1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
KyMo #883 Köszi a válaszod.Más nem tapasztalt semmit?Légyszi irjatok valamit hogy mennyire pörög az olvasó játék közbe. -
#882 Marha jó játék,nekem nincs semmilyen konzolom,de már játszottam vele,nagyon sirály,kár h nincs pc-re,de nem is menne a gépemen mert ATI9800-am van szal nem biztos h menne :D -
#881 Úgy vettem észre, hogy egyfolytába olvas ide-oda -
KyMo #880 Az lenne a kérdésem hogy SOTC alatt az olvasó mennyit dolgozik.Tehát olvastam más ilyen játéknál aminél ekkora térről beszélünk hogy eléggé megdolgoztatja.Itt ez mennyire jelentkezik?Vagy itt időnként tölt és ennyi vagypedig itt is folyamatosan tölt megszakitás nélkül? -
#879 Tegnap probáltam ki ezt a játékot havernál a ps2-ön, hát mit ne mondjak, nagyon jo játék! :) Nagyon tetszett az oriási játéktér, a grafika is jo volt, és a szörnyek egyszerüen királyok voltak! Összességében nem tudok rosszat mondani a játékrol, szal király! ;) -
#878 hi. van a játéknak alternatív befejezése? például amikor befejeztem és lecsapom azokat akik odajönnek a templomba akkor nem esek a kútba? -
dani z #877 honnan bírnám ezt letölteni ahol még hamar leisjönne ? mert csak olyat találtam aminek 1 vagy 2s je van -
#876 Adam Sandler ezt a gamét tolja a Reign over me-ben.
Nézzétek meg,jó a film. -
vili 27 #875 Szevasztok ! Én csak simán végig játszottam a játékot, és a youtubon meglepően figyeltem amikor egy ejtőernyős jelenet is van, meg erről a titkos kertről sem tudtam. Hogy találok oda? Én 26 éves vagyok, és már gyerekkoromban bekerültem a videojátékok világába. Azért nem semmi fiúk, mi elmodnhatjuk hogy ott voltunk a kezdeteknél. Visszatérve, a Shadow of the Colossus minden idők egyik legnagyobb kalandja. Egy Ps2, és Xbox360 tulajdonosa vagyok. A véleményem, hogy a Sony tudja mitől döglik a légy, pl. God of war, Shadow of the C. stb. -
#874 bocs valamiért a videó a végére került nem a zárójelbe :)) -
#873 Na annak én örülnék.
Bár én akár annak is örültem volna ha neten ölhetnénk.
Bár ennyi erővel sok dolgot akartam volna még...
De a folytatásra nagyon kiváncsi lennék hogy pölö kivel leszünk?
Mert ha ugy folytatása hogy ez a történet akkor kivel leszünk, a csajjal??
Vagy csak végig nézhetjük ahogy felneveli a csávot a csajszi ..
Meg igen ha ugyanaz a történet mit kéne csinálni mert oda az összes kolosszus, a csávo baba lett,a csaj feléledt, a táj ugyanaz akkor meg oda az egész..Bár talán az lehetne, hogy az évek után kicsit megváltozott de akkor se nagyon...Szoval asszem le is tárgyaltam ezt a dolgot hogy a történetet folytatják...
Ja meg most láttam ezen a videón:() hogy van ejtöernyő mert ezt eddig én nem is tudtam...KATT IDE -
Project Zero #872 Állítólag lesz ennek folytatása PS3-ra. Már nagyon kíváncsi vagyok. -
#871 PS3-n felskálázva, progresszív scan bekapcsolva és ugyanúgy néz ki mint PS2-n. De talán a színek szebbek is :-P. Szal kifejezetten pozitív csalódás volt nekem. -
#870 jah, sajnos, pedig én még a nagy hídon is végig mentem! :D
jó 20 perces út volt kb! :D
és találtam gyümölcsöket, amit ha megeszel akkor kevesebb lesz az erőd meg az életed! :D -
#869 Grat, onnan tök szépet lehet ugrani, másra nem is jó ^^ -
#868 emberek!
sikerült felmásznom a titkos kertbe, a templom legtetejére! :P -
#867 XDDD -
#866 egyeltalán nem hasonlítható a kettő egymáshoz, teljesen más stílus, mindegyik remek a maga kategóriájában ( ami a colossus esetében mondható hogy páratlan, okami azért hasonlít egy bizonyos zeldához ^^ ) -
#865 Bocs hogy megin izélek egy másik játékkal de ez is nagyon szép és hasonlo
de mégis más....
Sőt elnézést kérek az összes Shadow of the colossus-os rajongotol vagy bármi mástol hogy nekem ez jobban is tetszik....
Mér?
Gyönyörü a grafika a történet kiválo a zenék meg elképesztőek!!!
