1043
Az ICO készítőinek új játéka
-
#923 Dehogyis:Delmondom:mikor megölted a 16 colit bejön egy nagy videó blabla...azért változtál szarvas gyereké mert a nagy bigyó ami mindig beszél hozzád egy-egy coli megölése előt....szal ő megmondta hogy áldozatot kel hoznia azért hogy a láynt fel éleszti:)megkapja a16 coli erejét egy idejig aztán bele esel a kútba....aztán szerintem azért van szarvad mert nem teljesen ment ki eblőled a 16 coli ereje:Dennyi legalábbis szerintem -
vili 27 #922 Annyit kérnék, hogy valaki írja már meg hogy mi is történt a játék végén, mert ezzel még mindig nem vagyok tisztában. Főhösünk újból éli gyermekkorát ? Köszönöm. -
vili 27 #921 OLVASSÁTOK EL !!! Azt hiszem minden idők egyik legjobb játéka. PS2-ről xbox360-ra váltottam, de a god of war, és a shadow of the colossus végett nem adtam túl a konzolomon. Időközönként újra játszom. Sajnálom hogy a god of war 3-at, és a s.o.t.colossus-t nem játszhatom majd xbox-on. Szerény véleményem szerint, a Sony azért tudja hogy mitől döglik a légy. A Microsoftnak pl. a Gears of war-ra nem panaszkodom, de a Halo 3, hát nem szeretnék senkit megsérteni, de hatalmas csalódás volt. Bár soha nem játszottam az előző részekkel. Akkor talán más lett volna a véleményem. Azért a God of war és a Shadow of the Colossus-ért minden elismerésem a Sony csapatnak. És csak remélni tudom, hogy a Microsoft-tól is láthatok hasonló stílusú ötletes játékokat. -
#920 kösz meg midnen de már rég rájöttem és már a templomban is voltam ehjnye jobbnak hittem és feljebb nem lehet menni?dik eszek gyümölcsöt ott és nem leviszi?XD -
#919 van... na szal odamész a colossusok szobrához és elkezdesz imádkozni asszem. ha jól emlékszem akkor a kör gombbal kell... de kiírja sztem. -
#918 van itt vki?:S -
#917 néhány jó kis zenével átítatott klip:de scakis a legjobbak
Linkin Park -with you:http://www.youtube.com/watch?v=eWiCOVGu3EY
Linkin Park-Crawlinghttp://www.youtube.com/watch?v=jRRNqP8oVFI
-
#916 csak uyg oda mek és mit kel nyomni?vagy kiírja? -
#915 nah ezt a szobrosat nem mondtad köszi -
#914 Agro meghalt:http://www.youtube.com/watch?v=au71OmX_fSY&NR=1
Agro a földben fut:D :http://www.youtube.com/watch?v=au71OmX_fSY&NR=1
Agro 15dik monstrumnál:http://www.youtube.com/watch?v=-azjwJfu0XM
Agro repül...:http://www.youtube.com/watch?v=87ipUddTedI
-
#913 Mi nem világos? Új játék kezdetekor odamész a szobrokhoz és ott ki lehet választani a time attackokat -
#912 ja és megérné megvennem az ICOt? -
#911 http://www.youtube.com/watch?v=rTrcK5-aDSU
atyaisten ez emnnyire durva nem is tudtam ezt:D -
#910 és tudod ha végig viszed és rámented az előző végigviteledre akkor írja hogy pl 2 azaz késtzer vittem végig na én rámentettem az 2 könyü re a négy nehezet és most már egy 4es van ott jobra de ah most kezdek egy time mododt akkor ezt baszhatom?:S -
#909 hát én cask easyt és hardot látam ott de pil bekapocsolom a pst -
#908 ja és kösz de még minidg nem világos:D -
#907 őő végig vittem már hardben 2szer easyben is kétszer:D -
#906 Ezt mindet a time attackokban lehet megszerezni. Végigjátszás után , a stáblista után elmented, megnyílt a hard mode és a time attack. Vidd végig hard-on és megnyílik a hard time attack. Time Attack módban (normal és hard esetében is) kettő kolosszusonként kapod a cuccokat
Az ICO a készítők előző játéka. Ugyanabban a világban játszódik mint a kolosszus, időben utána történik . Egy ilyen I betű jelenik meg Argo homlokán -
#905 vki könyörgöm segítsen!!!:DxD -
#904 lenne további kérdéseim psl segítsetek:
ezeket honnan hozom elő avgy mi?mer tuygebár nem leeht beíyrni yileneket avgy hol lehet kiválasztani avgy mi a fasz van ezekel?:D
1. Whistling Arrow - Sípoló nyíl, megzavarja a kolosszusokat.
2. Cloak of Force - Erősebb sebzés, kombinálva a Mask of Power-el, vagy Mask of Strength-el még jobb hatású.
3. Mask of Strength - Erősítő maszk, mélyebb sebeket ejthetsz
4. Lizard Detection Stone - Mutatja a kitartást növelő gyíkokat a térképen.
5. Fruit Tree Map - Mutatja a HP növelő gyümölcsöket a térképen.
6. Mask of Power - Lásd: Mask of Strength.
7. Cloak of Deception - Láthatatlanná tesz a kolosszusok számára.
8. Flash Arrow - Robbanó sebzést okoz.
~~Hard Time Attack~~ mi az a hard atack time?és uyganaz a kérdés
1. Harpoon of Thunder - Egy nagyobb sebzést okozó, nagy távolságra ható lándzsa.
2. Sword of the Sun - Világít a sötétben is.
3. Fruit Tree Map - Lásd: fentebb.
4. Shaman's Cloak - Véd a támadásoktól.
5. Lizard Detection Stone - Lásd: fentebb..
6. Shaman's Mask - Véd a támadásoktól.
7. Cloth of Desperation - Ejtőernyőként használható.
8. Queen's Sword - A kard az ICO-ból! Egy ütéssel öl!
mi az hogy ICO mentés????????
