Kerestem a neten, de nem találom.
Ja és ha valaki belinkelné Imihaver fórumát, az is jól jönne, mert ott sok cucc van.
Köszi a segítséget!