1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Broafka
    ez röhelyes, miért nem lehet válaszolni? olyan nagyon megeröltető lenne?
    de most komolyan...
  • fanatifo
    nem mind1?
  • Broafka
    annyira tudtam hogy ezt fogjátok mondani, de gondolhatjátok hogy nem így értettem!
    mekkora? 1giga? 900 mega? 500 mega? 1,5 giga? mekkora?
  • Laky
    O_o
  • vg
    1db dvd lemez.
  • Broafka
    nem tom hogy ide néz még valaki, de kb mekkora ez a játék? de most komolyan!
  • kenyer007
    Ok :(

THX
  • Seth
    attól még egy nagy benga állat :D
  • Hmuda
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem az nem igazi kolosszus, mert úgy emlékszem, hogy nem volt anyagi testünk, csak egy alakot öltött sötétség. Nem ma volt, hogy végigvittem, szóval nem emlékszem pontosan.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Max beleszámolták azt a kolosszust akivé átalakulunk a végén
  • Hmuda
    Odafent csak a kert van, semmi több. A 17. kolosszus meg szimpla néphülyítés, amit valami vicces hülyegyerek indított el, 16 van összesen.
  • kenyer007
    Sziasztok. Van egy kérdésem. Én felmásztam a templom hátulján, de nincs ott semmi. Én olyasmiket olvastam, hogy ott van a 17-dik kolosszus amolyan plusszként a játékban. Igaz ez? Ha igen akkor hogyan találom meg pontosan? Mert a fákon kívül semmit sem találtam ott fent...

THX
  • DoNorBi
    sehonnan,van olyan játékom aminek a pal verziója gyorsabb és stabilabb,de akkor mind1
  • vg
    Hát ezt a hülyeséget meg kitől hallotad?
  • DoNorBi
    az eu verzió framerate ügyileg amugy stabilabb mint az ntsc?tehát hogy kevesebb a belassulás avagy sem...
  • Seth
    Állítólag ha nem szedsz fel 1 gyíkot sem,akkor a 4. végigjátszásra gyűlik össze a megfelelő mennyiségű stamina (mert ugye a colosszusok likvidálásakor is kapsz)
  • Hmuda
    Fel lehet mászni, csak tudni kell a technikáját (van egy pár "hogyanmásszunkfel" video a neten).
  • vg
    De fel lehet mászni rá!
  • Code92
    hát a templom fgalán nem fogsz felmászni fogadunk???én is próbáltam már jó sok gyík után...
  • stream man
    hy mennyi gyikot kell megenni ahhoz hogy fel tudjak mászni a templom falán??
  • Seth
    igen, csak egyféle van
  • Code92
    csak egyetlen befejezése van a játéknak?
  • Disk
    Más ellenség nincs.
    Ha végigvitted ,akkor újra kezdheted a játékot nehezebb szinten vagy ua szinten.Plusz lesz Time Trial.
  • Hmuda
    Ha az utolsó is megvan akkor lemegy a végjáték és jön a time-attack mód, aminél ha imádkozol a szobroknál, akkor időre lenyomhatokd őket és ha eleget lenyomsz akkor kapsz extra felszereléseket (plusz megnyílik a hard mód).

Csak te vagy ott, csak a kolosszusok és csak a gyíkok.
  • Crazy Mate
    A játékban nincs egy ember se,egy másfajta ellenség sem,csak a colossusok?
  • Crazy Mate
    Ha végigvittük,akkor vége?Nem lehet csak úgy lovagolni,gyalogolni a pályákon?
  • Code92
    1000 köszzz
  • Disk
    A videókat pedig itt találod.
    Sok sikert!
  • fanatifo
    Gejzír alá kell csalogatni amitől felfordul egy időre és meglehet mászni!
  • Code92
    kis gondjaim támadtak a 9.dik kolosszális (szarra emlékeztető)teknős alakú bazinagy kővel valaki segítsen nem sok fogalmam van róla h. hogy másszam meg ha elmagyarázzátok nagyon megköszönöm vagy jó a videó is amivel a múltkor segített ki vaki előre is köszi
  • Seth
    az égvilágon semmi
  • DoNorBi
    hülye kérdésre hülye válasz:)arra gondoltam hogy ha +szerzem van-e vmi változás,vmit csinálni amit a sima pacival nem lehetett vagy hasonló...
  • Seth
    fehér ^^
  • DoNorBi
    a fehér lovat a hard time attack után adja?akinek megvan a paci az mesélhetne róla:)
  • Victor1103
    Ma rászántam magam hogy másodszorra nekiesek ennek a gémnek.Reggel keztem már végeztem is vele.Hát igen másodszorra kicsit könnyebb mint elsőre volt,de ennek ellenére nagyon élveztem mert egy minőségi alkotás:)
  • Code92
    köszi
  • UNREG
    Így.
  • Code92
    elakadtam a ame-ban a 4.dik kolosszusnál és 5letem sincs h. hogy kéne megmászni pedig már próbálkoztam elég soxxor és nem nagyon jöttem rá valaki segítsen pls!
  • dinomano
    nagyon jo lett a banner! :-P
  • Solidus
    Shadow of the Colossus