6060
Segítség!
-
Blum #1749 há csinájjá'...:F -
vajo #1748 Életet a topikba.. -
#1747 az értelmetlen formádat hát!!! -
#1746 de nekem nem akarta kiadni a kamion scs-ét -
#1745 Pont azt írtamle-.- h hogyan tudod rá rakni!!
és ellet mondva,h ne 2 hszbe írdmárle amit akarsz,ki nyöghetnéd 1-beis..marhára irritáló vagy,már neis haragudj.enyi idő alatt 3xor meg tanulhattad volna. -
#1744 Következő ilyen értetlen HSZ-eknél topik ban 1 hétig! -
#1743 de ahhoz meg nem értek -
#1742 má van skinem csak rá kéne tenni a kamionra -
#1741 Najó,most már marhára abba hagyhatnád ezt..nem kell félperceként írni,és cigány mód baszogatni mindenkit,hogy segít segíts,skinezni könnyű,ráadásul leis írtam hogyan kell!! mostmár eleget röhögtünk rajtad,viszlát.
ja..és nem kell másodpercenként írni-.- ha valami bajodvan,1 hsz ba legyélszíves leírni,ne 4 be..ez nem chat.^^ -
#1740 hátez röheeeeeejjjjjjxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1739 nem csak azt akarom hogy valaki segítsen! -
#1738 xDDD
te most szórakozol velünk? -
#1737 lécc segíts rárakni a magnumomra a logot -
#1736 mivan?? -
Blum #1735 :DDDDD -
#1734 meg azt szeretném kérdezni hogy van 1 képfájl-m amit letöltöttem és azt szeretném kérdezni h hogy rakjam rá a magnumomra?? -
#1733 és lenne még 1 kérdésem,azt hogy lehet megcsinálni hogy 1 pótkocsit vagy 1 kamiont berakni zmodba??
mert a pótomon alakítani akarok! -
#1732 és azt honnan tudom leszedni?? -
#1731 Használd a "válasz erre" gombot! -
#1730 ok -
#1729 írd a gugliba hogy blueprint -
#1728 de nekem nincs semmi képfájl-om amit tudnák szerkeszteni!
és azt se tudom honnan szedjek le képájlokat -
Blum #1727 Akkor szerinted mégis mitcsináljunk? Üljünk fel a buszra és menjünk el hozzád megmutatni?
Mi is onnan tanultuk meg. -
#1726 Akkor csinálj úgy mint én:D
Video alapján lépésről lépésre csináltam aztán amikor úgyse ment elkezdtem egyszerű formákat csinálni... -
#1725 de én hiába megnézem nem megy
-
#1724 De ez az, berakjuk tutorialokat...youtubeon teljes képernyőn végig nézed 3x és utána már fejből megy minden...Amúgy engem is leszartak nagy ívben...azt most saját kocsit gyártok...de át térek más progira mert ez annyira nem fasza... -
#1723 de ha valaki segítene akkor békén hagynák mindenkit örökre -
#1722 Ő is ilyen jól megértette a magyarbeszédet :D Azt mondod neki hogy nem erre 800x vissza kérdez még...Amúgy ha ezt a stílust folytatod akkor max eléred hogy mindenki alaposan lesz*rja hogy beírsz...de te tudod... -
#1721 mert?? -
#1720 újabb péistike a forumon?:D -
#1719 Hello!
Segítenél csinálni skint kamionra??
Vegyél fel msn-re itt a címem:[email protected] -
#1718 Dehát az elöbb montamel,hogy hogykell-.- erre ír pm-t,hogy h kell meg nyitni a kamion scs-ét.......... -
#1717 Ez egy magyaros mondtad!
(Bocsi csak már nem tudtam hogy le írni) -
#1716 Csinálj magadnak ha megtanultál skinezni is,és utána tudod magadnak csinálni a skineket a kamionra+trailerre is egyaránt -
Blum #1715 Fejezzed már be a kunyizást.
Senki nem fog csinálni. Viszlát. -
#1714 Valaki tudna küldeni magnumra 1 willi betz-es skint?????pls
-
#1713 és hogy nyitom meg a kamion scs-ét?? -
#1712 Írj pm-t ha nem megy...........de meg csinállni nem fogom helyetted. -
#1711 kösz -
#1710 Megnyitod a kamion scs-ét,vehicle>truck>ott keress olyat h bodypaint,color..vagy valami hasonló,de vigyázz, h .dds legyen,azt behúzod dxt-be,>file>>saveas>24 bit image,majd bármien képszerkesztőbe,akár paintba meg bütykölöd a skined,a képet vissza rakod dxt-be>file>saveas>dds texture>majd amit kapsz,azt vissza húzod a kamionod scs-ébe,tömörítése eljárás:raktároz,és késsz.