6060
Segítség!
-
CseNo #1829 Megírja a matokat igaz, de nem jól. Én belenéznék a tobj fájlokba is (jól írja, de nem hozza létre magától), a többit megcsinálja a progi, ha jók a beállítások, azaz helyesen van neki megadva az exportálási útvonal, a variánsok + festések. Ha a log fájlban nincs hiba tobj fájlokról, akkor mat vagy beállítás. Azért a pmd-be is kukkolj bele! -
thomasz05 #1828 sziazstok tudnátok nekem egy z3d tollat meg z3d újságot linkelni? -
#1827 nekem 2.2.4 vn...de még nem sikerült :/
exportálom, ugye a matokat átírja, és a PMD-t se kell átírni, öszeszedem a DDS-eket, írok neki definition-t és kifagy :S
a log fájlban pedig nem ír semmit, hogy miért fagyna ki...:S
valaki esetleg tudja, hogy mit ronthatok el??:S -
#1826 Azt írja hogy kisbetűvel...akkor mi lehet a gond? -
#1825 Az ellenörző kérdésnél megsz*pat et a vacak oldal -.- -
Blum #1824 Köszi. Az elsőnél tök egyszerű. Rámész egy márka nevére (pl. Acura és le akarsz valamit tölteni,akkor ugye kéri a felhasználónevet. Rámész,hogy register,kipipálod a alul hogy tudomásul vettemblablabla...,megvárod azt a fél percet és onnantól ugyanúgy,mint más helyen.... -
#1823 igen -
#1822 ezeket a blueprinteket rajzoljátok körbe? Ebböl lesz egy modell? -
#1821 Ha regelsz, akkor INNEN ha sikerült regelni légyszives írd h neked hogyan sikerült én már egyszer próbálkoztam
Másik reges oldalha regelsz akkor nagyobb blueprintet tudsz leszedni,némelyiknél... -
#1820 ha gta-ba akarom betenni ezt a zászlót hogy kell hozzá rendelni a zaszlo.txd fájlhoz? egyáltalán megjelenne a pályán és egy mapeditorban? -
Blum #1819 Jó minőségű,fasza blueprinteket honnan lehet leszedni? -
#1818 :) igen. -
#1817 javítás: vertexre klikkeltem akkor a kép elcsúszott az alakzatról. Lehet fixálni? Lehet valahogy visszaállítani? mert most nem megy semerre ha move-olom az uv mapper nézetbe. -
#1816 Baloldali "kocka"
-
#1815 kösz, mondjuk ezeket a vertex stb nézetet nem nagyn értem, most hogy ráklikkeltem a zászló képe elcsúszott a alakzatról, azt fixálni kell mert most nem áll vissza.
válasz gomb megnyomva . -
thomasz05 #1814 oké bocsi -
thomasz05 #1813 oké bocsi -
#1812 create->polygon->single
VERTEX NÉZETBEN!
Légyszíves és használd a "válasz erre" gombot. -
#1811 válasz gombot nyomni kéne -
#1810 mert a színeket külön akartam rátenni. de aztán láttam hogy az nem is kellett volna oda. Akkor ezzel a surface-el ha rajzolok egy alakot és összekötöm azt hogy töltöm ki? -
#1809 miért csináltál 2 surface-t? -
#1808 ja most délután. tegnap nem akartam megérteni, ma meg egy ilyet csinálok, alapnak nem rossz úgy gondolom. van az a két piros vonal, na azt ,hogy törlöm a kockából? -
thomasz05 #1807 naon fasza -
#1806 Egész jó, te csináltad? -
#1805 1.zászló -
thomasz05 #1804 aham lécci egy képet -
#1803 dobj egy képet róla -
thomasz05 #1802 köszi szépen -
#1801 én csináltam egyet, ha nem tetszik akkor nem. most gyakorlok.
http://data.hu/get/2923535/zaszlo.z3d.html
kis herceg-tuzfal3 nézd meg. Szerinted fejlődtem tegnap óta? -
thomasz05 #1800 köszi :D de én z3d zászlóra gondoltam -
#1799 1. Talán, mert egy másik kamion vechicle mappáját jelölöd ki és nem azét, amelyikét megnyitottad a zmodban...
vagy
2. Bár a kamion mappája jó, de rövidíteni szerettél volna és nem tartottad meg a mappa szerkezetét, amikor kicsomagoltad a kamion mappáit, hanem csak az útólsóval bíbelődtél! -
#1798 Sziasztok!
Valamit biztosan elszúrsz! -
#1797 :DDDDDDD -
Blum #1796 LINK -
thomasz05 #1795 hello azt szeretném kérdezni hogy egy hungary-s zászlót tudnátok nekem linkelni? -
#1794 Ha sharepoint designerben megcsinálod akkor a modik elvileg beleteszik(ha jól tudom) -
#1793 Azt kellene, hogy lesz egy gomb: "LEÍRÁSOK", ha arra az illető rá kattint, legördül egy menü, és ott lesznek a linkek. Ez a terv.
-
#1792 Banner végül hogy lesz megoldva? -
#1791 Pápá! -
#1790 Vagy ahogyan tuzfal3 mondta!