18
  • sater
    #18
    sater
  • gordonmail
    #17
    Smv, te miről beszélsz
    yDDDDDDDD
    Én téged raknálak be a pályára és én lennék a cukrosbáttya xD
  • bmxs
    #16
    nagyon jó!!!!!!!
  • Dono
    #15
    hát te nagyon hülye vagy bazeg
  • smv
    #14
    Amúgy ez így van, ha ideges vagyok, ha olyanom van, akkor játszom egy kicsit. Amúgy nem vagyok játékos tipus, de néha jólesik végiggyilkolni az egész páját. De ott vannak pl a stratégiai játékok, vagy worms, vagy tomisén. Tényleg megoldható lenne véregzés nélkül is jó játékokat csinálni, csakhogy akkor maradna az, hogy az ideges kissrác inkább a suliba, vagy az utcán vezeti le az idegességét, és nem egy pc előtt ülve...

    Mindezt összefoglalva szerintem baromság, ez a gonosz játék elmélet. Egyszerűen csak irigy az idősebb korosztály, hogy ők ehez hülyék.
  • smv
    #13
    Persze szinte mindenkinek vannak játékfüggő ismerősei, de szerintem nem a játékban kellene keresni a hibát. ezek az emberek, ha épp nem játékfüggők lennének, akkor éjjel nappal a tv előtt csücsülnének, hisz a többségük azért játszik, mert ott sokkal több sikerélménye van, mint a való életben. Ez inkább társadalmi próbléma, és mindenki számára egyszerűbb azt mondani, hogy erről a játékok tehetnek.
  • Adam II
    #12
    Ez nem igazol semmit szerintem sose volt és sose lesz jószándékú gyerek függetlenül attól ,hogy játszott-e egy ilyen játékkal vagy sem ,de sebaj majd egy nap leszoknak a játékok csesztetéséről is ahogy a TV-jéről anno.
    És most elmondom a szokásos szöveget arról ,hogy a szülői háttér is befolyásolja a kedves gyereket ,mert a szülőnek már kiskorban el kéne magyaráznia neki ,hogy amit lát az nem igaz és nem valóság blablabla ,ez az egész csak a média halálmadárkodása mert olyan jó az ilyenről beszélgetni a Fókuszban amikor már álhíreket sem tudnak kitalálni ,mindig is voltak olyan gyerekek akik nem tudták normálisan kezelni konfliktusaikat mind civilizált és főleg az elmaradott országokban (lentebb említettem az afrikai gyerekeket akik egymást ölik és érdekes nem egy játék késztette őket erre). Másrészt nem tudom milyen játékot kéne szerencsétlen gyártóknak csinálni amit nem szólnak meg ,autóversenyt meg lehet unni a Micimackót meg gyorsan ki lehet nőni a "kreativitást fejlesztő" játékok meg szintén unalmasak egy idő után. Az erőszak belénk van kódolva mint minden élőlénybe és ezt el kéne fogadni ,és a legtöbb normális esetben ez inkább levezetődik egy ilyen játék során mint felhalmozódik legalábbis én egy rossz nap után jobban alszok egy kis virtuális lövöldözéstől mintha magamban fortyognék és egy nap kitörnék mint egy vulkán. De hiába szövegelek kb annyit ér mintha egy vegát akarnék meggyőzni arról ,hogy egyen húst.

    ŐŐ NEO már csak +98 hozzászólás
  • mrzed001
    #11
    Mondjuk inkább úgy, hogy kinek milyen a jelleme, olyan játékot fog választani és szeretni.
  • gm
    #10
    Érdekes hogy nincs ellenvetés.
    De én most ellenvetek.
    Az pl, hogy "nincs kézzelfogható bizonyítéka", az első nagy tévedés a cikkben. Tisztelt cikkírónk nem látott még a játékoktól befordult srácokat? Nekem van ismerősöm, aki lehet hogy sose lesz jószándékú gyerek, mert még normális úton sose próbált meg konfliktust rendezni, se a haverjaival, se a rokonaival, se senkivel. Igaz GTA-t ezerszer végignyomta a kiskölyök.
    Szerintem igenis van súlya a gondolkodásunk alakulásában azoknak a dolgoknak, amik körülvesznek bennünket.
  • Adam II
    #9
    "Ellopja a gyermekeink ártatlanságát"

    Azok a pedo papok nem a játékok.
  • irkab1rka
    #8
    "Ellopja a gyermekeink ártatlanságát"
    hülyeség. Nem lopja el. De kinyitja a szemüket, és a naivitás tovaillan. hehehe.
  • mokok
    #7
    kamuk vagytok

  • mrzed001
    #6
    És ne felejtsük el, hogy PC-s játékról van szó, ahol külön probléma maga a gép, és az op.rendszer
    Egyszer ezért nem megy, egyszer azért, melegszik, lassú, VGA csere ... szóval eleve a PC üzemeltetése is növeli a problémamegoldó képességet, tehát én a PC-s játékokat a különösen hasznos kategóriába sorolom :))
  • Adam II
    #5
    Na persze nem is tudom melyik országokban vannak gyermekkomandók akik egymást ölik igazi AK-kal JA igen persze Afrikában ... nahát azoknak a gyerekeknek nincs is számítógépük és TVjük ami telitömhetné az agyukat erőszakkal de persze a nagy civilizált szuperhatalmak fröcskölik a nyálukat ,hogy a patetikus idiótákat beetessék és elvonják a figyelmüket az igazi problémákról.
    már csak +99 hozzászólás NEO egész jól haladunk:)))
  • archkoven
    #4
    Hát szerintem meg ölni jó és pont. Képernyőn vagy a valóságban, tök mindegy, a lényeg, hogy jól szórakozzon az ember.
  • dotkom
    #3
    na! végre valami gyerek párti megnyílvánulás is! (és sztem még igaza is van:)
  • NEOreg3
    #2
    és most jön 100+ hsz a gyerekek neveléséről, értelmi képességikről, lehülyézik a politikusokat stb. stb.
  • HUmanEmber41st
    #1
    Ezek az Ausztrálok nem tudják még, h az a program ami be van tiltva, sokkal népszerűbb lesz, mint a Barbie hair designer??????? :) :)