1043

Az ICO készítőinek új játéka
  • Solidus
    Nagyon jó lett!
  • Laky
    pozitív kritika:
  • Disk
    waó...nagyon jól néz ki ez a banner
  • Shenlong
    Csináltam egy bannert, hátha feléled kicsit a topic

Várom s kritikákst
  • Seth
    Ilyen fénylőfarkú gyíkokat keress, lenyilazod, megeszed. Sokfelé vannak a térképen, de a mentőhelyek majdnem mindegyikénél mászkál egy
  • stream man
    hy lenne 1 kérdésem hogyan/mivel lehet növelni a mászó képességet??
  • ronihun
    Na ma lett meg a gém...istenkirály...ugyan még csak egy kolosszust győztem le (azt is nagyon nehezen)de király..Az irányítást meg kell szokni...de ha belejövök jó lesz!
  • aabyssx
    Az utolsó kolosszust még ennél is többször megcsináltam, csak hogy láthassam újra az ending-et.

Ja, és összegyűjtöttem annyi stamina-t, hogy megmásztam a templomot is - szinte minden gyíkfarkot összegyűjtöttem az egyik végigvitel alatt.
  • vg
    Én csak egyszer vittem végig, de az is nagy élmény volt!
  • God of War
    Huh az szép nekem a 2is elég volt
  • aabyssx
    Ma (rituálisan ;) felraktam a játékot a polcra. 2 hónapon át (amióta megjött a játék) csak ez volt a PS2-ben.

6 végigvitel után (amiből 1 hard végigfutás és 1 normal time attack maxolás) kicsit még mindíg úgy érzem, hogy nem elég. Kár, hogy kb. 4-5 évet kell majd várni még egy ilyen alkotásra. Ha egyáltalán lesz ilyen...

A játék nem tökéletes, mégis tökéletes. Főleg az ICO-val együtt.
  • God of War
    De még csak 8van meg:D
    Meg külömben a 9.kis butust nem tudom kinyirni mert soha nem akar a gejzir felé jönnimindig megáll azt elkezd löni.
  • Fyrex
    hát végigjátszással azacsoda hogy ilyen hosszu ideig tartott :))
  • God of War
    Már megvan csak balf@sz voltam ott volt a szemem alött:D
    Már a 8.is megvan ez volt az eddigi legnehezebb mert nem mindig találtam el a hátsó és az elsö lábát azt meghaltam.
    Az eddigi időm 4óra 20perc ez lehetséges hogy ijen rövid idö alatt meglegyen 8koli
  • God of War
    Nem sértödtem meg:D
  • Fyrex
    ne legyél már ilyen sértődékeny komolyan mondom

annyit mondtunk hogy mi a véleményünk így végigjátszással tolni, senkinek semmi baja veled nemértem mért kell egyből ilyenekkel jönni
  • Fyrex
    ugyanúgy megfogod találni mint az eddigieket...világíts

nem szabad elsőre feladni
  • God of War
    A 7.koli merre található?
  • God of War
    én nem azt akarom hogy nekem kegyen igazam csak most nektek az a bajotok hogyén ugy játszok hogy közbe-közbe elolvasom hogy mitkell csinálni mert mint mondtam mire rájönék lemenne a nap.
    És lécci nekezgyük mámegimt azt amit az Onimusha topicba abbahagytunk oké,már kezdtem örülni hogy nincs köztünk vita én nem akarok balhét senkivel seveled se balloral ugyhogy lécci hagyuk egymást és mostantól csak a játékhoz szolo témát irjunk idebe!!
  • Fyrex
    most mér kell a flém?

