Shadow of the Colossus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez egy nagy hülyeség! <#nevetes1>
Sir Quno Jedi
Nem elég 1x, de ÉN nem fogok spoilerezni... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mimi? Többféle képpen végig kell nyomni? Hol, mikor, mit?
Sir Quno Jedi
Nem mondhatta el mi a vége, mer ahhoz többféle képpen végig kell nyomni ám... Khmmm...

De azér a nevemben is húzzá rá még másfél kilovolt-ot a kissrácra! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Itt az ideje, hogy elköltözz otthonról!
Moyko
Megszereztem a játékot... gondoltam beosztom.. (mert hát ritka jó) mindig csak 1 -1 kolosszust ölök meg.. kiélvezem.. elcsépeltem magam a 15. ig. (16 van ugye)
Erre: megyek haza.. anyám mondja hogy unokaöcsém elvitt valamit és majd hozzavissza.. na ekkor felment a pumpa..<#boxer> két nap mulva jönbe a srác a szobámba.. (szomszédba lakik az unokatesóm) odadja a SotC DVD-t majd hozzá teszi hogy végig nyomta.. és elmondja hogy mi a vége. <#wilting>

most bezártam a pincébe, és minden nap kinzom.<#violent>

There is only one Boss!

doubleW
Köszi!
Jólvanna:)

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

Laza
Mindennek van egy 'hasznalati utmutatoja', meg az internetes oldalaknak is :)
Sot, sok official forumnak eleve az az elso topicja, hogy 'nezz be ide, es olvasd el ha eloszor jarsz itt' :))
De ha mar kepet szurtal be, akkor jo helyen olvasgattal, csak kicsit lentebb kell keresni ('makrok' link a kuldes gomb alatt)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

doubleW
Vagy nem tudják, h mi az.Pl én se.mi az?:) és hogy kell olyat csinálni?:)

Laza
Csak ugylatszik nem szeretik hasznalni :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DoNorBi
ahogy olvasgattam forumot megjött ujra a kedvem a game-hez,el is döntöttem hogy a time attack modot megcsinálom,jelentem sikerûlt(azt hozzákell tenni hogy normálba:P)
csak nemértem hogy miért nem lehetett felhasználni az elõhozott cumokat TA-ban...
a másik meghogy elkezdtem a hardot,idáig négyet elintéztem csak nemértem hogy miért nem lehet vagy felhasználni a normálba elõhozottakat vagy egybõl megcsinálni a kolosszikat TA modba is és akko hasznát venném azoknak...
tehát nem jön át a lényege:(

Haverok, Buli, Fight Club!

Laky
van ám ilyen is :)))))))))))))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jaj, az nagyon gáz lenne! :( Sajnos én is elolvastam itt mielött végigvittem a játékot... :(
Fyrex
mibe hogy ma vagy holnap jön hogy végigvitte és elmondja az egész végét, hogy hátha mi még nem tudjuk

spoiler elõtag nélkül of korsz...

Avanti Crociati!

Laza
Ez raadasul nem is a regi kiadas iso-ja, hanem az ujje, amit most adtak ki megint (a SotC miatt), ez ~907Mb kicsomagolva ;)

Meg akartam venni, de nagyon gagyi muanyag tokja van... a regi papirtokhoz kepest gagyi :)

Nekem ez a verzió van meg.

ICO.PAL.Multi5.READNFO.PS2DVD-SUSHi
ICO PAL ReadNfo Multi5

Origin.: PAL Platform...: PS2
Source.: DVD5 Filenames..: su-ico.rxx
Size...: 15 x 50mb Format.....: iSO
Date...: 24 Feb 2006 Language(s): DE EN FR SP IT

G a m e N o t e s

http://ps2.ign.com/objects/014/014833.html

This is the 2006 rerelease of the 2002 classic. We don't know if anything was changed, so trade it at your own risk. Just a leftover from yesterdays spree. Nukers do as you please.
Laza
HIVATALOSAN az USA(NTSC) ICO volt CD-s, a PAL-os pedig DVD-s, mivel ez ~900Mb.
Ezek a PAL CD-s vezriok nem tudom milyenek lehetnek :)

Egyebkent pedig a PAL-os ICO 'tobb' mint az USA(NTSC), ugyanis + fejtorok vannak benne, stb.

Laza
Legyel mar szives hasznalni azt a nyomorult 'SPOILER' elotagot azon hozzaszolasaidnal, amelyek a jatek tartalmaval kapcsolatosak, es olyan informaciokat hordoznak ami lelovi a poent azok elott a jatekosok elott akik meg nem tartanak ott.

Masik dolog pedig az, latogass el ide Gamefaqs.com, majd hasznald ezt Sztaki szotar, es szvsz felejtsd el ezt a topicot, mert ilyen hozzaallassal ehhez a jatekhoz senkisem fog segiteni (remelem :)

Solidus
Mi történt itt?!Kezd gumiszaga lenni.<#wow3>

.:SOLIDUS:.

Fyrex
azt hiszem moderátorra van szükség ez nem állapot

Avanti Crociati!

A feljárat mellett van egy kidölt hosszúkás kör szobor, azon indulj el, és mindig mássz fel a szobrokra. Ha felmentél, akkor kétszer nyilazz bele, és ekkor neki fog furni. Ha végigértél, akkor be fogja törni a falat a pálya elején. Ott felálsz arra a talapzatra felül, nyilazod, mire rátokomlik az egész mennyezet. Ekkor leszakad a hátáról a cucc. Kimész a szabad terepre, és ugyesen felhergeled, hogy belerohajnon a kidölt szoborba, ekkor megszédül (mert nincs rajta a pajzs), és lehet szurni...

