Gyakoriak az űrben az élet alkotóelemei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
Azért van értelme szerintem,az hogy bizonyítékot találtak nagy mennyiségû PAH jelenlétére,növeli az élet kialakulásának a valószínûségét az adott helyen,ezen a helyen kedvezõbbek a feltételek mint a "környékünkön".
Abban egyetértek hogy önmagában nem bizonyíték,de ez a felfedezés más felfedezésekkel eggyütt már alkothat bizonyítékot.Szerintem.
tehát én biztos vagyok benne hogy az univerzumban nem a mi bolygonkon van egydeül élet
😊
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
nos na ezt hagyjuk. igazábol nincs véleményem errõl a megállapításrol.
viszont a címhez: élet alkoto elmemei. elõször is mi számít élõnek? talán azt kellene meghatározni.
mert az egy dolog , hogy erre a kérdére bárki rávágná ,hogy az élõ ami lélegzik , mozog. naigen de mivan egy olyan bolygóval ahol az életfeltételkbe nem tartozik bele a levegõ , és nem kell mozogni az energia bevitel érdekében?
nos sztem:" a kozmikus élet kulcsjelensége az érzékenységet mutató, folyamatos öntevékenység"
magyarul keletkezésétõl megsemmisüléséig, folyamatosan tevékenységet mutat mely az esetek többségében a környezetre való reagálás ként fogható fel, és képes ehez energiát felvenni, avagy termelni.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Gyakori ez a vegyület.
Kész.
Ez nem bizonyíték semmire.
Csak akkor lenne egy elmélet bizonyítéka, ha valaki ezt adta volna meg kiindulási pontnak:
-Ha az M81 jelû galaxisban találnak PAH vegyületet akkor....
Na találtak.
És akkor?
Sok van belõle. Népszerû alkotóanyag
" semmi többet nem tudok elmondani"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ez nálam egyébként sem hit kérdés, maximum annyi, hogy mit tartok valószínûnek.
Elnézést a Sorokért:)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ki engedte meg nekik hogy olyan messzire elmászkáljanak?<#ejnye1>#ejnye1>
Az univerzum tágulásában nem hiszek, pontosabban nem fogadom el. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs belsõ mozgása, de aféle õsrobbanás utáni tágulást nem fogadok el, mert eleve az õsrobbanást sem.
A színképelemzéssel kapcsolatban nem azt írtam, hogy kamu a dolog, hanem azt, hogy 12 millió fényév távolság az nagyon nagy, közben bármi miatt módosulhat, így egyáltalán semmi garancia nincs arra, hogy ugyanazt mérik innen, mintha teszem azt onnan 500 km-es távolságból mérnék.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Persze ilyen vad dolgokat könnyû kijelenteni, mert megbizonyosodni úgysem tud róla senki.