-ICO symbol: Legyen egy mentett ICO állásod, és Agron megjelenik egy I szimbólum.
-
#903 megnéztem ezt a mulit félté és baszus e jó lenne ha lenne iylen:D -
#902 ja és a ps3 nekem is megeset de idáig a másik kedvencem a god of war 3 miatt....:D -
#901 Sziasztok először is mindenkinek igaza van a koloszus árnyéka (nekem,szerintem)a világ legjobb játéka tudo hogy ez hatalmsa nagy kijelentés de ...istenem hogy lehet így eltalálni egy játékot?nagyon teci a monotonak tűnü játékmmenet ami szerintem egyálltalán nem monoton imádom ezt a játékot mikro Agro (legalábbis én így hallom) leesik én teljesen elérzékenyültem és csk néztem mondom baszki neee és csak a kolosszus alat tértem észhez....lenne kérdésem...látok midnenféle érdekes dolgokat pl:fehér ló dárda egyébb koloszusok hogy lehet ezeket előhozni?végig vittem vagy 3szor evvel nincs baj hard ban meg easy ben is:D -
Kemuri #900 Akartok egy kis libabőrt? Hát tessék!
Ezt az alkotást talán nem is érdemes összehasonlíta a többi játékkal, ez nem az, valahogy teljesen szinten mozog. Én legalábbis soha nem éreztem játék alatt ilyet. Tartok tőle nem is fogok míg ki nem jön Ueda mester következő munkája ami számomra egyenlő lesz egy playstation 3 vásárlással. És 99%, hogy nem SotC 2 lesz, egy ilyen kreatív zseni nem fog rókabőrt húzni higyjétek el. De egy biztos, a hangulat ugyan az lesz, a katarzis garantált! -
SlickAdam #899 Bár én is szeretnék egy PS3-as SoTC-t, mégis azt mondom, hogy nem lenne az igazi, csak bőrlehúzás lenne, ha csinálnának folytatást (főleg a story miatt). Viszont egy felturbózott remake-et elfogadnék!:D -
#898 De hogy beleélte magát nem?? :) -
#897 ez nem is a SotC 2, hanem az 1 tervezettje, amiből lett a mostani 1! -
#896 B+, 1-2 hozzászólásban nem ment volna? :)
Amúgy 2005-ös hír amit idéztél, azóta sok víz lefolyt már a klotyón, ki tudja mi lesz ebből
Amit itt alattam linkeltél mint multiplay, az a ps2-es 1. rész egy korai bétaváltozata( meg minden kép amit linkeltél), abba is terveztek multit aztán nem lett belőle semmi -
#895 na sok keresgélés után megvan 1 video is...
Na ilyenröl álmodtam én! :
Shadow of the Colossus 2 Multiplay -
#894 huhhhh
na itt egy jo oldal ahol láthattok 1-2 colossust :)
Sok kép -
#893 uhhh...ez a világ télleg más lett...:
NAON KIRÁLY LEHET! -
#892 Video sajna nincs rola semmi trailer vagy intro vagy vmi más...
de a képek azé jok -
#891 de ameddig nem jön meg a sotc2 addig ellszek az 1-el...
Hisz ez is ugyan olyan jo...ugy ahogy.. :) -
#890 lol a képeket nem irta ki hogy mien oldal... -
#889 na találtam képeket is:
De inkább az oldalt mutatom mer kinagyitva elég torz...
KATT IDE
-
#888 EZAAAZ
Figyu mit talátam neten:
2005. december 12. hétfő
PS3-ra készül a Shadow of The Colossus folytatása
Dixie Flatline, 19:46 - PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (5 komment)
(VE) Az EGM magazin legutóbbi számának pletykarészlegén utaltak rá, hogy az innovációs fellegvárként tündöklő Shadow of the Colossus folytatása kimondottan PS3-ra készül. A szingli örömök mellett egy kooperatív többjátékos módot is terveznek az SCEA berkeiben. Barátunkkal közösen mászhatjuk meg a kolosszusok dimbes-dombos hátát, s tehetjük végleg hidegre őket.
Lesz netes játék benne!!!
EZAZ!
Ezt ezen az oldalon találtam:
Shadow of the Colossus 2
még képek nincsenek de én már várom azokat :)
Csak aza baj ebben hogy ps3-ra lesz majd...
azt mire azt megkapom...te...addigra má lesz ps5...De azé örülök :)) -
#887 UH bakker eggyes gyikok annyira eltudnak tünni....
Egyszerüen nem találom öket...
Azt csak keresem keresem....
Ja meg ez a robbanos nyil ez naon állat te
Már oda se jön hozzám a Colossus azt má rég kilőttem messziröl a fejét..
Meg télleg szerintetek más vége is van a játéknak vagy csak ez?
(Akik csa most kezdték annak nem árulok el semmit :) ) -
#886 Okami Amaterasu -
#885 LOL mien a neved :)
az a másik kedvenc játékom :D -
#884 vedd meg 6k az 576 shopba..