30
-
#30 A kivétel erősíti a szabályt! -
Amadeoo #29 Na akkor elmondom a sok okoskodonak akik azt hiszik, hogy nem fogy belole!: Mar kb amiota Londonban vagyok(11 hete) vadaszok egy PSP-re es alig lehet kapni mert mindenhol keszlethiany van belole!!! Ezenkivul felszallok a metrora es szinte nincs olyan kocsi a metron ahol ne lenne valaki kezebe egy PSP! A filmeket 10 font koruli aron adjak hozza es iagazabol sztem ez egy iszonyatosan eltalat konzol! A sok hulye meg vegye elo otthon a kis teniszes kvarcjatekat es elvezkedjen rajta! -
FecaA #28 Szerintem + játékra a konzol a legmegfelelőbb! Akkor szidjátok a konzolt, ha láttatok xbox-os forzát + ps2-es GT4-et + Tekken 5-öt! Pc-n ilyen talán 5 év múlva..... -
onimusha #27 hogy a rákba jön ide a pc+konzol? ez egy handheld, hasonlítsd inkább a ronda Nintendo DS-hez -
onimusha #26 ember láttad már működés közben? vagy te az sg-s kép alapján vagy ilyen okos ? -
#25 Akkor sem kell a cucc, ha 20 ropi lesz.
Minek? Ez sem más mint egy kvarcjáték! -
#24 Cheapboy-ra ne halgassatok, hardcore nintendo fan, és veszélyben érzi a kis kedvenc nintendo ds-ét. :))))) -
#23 Ebben most egyet értek veled. -
MacrosTheBlack #22 Ez igaz, viszont a PSP már indulásként se a PC versenytársa. Majd a PS3. -
#21 A Konzol olyan mint a levespor... hasonlít az igazi leveshez, de mégsem az... pc a király!!
-
FecaA #20 De alapból programmal egyszerűbb is...... Nem sok mp4 formátumú videó fordult + nálam... szóval a pspvideo9 szépe átkonvertálja, azt magátol átrakja... ilyen egyszerű! Kül lehet venni 56-ért japánból behozottat! + kimász piacra és ha elnézel a "sötétebb" helyekre biztos kapsz lopottat még 20-ért is. Annyi a lénegy, hogy ott próbáld ki, különben nagyot nézhetsz.. -
#19 talan mert a 160 gigas vinyobol is csak 140et vagy mennyit hasznalhatsz azert. -
#18 nem csak ott van hiba:) -
#17 zenében Mp3, filmben csak MP4. Viszont mindenféle képformatumot tud. na jo moka?:) 80ért?:) Amikor majd meg konvertalni is kell a videok 99%at hogy megegye? Aztan nem eleg csak rarakni a memora a filmet... a PSP azt se tudja mi van akkor. PSPre videot feltolto programra is szukseged lesz, hogy pont oda rakja a filet ahol a PSP erzekeli. S nem olyan egyszeru ez, lévén ha nincs progid kezzel kell mappakat krealnod, melyek nevei érdekesek: MP_ROOT, aztan azon belul meg 6 fele alfaj is lehet ezek nevei persze mar trukosek: mdboz100 vidlk000 es tarsai. Majd kitalalja mindenki, mert errol a gepkonyben egy arva sor sincs. S miert? vegyé UMDt 9000ftért azért. -
bundee #16 Igazad is van, meg nincs is :)
Ugyanis ha pld. fogsz egy 1 gigas mmc kartyat, berakod valahova, akkor valamiert azt nem 1024megasnak latja, hanem csak 992-nek - kitudja miert... -
Szab02 #15 Nem tudom,hogy ki vette észre.De a cikk író elkövetett egy hibát.(Szerintem egy kicsit nagyot.)
Hogyha az első PSP-k 32 MB-al rendelkeznek, és az ujjabbak 1 GB-tal. Akkor nem "968 MB-tal több" hanem 992-vel több.Mivel 1024 a váltószám. -
Murdoc #14 Nekem tetszik a cucc. Az a kérdés, milyen formátumokat játszik le zenében/filmben.
Ha sokmindent, szerintem megéri az a 80 rugót. -
#13 jah,m de ha osszeszamolod a budoes eletben nem kapsz 187et, vagy mennyit, max 50-70 kozott, amibol 60 autos:):) -
#12 Aha, de a boltokba leszallitott mennyiseget irtak. Mind1, mindenhol mashol ugy van ahogy valoban van 5 milliot adtak el 10et leszallitottak. Meg majd biztos elfogyott a PSPbol europaban 2,38 millio db szeptember 1 ota, amikor Parizsban bécsben 30-40000ftokra leakcioztak csak hogy vigyék már.
japánban is jóval lassabban fogy mint a konkurrense, s maris tobbet adtak volna el?:D ugyanugyan. Téves a hir, ki kéne egesziteni, pontositani. -
Nyiri #11 Igen? Akkor ideje lenne megy bunti :)
Amugy meg minek hasonlitod ossze a pc-t egy ilyen kezifuttyel? Teljesen mas kategoria. -
#10 gondoltam felszítom a tüzet a pc-sek meg a konzolosok között -
#9 1. Ez faszság.
2. Erre semmi szükség nincs itt. -
#8 Annyira azért még nincs sok game, ha csak az origi. psp játékokat nézzük. Most jönnek majd nagy nevek. De persze ott vannak még az emulátorok is. -
#7 a sok pc-s irigykedik ahejett hogy venne eredeti játékot jaaa az nem megy csak fél milliós laptopon akkor ugye hogy a psp a jobb -
#6 Szerintem 3+4.47+2.53=10 nem ????
Játék meg van rá bőven. -
#5 Máshol ugy is van fennt a hir, hogy 5 millio a kosarakban, 10 millio a boltokban. Annyira azért nem fogy. -
#4 Ezt a kamut, csak 5 millio PSPt adtak el az embereknek, 10 milliot szallitottak le a boltokba. Valahogy nemugyanaz a 2. Meg azt a 187 jatekot is ha felsorolnak, hogy ugyanmár hol van rá annyi:) -
FecaA #3 JA! Büdös divatrockerek! :P egy rocker élete sohasem arról szólt, hogy most felvágjak 1 psp-vel......... -
blackgamer #2 ez van a Hooligans klipben? -
DKm #1 Nem csodálom... Jó kis gép! Viszont az 1gb-os memory stick duo azért jó drága lesz...