Inkább meg is mutatom miröl beszélek....
http://www.youtube.com/watch?v=oGb71mUlgr8
CSODÁlATOS -
Nyarlathotep #864 Nekem is, éppen azért kérdezem, hogy milyen lehet... -
#863 Nekem sajnos csak PS2-öm van.... -
#862 Nem hiszem... -
Nyarlathotep #861 Probálta már valaki a játékot PS3-on, nagyfelbontásban? -
#860 Ez még vmi bétából lehet, kár hogy kihagyták, jól néz ki.ITTmég Nico néven fut a game és az ICO-hoz hasonló szereplők vannak benne. Egy ilyen coop kolosszushentelést azért kipróbáltam volna ^^ -
Ronin1350 #859 Második végigjátszás végén már fel lehet mászni a várra. Nem kell egyetlen gyíkot sem megenni hozzá, pusztán meg kell találni az egyetlen útvonalat felfelé. Fent a várban semmi nincs az égvilágon. -
#858 EZ MI?!
BEVÁGTÁK VAGY MI?!
-
#857 Ez a kedvencem :D
-
#856 -
#855 Ja és hallottam vagyis láttam ha fel mész
a vár tetejére és mászol még egy kicsit tovább
akkor egy helyen találhatsz egy ruhát ha jol
emlékszem...Elvileg a csajnak egy ruha vagy valami
na mind1..
na és ha odamész akkor kinyilik a felvezető kapu...
már csak azt várom hogy elkapjam az összes gyikot,
hogy felmehessek....
ja és itt van egy jo kis térkép:
http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/shadow_of_the_colossus_map.jpg
http://guidesmedia.ign.com/guides/490849/images/fruitmap.jpg
http://guidesmedia.ign.com/guides/490849/images/lizardmap.jpg
remélem teszeni fog . -
#854 Ha valamit nem értesz akkor minden bizonnyal
én olvastam valamit félre....
Sephirot -
#853 -
#852 EZ A JÁTÉK A LEGJOBB PS2-RE!
MÉGHOGY NEM LEHET FEGYVERT VÁLTANI!
ROBBANOS NYILLAL LÖVÖLDÖZÖK MÁSIK KARDAL ÜTÖK VÁGOK STB. ...
A GRAFIKA GYÖNYÖRŰ ÉS AKINEK NEMTETSZIK AZ CSAK MENJEN KIS HULYE
JÁTÉKOKKAL JÁTSZANI!
EZ AZ EDDIGI LEGJOBB JÁTÉK AMIVEL JÁTSZOTTAM!!!!!
ÉS HA VALAKINEK NEMTETSZIK KKKÉÉÉÉÉÉÉSZ KIT ÉÉÉÉRDEKEL!!!!!!
Gyengén megfogalmaztam hogy milyen jo játék.
(Akiknek meg tetszik ajánlom az Okami-t is.
Ott is nagyon jo a grafika bár másabb de nagyon szép)
Visszatérve a Shadow of the Colossus-hoz....
öööö..... Asszem mostanra ennyi a mondanivalom...
-
multifuckers #851 Én nem azt mondtam,hogy nem jó... ami van az jó, persze nekem is feltünk,h nem tölt a téképen, biztos sokat dolgoztak rajta,hogy így megírják, én csak azt mondom, hogy többet ki lehetett volna belőle hozni. Ez egy jó alap, de kevés. Így számomra elég uncsi, monoton. Számomra egy játéknál fontosabb a változatosság, történnyen vmi új dolog... mint a grafika, a háttérben meghúzódó technikai megoldások. Én nem hülyéztem le senkit aki ezzel játszik, ez csak egy vélemény volt... -
#850 "Úgy gondolom ez nem a te játékod, túl buta vagy hozzá"
az ilyen mondatokat kerüljük, nincs szükség a flame-re
Mindenkinek meglehet a saját véleménye, neki nem jön be hát istenem -
Nyarlathotep #849 Neked fogalmad nincs milyen grafikai potencia van a játékban, főleg, hogy egy 7 éves gépről van szó! Kár, hogy azt sem vetted észre, hogy a játékban nincs töltési idő, sehol! Úgy gondolom ez nem a te játékod, túl buta vagy hozzá! Száz emberből mindig van egy aki olyan vak mint te! -
multifuckers #848 Nem értem miért lenne olyan marha jó ez a játék. Megöltünk már 4 kolosszust, de gyakorlatilag mind a 4-et ugyanúgy kellett (felmászok rá, majd gyenge pontok..) Elég unalmas, nincs semmi a pályán, egy valaki akivel beszélni lehetne, vagy egy másik fegyver vagy valami... Nem mondom ami van az elég jó, jók a harcok, de sztem ez így édeskevés... sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a játékból. Ja és sztem a grafikája sem olyan "eldobom az agyamat" olyan jó, final12-ben a videók sokkal szebbek, de a játék maga is legalább ilyen (ha nem szebb) -
#847 7-8 óra bőven elég legyőzni az összes kolosszust. Nekem ennyi volt elsőre. Az extrákra ha rá akarsz gyúrni,akkor természetesen jóval több -
Nyarlathotep #846 Azért ha mindent ki akarsz használni a játékban, szerintem egy kicsit több! Én anó minden nap úgy 2 órát játszottam vele barátnőmmel, és közel két hét volt amíg végig vittük, igaz mindenféle leírás nélkül. Szerintem ez a legjobb játék PS2-re! -
#845 7-8 óra -
gyuri12 #844 mégis kéne egy ps2:(
kb mennyi idő,míg kijátszom?