1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Broafka
    helyesbítek... hogy egy kicsit fiatalbbak legyünk... :D
  • Broafka
    feljutáshoz*
  • Broafka
    nah megcsináltam, mondjuk egy sokka legyszerűbb módszerrel a fejére való feljutással...

egyébként, alakulhatott volna máshogyan a vége? mint sem... úgy ahogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy meghalunk!
  • Seth
    hát a játék végében sem lesz köszönet, de nem lövöm le a poént
  • Broafka
    jupppííííí, én már majdnem megsirattam akkor :)
  • Seth
    nem
  • Broafka
    a paci meghalt teljesen? :( (Arogh? vagy hogy hívták)
  • Seth
    hát vállán beleszúrsz,ekkor odanyúl, ráugrassz a kezére (elvileg a kézfején kell lenned, nem a tenyerén, majd onnan az ujján végigfutva a nyakához. Kurvagyorsan kell, nagyon ki van centizve
  • Broafka
    egyébként, hogy lehet a válláról normálisan elugorni? mert én úgy szoktam, hogy bele döföm a kardot, aztán megpróbálok megállni az alkarvédőjén, és onnan a kezére, de amint ráugrok a kezére, már viszi is el onnan, és képtelenség onnan már bármerre is ugrani...
  • Seth
    én 3x estem vissza legalulra, de bekaptam pár dilibogyót és újra nekivágtam :D
  • Broafka
    hát én addig próbáltam amíg félre nem ugrottam és le nem estem a legalljára, akkor idegességembe kikapcsoltam...
  • Seth
    pedig úgy kell, kezére rá, majd a mutató ujja végéről kell ugrani, rohadt nehéz volt nekem is, kb 5x-re sikerült
  • Broafka
    az utolsó colossusnál, amikor már a vállánál vagyok, onnan hogy a p***ába lehet átugrani a nyakára? próbáltam ,hogy rámegyek a kezére, és onnan a nyakára, de nem bírok ilyen gyorsan elugrani onnan, és addigra már elviszi onnan a kezét, valaki ötlet? vagy segítség?
  • Broafka
    phuu, 1 nap alatt 7 colossus, termékeny nap volt
    a 10-esnél elakadtam, annál a nagy földben csúszóval, egy ütés és az életem 3/4-edét legyakja, és mivel állandóan a földben van elég sebezhetetlen, gondoltam kihasználom azokat a nagy kő szírteket, de nem akar beléjük rohanni :-/
  • Broafka
    eddig 8-at öltem meg asszem
    a kedvencem eddig a madaras colossus, meg a vizes colossus
    de tényleg király a játék
  • Okami Amaterasu
    A VILÁG LEGJOBB ÁTÉKA MOST KEZDENÉM EL HARDON DE IZOM DURVA vki vitte már ki hardon..és ha igen mlyen extrát kapx?
  • Broafka
    lol, de hülye vagyok, azt tudtam hogy a talpát kell lőni aztán pedig felmászni rajta, de nem értettem miért nem mászik!
    aztán rájöttem hogy az ugrás után az R1-et is nyomni kell, akkor kapja el! :D
  • sci21
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=shadow%20of%20the%20colossus&hol=topic

itt a második colossus és ott van a talpa.
  • sci21
  • sci21
  • sci21
    a második titan megkel nyilazni a talpát eldöl és tádám már fenn is vagy (ha tudod mivel kell menni háromszzög ugrás r1 kapaszkodás)!
  • sci21
    császtok végiggyaktam a normal 16coli és rámentettem a hardra és ez baj ugye mert normalba lehet time killezni (bár fingom nincs hogy mi mert azonnal mentem a hardra ami egyébként nem hard)
  • Broafka
    mi a rohadt élet?
    1, hogy játszik már ez a csávó? mint egy gép, nagyon durva
    2, én nekem nem engedte hogy megkapaszkodjak rajta, pedig már próbáltam...

szóval akkor nem a lustaságom miadt nem tudtam, hanem valami bug...
    vagy lehet hogy csak rossz helyen kapaszkodtam rajta, na mind1, akkor megpróbálom

köszi
  • Szaszura
    na mégeccer: a megoldás
  • Szaszura
  • Broafka
    hogy lehet kinyírni a 2. titánt? :D
    de most komolyan, lőttem a talpát akkor térdre rogyott, de aztán hogyan?
    lőttem a fejét is, egy ideig sebződött aztán már nem...
  • jax
    Csá! Érdekel ez a game, nem tudna adni valaki linket, hogy hol vásárolhatnám meg? Valami emberi áron. Thx
  • dinomano
    Nagyon-nagyon jo+szép a game; tegnap alltam neki,2 kolosszus megvan...Nagyon bejövös...kár volt nekiallnom, ezutan minden ps2 game-et ehhez fogok hasonlitani... :-P
  • vg
    A lóval együtt kell nekifutni...
  • Seth
    lóval -_-
  • ayden
    Az utolsó colossusnál hogy lehet átjutni a leszakadó hidon? Vagy merre kéne átmenni, mert sehogysem sikerül
  • ffxi
    Hát igen! Ciki de anno nem volt szélessávúm és nem tudtam megnézni...
  • Tagor
    456-os hsz!
  • ffxi
    Hali!
    A hardot is megcsináltam, de nemtom hogyan kell fölmászni a kastélyra. Pedig gyík zabálással már nem is nő a karikám. És nem elég felmásszak. Kinek sikerült és hogyan?
  • DoNorBi
    nincsmit
  • Seth
    jó az
  • Broafka
    hmm, azért kérdeztem, mert rémisztően kicsinek találtam azt a 900 megát, amit most töltök...
  • Seth
    de ha letöltöd akkor többnyire tömörítve találod, 900 megás verziót szedtem én le azt tudom 7z-vel volt tömörítve. De van 1,8 gigás verzió is. Úgyhogy válogathatsz
  • Broafka
    köszönöm
  • DoNorBi
    4,31GB...