tégedse érdekel, őtse és kész

nem kell hogy tied legyen az utolsó szó, attól még nem lesz igazad

mindenki ugy jáccik ahogy jólesik, csak elmondtuk a véleményünket
  • God of War
    akkor meg?
  • ballor
    nekem aztán teljesen mindegy
    annyira nem érdekel a dolog, mármint a te dolgod
  • God of War
    ööööööööööö nem ugy csinálom hogy elöre beleolvasok hanem azt a részt ahol épp vagyok csak azt olvasom el.Nem az egészet nemm lövöm le magam elöl a poénokat.De mind1 végülis ugy viszem végig ahogy akarom nem de?
  • ballor
    hova sietsz? saját magad elől lőssz le poénokat a játékokból így
  • God of War
    Megöltem a 4.kolit is.
    Fyrex a végigjátszással mert ha nem lesném akkor lemene a nap mire rájönnék hogy kell kinyirni:DDD
    Gyönyörű a gém egyébként nagyon tetszik már egyre jobban megy csak bele kell jönni:)
  • Laza
    OMG mi van itt ... disznok ele gyongyot :)
  • God of War
    hát én csak azért igy álltam hozzá mert ideg voltam fulra amit ugye te is látthatál:D
    Meg azért én ijet nem mondtam hogy utálom a kolikat meg hogy addig utöm mig kinem esik a szeme én csak annyit mondtam hogy legszivesebben levágnám a fejét és bele raknám egy dimanittal teli kukába:D
  • Dajin
    bár talánn nem ennyire durván, de maruzst te egy állat vagy:D
  • Dajin
    az elején teis ugyáltál hozzá mint maruzst:D
  • God of War
    Fyrex:ha náha-néha nem olvasnék bele akkor a gép és a játék darabokba lenne mert már tegnapis ugy felhuztam vele magam mert ugye nem jöttem rá hogy hogyan kell megcsinálni:)
    Maruzst25:ez a játék nem arról szól hogy addig alázd a koloszusokat mig a hulláik is szerte foszlanak.A koli egyátalán nem is rosszak csak a csávó a saját gondjaival foglalkozik és nem törödik mások érzéseivel neki csak az a fontos hogy a barátnöjét visszahozza az élök sorába:D
  • maruzst25
    Nincs valami kód amivel elő lehet hozni egy aknavetőt amivel szétbombázhatom a kolosszusok fejét,majd utánna még a hátramaradt hullát széttrancsírozhatom,kibelezhetem? Gyűlölöm a kolosszusokat és ki is írtom az összeset!!! Gusztustalan benga állatok!!Jó játék ez csak kár hogy a hullájukat nem lehet még tovább irtani,gyalázni:)
  • Fyrex
    azért én attól is lefordulok a székről, hogy eleve végigjátszással játszol...

nem lenne élvezetesebb kicsit gondolkodni?

mert ugye épphogy túlvagy a másodikon és már a játék végét is tudod, és már a 6. szörnyet elemezgeted...

de ahogy érzed :)
  • ballor
    egyre jobb lesz, de előbb csináld meg a következőt, és majd meglátod
    nem jó, hogy így előre elárultatod velünk, hogyan is kell
    ha nagyon-nagyon elakadsz, akkor kérdezz (én is csak 5ig jutottam, mert utána valamiért nem toltam tovább, de tervezem)
  • God of War
    Kösz demár megoldottam ésn voltam a béna mert nem tudtam hogy fellehet mennirá kapaszkodás nélkül.aharmadik a lovag az kemény lessz?annak is két hpja van.most olvasom a madárnak 3hp is lessz az kemény menet lehet:D
  • ballor
    már nem tudom annyira, de előre lehet mindig, meg kell pihenni, mindegyiken van pihenőhely és feltöltődik a köröd, utána gooooo
  • God of War
    Azt tudom hogy csak akkor látszik a HP ha nálam van a kard.
    De én még akkor sem tudok elöre jutni a 2.kolin ha esetleg elmondanád hogy lehet elöre jutni háturól
  • ballor
    ez a játék erről szól, teljesen ilyen lesz
    a madaras sem rossz: ott meg a szányán nme mindenütt van szőr, amiben meg tudnál kapaszkodni és ugye a madár arról híres, hogy a szárnáyt csapkodja ez előre jutáshoz... szóval készülj

nem lehetetlen, picit rá kell érezni

egy dolgot ne feledj: a pontok CSAK akkor látszanak, ha kard van nálad!
  • God of War
    ja meg mindig elfogy a csávó ereje és utána nem tud kapaszdokni és leesik és mehetek fel ujra
  • God of War
    Jó hát nekem nem megy.
    NA akkor most ugy kéme megcsinálni hogy a hátáról kéne elöre mennem,a gerincén?
    meret ott tüti nem lehet mert ott már nem lehet kapaszkodni
  • ballor
    nem értelek: fullra így kell és MEG LEHET CSINÁLNI!