Egyébként, nekem nagyon ellemszenves, hogy ilyeneket írsz, hogy "testébe döfhetem a kardom", meg ilyesmi. Látszik, hogy egyáltalán nem érted az egész játék lényeget. Mind1.
ja lehet
Szerintem rá kellett volna írni a játék borítójára csak 18 éven felülieknek, alá kis betûkkel: Fejed használat elõtt felrázandó.

makeru ga kachi \"A legyõzötté a gyõzelem.\"

Hát a 14. szörny az oroszlán! De melyik oszlopra kell felmászni mert egyikre sem sikerült?Nekem azis jó érzés lesz ha elmondod hogykell megölni és a testébe döfhetem a kardom!!!
Laky
sokkal job érzés, ha magadtól jössz rá a megoldásra, én is eltököltem vele egy darabig ;)

Most amúgy melyikrõl beszélsz? A kicsirõl a romok közt? Mássz fel az oszlopokra és hagyd hogy nekiszaladjon a köcsög. A többit meg találd ki!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

de mértnemsegítesz? Írja már meg valaki hogy kell megölni az oroszlánt!
Már megint itt vagy???<#circling>
Okos légy és figyelj a hangra, ami mindíg megszólal ha sokat szarozol egy kolosszussal, mert mi nem segítünk neked!
<#vigyor1>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Hi!
Tud valaki segíteni?
Az oroszlánt hogykell megölni?
doubleW
egyébkén szerintem mindenkinek másik verzió van meg:)pl méretkülömbségek..cd/dvd...

dinomano
Nem tünik rip-nek az ICO+fullCD-snek irtak...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szaszura
Aha így már vágom köszi!<#crazya>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Az ICO-t kiadták iden újra, azért lehet most újra kapni... Egy cd-re nem igazán férne a játék, mivel 1.1 giga...
Szaszura
Nekem CD-s és szétpörgeti a gépet ezért érdeklõdöm,mert akkor megpróbálom megszerezni a DVD-s változatot!!<#schmoll2>

testerlnx
Most néztem meg, és nálam az van írva a dobozra, hogy DVD-ROM.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

dinomano
nekem fullcd-s verzio van, nem RIP; de amuparadise.org-rol talan még tölthetö bittorrent tracker link alatt...régen szedtem le, lassan fél-1 éve... PS2-öt akarok, azért szedek le pár ps2-gémet, amik nem vészesek méretre(1 giga körüli/alatti)...Amugy PS1-ezek még... :-D Arra durvasok minden van; pár évre elég mission-t ad az is, amennyi idöm van jatszani... :-D ill. :-(
sok jatek/kevés idõ...

Szaszura
Ja köszke az infot!!<#worship>

doubleW
Én elvileg ps2dvd-rõl tudok, viszont 670mb és láttam ps2cd-n is.Nekem ez van.

doubleW
jaa,hogy még ps sincs:)Akkor szerezz egyet minél elõbb, mert te is lemaradsz mindenrõl, ahogy én, nekem is csak 3hónapja van, és van mit bepótolnom..de méérrrr?mér nem volt elõbb??lehetett volna, csak nem akartam.nem is értem.:)
miért tartasz ps játékot, ha nincs ps-ed?:)

Szaszura
Én most toltam végig a SOTC-t ûberzsir a game az biztos marhára tetszett!Ennek hatására elõveszem a ICO-t és lenyomom újra!Apropó egy kérdés bár már lehet volt róla szó:az eredeti ICO CD-s v. DVD-s?<#wave>

dinomano
hmmm.elöbb még 1 ps2-öt kell beszereznem! :-D ICO-t havernal toltam; amugy leszedtem, vhol DVD-n megvan CD-ISO ICO-bol..

doubleW
Hát ha bejött az ICO, mindenképp szerezdd be a SOTC-t sztem, mert még lenyûgõzõbb játék.Én warezoltam, de ha lenne egy extra premium gold ICO megapack aluminium dobozban mindenféle ajándéktárgyakkal, mindenképp megvenném:)

testerlnx
576.hu-n meg 8,5 az akciós katalógusban...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Múlt héten rendeltem, nekem 7k-ba fájt az ICO, és már itt is van a kezemben :)

dinomano
ICO tényleg örök, megaatomdurvajo gém, a hangulat, a graf(pedig indulogém szinte ps2-re!); minden tökély, engem azonnal elvarazsolt a gém... valahogy az egesz atmoszferaja... a nagy üres terek; a hatalmas vár; "a fenkölt ridegsége" a pályának... :-D A kiscsaj rángatás, segítés + az üres várban kiabálás... meg a "ködlények"... naggyonmegaatomjo! SoTC-t még nem lattam, de nagyon tetszett a graf., az atmoszfera(videokhoz+screenshot-okhoz volt csak szerencsem..)

Laza
ICO orok klasszikus ...

doubleW
Tudom h nem ICO topic, de el kell mondjam, h ahhoz képest, h elözõ generációs (ha mondhatom igy) játék, nagyonnagyon szuper!Elbûvölõ, milyen 5letes , pl a save game nagyon komoly, meg alapból az, hogy igy "ráncigálni" kell magunkkal a kiccsajt:)
A kamerállás ,ahogy a SOTC-ban is, k*r*ajóó.Igen, sajnos a legtöbb ilyen régebbi játék kimaradt, mert csak 3 hónapja van psem...De a resevil 2 is nagy kedvenc a "régebbi" játékok közül.

doubleW
ICO test start :)

Nemértem miért ilyen rosszindulatú az 533as hozzászoló! Csak múlt héten vettem a ps2õmet dehogy adom el.