6060

Segítség!
-
1. Tartsd be a Magyar Helyesírás Szabályait!!
2. Ha nem találsz külön letölthető táblát,a rendszámból is tudsz csinálni, create->copy és a helyére teszed, le mappolod és már meg is van. :) -
Ned20 #1908 Hali mindenkinek.Valaki tunak nekem egy névtáblát linkelni.Hiába kerestem nem talátlam sehol.(Egy kis segítség is kellene hozzá,de nem muszály).Előre is köszi. -
Sztem pmd,mert nem talállja a textúrákat.. -
Valaki tudna segíteni? Ha igen előre köszönöm!
-
Szerintem az lenne a legegyszerübb ha a tutorial hsz-emet betennéd linkként a bannerba, ideiglenesen... -
THX sikerült:D:D -
SuSu1992 #1903 azt hiszem, hogy úgy kell hogy egy eredeti lámpa dummyt(zöld kocka) copyzni azaz másolni kell, és utána át kell írni a nevét egy led névre! -
Sima flare-ket kell rakni, és a Led-pack-ben lévő nevek közül kiválasztani a megfelelőt:) -
sziasztok Lenne 1 kérdésem LEDeket hogy lehet rakni a kamionra? -
SuSu1992 #1900 úúúúúúúú vazzz tényleg!
köszönöm! -
Detach parancs ha jól emlékszem -
SuSu1992 #1898 sziasztok!
a kijelölt részt hogy lehet leválasztani?
a segítséget előre is köszönöm!
-
Sziasztok
Egy 2.2.2-es zmodról tudnátok adni egy linket? -
SuSu1992 #1896 valaki tudna linkelni egy viszonylag normális scania torpedo motorháztetőt?
köszi! -
SuSu1992 #1895 köszönöm szépen! -
a tükrözött és flippelt alkatrészen surface->normals->calcuate -
Ned20 #1893 sziasztok.Tudna nekem valaki egy DafXF 105-höz névtáblát linkelni.Nagyon kéne.Köszi -
SuSu1992 #1892 sziasztok!
miért van az hogy egy tárgyra adott tárgyra a flip parancsot nyomom, és utána a mirrort alkalmazom, akkor fekete lesz a tárgy?
de simán már a flip parancsnál is fekete lesz:/
hogyan lehet ezt kiküszöbölni? -
Nincs mit, és sok sikert! -
Blum #1890 Úgy,ahogy egy kamiont... -
Hogyan lehet egy pótkocsit ki konvertálni??? -
Bingó! Ő lesz az! Köszönöm szépen!
Úgy látom, hogy most már ideje lenne tüzetesebben átböngésznem azt a fórumot!
Most hogy látom a megoldás lényegét a felirat esetében lehet, hogy meggondolom ezt a dolgot, de majd akkor döntök véglegesen, ha a játékban nagyon zavaró lesz ennek hiánya! (Ha majd elérem azt a szintet, amit már ismét bemutatásra érdemesnek tartok, akkor teszek további képe(ke)t a gépről, na és persze a feliratról magáról.)
Köszi még egyszer a segítséget! -
Meg lehet csinálni az élek lekerekítését a "chamfer" parancs segítségével de egy teljes felirat esetében elég időigényes és sok melóval jár!
[URL=http://forum.zmodeler2.com/viewtopic.php?t=3131]"Chamfer" parancs a gyakorlatban.[/URL] -
A korábban készített felirat éleit, mert jelenleg olyan éles, mint a baloldali alkatrész széle, s jobb lenne, ha az élek nem lennének ilyen sarkosak, de ha nincs megoldás, akkor marad úgy.
Anno megcsináltam síkban a feliratot, majd mélyítettem, s jelenleg úgy áll, de így éles sarkok vannak, ezért gondoltam egy kicsit lekerekíteni, amikor megláttam a jobboldali munkadarabodat... -
Rubio, milyen objektumot szeretnél legömbölyíteni? -
Valóban nem, mert nekem az "igazi gömbölyítésre" lenne szükségem...
Azért, köszi a választ! -
nenus #1883 Sziasztok!
Tudnátok nekem scania tankrol képet adni (amin látszik a pánt + a tank eleje)
Köszi szépen -
Várj Rubio!
Ez a gömbölyítés nem igazi gömbölyítés, csak látszólagos!
Ha így megszerkesztesz egy ívet akkor ugyanaz lesz a problémád mint akela-nak, vagyis ha más-más szögből nézed a tárgyat, valamely nézetből mindig hibás lesz!
Egyébként a jobboldali alkatrész elkészítési módja annyiból áll, hogy készítesz egy "cylinder" primitívet, széthúzod valamelyik irányban, majd a csúcsokat a "Weld" parancs segítségével összehegeszted.
De szerintem neked nem ez kell! -
Üdvözletem a tisztelt fórumtársaknak!
"miért "kékül"be az a poligon csoport,amelyikre ráhelyezem az oldalrészt,ha mégsem kapcsolódik össze vele?"
Jogos a kérdés!
Valószínűnek tartom, hogy egy alkatrészként szerepel az objektumok között a két vagy több oldal. ( Egyebek közt, így ésszerű ha egy alkatrészről beszélünk. )
Tégy e-képen: csak az "oldalrész"-t jelöld ki poligon módban és így nyomj neki "calculate" parancsot!
Ha így sincs változás, akkor a "másik" részen játszd el ugyanezt!
A lényeg, hogy tényleg ne legyenek összekapcsolva a csúcsok mert akkor valóban "egyik poligon viszi a másikat is"!
Ezek után viszont fokozott figyelemmel kell eljárni ha újra használni akarod a "calculate" parancsot, mert ha kompletten ráküldöd ismét az egészre akkor megint csak "egyik poligon viszi a másikat is"!
( Ez már lassan szlogen lesz ) -
akela #1880 szebb napot kivánok!
Válaszod köszönöm.Igazad van,figyelmetlen voltam.Mentségemre szolgáljon,hogy lényegében mindkét irásom azonos problémáról szól,ezért siklottam el ama lényeges dolog felett,hogy melyik kérdésemre válaszoltál.mindazonáltal szivesebben venném a továbbiakban a segitséget,ha megmaradnának a billentyűzeted mélyén a szurkálódó,kioktató kis megjegyzéseid.Köszönöm.
#1866: köszi,ha, lesz időm kipróbálom.Viszont akkor nem értem,hogy miért "kékül"be az a poligon csoport,amelyikre ráhelyezem az oldalrészt,ha mégsem kapcsolódik össze vele?
#1867:"egyik poligon viszi a másikat is" ez alapból a prpblémám igen
-
455 #1879 vagy modellezni hogy kell peldaul egy autot? -
455 #1878 hogy kell kepet egy autora railleszteni zmodellerben?vagy azt hogy hogy kell konvertalni rfactor autokat f1c-be? vagy palyat konvertalni? -
Ned20 #1877 Sziasztok.Ki tudna nekem segíteni névtáblában.Akár itt vagy pm-ben nagyon szépen megköszönném.Még kezdő vagyok(nagyon).Előre is köszönöm -
Mercedes Benz-es szőnyeget tud valaki linkelni?
Előre is köszönöm. -
Miben? -
455 #1874 nekem tudna segiteni vlaki? -
Köszi szépen ez nekem is kellett...
-
thomasz05 #1872 nagyon köszönöm -
Innen le tudod tölteni: parabola -
455 #1870 sziasztok.tudna valaki segiteni hogy kell kepet egy autora railleszteni zmodellerben?vagy azt hogy hogy kell konvertalni rfactor autokat f1c-be?