6060
  • sztics
    nem jó 400x247-ben van a bmp és amikor kimenetm dds-be és megynyitom ujbol az a dds akor ien lesz

amikor ienek kellen lennie
  • sztics
    aha köszi megnézem lehet
  • Blum
    Mert a DDS elég nagy valószínűséggel kicsit nagyobb felbontású,mint amekkorára be van állítva a program.
  • sztics
    Az miért lehet hogy a DXTBmp ha bekonvertálom dds-be akkor összerántja a képet ???
  • MANos Viktor
    Egész fasza hallod-e :D
  • kamionoskiki
    Sziasztok nemtudjátok hogy a kereket ugyanugy kell konvertálni mint a kamiont?vagy máshogy?
  • szabii98
    Mattokat átírtam nem jó :(
    Nem értem, PMDbe azt csináltam, hogy a kamion mattjainak nevét átmásoltam a merci pmdjébe, azt még megpróbálom, hogy még1x átírom, mert valamit elrontottam.Vagy lehet hogy nem, 5 matt név van, másolom és ha beillesztem akkor 2x illeszti be +1x még beilleszthetem és 1et rak be.
  • szabii98
    Oké, PMD-t már átírtam másodszorra, még 1x a mattokat.
  • Blum
    Pedig a matok a nemjók...vagy a PMD.
  • szabii98

Mi lehet a gond evvel?:(
    Exportálásnál szerintem minden jól ment, matt neveket is átírtam HEXben, ddsek visszatéve nemértem :(
  • szabii98
    Siker :D
    Igaz, hogy piros az egész gép, de nemgond, megoldom, most nagyon örülök :D
    Már csak meg kell oldanom hogy ne legyen piros a gép.
  • szabii98
    Neked is köszi és szép volvo! :)
  • russh12
    Szerintem ha már végre lesz itt hg -.- ami ugye soha nem lesz XD de ha mégis akkor lehetne egy oylan fül hogy GYIK konvertálással kapcsolatba és sztem ezt ki lehetne oda rakni ;) mert elég korrekt kis leírás ;)

#1536 nm ;)
  • szabii98
    Téélleg el felejtettem O_o köszi
  • bullseye9
    Szép napot, topic.

A következő dolgok lényegesek: a mappaszerkezet, ahova exportálsz, meg kell egyezzen a "truck" "Properties/User-defined options" "Origin" alatt lévővel, különben a zmod nem tudja, hova is exportáljon. Ha a Scene nodes browser-ben truck-nak nevezted el a gépedet, akkor truck-ként kell exportálnod is, ha különbözik a név, akkor csinál 0 kb-os pmg-t (ha jól emlékszem). Lásd az alábbi képet:

• russh12
    ami ott a kis pipáknál a név (truck, man vagy ilyesmi...) olyan nevet kell adni a pmg-nek exportáláskor különben nem fogja kirakni.. ha nem rakja ki akkor általába a mappák neveivel balhézik mert nem tetszik neki valamelyik elérési útvonal... ezekkel lehet játszani ilyenkor amikor nem teszi ki... remélem segítettem :)
  • tuzfal3
    de...de kipipálod amit kikell?:D
  • szabii98
    Franc tudja hogy van a konvert vidin, beírok mindent, vehicle->truck->mantgx->truck és export vagy mi van odaírva.Konvert vidin is így van nám?
  • tuzfal3
    konvert vidi alapján csináltad a kiexportálást?
  • szabii98
    Fene, van 1 5 mattos gépem, minden matt átvan írva 18 betűsre és nem akarja exportálni :(
    Mi lehet a gond?:(
  • tuzfal3
    alakulgat:P

Véleményeket kérek:)
  • russh12
    megoldva.... :D
  • russh12
    naba+XD
    akkor micsináljak a a tobj fájlba az áll hogy vehicle/truck/truck/chrom.dds és annak kéne itt lennie hogy vehicle/truck/Integral/chrom.dds ?????
  • Blum
    Ha a tobjokat átírod,akkor persze,hogy szar :DDD
  • russh12
    Szasztok!
    sikerült megoldanom a rózsaszín kamion próblémát.. az volt a baj hogy a tobj fájlokat szarul írta meg a zmod :| ez votl az utolsó amire gondoltam.. nah mind1 átirogattam emg minden nem is rózsaszín csak össze vissza vannak a textúrák sőőt nem is a saját textúrái vannak rajta :| És ez nem tom mitöl van. A log fájl azt írja hooogy
    23 : [tobj] Failed reading map name from file '/vehicle/truck/Integral/bodypaint01.tobj'.
    hát nem tom mot átírtam a tobjokat létezik hogy az a baja hogy én írtam át és azért szarakszik most ? :|
  • imihaver
    Fiúkkkkkkkk ti királyak vagytok Blum, Rubio, Lezzfidler, barátaim nagyon szépen köszönöm a segítségeteket tényleg megy.Nemtudom elmondani nektek milyen hálás vagyok, nagyon örülök, hogy jólett nélkületek nem ment volna
  • Blum
    Micrososft Visual C++,Framework frissítéseket rakjad fel.
  • Rubio #1522
    Már ne is haragudj, de a képen szerinted melyik az .exe fájl? (Csak mert a Zanoza SDT nem az.) És csodálkozol, hogy nem akar működni!

Hová tetted? Mindegy! Az .exe-t tedd vissza a mappába, és az egész mappát se hagyd az asztalon, hanem pl. tedd ide (x64 bites rendszernél):

C:\Program Files (x86)\

vagy ha 32 bitest használsz, akkor meg ide:

C:\Program Files\

Ezután már működnie kell!

Ha meg még sem, akkor végezz egy nagytakarítást a gépeden, melyhez szerezd be a "Windows Doctor" nevezetű progit!
  • LezFiddler
    Sziasztok!

Imi, EZ fenn van a gépen?
  • schneke
    #1510 Valaki segítene?
    (bocsi, ha valakit idegesít, de nemtalálom sehol, pedig tudom, hogy fent van. már több mint egy órája keresek hiába. és már nagyon szeretném a gépben látni.)
  • imihaver
    Ezek vannak:
  • Rubio #1518
    És mi van az .exe fájl mellett?
  • imihaver
    Úgyértem más helyre "más mappába" vagy "meghajtóra"....
  • Rubio #1516
    A "hiába rakom máshova" az nálad pontosan mit jelent?
  • imihaver
    Kitömörítettem de hiába rakom máshova akkor is ugyanezt írja pedig már letöltöttem vagy 5-öt.. szétdurranok az idegtől
  • tuzfal3
    Máshova tedd...de ugye kitömörítetted?:D
  • imihaver
    Letöltöttem, de annál is ugyanezzel kidob meg letöltöttem egy 2.2.2-eset is és azzal is kidob:S:S:S
  • tuzfal3
    szerezz be másikat(pár oldallal előrébb bevan linkelve)
  • imihaver
    Császtok!
    Valaki pls segítsen nem fut a zmodelerem. Ezzel a hibával:

megöl az ideg.....
  • schneke
    Sziasztok.
    Valaki linkelne nekem egy wunderbaum illatosítót, egy normálisan kidolgozott bögrét, és egy Marlborot??
    Kerestem a neten, de nem találom.
    Ja és ha valaki belinkelné Imihaver fórumát, az is jól jönne, mert ott sok cucc van.
    Köszi a segítséget!